Sananvapaus vs. uskonnonvapaus vs. huumorintaju

Yleinen lätinä jä kitinä
Bhven

Viesti Kirjoittaja Bhven »

NotAverage kirjoitti:Puhtaimmillaan Islam todella on suvaitsevainen uskonto
Lainauksia koraanista. Elämänohjeita puhtaalle muslimille:



- Believers must retaliate. Those who transgress will have a painful doom. 2:178

- Kill disbelievers wherever you find them. If they attack you, then kil them. Such is the reward of disbelievers. (But if they desist in their unbelief, then don't kill them.) 2:191-2

- Fight them until "religion is for Allah." 2:193

- War is ordained by Allah, and all Muslims must be willing to fight, whether they like it or not. 2:216

- Those who disbelieve the revelations of Allah, theirs will be a heavy doom. 3:4

- Allah loveth not the disbelievers. 3:32

- Allah will punish disbelievers in this world and the next. They will have no helpers. 3:56

- Don't believe anyone who is not a Muslim. 3:73

- Don't be friends with non-Muslims. They all hate you and want to ruin you. 3:118

- We shall cast terror into the hearts of those who disbelieve. Their habitation is the Fire 3:151

- Allah will bestow a vast reward on those who fight in religious wars. 4:74

- Have no unbelieving friends. Kill the unbelievers wherever you find them. 4:89

- The disbelievers are an open enemy to you. 4:101

- Relent not in pursuit of the enemy. They have no hope from Allah. 4:104

- Do not choose disbelievers as friends. 4:144

- Those who disbelieve will be forced to drink boiling water, and will face a painful doom. 6:70

- Those who disbelieve will be gathered into hell. 8:36
Fight them until persecution is no more, and religion is for Allah. 8:39

- Don't let the disbelievers think they can escape. They are your enemy and the enemy of Allah. 8:59-60

- Fight the disbelievers! Allah is on your side; he will give you victory. 9:12-14

- Give tidings (O Muhammad) of a painful doom to the rich and greedy Christian monks and Jewish rabbis. 9:34

- Fight the disbelievers and hypocrites. Be harsh with them. They are all going to hell anyway. 9:73

- He maketh none to share in His government."
Democracy is heresy. Allah shares his government with no one. 18:26

- Those who deny Muhammad's revelations will be destroyed. 25:36

- Stay away from non-Muslims, especially those who disbelieve in the afterlife. 53:29

- Don't make friends with Allah's enemies. For those who do so, Allah has prepared a dreadful doom. 58:14-15



Ihan kivalta elämänfilosofialtahan toi siis vaikuttaa niinku. Rauhan uskonto, vai tulkitsinko jotenkin väärin?
Avatar
Gattaca
Kitisijä
Viestit: 4424
Liittynyt: 16.08.2005 16:12

Viesti Kirjoittaja Gattaca »

1.) Poliittisesti korrektia pullomössöä tuo, että muslimiterroristit eivät edustaisi oikeaa islamia.

Tekö sen määrittelette, mikä on se oikea islam? Määritteleekö sen edes teeveessä haastateltava pehmoimaami? Ihan kuin kristinuskossakin, islamissa on monta suuntausta. Ja aivan varmasti pomminheittäjilläkin on uskonnolliset perusteet toiminnalleen ja takanaan moskeija imaameineen, jotka sanovat että sellainen ON oikeaa islamia.

Vääräksi islamiksi sen voisi todistaa vain Allah, ja häntä kun ei ole olemassakaan.

2.) Mistä seuraavaan:
Miksi ihmeessä ihmisten uskonnollista vakaumusta pitäisi kunnioittaa sen enempää kuin muitakaan mielipiteitä? Vähemmän minun mielestäni.

Ensinnäkään koska kaikki uskonnot, jos yksikään, eivät voi olla yhtä aikaa oikeassa, JUMALAN kanssa niillä ei ole sitten niin mitään tekemistä. Ne ovat IHMISTEN ajatuksia. Ihmiset itse ovat niistä vastuussa, ei Jumala tai Jehova tai mikälie. Ja halveksittavaksi uskonnolliset periaatteet tekee juuri se, että niissä ihmiset esittävät nöyrää mutta auktorisoivat toimintansa Jumalan arvovallalla.

Toiseksi mitä niin hienoa ja herkkää kunnioitettavaksi asti on uskonnollisissa tunteissa.. jos ne tunteet ovat itsekorotusta ja muiden helvettiin toivotusta kuten Petreillä tai tappamisintoa kuten kiihkomuslimeilla?

Ei mitään kunnioitettavaa.

3.) Maahanmuuttajamusulmaanien tapojen kunnioituksessa ollaan menty jo liian pitkälle, jos ja kun Suomessa koulun joulujuhlista karsitaan uskontoon viittaava perinne tai betoniporsaiden porsaaksi maalaaminen peruutettiin. Sopeutukoot itse kun tänne ovat tulleet. Uskontoaan ei varsinkaan ole syytä kunnioittaa, edellä esitetyistä syistä. Ei minusta kristinuskoakaan tarvitse kunnioittaa kun sekin fundamentalismiksi on muuttumassa. Mutta menemmekö me muslimimaihin kieltämään että teidän moskeijoiden rukouskutsut loukkaa kristinuskoa?

4.) Kaiken huippu on tämä, kun Tanskan muslimit suuttuvat Muhammedin esittämisestä terroristina ja sitten he profeetan mainetta puolustaakseen... uhkaavat itse aseilla ja pommeilla. Eikö muslimin saippuanliukkaat korukieliaivot näe siinä mitään ristiriítaa?

Sitäpaitsi Muhammed OLI massamurhaaja. Ehkä ei sen pahempi kuin muut aikalaisensa, mutta kuitenkin. Ottaisivat kunniamainintana! :D

5.) Ei pätkääkään armoa tai sopeutumista tai pelkoon perustuvaa nöyristelyä sellaiselle. On laitettava stoppi vaikka se johtaisi hankaluuksiin. Emme me voi ruveta kyyristelemään joka ainoan mielisairaan, väkivallalla uhkaavan hullun edessä.
NotAverage
Kitisijä
Viestit: 14
Liittynyt: 22.01.2006 13:43

Viesti Kirjoittaja NotAverage »

Bhven kirjoitti:
Lainauksia koraanista.

Ihan kivalta elämänfilosofialtahan toi siis vaikuttaa niinku. Rauhan uskonto, vai tulkitsinko jotenkin väärin?
Varoitus!

Muistakaa, että KAIKKI Koraanin käännökset (tulkinnat) väistämättä sisältävät virheitä. Alkuperäisellä kielellään (arabiaksi) Koraani on suoraa Allahin (JUMALAn) Puhetta ihmiskunnalle profeetta Muhammedin (rauha hänelle) välityksellä. Millään Koraanin käännöksellä ei enää ole tätä "virallista" ja täydellistä asemaa, vaikkakin se voi olla valtavan hyödyllinen aloittelevalle opiskelijalle, joka haluaa tietää lisää islamista.
Ne, jotka haluavat oppia enemmän islamia, kehotamme hankkimaan itselleen Koraani-kirjan, mutta seuraavin edellytyksin:

* hankkikaa sellainen, joka sisältää selitykset (tafsir)
* varmistukaa, että tafsir on oppineiden laatima ja hyväksymä (esim. viittaukset syihin säkeiden taustalla, viittaukset hadithiin ja sunnaan jne.)

Valitettavasti tässä esitetty käännös EI täytä näitä yksinkertaisia ehtoja.

LIITTOUTUNEIDEN SUURA:

aloitan JUMALAN, laupiaan Armahtajan, nimeen.

1. Oi Profeetta, täytä tarkoin velvollisuutesi Jumalaa kohtaan äläkä mukaudu uskottomien ja tekopyhien toivomuksiin; onhan Jumala totisesti tietävä, viisas;

2. ja noudata Herralta saamiasi ilmoituksia; Jumala totisesti tietää tekosi;

3. sekä luota Jumalaan, Jumalan suojelus on täysin riittävä.

Puhutaan veljeydestä jne.

7. Aikoinaan Me olemme tehnyt liiton entisten profeettain samoin kuin sinun kanssasi, Nooan, Abrahamin, Mooseksen ja Jeesuksen - Marian pojan - kanssa. Se oli luja liittosopimus.

8. Jotta Jumala sen perusteella voisi tutkia rehellisten totuutta; Hän on valmistanut epäuskoisille tuskallisen kurituksen.

9. Te, jotka uskotte, muistelkaa Jumalan suosiota teitä kohtaan, silloin kun vihollisjoukot hyökkäsivät päällenne ja Me niitä vastaan lähetimme tuiman tuulen ja (enkelien) joukot, joita ette nähneet: Jumala tietää, mitä teille tapahtuu.

10. Vihollisenne hyökkäsivät kimppuunne ylängöltä ja laaksosta, ja teiltä silmät samenivat, sydän nousi kurkkuun ja te aioitte ajatella kaikenlaista Jumalasta.

11. Silloin koetettiin uskovaisia ankaralla koettelemuksella.

12. Tekopyhät ja heikkosydämiset alkoivat parjata: »Jumala ja Hänen sananjulistajansa lupailivat meille (voittoa) vain pettääkseen meitä.»

l3. Eräät heistä sanoivat: »Jasripin kansa, tämä ei ole teidän paikkanne (taistellaksenne), vaan palatkaa koteihinne!» Ja osa heistä pyysi profeetalta lupaa sanoen: »Varmasti meidän kotimme ovat vaarassa», vaikka ne eivät olleet vaarassa, - he vain halusivat paeta pois.

14. Mutta jos muslimien viholliset olisivat tulleet muulla tavoin (kaupunkiin) ja kehoittaneet näitä yhtymään heidän sotajuoneensa, nämä olisivat varmasti sen tehneet, jopa seuranneet heitä ulos kaupungistakin.

15. Ja kuitenkin he olivat aikaisemmin antaneet Jumalalle lupauksen, etteivät käänny pakoon; ja heidän on vastattava lupauksestaan Jumalalle.

16. Sano: »Ei teille ole hyötyä siitä, että yritätte paeta kuolemaa ja taistelua, sillä joka tapauksessa annetaan teille vain vähän armonaikaa.»

17. Sano: »Kenet löydätte, joka estäisi Jumalan teille pahaakin tekemästä, jos Hän niin tahtoisi, mutta Hänhän tarkoittaa teille hyvää.» Eivät he löydä itselleen ketään suojelijaa eivätkä auttajaa paitsi Jumalan.

18. Totisesti, Jumala tuntee ne keskuudestanne, jotka estelevät muita ja jotka sanovat veljilleen: »Liittykää meihin!» Tällaiset eivät tule taistelutovereiksemme kuin näön vuoksi,

19. ollen kaikessa kitsaita muslimeja kohtaan; mutta kun kauhun aika tulee, saatte nähdä, miten he teihin tuijottavat ja heidän silmänsä pyörivät kuin kuoleman kielissä olevien; ja kun vaara on ohi, he soimaavat teitä terävällä kielellään ja kitsastelevat kaikessa, mitä heiltä riittäisi. Nämä eivät usko, ja siksi on Jumala tehnyt tyhjäksi heidän tekonsa, sillä se on helppoa Jumalalle.

20. He eivät uskoneet vihollisten tulevan, ja jos nämä tulisivat, he mieluummin asuisivat erämaan arabialaisten tykönä, ja jos he sattuisivat olemaan teidän keskuudessanne, he eivät taistelisi kuin vähän, näön vuoksi.

21. Jumalan sananjulistaja on teille todella erinomainen esikuva, jokaiselle, joka luottaa Jumalaan, uskoo viimeiseen päivään ja alinomaa muistelee Jumalaa.

22. Kun uskovaiset näkivät liittoutuneet, he sanoivat: »Nyt tapahtuu se, mitä Jumala ja hänen sananjulistajansa meille ennustivat; Jumala ja Hänen sananjulistajansa ovat puhuneet totta.» Ja tämä vain vahvisti heidän uskoaan ja kuuliaisuuttaan.

23. Oikeauskoisia ovat ne, jotka ovat uskollisia liitolleen Jumalan kanssa; samoin ne, jotka pitävät lupauksensa, ja ne, jotka odottavat Jumalan lupausten täyttymistä; nämä eivät ole muuttuneet;

24. Jumala voi palkita totuudellisia heidän totuudestaan ja kurittaa teeskentelijöitä mielensä mukaan tahi kääntyä heidän puoleensa laupeudessaan; sillä Jumala on anteeksiantava, laupias.

25. Jumala torjui uskottomien raivoisan hyökkäyksen; he eivät voittaneet mitään, ja Jumala oli oikeauskoisten suojana taistelussa, sillä Hän on väkevä ja mahtava.

Missä täällä lukee, että jonkun muun kuin Jumalan tehtävä olisi torjua hyökkäykset?

Noh, pointti oli sanoa kuitenkin, että suurin osa islamilaisesta maailmasta tuomitsee nämäkin mellakat. Ehdottomasti SUURIN osa. Pienikin joukko hulluja voi vaan pitää kovaa ääntä tilaisuuden tullen.
Avatar
Avaruuskatti
Kitinäaddikti
Viestit: 63
Liittynyt: 03.02.2006 12:48
Paikkakunta: Kissamuorin suuri pyökki

Viesti Kirjoittaja Avaruuskatti »

Gattaca kirjoitti:Emme me voi ruveta kyyristelemään joka ainoan mielisairaan, väkivallalla uhkaavan hullun edessä.
Sinunkaanko?

Muuten olen kyllä samaa mieltä -- väkivallalla uhkaava on jo kirjoittanut oman testamenttinsa.
Avaruuskatti näkee tulevaisuuteen.
Avatar
Gattaca
Kitisijä
Viestit: 4424
Liittynyt: 16.08.2005 16:12

Viesti Kirjoittaja Gattaca »

Avaruuskatti kirjoitti:
Gattaca kirjoitti:Emme me voi ruveta kyyristelemään joka ainoan mielisairaan, väkivallalla uhkaavan hullun edessä.
Sinunkaanko?

Muuten olen kyllä samaa mieltä -- väkivallalla uhkaava on jo kirjoittanut oman testamenttinsa.
Tahotko turpiis, häh? Minulle ei vittuilla! :D
Ainoa ero minun ja hullun välillä on, että minä en ole hullu :lol:
(Ainakin olen vähemmän hullu kuin keksittyjä henkiolentoja palvovat ja omat ajatuksensa "nöyrinä" sen henkiolennon "kautta" esittävät)
Avatar
Gattaca
Kitisijä
Viestit: 4424
Liittynyt: 16.08.2005 16:12

Viesti Kirjoittaja Gattaca »

NotAverage kirjoitti:Missä täällä lukee, että jonkun muun kuin Jumalan tehtävä olisi torjua hyökkäykset?
Tuo kuuluu yleissivistykseen,, että vain arabiankielinen Koraani on Koraani, muut käännöksiä.

Mutta tässä epäilemättä propagandistinen sivu, jossa joitakin sotaan ja tappamiseen kehoittavia koraaninlauseita (käännöksiä) ja oletuksia siitä, missä valloitussotansa vaiheessa Muhammed ne keksi:
http://www.flex.com/~jai/satyamevajayat ... rist1.html

Mohammed completely absolved himself from all blame for having murdered innocents. The most insidious and devilish implication of this verse is that God is completely justifying Mohammed’s murder of the innocent Meccans. The import of this verse is that killing and violence are JUSTIFIED for Muslims, because they are doing it by divine ordinance!

Ehkä ne rauhanomaiset muslimit ovatkin sitten vääraoppisia muslimeja, vaikka kuinka enemmistö olisivat? Oikeaoppisuusvastineena niinkuin vain PetriFB:n opit hyväksyvä seurakunta on raamatullinen seurakunta. Muut eksytystä ja joutavat Helvettiin? :D
Avatar
Vadim
Kitisijä
Viestit: 3469
Liittynyt: 23.08.2005 12:00
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Vadim »

Bhven kirjoitti: Ihan kivalta elämänfilosofialtahan toi siis vaikuttaa niinku. Rauhan uskonto, vai tulkitsinko jotenkin väärin?
Vähän niinkuin yksi tuttuni totesi erään mullan maininneen: "Parempi olla tutkimatta lähemmin, sillä islamista löytyy kaikenlaista."

Koskaan lukenut vanhaa testamenttia?
Avatar
vipparittaja
Kitisijä
Viestit: 6
Liittynyt: 04.12.2005 23:05
Paikkakunta: himakartsa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja vipparittaja »

sangen yhtenäiseltä näyttää rintamanne, muutamaa toisinajattelijaa huomioon ottamatta, tässä yhteisten arvojen pilkkaamisessa
kunhan ette vaan rupeaisi väkivaltaisiksi valkolaisiksi nimittelijöiksi
boikotoikaa vaikka mecca colaa tai idästä tuotua bensaa, viinaa ja muita elintasollamme halpahintaisia ja halvalla pantujakin tuliaisia
meitä henkisesti sirpaloituneita kovia kokeneita länsi-maalaisia metroselviytyjiä yhdistäviä, arvorelativismiinkin käännyttäen, arvoja alkaa olla jo kuin hypermarketin hulluilla kvartaalimuodin mukaisilla hyllyvillä päivillä koreja enemmän kuin buddhalla
valitse sitten siitä mitä niistä lähtisi vastavuoroisen kokeilevasti tässä nyt pilkkaamaan, vaikkapa vain sananvapauden hämäryyden rajamaita kartoittaen
henk. kohtaisiin kipupisteisiinsä saa jo arjessa lähimmäisiltään täsmäävää akuhierontaa, mutta kokeillaanpas joitain joukkoliikkeisiimme murtautuvia:
pilakuvia esim. työttömistä natsien juutalaispropagandakuvastojen hengessä, tsadilaisista yli-ihmisistä ekspressokeittimineen saunan takana pyytämässä lisää halosta tai miestä, anonyymien onanoijien vertaistukisitein kohotetuista nupeista, jne...
vain auttava käsi
Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 5353
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 »

Täysin idioottimaista tuo väite, että Tanskan pääministeri ei voisi pyytää muslimeilta anteeksi, koska se "olisi kolaus sananvapaudelle." Mikä helvetin kolaus? Ei anteeksipyyntö tarkoittaisi sensuurin aloittamista tms. Tanskassa. Anteeksipyyntö tarkoittaisi: "Olen pahoillani, että lehdistömme on aiheutanut mielipahaa muslimeille. Olen pahoillani, että ihmisten uskonnollisia tunteita on loukattu."

Kun tässä ketjussa on laitettu vastakkain sananvapautta ja uskontoa, niin ainakaan minusta sananvapauden ei pidä olla rajoittamaton missään. On aivan oikein, että esim. suojellaan ihmisten intimiteettisuojaa, kunnianloukkaukset on kielletty jne. Samoin ihmisten uskonnollisten tunteiden loukkaaminen on minusta jos ei juridisesti niin ainakin sosiaalis-moraalisesti väärin.

Lisäksi minusta on väärin esim. loukata aina tahallaan muiden ihmisten tunteita "rehellisyyden" nimessä. Sellainen EI ole mitään rehellisyyttä. Vaan junttimaisuutta... :buuuu:
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix
Avatar
Gattaca
Kitisijä
Viestit: 4424
Liittynyt: 16.08.2005 16:12

Viesti Kirjoittaja Gattaca »

Homeboy65 kirjoitti:Täysin idioottimaista tuo väite, että Tanskan pääministeri ei voisi pyytää muslimeilta anteeksi, koska se "olisi kolaus sananvapaudelle." Mikä helvetin kolaus? Ei anteeksipyyntö tarkoittaisi sensuurin aloittamista tms. Tanskassa. Anteeksipyyntö tarkoittaisi: "Olen pahoillani, että lehdistömme on aiheutanut mielipahaa muslimeille. Olen pahoillani, että ihmisten uskonnollisia tunteita on loukattu."

Kun tässä ketjussa on laitettu vastakkain sananvapautta ja uskontoa, niin ainakaan minusta sananvapauden ei pidä olla rajoittamaton missään. On aivan oikein, että esim. suojellaan ihmisten intimiteettisuojaa, kunnianloukkaukset on kielletty jne. Samoin ihmisten uskonnollisten tunteiden loukkaaminen on minusta jos ei juridisesti niin ainakin sosiaalis-moraalisesti väärin.

Lisäksi minusta on väärin esim. loukata aina tahallaan muiden ihmisten tunteita "rehellisyyden" nimessä. Sellainen EI ole mitään rehellisyyttä. Vaan junttimaisuutta... :buuuu:
Paskanmarjat sekopäiden tunteita tarvitse kunnioittaa.
Ei Tanskan pääministerin tarvitse omien arvojensa vastaisesti sellaista mielistelyä tehdä. Oikein vaan että stoppi sellaiselle pelleilylle.

Voisinhan minäkin laatia oman uskonnon ("ilmestyksen" saatuani), jonka mukaan hmmm... AC/DCtä ei saa pilkata ja lehdissä ei saa julkaista hmmm... kuvaa Jumalastani Karhupullosta, ja sitten voisin jakaa tappouhkauksia niin tekevälle..

Ja sittenkö niiden pitäisi pyytää minulta anteeksi??
Avatar
Meik
Elämätön Kitisijä
Viestit: 491
Liittynyt: 29.11.2005 17:19

Viesti Kirjoittaja Meik »

Suvinen kirjoitti: Jossain verrattiin Tanskan "tekoa" siihen, että muslimilehdet esittäisivät pilapiirroksessa neitsyt Marian neitsyyden menetyksen.
So what. Minua ei ainakaan nappaisi tippaakaan. Joku Bush nyt voisi siitä vetää herneet ja luultavasti hyökkäisi palestiinaan.
:komp: sillä erotuksella, että uskon Bushin hyökkäävän sitten Iraniin. Se kuitenkin tukee palestinalaisia ja on siis pahuuden alku...ja saisi ne halutut öljyvarannot. Todistuksena olisi jotain yhtä vedenpitävää kuin Irakin ja al-qaidan välillä:

IraQ
Al-Qaida
:arrow: :hep: :9mm:
Elukka

Viesti Kirjoittaja Elukka »

Gattaca kirjoitti:
Homeboy65 kirjoitti: Lisäksi minusta on väärin esim. loukata aina tahallaan muiden ihmisten tunteita "rehellisyyden" nimessä. Sellainen EI ole mitään rehellisyyttä. Vaan junttimaisuutta... :buuuu:
Paskanmarjat sekopäiden tunteita tarvitse kunnioittaa.
Ja sinäkös sitten määrittelet, kuka on "sekopää" jota saa vapaasti pilkata, vai?
Avatar
Gattaca
Kitisijä
Viestit: 4424
Liittynyt: 16.08.2005 16:12

Viesti Kirjoittaja Gattaca »

Elukka kirjoitti: Ja sinäkös sitten määrittelet, kuka on "sekopää" jota saa vapaasti pilkata, vai?
Tässä asiassa kyllä.
Ja niin sinäkin.
Vai ihanko totta sinusta Allah on ainoa Jumala ja Muhammed hänen profeettansa ja Koraani Jumalan Ilmoitusta?

Jos olet eri mieltä, sinustakin se on valehtelua ja hulluutta, sori.
Avatar
Mojo
Kitisijä
Viestit: 1417
Liittynyt: 14.08.2005 19:00

Viesti Kirjoittaja Mojo »

Hah... lueskelin expresseniä ja Tanskassa uusnazit kuulemma suunnittelevat näyttävästi koraanin polttamista keskellä Kööpenhaminaa. Tilaisuutta on odottamassa satoja muslimejä katukiviä kourassa :roll:

Köpis onkin kuulemma asian johdosta suurin piirtein suljettu kaupunki parhaillaan, ja tilanteeseen on kutsutta 1000 poliisia.

Että näin meillä pohjoismaissa...
Tää on semmonen iso projekti johon tuotannollisista syistä yleensä tarvii sekä uros- että naarastehtaan
Avatar
Clay
Kitisijä
Viestit: 2579
Liittynyt: 14.08.2005 23:46

Viesti Kirjoittaja Clay »

Jotain pitää tapahtua, että Eurooppa liittyy yhteiseen rintamaan Bushin kanssa Iranin sotaa varten.
Nyt penikseni on fantastinen!
Bhven

Viesti Kirjoittaja Bhven »

9:29. Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa, taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa.

9:123. Te, jotka uskotte, taistelkaa niitä uskottomia vastaan, jotka ovat lähellänne, jotta he kokisivat teidän voimanne, ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka hartautta harjoittavat.

9:5. Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.
Avatar
aasi
Kitisijä
Viestit: 5993
Liittynyt: 01.07.2005 21:12
Paikkakunta: Uleåborg

Viesti Kirjoittaja aasi »

tonyjl kirjoitti: Pitäisiköhän käydä tankkaamassa ennenkuin Fortum nostaa bensan hinnan taas huippulukemiin? Ja näistä tanskalaisista pilakuvistakohan nyt se kolmas maailmansota alkaa? Äsken tuli kolmosen uutisissa että ovat uhanneet räjäyttää jo kolmen maan lähetystöt jos niitä ei tyhjennetä.
Älä turhaan huolehdi, nousee se öljyn hinta ilman pilakuviakin. Nigeriassa, maailman neljänneksi suurimmassa öljyviejämaassa, kapinalliset ovat luvanneet helmikuun aikana tuhota vajaan kolmasosan vientikapasiteetista. Tulisi varmasti itsellekin mieli kapinoida savimajassa asuessa, vuorokaudet läpeensä palavien maakaasuliekkien loimutessa samalla kun länsimaisten öljy-yhtiöiden työntekijät asuvat kuin kuninkaat aidatuilla ja vartioiduilla asuinalueillaan.

Arvioiden mukaan raakaöljyn markkinahinta voi nousta 30-50 prosenttia mikäli kapinalliset onnistuvat päämäärässään.
Tasan ei mene muumit kanootissa.
Avatar
Brocker
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 192
Liittynyt: 11.11.2005 19:24
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Brocker »

Mun mielestä on aika rankkaa, että Arla joutuu irtisanomaan työntekijöitään joidenkin pilapiirrosten takia :shock:
Tää on kuitenkin aika iso periaatteelinen kysymys, mutta onhan tää nyt ihan älytön ylilyönti mokomasta pikkuasiasta. Nyt kuitenin nähdään, että tämä voisi tapahtua myös Suomessa, eikä se olekaan siellä "jossain kaukana, josta ei tarvitse välittää".
Sananvapauttakin voidaan toki jossain vaiheessa rajoitaa, mutta piirtäjällä on vastuu ja lehdellä on vastuu julkaisemastaan materiaalista, ihan turha siihen on koko valtiota sotkea. Nythän nää seuraukset ovat jo täysin suhteettomat. Alan jopa pikkuhiljaa ymmärtää Bushia jossain määrin, joka on ollut tähän asti poliittinen vastakohtani..
Tärkeintä ei ole voitto, vaan vastustajan totaalinen nöyryyttäminen.
Jaanatar

Viesti Kirjoittaja Jaanatar »

Katoin ne Muhammed-kuvat. Eihän ne ollu mitään... Minkä takia joka puolella toitotetaan että MUSLIMEJA tässä provosoidaan? Eikö enemmän niin että muslimit on Tanskan lippujen ja rakennusten tuhopoltoillaan ollut niitä provosoijia? Nehän on hyökänneet ihan oikeita ihmisiä vastaan. Ja ihme muuten ettei toi niiden riehuminen ole aiheuttanut Tanskassa vastaprovokaatioita...

Mutta aika karmasevaa miten yksin Tanskaa ollaan tässä jättämässä... Yhtä hyvin olisi voinut olla joku suomalaislehti mikä olisi ne kuvat painanut ja siinähän sitten katseltaisiin ihmeissään kun Suomen liput ja lähetystöt palaa ja muu Euroopan unioni katselee muualle...aika persiistä koko EU, ei pienintäkään solidaarisuutta... hyssytellään jotain kiihkoilijoita joiden "uskonnollisen vakaumuksen" mukaan mukaan nainen on vähäarvoisempi kuin koira ja ainoa tehtävä olla aivottomana synnytyskoneena...
Avatar
Clay
Kitisijä
Viestit: 2579
Liittynyt: 14.08.2005 23:46

Viesti Kirjoittaja Clay »

Jaanatar kirjoitti:hyssytellään jotain kiihkoilijoita joiden "uskonnollisen vakaumuksen" mukaan mukaan nainen on vähäarvoisempi kuin koira ja ainoa tehtävä olla aivottomana synnytyskoneena...
Ettei vaan olis nyt oma kanttura ojassa?

Mulla on sellanen muistikuva, että nämä huntujutut ei edes olis Aitoa ja Alkuperäistä Islamia.
Nyt penikseni on fantastinen!
Avatar
KisSandra
Kitisijä
Viestit: 1126
Liittynyt: 14.08.2005 21:43
Paikkakunta: Hevonvitunjeera jota Tyrnäväksikin kutsutaan

Viesti Kirjoittaja KisSandra »

Brocker kirjoitti:Mun mielestä on aika rankkaa, että Arla joutuu irtisanomaan työntekijöitään joidenkin pilapiirrosten takia :shock:
Tää on kuitenkin aika iso periaatteelinen kysymys, mutta onhan tää nyt ihan älytön ylilyönti mokomasta pikkuasiasta. Nyt kuitenin nähdään, että tämä voisi tapahtua myös Suomessa, eikä se olekaan siellä "jossain kaukana, josta ei tarvitse välittää".
Sananvapauttakin voidaan toki jossain vaiheessa rajoitaa, mutta piirtäjällä on vastuu ja lehdellä on vastuu julkaisemastaan materiaalista, ihan turha siihen on koko valtiota sotkea. Nythän nää seuraukset ovat jo täysin suhteettomat.
Tähän tää :komp: multa.. Paitsi viimese lauseen pyyhkäsin pois, en edellenkään ole valmis ko. herran taakse edes leikilläni asettumassa. Hänen ratkaisunsa mihin tahansa konfliktiin on varmasti sellainen mitä en kykenisi sulattamaan.
Pikku Myy veti henkeä nenän kautta ja puhalsi sen ulos hampaiden välistä hyvin keljulla tavalla, joka merkitsi:En-ole-eläissäni-kuullut-mitään-näin-hullua.
(T. Janson: Muumipappa ja meri)
Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 5353
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 »

Gattaca kirjoitti:
Paskanmarjat sekopäiden tunteita tarvitse kunnioittaa.
Ei Tanskan pääministerin tarvitse omien arvojensa vastaisesti sellaista mielistelyä tehdä. Oikein vaan että stoppi sellaiselle pelleilylle.
Sekopäiden tunteita pitää kunnioittaa siinä kuin muidenkin. Koska kaikkien tunteita pitää kunnioittaa. Kyse ei olisi mielistelystä vaan aivan aiheellisesta anteeksipyynnöstä.

"Omien arvojensa" hmmm...kovin abstraktilla tasolla sinulla tuo argumentointi. Entä jos ja ainakin mahdollisesti anteeksipyyntö säästäisi tuhoja ja jopa ihmishenkiä? Eikö se olisi aivan viisasta? Entä jos sinä istuisit puistonpenkillä ja joku tulisi lausumaan omien arvojesi vastaisia lausuntoja pesäpallomaila toisessa kädessä? Eikö siinä tilanteessa olisi myös aivan viisasta (jos, myönnettäköön opportunistista) olla samaa mieltä ko. pesäpallomiehen kanssa? Vai pitäisikö "arvojen" takia joutua periaatteessa sairaalaan? Minusta sellainen olisi jo aivan HEL-VE-TIN tyhmää.

Puhutaan vielä arvoista. Ainakin minulle sellainen juttu kuin muiden ihmisten tunteiden huomioonottaminen on myös arvo. Se on arvo joka ainakin minulla menee useinkin "rehellisyyden" edelle. Jos esim. 5-vuotias pikkulapsi töhertäisi sormiväreillä "piirustuksen" ja näyttäisi minulle sanoen: "Eikö olekin hieno?" Minä EN vastaisi "rehellisesti" että: "EI, se on töherrys." Vaan: "Se on hieno." Näin hienot ja sydämensivistyneet ihmiset käyttäytyvät...
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix
Avatar
Ann
Kitisijä
Viestit: 3969
Liittynyt: 16.08.2005 15:32
Paikkakunta: The Dark Realm of The Outworld

Viesti Kirjoittaja Ann »

tonyjl kirjoitti: Ääri-islamistille ihmishenki ei ole minkään arvoinen.
Ääriaines tappaa ilman provokaatiotakin. Enemmän kuin riehuvista abdullaheista lähi-idässä, olen huolestunut asenteista ja tulehtuneista väleistä täällä koto-pohjolassa.
Rotan aivot valtasivat pääni.
Jaanatar

Viesti Kirjoittaja Jaanatar »

Clay kirjoitti:
Jaanatar kirjoitti:hyssytellään jotain kiihkoilijoita joiden "uskonnollisen vakaumuksen" mukaan mukaan nainen on vähäarvoisempi kuin koira ja ainoa tehtävä olla aivottomana synnytyskoneena...
Ettei vaan olis nyt oma kanttura ojassa?

Mulla on sellanen muistikuva, että nämä huntujutut ei edes olis Aitoa ja Alkuperäistä Islamia.
Saa treenata luetunymmärtämistä. Eri lahkot tulkitsevat islamia eri tavoin enkä suinkaan puhunut kaikista muslimeista vaan nimenomaan niistä kiihkoilijoista. Pointtini oli että kiihkomuslimit siellä kylvävät väkivaltaa, kiihkomuslimien pelossa EU-maat nyt peloissaan työntävät päätään pensaaseen ja juuri kiihkomuslimien tapana on alistaa naisia mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. EU siis kumartelee porukkaa jota viheliäisempää maan päältä saa hakea.
Avatar
Clay
Kitisijä
Viestit: 2579
Liittynyt: 14.08.2005 23:46

Viesti Kirjoittaja Clay »

Jaanatar kirjoitti: Saa treenata luetunymmärtämistä. Eri lahkot tulkitsevat islamia eri tavoin enkä suinkaan puhunut kaikista muslimeista vaan nimenomaan niistä kiihkoilijoista. Pointtini oli että kiihkomuslimit siellä kylvävät väkivaltaa, kiihkomuslimien pelossa EU-maat nyt peloissaan työntävät päätään pensaaseen ja juuri kiihkomuslimien tapana on alistaa naisia mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. EU siis kumartelee porukkaa jota viheliäisempää maan päältä saa hakea.
Valtioiden välistä politiikkaa ei ole tapana hoitaa pilkkaamalla toisen valtion tapoja ja perinteitä. Voit toki itse näyttää esimerkkiä menemällä aukomaan päätäsi jollekin Suomessa asuvalle muslimille. Pilkkaa vähän muhamettia, koraania ja Islamia, osoita näin oma tukesi tanskalaisille.

Odotan kiinnostuksella miten äärifundamentalistit vastaa tanskalaisille.

Btw, mitä on kiihkomuslimit?
Nyt penikseni on fantastinen!
Vastaa Viestiin