tee parempaa ruokaa -vinkkeja kokeille
Kookosmaitoa voi uuteniin käyttää kerman asemasta itämaisiin kastikkeisiin ja esim basmati- tai jasminriisin voi keittää niin, että laittaa puolet vettä ja puolet kookosmaitoa.mustaenkeli kirjoitti:Joku sitystä (Aydemir tai Melnais tai joku muu?!?) joskus antoi aivan loistavan vinkin tehdä riisipuuro kookosmaitoon.
Kokeilun jälkeen loistava idea! Kiitos vinkistä asianomistajalle!
Tänään tein tälläistä katkarapu-lohikastiketta:
Ensin kuumennetaan öljyä (reilusti) kasarissa, lisätään tuoretta valkosipulia (useampi kynsi) ja pilkotaan sekaan chiliä, sitten heitetään sekaan katkaravut (hyvä alkupala muuten ihan sellaisenaankin "katkaravut valkosipli-chili öljyssä") ja hetken päästä lohi (joka voi olla aiemmin kypsennettyä tai vaikkapa kylmäsavustettua, kunhan ei ole ruotoja). Sitten vaan hiukan pippuria ja n. 2 dl kermaa tai kookosmaitoa. Pari ruokalusikallista creme fraisea antaa lopullisen silauksen. Annetaan hautua 10-15 min. Tarjoillaan pastan tai riisin kanssa. Helppoa ja hyvää
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tärkeintä ei ole voitto, vaan vastustajan totaalinen nöyryyttäminen.