Uusi, raikkaampi vitutusketju, nyt 15% enemmän vitutusta!

Topicit, joihin vastataan hölynpölyllä.
Yönmustaritari

Viesti Kirjoittaja Yönmustaritari »

Aloin vihdoin huolehtimaan oman pikku kultani ruokailutottumuksista ja huomasin, että totutulla tyylillä ei voida enää edetä ja niinpä tulin soittaneeksi vaipanvaihtoon merkkiliikkeeseen.

Uusveekuus ei tainnut ollakaan ihan uus. Hiukan sapetti, koska uusien kumien asentaminen venttiileille kaikkine turhine kansitöineen tulisi alan liikkeessä kustantamaan kohtuuttomat 3-4 k€, mikä riipaisee kenen tahansa sudittelijan sukanvartta vähintäänkin kohtuullisesti.

k.o alan liike suorittaisi samalla normaalin kilometri-huolto-toimenpiteen ~1200, johon tuo edellä mainittu tietysti lisätään.

Ei kyllä nelimukisen ojien välissä pitäminen läpi vuoden tullut edes lähelle näitä summia, joit on nyt kaivettu esiin. Olisihan se tietty pitänyt arvata, että kun on hupia niin ei se ilmaiseksi tule. Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin notta saanee kyllä hiukkasen huokeammallakin mutta silti taitaa jäädä joulukalenterit hetkiseksi siwan hyllyyn huoltotoimenpiteistä johtuneista säästötoimenpiteiden vuoksi.

Ja säästäähän sitä öljynkulutuksessa sitten tulevaisuudessa.
Googlebot

Viesti Kirjoittaja Googlebot »

Riemumieli kirjoitti:Kävin maanantaina kokeissa ja tiistain tulokset: kokonaiskolesteroli 7,0 eli taas kituutetaan. Onko tämä nyt sitten hauskaa, kun vain kituuttamalla pysyy terveenä, ilmeisesti?
Kokonaiskolesterolia paljon tärkeämpää olisi tietää HDL:n ja LDL:n osuus kolesterolista. Korkea kolesteroli voi olla ihan ok, jos HDL:n osuus on korkea. Liian alhainen kolesteroli on pahasta koska myös HDL on silloin todennäköisesti alhainen.

Ravinto ja elintavat vaikuttavat, mutta tosiasia on että myös perimä vaikuttaa kolesteroliin. Ääritapauksissa pitää turvautua lääkitykseen, mutta lääkärisi varmaankin kertoo siitä lisää.

Eilen kaupassa mietitytti kun edessäni olleella viisikymppisellä pariskunnalla oli kassahihnalla niin "Becel Proactive"-valerasvasössöjä, jotain Vitalinea tms. vatsaystävälläsiä jugurtteja, ja kaiken kruunasi grillimaggarapaketti. Tärkeintähän on saavuttaa hyvä omatunto ostamalla sitä "terveystuotetta" mitä on juuri mainostettu TV:ssä, mutta muuten pitää vanhat elintapansa. Eivätkö tosiaankaan keksineet mitään muuta syötävää niiden Becel-litkujensa ja jurguttiensa kyytipojaksi?

On tietenkin myös mahdollista että vaimo oli ostanut ns. terveystuotteet itselleen, ja mies sen makkarapaketin. Selvä sukupuolijako. Joka tapauksessa, potkaisin miestä perseelle ja katsoin heitä kohti paheksuvasti.
Googlebot

Viesti Kirjoittaja Googlebot »

Storia kirjoitti:Miten niin? Se rasvan laatuhan ratkaisee, eikä mikään muu. Enemmän kylmäpuristettuja rasvoja, ei mitään margariiniseoksia paitsi Beceliä (muistaakseni?) ja kovat eläinrasvat, possu yms. huis helvettiin. Helppoa.
Omega 3:sta ja kalaa. Ei kituutusta.
Lisätään poistettavien listalle vielä (osittain) kovetetut kasvirasvat.

Muistaakseni suomalaiset saavat kovetettuja kasvirasvoja eniten juustonaksuista, mikropopcorneista, kasvirasvajäätelöstä jne. Sinänsä huvittavaa koska monet varmastikin ostavat paskanmakuista kasvirasvajäätelöä juuri sen takia koska kuvittelevat sen olevan esim. kermajäätelöä terveellisempää koska onhan siinä sentään "kasvirasvaa", vaikka todellisuudessa se on haitallisempaa huomattavasti suuremman transrasvapitoisuutensa takia. Ihmisellä ei ole oikeita entsyymejä transrasvahappojen käsittelyyn.

Tuossa vaikka äkkigoogletuksella yksi artikkeli transrasvahapoista.
Sheetlord

Viesti Kirjoittaja Sheetlord »

ActionScript vituttaa. Erityisesti tapahtumakäsittelijät. Ja se, että mun umpiluupääni omaksuu ohjelmoinnin "saloja" niin saatanan hitaasti...
prosessi

Viesti Kirjoittaja prosessi »

Sheetlord kirjoitti:ActionScript vituttaa. Erityisesti tapahtumakäsittelijät. Ja se, että mun umpiluupääni omaksuu ohjelmoinnin "saloja" niin saatanan hitaasti...
Ei vika ole sinun päässäsi, vaan siinä, että koko ActionScript on kehitetty jotenkin nurinkurisesti. Kyllä sen saa tottelemaan, mutta ei siinä mitään järkeä ole.
Sheetlord

Viesti Kirjoittaja Sheetlord »

^ En välttämättä ihan noin jyrkästi sanoisi... ja kun katselee ammattilaisten luomuksia, kyllä se on jonkun päähän uponnut :)

Hablaatko itse AS:ää?
prosessi

Viesti Kirjoittaja prosessi »

Sheetlord kirjoitti:^ En välttämättä ihan noin jyrkästi sanoisi... ja kun katselee ammattilaisten luomuksia, kyllä se on jonkun päähän uponnut :)

Hablaatko itse AS:ää?
Juh, osaan, ja silti sanoisin juuri noin jyrkästi. Tai ehkä juuri siksi.
Sheetlord

Viesti Kirjoittaja Sheetlord »

Saaks kysyä:

- swf-esitys, johon ladataan attachMovie-komennolla toinen ulkoinen swf
- ulkoinen swf sisältää dynamic text-lootia, joiden sisältö on määritelty tämän ulkoisen esityksen sisältämillä muuttujilla
- kun käynnistää previkan tästä ulkoisesta swf:stä, muuttujat näkyvät ok
- kun käynnistää emoesityksen, johon ulkoinen ladataan, dynamic text-lootat ovat tyhjiä

Onko mitään järkevää konstia määritellä ulkoisen sisältämät muuttujat (tekstiä) niin, että ne näkyisivät "emoesityksessäkin"?
prosessi

Viesti Kirjoittaja prosessi »

Sheetlord kirjoitti:Saaks kysyä:

- swf-esitys, johon ladataan attachMovie-komennolla toinen ulkoinen swf
- ulkoinen swf sisältää dynamic text-lootia, joiden sisältö on määritelty tämän ulkoisen esityksen sisältämillä muuttujilla
- kun käynnistää previkan tästä ulkoisesta swf:stä, muuttujat näkyvät ok
- kun käynnistää emoesityksen, johon ulkoinen ladataan, dynamic text-lootat ovat tyhjiä

Onko mitään järkevää konstia määritellä ulkoisen sisältämät muuttujat (tekstiä) niin, että ne näkyisivät "emoesityksessäkin"?
Tuo on itse asiassa loistava esimerkki siitä, miten nurinkurisesti AS on rakennettu. Tai todellisuudessahan kyse on siitä, että AS on alunperin ollut vain pikkujippoja varten, ja sitten sitä on alettu käyttää yhä isompiin ja isompiin juttuihin, jolloin kokonaisuus kärsii siitä, ettei AS:ssä ole minkäänlaista loogista rakennetta.

Viime käyttökerrasta on sen verran aikaa, etten heti saa päähäni millä keinolla tuo onnistuu, sillä mikään järkevä konsti se ei ole, mutta yritän muistella. Itse olen noissa tilanteissa hoitanut homman testailuohjelmalla, eli olen rakentanut esim. ulkoisen esityksen, jossa on vain yksi dynaaminen tekstiloota, ja emoesityksen, joka ei tee muuta kuin lataa sen, jolloin kokeillessa säästää paljon aikaa ja vaivaa.
Avatar
McJanne
Kitisijä
Viestit: 8611
Liittynyt: 13.11.2005 23:14
Paikkakunta: Suomi Finlandia 40° PERKELEEEH!

Viesti Kirjoittaja McJanne »

Örh, sisäsistä puutuu included taikka variablet ei ole globaaleja. Oho?
Kirjoitan tätä alasti
Sheetlord

Viesti Kirjoittaja Sheetlord »

McJanne kirjoitti:Örh, sisäsistä puutuu included taikka variablet ei ole globaaleja. Oho?
Noup. Ainakin manuskan mukaan _global tarkoittaa, että ne on voimassa koko siinä esityksessä, johon ne on luotu. Tämän bonjaan kyllä. Näyttäisi siltä, että _global ei pure, kun on kyse sisäkkäisistä esityksistä

Ainakaan en saa tätä millään futaamaan ja usko pois, on kokeiltu.

^^ Eli AS on ikään kuin alkuperäinen HTML - siitä yritetään puristaa tehoja joihin se ei anna resursseja.
Kyllästyin taistelemaan ja tein alkeellisen purukumivirityksen, notta pääsin tässä vatun projektissa eteenpäin. Ktos kuitenkin.
prosessi

Viesti Kirjoittaja prosessi »

Sheetlord kirjoitti:^^ Eli AS on ikään kuin alkuperäinen HTML - siitä yritetään puristaa tehoja joihin se ei anna resursseja.
Tismalleen.
Kyllästyin taistelemaan ja tein alkeellisen purukumivirityksen, notta pääsin tässä vatun projektissa eteenpäin. Ktos kuitenkin.
:P Tärkeintä lienee tietää, ettei omassa päässä ole mitään vikaa, vaan työkalussa...
Avatar
aasi
Kitisijä
Viestit: 5993
Liittynyt: 01.07.2005 21:12
Paikkakunta: Uleåborg

Viesti Kirjoittaja aasi »

Missä on speksi, pitäis jo koodata!
Tasan ei mene muumit kanootissa.
Storia

Viesti Kirjoittaja Storia »

Vituttaa asteikolla 1-10 n. ysin pintaan se, että kun palkka tulee, niin poks - vakuutusmaksut, lainanlyhennykset ja luottokortti syö sen heti. Ennen kaikkea vakuutukset; auto, koira, moottoripyörä, koti on sikakalliita... :cry:

Lisäksi pitäisi alkaa nyt jo kovaa kyytiä valmistella ensi vuoden sopimuksia, asiakkaiden joululahjoja ja ei prkle, kiinnostus noin kolme rusinaa just nyt...Ajatukset on jo uudessa mahdollisuudessa ja duunissa, johon menen tutustumaan ensi viikolla...Kunpa saisin sen... :P
Avatar
Vaola
Kitisijä
Viestit: 4494
Liittynyt: 15.08.2005 10:36
Paikkakunta: pois

Viesti Kirjoittaja Vaola »

NuoriDaavid kirjoitti:Olen jonottanut elisaan asiakas"palveluun" ainakin 20 minuuttia.
Aika lyhyt aika... Toinen mikä Elisan puhelinpalvelussa jurppii, on ne tiedotteet, jotka on pakko kuunnella joka kerta loppuun. Ensiksi litania siitä kuinka palvelua uudistetaan (on ollut jo monta kuukautta), sitten vasta pääsee valkkaamaan: "Jos puhelusi koskee..." Niissäkään ei auta vaikka osaisi oikeat numerot jo alkutekijöiksi, on vaan kuunneltava loppuun saakka. Ja joskus kun on vihdoin päässyt oikeaan jonoon, ilmoitetaan että nyt on liikaa soittajia - yritäpä myöhemmin uudestaan. Ja tottakai mainostetaan nettisivujen Oma Elisa-palvelua, jonka takia juuri ollaan soittamassakin, kun sekin on "tilapäisesti poissa käytöstä". :evil:

Onneksi tuo soittaminen on kuitenkin Elisan asiakkaille ilmaista...
"Never wrestle with a pig. You get dirty and besides the pig likes it. -George Bernard Shaw
Bliss

Viesti Kirjoittaja Bliss »

Vaola kirjoitti:ilmoitetaan että nyt on liikaa soittajia - yritäpä myöhemmin uudestaan.
Kokeile soittaa yrityspalvelunumeroon :wink:
Kun ne kertovat palvelevansa vain yritysasiakkaita, sano, että soitit kyllä ihan oikeaan numeroon, mutta jostain syystä puhelu yhdistyi väärin. :P
Yönmustaritari

Viesti Kirjoittaja Yönmustaritari »

Yönmustaritari kirjoitti: Ja säästäähän sitä öljynkulutuksessa sitten tulevaisuudessa.
Njoo no niin. Pitihän se arvata, että ei passaa heti luovuttaa. Tarkempi tarkastelu paljastikin ylimääräisen öljynkulutuksen enemmänkin ominaisuudeksi kuin viaksi. 0,075l/100km on suunniteltukin *tämän kokoluokan(*lue Iiiiiso-lohko) moottorille. Alta litra tuhannelle kilometrille ei siis aiheuta toimenpiteitä eli ei muuta kuin tarkempi seuranta varmuuden vuoksi päälle vaan.

Sikälimikäli tässähän ei tarvitse öljyjä enää vaihtaa ollenkaan kun on kerta "jatkuva kierto" päällä.
1108

Viesti Kirjoittaja 1108 »

Yönmustaritari kirjoitti:Sikälimikäli tässähän ei tarvitse öljyjä enää vaihtaa ollenkaan kun on kerta "jatkuva kierto" päällä.
Sinua on sitten paiskattu järjellä ja helpolla "Minua saa kusettaa" -asenteella?

Muah!
pix
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 176
Liittynyt: 15.08.2005 22:35
Paikkakunta: jkl

Viesti Kirjoittaja pix »

tulinpa juuri kotiin vaan löytääkseni mukavan kirjeen kelalta, tuolta jokaisen opiskelijan parhaalta ystävältä

päättivät sitten lakkauttaa opintotukeni ja periä takaisin aiemmin maksetut kun opiskeluni ovat kuulemma keskeytyneet..jänskää, ei kyllä vielä päivällä vaikuttanut siltä kun muutaman tuskasen tunnin koulunpenkillä vietin viimeks, mut mitäs mä nyt mistään tietäsin..

ja tän ketjun otsake kertoo täydellisesti tän hetken tuntemukseni
Yönmustaritari

Viesti Kirjoittaja Yönmustaritari »

1108 kirjoitti:
Yönmustaritari kirjoitti:Sikälimikäli tässähän ei tarvitse öljyjä enää vaihtaa ollenkaan kun on kerta "jatkuva kierto" päällä.
Sinua on sitten paiskattu järjellä ja helpolla "Minua saa kusettaa" -asenteella?

Muah!
En tajunnut?
1108

Viesti Kirjoittaja 1108 »

Yönmustaritari kirjoitti:En tajunnut?
Ymmärrän.

Öljyä syövä auto on mielsestäsi ihan hyvä.

Ymmärrän.
Yönmustaritari

Viesti Kirjoittaja Yönmustaritari »

1108 kirjoitti:
Yönmustaritari kirjoitti:En tajunnut?
Ymmärrän.

Öljyä syövä auto on mielsestäsi ihan hyvä.

Ymmärrän.
no eihän se ole mutta onhan nälkäistä poikaa pakko ruokkia monipuolisesti. Sikälimikäli jos ohjeistus sanoo, että noin on niin ainoastaan ostajaa voi moisesta syyttää jos öljynlisäys on liikaa vaadittu.

Sapettaahan se hiukan kun ei aiemmissa nelimuksisissa ole moiseen törmännyt mutta "ominaisuuksien" kanssa on vaan tultava sitten toimeen.

Eikä sillä, että nyt moni subarumies pääsee vilkuttamaan, että onko kiva lisäillä öljyjä koneeseen aina 500km:n välein kun samalla saa painaa ohi kylki edellä ja sormi pystyssä.

Kuluu minulla takarenkaitakin aikamoista tahtia ja olen minä sinut senkin "ominaisuuden" kanssa.
Avatar
Nip
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 169
Liittynyt: 07.03.2007 1:19
Paikkakunta: Kitinäkylä

Viesti Kirjoittaja Nip »

Tulin kotiin voitokkaalta singstar-illalta ja tunaroin Phytomerin lasisen antirinklepurkin lattialle. Nyt vituttaa. Se oli sellainen pienen pieni purtilo. yy-yy

Sen muistolle... nyt hiljaa kaikki. nyti. jo nyt. nyt jo. :tiistai:
"arguing in internet is like paraolympics, you might win but you're still retarded!"
Elukka

Viesti Kirjoittaja Elukka »

Muuten olen sitä mieltä, että maanantai on kiellettävä lailla tai ainakin määrättävä kansalliseksi etätyöpäiväksi.
Koska nukahtaminen myöhästyi eilen, päätin tänään herätä vasta seitsemältä. Huono päätös.
Aamulla meni n. puoli tuntia hukkaan penkoessa kaapeista ensin sopivia navettakamppeita ja sitten vielä työvaatteita.
Elukat (ne nelijalkaiset) olivat tietenkin kaikki sotkeneet, kaataneet tai muuten tyhjentäneet juoma-astiansa, joiden täyttelyyn tärvääntyi toinen puolituntinen. Näin ollen matka kohti Hell-Stinky Cityä ja työpaikkaa alkoi reippaasti myöhässä eli vasta klo 8:n jälkeen.
Matkalla rävähti tieteskin polttoainemittarin valo palamaan, joten lisää aikaa tärvääntyi tankkaillessa.
Kehä III:n sisäpuolelle päästyäni juutuinkin sitten varsinaiseen tuomiopäivän ruuhkaan, jota riitti lähes työpaikalle asti.
Firman autohallissa erehdyin ajamaan Hiivatin semmoiseen välikköön, jossa ei ollutkaan yhtään vapaata paikkaa. Onneksi onnettomuudessa joku muu oli lähdössä samasta väliköstä pois, koska tuon kokoista valtatielaivaa yksinkertaisesti ei käännetä ympäri 1½ kaistan levyisessä tilassa.
Sokerina pohjalla: Kun viimein pääsin työpisteeseeni jo valmiiksi kohtalaisen v*ttuuntuneena ja aloin suunnitella aamupalan nauttimista työn ohessa, törmäsinkin kahviautomaatilla lappuun, jossa kerrottiin rakkineen olevan epäkunnossa.
(No, kaukaa viisaana olin sentään ostanut alakerran kahviosta energiajuoman - kuvitelkaa nyt maanantaiaamua ilman kofeiinia! :swirl:)
Herra Manala

Viesti Kirjoittaja Herra Manala »

Yönmustaritari kirjoitti:*tämän kokoluokan(*lue Iiiiiso-lohko) moottorille.
Hahhahhah. Ja vitut. Kaveri ajaa starttimoottorin voimin ja huutelee IiiIIiiisolohkoista jotain. Se on kuule sillä tavalla että alle 6.4 litraset ei ole isolohkoja nähneetkään ja alle 5 litraset on matkalaukussa kannettavia käynnistysmoottoreita.

Kuus sylinteriä lohkossa on ihan jees niin kauan kun siinä on 90 asteen kulmassa toiset kuus lisää.
Vastaa Viestiin