Ostakaa puolukoita pakastealtaasta? Ne sitten survotaan murskaksi ja mukaan sen verran sokeria kuin suu vaatii. Säilyy kuukausia jääkaapissa. Oikeastaan säilyy hyvin talven yli mutta maku alkaa olla keskiaikainen. Survoksestakin tulee vähän hillomainen kun puolukoissa on niin paljon pektiiniä.Zeb kirjoitti:Tätä samaa olen joskus pohtinut. Yli 40 % sokeria joka mössössä ja kaupan päälle ällötysliivatetta. Ellei sattuisi olemaan niin saamaton ja kädetön niin tekisi omat hillonsa. Eikös niitä puolukoita vieläkin metsässä olisi, ainakin kaksi viikkoa sitten oli vähän raakojakin vielä.Bluntly kirjoitti:Miksi hemmetissä kaikkien kaupastasaatavien puolukkahillojen pitää olla niin hemmetin sokerisia?
Jos ihan hilloa haluaa, hillosokerilla voi tehdä puolella annostuksella eli 2 litraa marjoja ja neljännespaketti sokeria. Helppoa ja nopeaa ja sitten voi esiliinassa hymyillä vieraille kun on ihan itsetehtyä hilloa tarjolla, nih. Tai no Bluntlyn ei kannata, säikähtävät.