Mikä on lempijuustosi?
Vaikka olenkin lähes kaikki mahdolliset juustot läpikäynyt friikki, en kuitenkaan osaa valita yhtä ylitse muiden. Jo arkinen Edam tuntuu kerta toisensa jälkeen todelliselta nautinnolta. (Asiantuntijakaan en ole, pelkkä napostelija!)
En käytä juustoja pelkästään lisukkeina, vaan ahmin niitä ihan sellaisenaan. Sen jos minkä huomaa pienellä delaylla mahan toiminnassa =)
Oikeastaan huonoja juustoja en ole kohdannut. Jotkut muka-hienot juustot, varsinkin ranskalaiset valkohomejuustot, ovat tuottaneet pettymyksen. Ja jos hajuvesiä ei lasketa, ei Ranskasta nyt muutenkaan tule mitään hyvää, saati sitten kohtuuhintaista.
En käytä juustoja pelkästään lisukkeina, vaan ahmin niitä ihan sellaisenaan. Sen jos minkä huomaa pienellä delaylla mahan toiminnassa =)
Oikeastaan huonoja juustoja en ole kohdannut. Jotkut muka-hienot juustot, varsinkin ranskalaiset valkohomejuustot, ovat tuottaneet pettymyksen. Ja jos hajuvesiä ei lasketa, ei Ranskasta nyt muutenkaan tule mitään hyvää, saati sitten kohtuuhintaista.
Ainakin Brie on oikeastaan aika tylsän makuista. Se valkoinen kuori on täysin mautonta, eikä sisällössäkään ole kovinkaan paljoa vivahteita (elleivät nämä vivahteet ole sitten niin superhienovaraisia että epäkultivoitunut rahvaanomainen makuaistini ei niitä kykene havaitsemaan).Nighthawk kirjoitti:varsinkin ranskalaiset valkohomejuustot, ovat tuottaneet pettymyksen
Komppaan tuota toista läskipäätä ja totean että Tilsit. Juusto on tosin yksi miun heikkouksista eli kaikki oikeastaan menee.
Viimeksi sunnuntaiaamuna pistelin ~100g briejuustoa suoraan suoleen, tosin lähtöruudun kautta. Reilu puolikas meni voisarvien (?) (crguaSSszzaanT) päällä.
Mozzarella, chevre, tilsit, brie, sinihome, öö .. .. ihan perusjuustot myös.
Tofujuustoille en ole oikein lämmennyt, paitsi että kohtuullisen maukasta sellaistakin maistoin tuossa männäviikolla. En ostaisi itse silti.
Viimeksi sunnuntaiaamuna pistelin ~100g briejuustoa suoraan suoleen, tosin lähtöruudun kautta. Reilu puolikas meni voisarvien (?) (crguaSSszzaanT) päällä.
Mozzarella, chevre, tilsit, brie, sinihome, öö .. .. ihan perusjuustot myös.
Tofujuustoille en ole oikein lämmennyt, paitsi että kohtuullisen maukasta sellaistakin maistoin tuossa männäviikolla. En ostaisi itse silti.
Kävin katsomassa Mylwinin kuvaa, ja näyttää kyllä just siltä ettei sillä ole yhtään ystävää.
- Ann 2005
- Ann 2005
Samaa mieltä tuosta Briestä; mitään sanomattoman makuista laimeata mössöä. (kyllä se silti alas menee.)AarneAnkka kirjoitti:Brie (elleivät nämä vivahteet ole sitten niin superhienovaraisia että epäkultivoitunut rahvaanomainen makuaistini ei niitä kykene havaitsemaan).Nighthawk kirjoitti:varsinkin ranskalaiset valkohomejuustot ovat tuottaneet pettymyksen
Harmittaa vaan suunnattomasti, kun olen saanut perimänä tällaiset prole-makusilmut ja -mieltymykset. Konjakki ja samppanjakaan eivät oikein maistu.
..Haluaisin niin olla mukana seurapiireissä suihkulähteiden saartamana ja karautella ratsulla kreivittäret, Briet ja Domit kainalossa.. *dreaming*
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Olen tässä viikkona muutamana maistellut erilaisia Feta-juustoja, ja miettinyt, mikä näistä mahtaa olla paras. Yllättäen Pirkka-Feta on ollut ihan kärkisijoilla, ja nyt sinne kipuaa myös Juustoportin Feta. Kertokaa ihmiset, mitä muita kannattaisi maistaa?
Arlan 10% feta menee alas, mutta se 3% on ihan silkkaa kumia! Ne maustetut kyllä kelpaavat, olisiko nyt valkosipuli&oregano ollut suosikkini.
Suositelkaa suositelkaa ihmiset, kiitos.
Arlan 10% feta menee alas, mutta se 3% on ihan silkkaa kumia! Ne maustetut kyllä kelpaavat, olisiko nyt valkosipuli&oregano ollut suosikkini.
Suositelkaa suositelkaa ihmiset, kiitos.
Joo, jotain könttifetaa meilläkin aikoinaan oli, oli ihan parasta.Bliss kirjoitti:Mevgal Feta, muistaakseni 200g vakuumipakkauksessa, siis yhtenä klönttinä. Mutta hyvää on!! Ja kannattaa esim. salaattiin laittaa vaihteeks murusina, tai raastettuna
Mutku en piruvie muista mitä merkkiä se ny taasen olikaan
![Pohtimus :think:](./images/smilies/eusa_think.gif)