Mikä on lempijuustosi?
Mikä on lempijuustosi?
Kaikkihan nyt juustoista tykkää, mutta mikä on se mielestäsi paras?
Juustoja jos toistakin maistelleena olen kyllä päätynyt itse siihen että ei ole cheddarin voittanutta. Voimakas, happaman juustoinen aromi joka välittyy jo ohuistakin siivuista. Port Salut ja Aura ovat jaetulla kakkossijalla.
Mistäs te tykkäätte?
Juustoja jos toistakin maistelleena olen kyllä päätynyt itse siihen että ei ole cheddarin voittanutta. Voimakas, happaman juustoinen aromi joka välittyy jo ohuistakin siivuista. Port Salut ja Aura ovat jaetulla kakkossijalla.
Mistäs te tykkäätte?
- Hallusinaatio
- Kitinän uhri
- Viestit: 680
- Liittynyt: 14.08.2005 18:54
- Paikkakunta: Internet
Miten sitä nyt voisi vain yhden valita? Ei oo mahdollista... Juustot tilanteen mukaan, ainoastaan sen sissijuuston ja muutamat sukkahieltä haisevat jätän suosiolla ihan kokonaan väliin.
Tässä yhteydessä onkin hyvä mainostaa. että mikäli joku tunnustautuu näiden sukkahiki-juustojen ylimmäksi ystäväksi, mun kaaapissa olis yksi Saksasta tuotu tapaus johon meikäläisen haju- ja makuaistit ei pysty. Lahjoitetaan hyvään tai vaikka huonoonkin kotiin!
Tässä yhteydessä onkin hyvä mainostaa. että mikäli joku tunnustautuu näiden sukkahiki-juustojen ylimmäksi ystäväksi, mun kaaapissa olis yksi Saksasta tuotu tapaus johon meikäläisen haju- ja makuaistit ei pysty. Lahjoitetaan hyvään tai vaikka huonoonkin kotiin!
- irmelianneli
- Kitisijä
- Viestit: 3375
- Liittynyt: 14.08.2005 19:34
- Hallusinaatio
- Kitinän uhri
- Viestit: 680
- Liittynyt: 14.08.2005 18:54
- Paikkakunta: Internet
Kyllä kermajuusto on parasta, toisella sijalla Edam. Pidän miedoista juustoista, joku sanoisi jopa mauttomista. Tiukka ei Emmentalille ja Auralle. Maisteltiin noita muitakin juustolaatuja koulussa, mutta ei niitä enää muista.
“Outside of a dog a book is a man’s best friend, inside of a dog it’s too dark to read” - Groucho Marx
Eihän kermajuustossa ole edes hirveästi rasvaa. Nopea googletus antoi rasvapitoisuudeksi 30%. Vertailun vuoksi vaikkapa Edam 40% ja Gouda 48%. En ole kyllä mikään juustojen asiantuntija, joten jos joku tietää tujumpaa kermajuustoa, niin voi ojentaa minua.aasi kirjoitti:Lolita kirjoitti:Kyllä kermajuusto on parasta
Pitäähän sitä nyt juustossa rasvaa olla!
Oma valintani olisi varmaan sinihomejuusto, mutta en vastaa vielä, koska en ole kaikkia juustoja maistanut.
Nyt penikseni on fantastinen!
Olen yllättänyt, mutta kaipa pitää uskoa. Jos se sitten vain tuntuu niin rasvaiselta. Huomaa etten niin hirveästi katsele ravintosisältöjen perään...Clay kirjoitti:Eihän kermajuustossa ole edes hirveästi rasvaa. Nopea googletus antoi rasvapitoisuudeksi 30%. Vertailun vuoksi vaikkapa Edam 40% ja Gouda 48%.
Tasan ei mene muumit kanootissa.
Re: Mikä on lempijuustosi?
Eksoottinen snobijuusto Juustis, mitä rapsutellaan terskan juuresta riisileivän päälle.
-
- Kitisijä
- Viestit: 7640
- Liittynyt: 15.08.2005 0:29
Re: Mikä on lempijuustosi?
Snobijuusto: Pecorino
Nyt komppaan äiskääsi, kyseessä on niin hirveä tuote että ihan heikkoa tekee. Minä en tosin kutsuisi sitä kumiksi vaan ennemminkin muoviksi.irmelianneli kirjoitti:Äänestin sinihomejuustoa, vaikka ihan kaikki juustot on kyllä ihania. Just ostin Aura Kevyt 17%.. Mun äidin mielestä se on aivan järkyttävää paskaa ja kumia, mut mä tykkään, ku se on kuitenkin Auralta maistuvaa kumia Ja kevyttäkin vielä.
Kävin tuossa jokunen aika sitten ihan mielenkiinnosta tutustumassa Piikkiössä Vuohilaakso nimisessä yrityksessä. Heillä on satamäärin kuttuja ja jalostavat niistä saatavan maidon juustoksi. Ikävä kyllä en päässyt seuraamaan itse juuston valmistusta, koska sinne ei ulkopuolisilla ollut mitään asiaa. Maistella sain kuitenkin useita heidän juustojaan fetasta ruohosipulilla maustettuun versioon. Aivan käsittämättömän hyviä, rasvaisia..nams.
Tavallisen ruokakaupan pukin parralta maistuvia vuohenjuustoja ja näitä ei voi saman päivänä verrata toisiinsa. Nämä on siis meikäläisen tämän hetken suosikkeja.
Arkena menee ihan tavallinen kermajuusto, emmental ja muut sellaiset hiukan voimakkaan makuiset juustot.
Tavallisen ruokakaupan pukin parralta maistuvia vuohenjuustoja ja näitä ei voi saman päivänä verrata toisiinsa. Nämä on siis meikäläisen tämän hetken suosikkeja.
Arkena menee ihan tavallinen kermajuusto, emmental ja muut sellaiset hiukan voimakkaan makuiset juustot.
Jouduin pallottamaan vikan, koska kuten monet ovat sanoneet, eri juustot eri tilanteissa. Leivän päällä olen huomannut tykästyneeni perus-goudaan (ihan vaan sellainen tavallinen vakuumipakkauksiin paloiteltu). Enemmän makua kuin edamissa. Varsinaiselta juustolautaselta ehkä camembert katoaisi suuhuni ensimmäisenä. Olihan tuossa tuo brie joka on vähän kun camembert, mutta ei yhtä pehmeää ja maukasta.
En ole varma mitä tuossa listalla tarkoitetaan "vuohenjuustolla". Monesti kun olen sattunut ostamaan juuri vuohenmaidosta valmistettua camembertia, vaikka yleensä se tunnutaankin tehtävän lehmänmaidosta.
En ole varma mitä tuossa listalla tarkoitetaan "vuohenjuustolla". Monesti kun olen sattunut ostamaan juuri vuohenmaidosta valmistettua camembertia, vaikka yleensä se tunnutaankin tehtävän lehmänmaidosta.
Viimeksi muokannut hebuli, 27.01.2006 0:04. Yhteensä muokattu 1 kertaa.