Yksittäinen tuomio, mutta...

Yleinen lätinä jä kitinä
siia
Kitinä paheena
Viestit: 31
Liittynyt: 14.01.2006 15:00

Re: Yksittäinen tuomio, mutta...

Viesti Kirjoittaja siia »

PerttiMakimaa kirjoitti:Jos tuosta selviää neljällä kuukaudella ehdollista ei kannata enää pidätellä raivoaan. Suomalainen "oikeus"laitos. :nuts:

http://www.iltalehti.fi/2006/03/09/2006 ... 3_uu.shtml

EDIT Raivon aikaansaaman typon poisto
Itseäni pisti enemmänkin vihaksi tuo mitättömän pieni korvaussumma, jonka syytetty uhrille joutuu maksamaan!!

Kysehän on täydellisestä neliraajahalvauksesta. Kun otetaan huomioon se apuvälineiden määrä ja niiden kalliit hinnat sekä lisäksi sen kuntoutuksen määrä (kyse vuosista), jonka mies tulee tarvitsemaan, niin summa ei riitää alkuunsakaan. Ja mikäli mies kuntoutuu kotikuntoiseksi, niin jo pelkän kodin remontoiminen tarpeita vastaavaksi maksaa pienen omaisuuden (jotain mainittakoon: inva-wc, mahd. oviaukkojen suurentaminen pyörätuolia varten, pöytätasojen alentaminen mm. keittiössä..)..Unohtamattakaan halvaantumisen vaikutuksia miehen psyykkeeseen ja elämäniloon tahi työkyvyn menettämistä..

Toivottavasti vakuutukset olivat kunnossa. Vakuutusyhtiöt eivät vain oikein tahdo noita kuntoutusvälineitäkään korvata kuin osittain (itse siis tässä käsityksessä, tosin yhtiöissä suuriakin eroja) ...ja miten korvannee tällaisessa tapauksessa... Myöskään kunnat tai kaupungitkaan eivät suosi liikuntarajoitteisia nykyisessä rahapulassaan joten siltäkään puolelta ei apua välttämättä kovin paljoa heru..

Kylläs joku nyt joutunnee maksamaan aikas kovan hinnan "poskille läpsyttämisestä"..
Yhdistelmä rautaista järkeä ja kummallista hössötystä
eps

Viesti Kirjoittaja eps »

Aiheesta vielä: seuraava lainaus on Helsingin Sanomien keskustelufoorumilta ( http://www.hs.fi/keskustelu/thread.jspa ... 0&start=50 )

"Helsinkiläinen johtaja sai 9 kk ehdollisen rangaistuksen naisten lääppimisestä. Naisen lääppiminen on Suomessa yli kaksi kertaa vakavampi rikos kuin niskojen nurin vääntäminen mieheltä."

e.
Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 5353
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Yksittäinen tuomio, mutta...

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 »

PerttiMakimaa kirjoitti:Jos tuosta selviää neljällä kuukaudella ehdollista ei kannata enää pidätellä raivoaan. Suomalainen "oikeus"laitos. :nuts:

http://www.iltalehti.fi/2006/03/09/2006 ... 3_uu.shtml

EDIT Raivon aikaansaaman typon poisto
Hmm. Ei tuo nyt niin lievä tuomio ole ottaen huomioon että 4 kk:n ehdollisen LISÄKSI tuomittu joutuu maksamaan lähes 55 000 e korvauksia. Tietysti on vähän eri asia saadaanko niitä perittyä... :roll:
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix
PerttiMakimaa

Re: Yksittäinen tuomio, mutta...

Viesti Kirjoittaja PerttiMakimaa »

[quote="Homeboy65Hmm. Ei tuo nyt niin lievä tuomio ole ottaen huomioon että 4 kk:n ehdollisen LISÄKSI tuomittu joutuu maksamaan lähes 55 000 e korvauksia. Tietysti on vähän eri asia saadaanko niitä perittyä... :roll:[/quote]

Jos vaikka ne saataisiinkin perittyä niin ei tuolla rahalla saa puoliakaan tarvittavista elämisenmahdollistajista. Tuossa on kyseessä neliraajahalvaus. Eli Cristopher Reeve tilanne.

Kyllä minä mielelläni kaivaisin kupeestani 55 kiloa jos sillä noin törkeästä teosta selviäisin.
Avatar
cardic
Kitisijä
Viestit: 1086
Liittynyt: 15.08.2005 8:54
Paikkakunta: unscandiclandic

Re: Yksittäinen tuomio, mutta...

Viesti Kirjoittaja cardic »

PerttiMakimaa kirjoitti:
Kyllä minä mielelläni kaivaisin kupeestani 55 kiloa jos sillä noin törkeästä teosta selviäisin.
sama. etenkin kun tuomio oli EHDOLLISTA. 55000e, saat vaantaa niskat nurin, eika tartte ees lusia. aika hyva tarjous
'viinista tulee sekoboltsiks' -lapsi 7v
Elukka

Re: Yksittäinen tuomio, mutta...

Viesti Kirjoittaja Elukka »

Homeboy65 kirjoitti: Hmm. Ei tuo nyt niin lievä tuomio ole ottaen huomioon että 4 kk:n ehdollisen LISÄKSI tuomittu joutuu maksamaan lähes 55 000 e korvauksia. Tietysti on vähän eri asia saadaanko niitä perittyä... :roll:
No ei ehkä saada. Veikkaan, että kyseinen neitokainen siirtyy suosiolla sosiaalitoimiston asiakkaaksi, eikä toimeentulotuesta taatusti tarvitse maksaa mitään vahingonkorvauksia. :roll:
cardic kirjoitti: 55000e, saat vaantaa niskat nurin, eika tartte ees lusia. aika hyva tarjous
Melko etuoikeutettua, joo. Jos et vielä ole Helsingin käräjäoikeuden asiakas, niin liity heti. Kuva
Herra Manala

Re: Yksittäinen tuomio, mutta...

Viesti Kirjoittaja Herra Manala »

Homeboy65 kirjoitti:Ei tuo nyt niin lievä tuomio ole ottaen huomioon että 4 kk:n ehdollisen LISÄKSI tuomittu joutuu maksamaan lähes 55 000 e korvauksia.
Siis niin just!! Siis 55 tonnii on ihan kauhee raha!! Aattele ny uhrinki osalta! Jos se ois jääny työkykyseks ni se ois joutunu tienaa tota summaa varmaa melkee 2 vuotta!! Aivan älytöntä! Kuka saatana sitä nyt viitsii kaksi vuotta terveenä töissä käydä. Ei ainakaan manne. Kyllä se hakis sairauseläkettä ja sassiin. Ja nyt kun se läpsyposki sai kaiken tollasen rahan ihan ilmasex ni vittu se elää leveesti koko loppuikänsä. Vitun miljonääri. Ehkä se ostaa uuden Corvetten. Ai niin mut ei se pysty ajaa sillä. No ehkä se saa tolla rahalla just ja just sähkörullatuolin ja perhepakkauksen paskavaippoja. Onnellista loppuelämää toivottaa Suomen Oikeuslaitos ja Homeboy65.
Vastaa Viestiin