Meidän perheemme sai lisäystä lauantaina.
![Raksuus :h:](./images/smilies/049.gif)
Nams!
PS. Miksei täällä ole (kinkun)mässäyshymiöitä!11
Auts.Herra Manala kirjoitti:Meidän perheemme sai lisäystä lauantaina.Esikoisemme painaa tasan 9,3 kiloa ja on potra potka.
Herra Manala kirjoitti:PS. Miksei täällä ole (kinkun)mässäyshymiöitä!11
Totta, mutta porkkanalaatikon teen silti aina, koska tytär tykkää siitä. Lanttulaatikkoa ei meidän pöydässä tänä vuonna näy, ja perunalaatikon teen myös itse, tosin en imellettyä, koska se ei meille maistu. Muuten joulupöydästämme löytyy kinkun lisäksi graavilohta, herneitä, karjalanpiirakoita ja aitoa voita. Turha tehdä sellaisia safkoja, joita kukaan ei syö. Niin ja ruokajuomana on punaviini. Kinkun kanssa otetaan lisäksi pienet snapsit.Patz kirjoitti:Olen nirso jouluruokailija, minulle putoaa ainoastaan kalat (kylmä- ja lämminsavu & graavi), kinkku ja imelletty perunalaatikko, muut jouluruoat voisi puolestani kieltää lailla.
Meitin perheesen tulee tanskalainen juhlakinkku, joka pieksee hinta/laatusuhteessa atrian suolaruiskupumpatun kinkun 6-0.Herra Manala kirjoitti:Pyörösahan nimi oli Atria
Komea keskustelunavaus! Ihmettelen vain, miksi et, Manala, sijoittanut tätä asiakeskusteluihin tai mieluummin kulttuuriosastoon.Herra Manala kirjoitti:...
Minustakin kinkku ansaitsee sen verran kunnioitusta, että sille valmistaa kumppaniksi kotitekoisen herkkusinapin. Sen sijaan paistolämpötilan suhteen edustan eri koulukuntaa: suosin pikemminkin vähän alikypsempiä kinkkuja, joten possu päässee pois uunista hyvissä ajoin ennen kuin sisälämpötilansa on noussut edes 80 asteeseen. Tarkkaa loppulämpötilaa en ole vielä päättänyt.Herra Manala kirjoitti:Ristiäiset pidetään ylikypsänä noin 86-88 asteessa kotitekoisen kinkkusinapin kera.
Tuplakinkutus olisi lähinnä taivas.Exsat kirjoitti:tuplakinkutus johtaisi todennäköisesti yliannostukseen.