Sivu 2/2

Lähetetty: 25.01.2006 16:05
Kirjoittaja HellBell
Lisää sämpylätaikinaan rusinoita. Sitä rutkemmin rusinoita, mitä enemmän rusinat mieleen.

Lähetetty: 26.01.2006 0:00
Kirjoittaja Brocker
mustaenkeli kirjoitti:Joku sitystä (Aydemir tai Melnais tai joku muu?!?) joskus antoi aivan loistavan vinkin tehdä riisipuuro kookosmaitoon.

Kokeilun jälkeen loistava idea! Kiitos vinkistä asianomistajalle! :P
Kookosmaitoa voi uuteniin käyttää kerman asemasta itämaisiin kastikkeisiin ja esim basmati- tai jasminriisin voi keittää niin, että laittaa puolet vettä ja puolet kookosmaitoa.

Tänään tein tälläistä katkarapu-lohikastiketta:
Ensin kuumennetaan öljyä (reilusti) kasarissa, lisätään tuoretta valkosipulia (useampi kynsi) ja pilkotaan sekaan chiliä, sitten heitetään sekaan katkaravut (hyvä alkupala muuten ihan sellaisenaankin "katkaravut valkosipli-chili öljyssä") ja hetken päästä lohi (joka voi olla aiemmin kypsennettyä tai vaikkapa kylmäsavustettua, kunhan ei ole ruotoja). Sitten vaan hiukan pippuria ja n. 2 dl kermaa tai kookosmaitoa. Pari ruokalusikallista creme fraisea antaa lopullisen silauksen. Annetaan hautua 10-15 min. Tarjoillaan pastan tai riisin kanssa. Helppoa ja hyvää :) .

Lähetetty: 26.01.2006 5:20
Kirjoittaja Nighthawk
Lähes mihin tahansa ruokaan kun lisää aurajuustoa ja lorauksen kermaa, niin johan rupeaa maistumaan..