* V i d e o .

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Avatar
MrM
Kitisijä
Viestit: 1551
Liittynyt: 11.11.2012 17:46
Paikkakunta: En kerro

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja MrM »

McJanne kirjoitti:
MrM kirjoitti:Kuva
Kuva
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark... and we're wearing sunglasses.
-Hit it.
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

PLASMADEMOA.
HHHHHHHHHHHH

Sinikivifoorumi 22.12.2012 Jukkis.

Jatkan tätä aihetta jo senkin takia, että netissä näemmä epäillään koko betasoihdun käsitettäkin, ja tässähän vaikuttaisi vähän yksinkertaiselta tyypiltä, jos noin vaan komppaa liinistä tämän aiheen tiimoilta ilman faktaa. Mulla nyt on onneksi se etu puolellani, että jonkin verran on tullut plasmafysiikkaan alustavasti tutustuttua, joka on kuitenkin enemmän kuin keskivertotallaaja yleensä.

Ensin on tietenkin valmistettava betasoihtu. Netti on onneksi täynnä luovia kokeilijoita jotka on keksineet esim. tavallisen viinirypäleen ja mikroaaltouunin yhteydet betasoihtuja ts. plasmakenttiä rakentaessaan. Tässä yksi opetusvideo jolla saada mikroaaltouuninsa rikki ja hyvällä lykyllä palokuntakin paikalle.
vwww.2dayblog.com/2006/12/29/2days-how-to-make-a-plasma-in-microwave/

Tästähän me voidaan jatkaa pohtimalla mitä siinä mikroaaltouunissa oikein tapahtuu, ja miten se liittyy esim. Eurajoen ydinvoimalaan . .

*Niin kiinostavaksi homma menee, koska tässä pyöräytetään aika terhakka videointi siitä miten energiaa ainakin selkeästi yli kaasun IONISATIOTASON kyetään demoamaan. samalla voidaan demota vaikka se miten vapaasti liikuvat plasmapilvet toimivat. kuvasta hahmottaa aikaherkullisesti myös sen mitenSEKUNDÄÄRIEMISION VALOKVANTIT SYNTYY! Thanks Jukkikselle. materiaaliavaan eteenpäin SUPO:n suunattomaksiharmiksi.

http://www.sinikivi.com/foorumi/7-konsp ... &start=380

8< 9< 10< 12<
WwWwWwWwWwWwW

***IL-tekninen foorumissa 23.12.2012 SUPO poistatti tämän materiaalin. Koska siinä paljastetaan ammattiosaajana aivan liian tarkoin ydinvaltiorikollisuuden synkimpää dataa.)***

Neutronivoiden karkailu tuli puheessa keskustellessani neteissä taannoin Loviisan reaktori- insinöörien kanssa. Ensihätään en suuremmin kiinittänyt huomiota. Kertoessani neutronivuon olevan Fermin mukaan 10- kertaisia. Neteissä vielä silloin kirjoittelemaan päästetyt ydinvoimalaitosten insinöörit kiukuttelivat jutuistani. Heille kuulema suurin ongelma reaktoreissaan ei ollut mikään muu kuin j a t k u v a s t i ja kiihtyvästi karkailevat neutronivuot. Neutronimassoja kun tarvitsisi pidättää reaktoreissa, jotta reaktoriuraanit ylipäätään fissioisivat. Kysymys silloin ilman vastausta olikin m i n n e voimaloista kiihtyvästi neutronivuot menivät?

No nykyään usea tietää jo, neutronivuon puhkoessa alkuun ehjän 23cm paksun reaktoripöntön neutronivoillaan ja ++..ionisoiduilla Pu- 239 kanavasäteilyillään. Alkaa tapahtua samaa ongelmaa kun painekeittimen kansi kasvavasti vuotaisi. On selviö, mitä nopsemmin neutronit karkaavat, poltto vaikeutuu ja fissio keskeytyy vastaavassa suhteessa. Reaktorin plasmonireikiä ei kyetä tukkimaan. Toisaalta polttojen vaatimat neutronivuon määrät TVO:n mukaan romahtivat. 2004 Reaktorikohtainen neutronivuoto oli arviolta luokkaa 100kg/v. Ja 2008 tultaessa yli triplautunut 367kg/v. Näin valtaisat lisävuodon prosenttimuutokset romahduttavat polttolimitit heittämällä.

TVO onkin taistellut ilmiötä vastaan keinoja kaihtamattaa, mutta ennenkaikkea salaamalla tarkemmat tiedot. Alkuun 1980- luvulla käytettiin polttoainenippuja joissa olivat senttiset uraanitangot 8* 8 matriiseissa kehikkoneliössään. Ongelmien kasvettua neutronivuotoihin vastattiin 9* 9 nippujen matriiseilla. Pian 10* 10. No alati vuotojen lisääntyessä, jotta neutroneita tulisi aina vaan lisää ollaan nyt jo 12* 12kpl nippujen matriisikoossa. Peiaate on aika simppeli. Mitä enemmän U- massaa ja niiden pinta- alaa ulospäin sitä enemmän U- 238> n> Pu- 239 polttoa. Joka tuottaa plutoniumin lisäpolttona entistä enemmän myös neutronivuota reaktoriinsa.

Tämäkään tapa ei tietysti riittänyt. Reikiä kun alati kasvaa lisää reaktoriin, jonka vaihto on käytännössä mahdotonta. On ollut pakko kehittää myös tällaista lisäpolttotavan mahdollistamista. Eli entistä enemmän TVO vaatii näitä tehon korotuksiaan. Ideana on näillä jatkuvilla mystisillä tehon nostoilla kompensoida ulospäin näkyvät kumuloituvat neutronivuotojen haitat:
Kuva
http://kuvaton.com/k/YLSw.jpg

TVO teetti menneenä vuona koeajettua tehonsa nostoa 860MW tehosta 890MW. No tämä ei edes onnistunut. Vaan nyt neutronivuon vuodot leikkasivat myös tästä tehonnostosta kolmanneksen. TVO hämillään kertoikin v a i n tehneensä tehon noston 880MW, todellisen tavoitteensa 890MW sijaan. Hätävalheilla peitellään sitä, ettei enää m i k ä ä n noista tehon nostoista mene perille. Vaan päinvastoin neutronivuosta katoaa jo niin paljon, etteivät laskelmat paljoja auta. TVO:n johto pettyi tilanteeseen. Ja mikä on klassisesti yhä kerran ratkaisuna? Juu TVO nostaa TAAS tehojaan 2013, jotta edes osa polttoaineen fissiointiin tarvittavista neutronivoista saataisiin vaivaansa aikaan.

No ydinvoiman oleellisin tehtävä aseplutoniumin tuotto romahtelee. Koska plutoniumin muodostumista syö jatkuvasti kasvavat neutronirikkaamman plutoniumin poltto- osuuden limitin kasvatukset. Miksi kummassa maailman y k s i k ä ä n tiedealan professori, saati yliopistot, korkeakoulut eivät huomioi näin selkeistä faktakytköksiä? Pitäisi kiinnostaa melkoisesti. Koska 450 maailman ydinreaktoria tappelee näillä keskeisillä brobleemeillaan ylipäätään olemassaolostaan. No minä näistä toki kerron, mutta ymmärtämättömät ydininsinööristöt eivät näy hajuakaan tajuavan keskeisistä ongelmatiikoistaan pätkän vertaa, joten. . ?
Avatar
Nergal
Kitisijä
Viestit: 1661
Liittynyt: 17.01.2011 19:23
Paikkakunta: Tampere

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja Nergal »

raijasivu kirjoitti:No minä näistä toki kerron, mutta ymmärtämättömät ydininsinööristöt eivät näy hajuakaan tajuavan keskeisistä ongelmatiikoistaan pätkän vertaa, joten. . ?
Ja se sinun koulutus oli?
Society failed to tolerate me and I have failed to tolerate society
Avatar
McJanne
Kitisijä
Viestit: 8611
Liittynyt: 13.11.2005 23:14
Paikkakunta: Suomi Finlandia 40° PERKELEEEH!

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja McJanne »

MrM kirjoitti:
McJanne kirjoitti:
MrM kirjoitti:Kuva
Kuva
Kirjoitan tätä alasti
Avatar
MrM
Kitisijä
Viestit: 1551
Liittynyt: 11.11.2012 17:46
Paikkakunta: En kerro

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja MrM »

Tässä ketjun 15 viimeistä sivua yhteenvetona:
KuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuva
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark... and we're wearing sunglasses.
-Hit it.
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

3112. Ydin ON sairaus.

Ihmiskunnan YDINHIMON SYISTÄ!
ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZ

MIKÄ SAA IHMISET YDINLOBBAREIKSI? Kysymys johon hyvin moni haluaisi viimein myös kuulla uusia vastauksia. Niin tosiaan mikä saa ihmiskunnan himoamaan suunnattoman itsetuhoista, kaikilla mittareillaan kannattamatonta, ennenkaikkea kaiken hävittävää helposti paremmilla korvattavaa ydinvoimaa. Seuraava artikkeli pureutuu asiaan t ä y s i n uudella tasoilla. Tavoilla joita ette edes haluaisi kulla. Kyseistä maailmaa hallinnoi itsensä murskaavat loisten luomat maailmat. Kuulostaisi vähintään tieteistarinalta jollei olisi juuri sitä aikamme sfääriä, jossa meidät pakotetaan elämään:

Tieteen Kuvalehti No:17 vuosi 2012: " Toksiplasma eksyy usein ihmiseen. Ookystia voi olla pesemättömissä kasviksissa, kissan hiekkalaatikoissa, ulosteiden saastuttamissa vesissä tai sian, naudan tai muun kotieläimen tarpeeksi kypsentämättömissä lihoissa. Tartuntalähteitä on niin paljon, että joka kolmas ihminen on saanut toksoplasmonitartunnon. Nuhan kaltaisen reaktion jälkeen loinen alkaa vaikuttaa ihmisen käyttäytymisiin:

Tshekkiläinen Fleg Prahan kaarlen yliopisto. Autoilijoiden onnettomuusaltistus on jopa kolminkertaistunut jos ratissa on toksiniplasmaloisen isäntä. Loinen saa ajajan ottamaan normaalia enemmän riskejä, pidentää reaktioaikaa ja heikentää keskittyumiskykyä. Loisen on todettu lisäävän uhrissaan mm. ailahtelevaisuutta, lyhytjänteisyyttä, välinpitämättömyttä, hanakkuutta rikkomaan sosiaalisia sääntöjä. Loistartunnan vaikutus voi olla todella pahoja, skitsofreniaa ja itsemurha- alttiuteen asti!

Tanskalaisessa 2012 tehdyssä tutkimuksessa 45 788 naisella toksoplasman kantajissa havaittiin jopa puolta enemmän itsemurhayrityksiä kuin muilla. Paljon keskimääräistä yleisempi skitsofreniatilastot. Monet skitsofrenian hoitoon käytetyt lääkkeet myös estävät toksoplasmaloisen kasvun. Loinen ohjaa ihmisen käyttäytymistä juuri lisäämällä mielihyvää tuottavan dopamiinin määrää aivoissa. Loinen vaurioittaa hermoston tukisoluja lisäten kynureenihapon eritystä. Jota esiintyy enemmän juur skitsofreniassa."

Osaan kaksi.
_______________

"Aivoja SYÖVÄ ameba ja medusa tulee ihmiseen nenän kautta. Naegleria fowleri- ameba elää järvissä ja joissa, ja se voi joutua ihmiseen nenän limakalvon kautta, vaikka uuidessa vedessä, tai huuhdellessaan saastuneessa vedessä. Ameba syö aivokudosta. Kuolema voi tulla jo parissakin viikossa."

* Olen kirjoitellut aiemmin miten mm. kuppa aikoinaan rapautti loistartuntana ihmisten yleisiä moraalisääntöjä. Eikä olekkaan mikään sattuma, että esim. Leninin aivot olivat balsamoinnin todistamana kupan tuhoamia. Kuppaa vastaan järein ase on ollut nyttemmin penisilini. Jo silloin esitettiin, että syöttämällä ihmisille penisiliniä olisi ilmeisen moni aikalaistensa diktaturia jäänyt käynnistymättä ja ihmiskunnan itsetuhoisat, myös ydinhankkeet jääneet tekemättä. Mutta nyt tämän T.K- lehden lisäartikkelin jälkeen pitäisi settiin lisätä myös ydinlobbareille pakollinen skitsofrnialääkintäkin!

* Aivan uskomatonta. Ydinvoimaloitten lauhdevedet ovat jatkuvasti kuumia vesisttöjä keskellä kylmiä merirantoja. Kuten Suomessa ja Ruotsissa voimme nähdä. Tämä aivoja syövä ameba tai meduusamuoto menestyy vain maailman kuumissa vesistöissä. Japani edustaa sivulla 54 esiintyneessä kartassa pohjoisreunaa tälle kammottavalle elämäntuhoajaeläimistölle. Eikä ydinvoimamaaana todellakaan turhaan. Maan ydinvoimaloiden laitoslauhteissa näitä vammauttavia aivosyöjiä kasvaa viljalti. Ydinvoimaloitten lauhdevesissä käyvät alukset saavatkin vesiä siivilöiviin pohjiensa simpukkatartuntoihin yms. merirokkoihin sisäänsä näitä meduusojen eri kehitysastetta.

* Alukset jotka liikuvat ydinvoimalaitoksesta toiseen. Maasta toiseen kuljettavat painovesialtaissan ja pohjiensa simpukkapitoisissa faunoissaan tätä ydinvoinmalle oleellista tappavaa aivosyöjäinvaasiotaan ydinvoimalasta seuraavaan. Näin jopa Suomessa Olkiluotoon asti on reitti taattuna. Ja millä seurauksella. Kuunelkaa näitä loisien runtelemien ydinvoimalajohtajien, päättäjiemme himokasta itsetuhoista mantraansa: "Lisää ydinvoimaa, maksoi mitä tahansa, tuhosivat kuinka paljon vaan!" Kyseinen ydinkiihko näyttäytyykin tässä uskomattomassa artikkelissa ihmiskuntaa tuhoavana aivovamman lajina. Joka on keskeisesti kiinni ydinvoimaan aina liittyneessä avoimessa itsetuhovietissä. Jolle löytyy yllättävän suora lääketieteelinen perusta. Tauti jota vastaan tarvitaan valistuksen lisäksi l ä ä k e t t ä !
Avatar
McJanne
Kitisijä
Viestit: 8611
Liittynyt: 13.11.2005 23:14
Paikkakunta: Suomi Finlandia 40° PERKELEEEH!

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja McJanne »

MrM kirjoitti:Tässä ketjun 15 viimeistä sivua yhteenvetona:
KuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Kirjoitan tätä alasti
Avatar
MrM
Kitisijä
Viestit: 1551
Liittynyt: 11.11.2012 17:46
Paikkakunta: En kerro

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja MrM »

raijasivu kirjoitti:KuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuva
KuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuva
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark... and we're wearing sunglasses.
-Hit it.
Avatar
Dumiz
Kitisijä
Viestit: 2248
Liittynyt: 04.07.2011 9:44

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja Dumiz »

MrM kirjoitti:
raijasivu kirjoitti:KuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuva
KuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Njees.
Ruokalan kalapuikko Pena
Lukittu