Ostin viikolla Saarioisten itisanottijen äitien 700g kinkkusiivut(7,95 K.merkka) meni kahdella istumalla,
testin vuoksi ostin 400g(4,99 Äss-marketta) Wigrenin Annin sitä sun tätä kunkkuleikettä, puristepaskaa?
Syötyäni niitä yhdesä ja erikseen niin kinkkusiivun makua ei voita mikään ainakaan bonduelle herneiden ja rosmarinilohkoperunoitten että Kälvin ranskispursotteen kera, lisäaineitten sinfoniaa, hyviä kinkkusiivuja varmasti, Makulihalta, Kivikylältä(HK) yms. ainakin aivan aidon makuisia, ettei ainakaan yksineläjän kannata mitään vitun 10kg kinkkuja paistella, paitsi jos oikein rakastaa sika lähimmäistään?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Sian iho, ruuansulatus ja muutama muukin asia muistuttaa toista sekaravinnonsyöjää, siat syövät raatoja, ihmiset syövät iptkään kuolleena olleen eläimen lihää, jne. Sika on hyvää vaikka se toisaalta olisi kuin oman koiven purentaa, usein nälänhätien yhteydessä ei ole ollut varsinaisesti pulaa liharuuasta... pitkä possua on kaikelle halukksille riittänyt..