* V i d e o .

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Avatar
Nergal
Kitisijä
Viestit: 1661
Liittynyt: 17.01.2011 19:23
Paikkakunta: Tampere

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja Nergal »

Nyt Poll pystyy, kauan menee että Arto on suljetulla?
Society failed to tolerate me and I have failed to tolerate society
Manaaja

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja Manaaja »

Nergal kirjoitti:Nyt Poll pystyy, kauan menee että Arto on suljetulla?
Ei Suomessa suljeta sekopäitä oikein, elleivät ole jotain useampikertaisia henkirikosten uusijia.
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

Pu- 238- 239- 240 TALOUS.
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Plutonium ja POMMEJA
http://www.phyast.pitt.edu/ ~ blc/book/chapter13.html

On kuitenkin hiuksenhieno näkökohtainen ero tuottaa plutoniumia, reaktoriin - uudelleenkäytön menetelmällä, plutonium pommin tekemiseksi. On kaksi vaihetta pommin toiminnassa: ensin on luhistuminen jossa plutonium räjäytetään yhteen. Voimakkaasti pakaten kemiallisin räjähtein, jotka ympäröivät sitä. Sitten on räjähdys, jossa neutronit tuodaan aloittamaan nopeasti kasvavia ketjureaktioin fission prosessit, vapauttamaan valtavan määrän energiaa hyvin nopeasti puhaltamaan järjestelmään. Kaikki tämä tapahtuu 1/1 000 000s, ja ajoitus on oltava tarkka.

Jos räjähdysvaihe alkaa paljon ennen kuin luhistuminen on saatu päätökseen. Pommin voima pienenee huomattavasti. Itse asiassa yksi tärkeimmistä menetelmistä, jota voi harkita luodaksemme toimivia ydinpommeja on neutronien suihkuttamisen aloittamisessa jo räjähdyksen alkuvaiheessa luhistumisen prosessiin. Mikä aiheuttaa pommin tehon heikkenemisen. Jotta pommi toimisi oikein, on tärkeää varmistaa neutronien ja U-238 kohtaamiset, "ennen". . . kun luhistuminen prosessi lähestyy loppuaan.

*Tässä on nyt jotain t o d e l l a päräyttävää. Tehdään siis räjähtävä ydinPOMMI, ei pelkästään klassisesta U- 235 uraanista. Ei pelkästään Pu- 239 aineesta. Vaan artikkeli välähdysomaisesti kertoo ennen liki salatusta tekniikasta jossa Pu- 240 aineella kyetään tekemään SUORAAN RÄJÄHTÄVÄ POMMI AIVAN TAVALLISESTA REAKTORIPOLTTOAINEESTA JOSSA ON 97 % U- 238 lataus Pu- 240 lisäpolttomateriaalilla ikäänkuin "lennosta. En ole tästä tekniikasta paljojakaan aiemmin kuulllut. ideana on siis luoda valtavalla neutroniylijäämällä fissiopommi miltei mistä tahansa säteilymateriaaleista.

Plutoniumista polttoaineeksi. Pu-239, on tuotettu reaktorissa, U-238:sta. Mutta jos se pysyy reaktorissa se voidaan muuntaa sielä myös Pu-240. Joka sattuu olemaan tuottelias emittoimaan neutroneja. USA:n voimalaitoksissa, polttoaine pysyy tyypillisesti reaktorissa 3 vuotta. Sen seurauksena, jotain 30% plutoniumistaan tulee sieltä ulos muuttuneena Pu-240. Jos tätä ainetta käytetään pommiin, Pu-240 tuottaa tasaista suihkuaan 2 000 000 neutronien sekuntivauhtiaan, 12. Joka keskimäärin vähentäisi räjähdyksen tehoa kymmenkertaiseksi, mutta voi aiheuttaa paljon vähemmän pihinää.

Lyhyesti sanottuna, pommi joka on tehty tästä materiaalista, joka tunnetaan nimellä "reaktorin plutoniumi," on suhteellisen alhainen räjähtävältä voimaltaan, ja se on erittäin epäluotettava. Se on myös paljon vaikeampaa suunnitella ja rakentaa. Paljon parempi pommi polttoaineesta saadaan "aseita plutoniumista," valmisteluin jättämällä materiaali reaktoriin vain noin 30 päiväksi. Tämä vähentää Pu-240 osuutta joka on neutronien lukumäärän suihkussa pommin suurin tekijä.

Voitaisiin harkita käyttää US-tyyppisiä ylisuuria, valtavia reaktoreita tuottamaan ydinaseisiin kelpaavaa plutoniumia poistamalla polttoaineet jälleenkäsittelyyn 30 päivän välein. Mutta tämä olisi erittäin epäkäytännöllistä, koska polttoaineen poisto vaatii aina noin 30 päivän seisokkia. Lisäksi polttoaineet näihin tehoreaktoreihin on erittäin kallis valmistaa. Koska se on toimittava erittäin kompaktissa geometriassaan korkeassa lämpötilassa ja paineessa tuottaen palaessaan korkean lämpötilan, korkean paineen ja höyryn tarpeen sähköntuottoon.

On paljon käytännöllisempi rakentaa erilliseen plutoniumin tuotantoon reaktori jonka tarkoituksena ei ole tuottaa niinkään sähköä vaan tarjota helppoa ja nopeaa polttoaineen poistamistekniikkaa polttotavaltaan leviäminen-out geometria polttoaineella. Laitos on halpa valmistaa, koska se toimii alhaisessa lämpötilassa ja normaalipaineessa. Lisäksi se voi käyttää luonnonuraanin sijaan hyvin kalliisti rikastettua uraania jota tarvitaan myös valtavissa reaktoreissa. Vain tietyn määrän fissioituvaa ainetta. Ensin mainittu sisältää 4 kertaa enemmän U-238:a, josta plutonium on valmistettu. Tuottaen 4 kertaa enemmän plutoniumia. Plutoniumin tuotantoon alkujaan suunniteltu (OL-3 tyyppinen) reaktori maksaa vähemmän kuin yksi kymmenesosa yhtä paljon kuin perusydinvoiman reaktoriratkaisut ja voitaisiin suunnitella ja rakentaa paljon nopeammin. Kaikki plutoniumit kaikki nykyiset sotilaallisen tuotannon pommit on tuotettu tämän tyyppisin reaktorein paitsi Neuvostoliitossa. Jossa kompromissin suunnittelu mahdollistaa sekä sähkön ja plutoniumin tuotannot (ks. luku 7).

* Eli Loviisan reaktorityyppi on juuri tällinen jo alkujaan CCCP tyyppinen hypridi ns. "sähköä tuottava PU- 239 ASE tehdas!"

* Toisaalta taas OL-3 on jo alkujaan 5- osahinnalla (2,5miljardia) Arevalta luvattu "halpis" maailman SUURIN puhtaalle plutoniumasetuotannolleen kustomoitu EU:n ylitehorohjo, 100% plutoniumasetehdas. Jonka varsinainen sähköntuotantokyky on tässä kerrottu kosmeettinen! Kysymys kuuluu mitä edustavat sitten TVO:n OL- 1 ja OL- 2?

* Artikkeli kertoo myös sen suoraan. ASEA- atom kehitteli kustomoituja suurvaltioitten himoaman Pu- 240 plutoniumNALLIEN tuotantolaitosmalleja. Aivan uskomatonta miten alkaa selvitä. Perus venäläistä reaktoria 1 000- 100 000 kertaa neutronivuopäästöillään saastuttavammista Pu- 240 tuotantolaitoksistaan Suomi/Ruotsi ja TVO ovat myyneet mustalle asemarkkinoilleen maailmallle pelätyintä neutronikylläintä Pu- 240 tonnistoaan. Tätä erikoispitkään (5v) poltettavaa plutoniumia ei himoita varsinaisesti s u o r a a n plutoniumpommeihin. Sen ylirunsaan neutronivuotuottonsa takia. Vaan tätä TVO:n tuotosta ostavat valtiot nimenomaan U- 235 pommiensa, "nalliplutoniumeiksi!"

* Alkujaan TVO tuotti nimenomaan nalliplutoniumia. Mutta oivalsi miten suunnattoman neutroniylijäämän omaavassa Pu- 240 polttoaineessa piili kyky kehittää alussa raotettu mallia poltattaa sillä ryyditetty jalostamaton reaktoripolttoaine U- 238 s u o r a n lennosta ensin Pu- 239:si ja siitä suoraan sekundäärisesti räjähtäväksi "halpishelppotekopommiksi!" Nyt alkaa valjeta TVO:n vaarallisimman tuotoksen haluavat ASEuraanimarkkinoijat koska tämä TVO:n kustomoima Pu- 240 takaa ja varmistaa ydinaseen räjähdykset h u o n o m m i l l a k i n latausmateriaaleilla ja tarkkuustoleransseilla, jo "autotalliatomiaseissakin". Oikea jokaterroristien erikoispolttoaine josta maksetaan maltaita markkinahäiriköijälle!

FUKUSHIMA RÄJÄHTI 100% varmasti Pu- 240 POMMINA!
_________________________________________________

* Artikkeli valottaa ENNENKAIKKEA s u o r a a n miksi Arevan MOX polttoaine räjähti Fukushimassa. Eli polttoaineseoksessa oli r u n s a s t i ruotsalaissuomalaista 5v mäskättyä Pu- 240 plutoniumia mukana. Pommihan siitä tulee perusreaktoripolttoaineillakin! Toki räjähtää fissioiden surutta suoraan. Mutta kuten kerrottiin "enempi" 10% ydinpommitehoillaan!. . .___________________________________
Avatar
Nergal
Kitisijä
Viestit: 1661
Liittynyt: 17.01.2011 19:23
Paikkakunta: Tampere

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja Nergal »

Niin tota Artsi, miksei kukaan koskaan missää ole räjäyttänyt moisia? Haluaisin myös lisätietoa pommista joka ei ole kemian kanssa tekemisissä.

Halp!
Society failed to tolerate me and I have failed to tolerate society
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

- Kyllä jopa Hiroshiman pommi oli silkka "hylsy". Vain 3% uraanista räjähti. Siis klassinen "likapommi" tuokin härpäke.
-----------------

SUPO tekee iskujaan EKOENERGIAYHTIÖÖN.
=====================================

Suomi jos mikä on maa jossa verinen valtion POLIISIN suorittama systemaattisen syndikaatin terrori on arkipäivää. Suomessa maan kansalaiset on pakotettu sietämään toistuvaa loputonta tietosensurointia. Mutta ennenkaikkea silmitöntä Vuojoen ydinturvaosaston ja TVO/ Posivan avointa sisällissotaa. Sotaa jossa SA- armeijakunnat, SUPO:n IPPAKSEN ja valtiovirannomaisten käsissä räjähtelevät, savuten palavat aidot ekovoimalat ovat arkipäivää olleet jo pitkään.

Maahamme Saksa armeliaasti lähetti EU:n tuella omia tuulivoimaloitaan kansallemme tuottavia yhtiöitään. Saksan Merkkelin nykyinen ankarasti ydinvastainen hallinto poistatti maamme sydänalasta JO EON energiavampyyrinsa syksyllä 2012. Varmuuden vakuudeksi keväälä 2012 maahamme Saksa myös lähetti energiaministerinsä antamaan FIN ydinrikolisille viimeisen varoituksen tulevasta ydintuhostaan. Mutta IAEA:n ja USA:n Obaman hallintoon kuin aasiin uskova Suomen ydinala ei vieläkään halua demokratiaa, saati ydinkansanäänestyksiä. Katso ja kauhistu miten tuhoisa Y- SOTA etenee:

http://kuvaton.com/k/Y4Qv.jpg
Kuva
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

Uusi Suomi Blogin satoa näistä aiheista.
=======================================

J.M. 2.11.2012 19:20
Maallikkona minun on todettava, että kirjoitus ei ole dynamiittia. Tämä näyttäisi olevan vielä vahvempaa tavaraa (päättäjille). Keksinkin siihen liittyvän uuden sanan "uraanimiittia". Julkaistut dokumentit ovat mielenkiintoista tietoa tavalliselle maallikolle.

Fukushimassa kävi juuri niin, kuten kirjoittaja kirjoittaa. TEPCO oli evakuoimassa voimalan työntekijät, mutta Japanin silloinen pääministeri kielsi sen ja pelasti sen mitä oli pelastettavissa. Muistan, kun tokiolaisia palomiehiä lähti pelastustöihin tv-uutisissa näytetyssä dokumentissa. Nousin kunnioituksesta seisomaan katsoessani uutislähetystä tv:stä tietäen, mikä heitä odottaa.

Tieto on pääomaa, jota ei voi ulosmitata. On myös sanonta ”tieto luo tuskaa”. Tietoa löytyy lisää oheisesta linkistä:

http://www.youtube.com/watch?v=UJIEZvX4PZI
--------------------

I A E A YDINTURVALAEISTA 2012
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
________________________________

* Julkaisin maailman ensi- iltaan näitä kansainvälisiä IAEA huippusalattuja koskaan kirjoittamattomia lakeja 2012 marraskuun alkupäiviin. Räjäytin kirjamellisesti nettisensoripankit. Nettiäni kaadettiin viranomaisiskuin kymmeniä kertoja iltaa myöten maahan asti. Ja koska kiinnostus oli näin suksee. Halusin uudelleen päivittäen kristalloida keskeisimmät lakipykälät kansojen luettaviksi ja arvioitaviksi keskeiset IAEA rikollistoimet:

Eli printtaan tähän nyt niitä:

1/ Maa joka kaivaa maastaan (2007 eteenpäin) uraanimalmijalosteita kansainväliseen uraanikauppaan. On velvoitettu tämän IAEA:n kansainvälisen lain mukaisesti ottamaa takaisin käytetyt poltetut ydinjätteet.

2/ Ydinvoimalasta poistuvan lauhdeveden lämpötila ei saa kansainvälisen IAEA ydinturvalain mukaan ylittää poistovesilauhteen +30C lämpötilaa 200m päästä poistovesikanavastaan mitattuna. Jos ja kun lämpötila ylittyy on ydinvoimala tämän lain voimalla pysäytettävä tuotannosta niin kauan kun lämpötila on käyttötilanteissa ylittymässä. (TVO rikkoo tätä vuosittain kuukausia.)

3/ Ydinvoimalalle on aina ja kaikissa olosuhteissa taattava vähintään kaksi erillistä sähkönsyötön valtakunnan verkon päärunkolinjaa hätäsähkösyötön ja kiinailmiön eston jäähdytyksen varmistamiseksi. Suomessa 400 000V syötöt.
(Mainittakoon, että TVO:n OL- 4 linjahankkeet rikkoo räikeästi tätäkin pykälää.)

4/ Ydinvoimalan sähkösyöttöjen hätäapujärjestelmien on aina ja kaikissa olosuhteissa oltava minimissään 3 erillisen subijärjestelmän avulla laitoksen sisällä varmistettuna.

Jimmy Carter, Harisburg 1970- luvun lakilisäykset IAEA kansainvälisiin ydinturvalakeihin:

5/ Liitettäessä ydinvoimala valtion valtakunnan sähköverkkoon. Yksittäisen ydinvoimalan teho ei missään olosuhteissa saa ylittää 10 % valtion sähköverkon kokonaisosuudesta. Jos reaktorin teho ylittää sen, on ydinvoimala jokaisessa käyttötilanteessa välittömästi irrotettava aina verkosta.

6/ Liitettäessä reaktori valtakunnan verkkoon on aina etukäteen valvomohenkilöstön varmistettava 10 % hätäjäähdytysenergian välitön ja jatkuva saatavuus. Suomessa esim. tämä IAEA lisä tarkoittaa 1 000MW ydinvoimalan rinnalle valmiina käyvää vähintään 100MW vesisäätövaravoimaa. Hätäapuvoimalan on tauotta ja a i n a oltava valmiina käymässä "tuhlauksessa". Koska muuten sähkön saantia ei voida taata 30 sekunnissa kiinailmiösulamiseltaan ilman jäähdytystä menevän reaktorin osalle. Tätä tauotta tuhlattavaa 10 % sähkön energiaosuutta ei saa koskaan käyttää mihinkään muuhun käyttönsä kulutukseen! Jos ehtoja ei voida täyttää irrotettakoon reaktori ja alas ajettakoon välittömästi kyseisen IAEA ydinlain velvoittamana.

7/ Ydinvoimalan sähkösyöttöjen hätäapujärjestelmien on aina ja kaikissa olosuhteissa oltava minimissään 3 erillisen subijärjestelmän avulla varmistettuna voimalan sisärakentein.
( ASEA Olkiluoto 4 subia A, B, C, D.)

8/ Jokaisen käytetyn reaktorin omien sisäisten, minimissään 8h käyttöä kestävien hätädieselien, akkukennovarmistusten osalta oltava vakiorakennettuja. Myös ulkopuolisen +10 % vesihätäsyöttöjärjestelmän lisäksi jokaiselle reaktorille on taattava voimalaitosalueen ulkopuolelta v i e l ä +10 % hätä, hätäsyöttövarmistus. Jonka on kyettävä toimittamaan polttoainereserveistään ydinvoimalan kiinailmiön eston jälkijäähdytysenergiat minimissään kriittisen vuorokauden ajan.
( Suomessa TVO:n tämän osuuden takia on vaadittu 2* 60MW kevytpolttoöljyturbiinit Olkiluodossa ja lisäksi mm. 250MW vastaava laitosyksikkö Forssassa. Myös tämä ei alkuunkaan riitä vaan lain mukaan TVO:n pitäisi taata saadun TEM tiedoin ainakin 6* 60MW= 360MW minimitehot OL-1,OL-2 ja OL- 3 laitoksien minimitarpeiksi voimalan v ä l i t t ö m ä s s ä läheisyydessä samalla saarella!)

9/ Ydinvoimalan on kaikissa tilanteissa IAEA turvalakien mukaan kyettävä hallitsemaan kaikki tuottamansa suljetun reaktorin jälkilämpöhöyrynsä sitä varten rakennettujen reaktorisuojiensa sisällä. DRYWELL ja VETTWELL kylmävesivarastoittensa sisätilojen vesialtaisiinsa ja jäätiloihin.
( MOX tuottaa tämän 3- kertaisesti ylittävät jälkihöyryntuotannot. Joka tuhosi Japanissa 54 reaktorikäyttöä.)

Ydinteollisuudessa on näiden lisäksi IAEA vaatimuksesta myös erilaisia sotalakeja:

10/ Ydinvoimavaltio joka haluaa käyttöönsä ydinteollisuuden lisenssisopimukset. On velvoitettu noudattamaan aina ja kaikissa tilanteissa kansainvälisen IAEA määräyksiä. Mikä tarkoittaa IAEA tutkijavirnanomaisten esteetöntä ja vapaata pääsyä kaikkiin ydinvoimateollisuuden tiloihin ja alueisiin. Mikäli kyseinen valtio evää tai estää ko. tutkimuksia. Menettää maa IAEA antamat ydinalan lisenssioikeudet kokonaan.

11/ Maa joka tuottaa ydinmateriaaleja on velvoitettu toimittamaan k a i k k i reaktoriensa tuottamat ydinjätteet joko Venäjälle (70 %), tai USA:n (30 % maailman tuotannosta) ASEURAANIN JÄLLEENKÄSITTEYLAITOKSIEN kontrollointijalostukseen. ( ASE plutoniummyynnit ON tarkoin ydinturvalakiin kytkettynä alusta asti!)
_____________________________________________________________________________________

12/ Mikäli maa haluaa käynnistää oman uraanimalmituotannon tai ydinjätteen jatkojalostuksen isotoopinjalostamoja. On maa velvoitettu alistamaan tämäkin toimintamuotonsa IAEA lisäksi myös sotilaalliseen NATO sotatoimialueeksi.

13/ Kun maa aloittaa USA lisensoimat uraanin isotooppijalostuksen centrifugilaitosten toiminnat maassaan. On standardin mukaisen 3 000MW ja 3 000ha kokoisen isotooppiyksikön käyttöön varattava a i n a ja kaikissa olosuhteissa reaktorimääräyksistä tunnetut kolminkertaiset syöttövarmistukset jalostamon räjähtämisen estämiseksi kohtalokkailta sähkökatkoksilta. Tämä tarkoittaa 3 000MW perussyöttöreaktorimäärää. Sen lisäksi varasyöttölaitokset käymässä a i n a rinnalla 3 000MW teholla, (tuhlattavana). Tämänkin lisäksi aina rinnalla käyvää lisäksi kolmatta 3 000MW hätävarmistussyöttöjen reaktorikapasiteettia (myös tuhlattavana ilman muuta käyttöä). 1 000MW reaktoreita vaaditaan yhteen isotooppilaitokseen 9kpl m i n i m i s s ä ä n . Suosituksena IAEA:lla 12 erillisreaktoria p e l k ä s t ä ä n isotooppisyöttöön. Laitoksien sähköä ei koskaan, missään tilanteessa saa käyttää isotooppijalostamisen käyttötilanteessa mihinkään muuhun syöttötarkoitukseen!

--
Henkilökuntaa koskevat IAEA kansainväliset ydinturvamääräykset.
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Henkilökunnan osalta IAEA soveltaa ydinturvamääräyksissään ylikansallista suoraa SOTALAKIKÄYTÄNTÖÄ:

1/ Kaikki ne henkilöt jotka palkataan vastaamaan ydinturvalaitteista. Pitää kouluttaa ns. "laitteitten haltuunottokoulutuksin ja ydinvoimalan perehdyttämiskoulutuksissa" vuosien ajan jatkuvasti koko työajan jatkuvin lakisääteisesti erikseen täsmennetyin alakohtaisin jatkokoulutuksin.

2/ Kaikki ydinvoimaloihin töihin vakituisesti palkattavat pitää hyväksyttää käytännössä viikon kestävässä psykologisessa profilointiajossa IAEA standardisoimin menettelyin.

(Tätä ette hevillä usko!)

3/ Kaikkiin ydinvoimalaan töihin tuleviin noudatetaan suoraa raskainta sotatilalakia. Jokainen ydinvoimalan laitteista vastaava henkilö on vastuussa laitteestaan a i n a h e n g e l l ä ä n ! Tämän IAEA lain perusajatus on, että ydinonnettomuuden tilanteessa ydinvoimalasta EI SAA PÄÄSTÄÄ ULOS KETÄÄN HENGISSÄ VAAN PAIKALLAOLEVIEN UHRAAMINEN ON TAATTAVA ERITYISJÄRJESTELYIN KUOLEMAANSA ASTI, AINA!. . . .

* Tämä laki tarkoitti (Tshernon), Fukushiman onnettomuudessa sitä, että TEPCO halusi päästää henkilökuntansa reaktorialueilta hengissä. Mutta hallitus esti sen täsmätyin sotilasiskuin, saarroin asein, ja poliisitoimin! Kuulitte aivan oikein. Tämän nimenomaisen lain takia maailman k a i k i s s a ydinvoimaloissa on ns. "kuolleenmiehen kytkimet". Kaukokäyttö kaikille reaktorilaitteille on taattava 10km päässä toimivalle ydinturvaosaston erillis- SOTILASSOLUILLEEN.

* Tämän lisäksi kaikkia reaktoreita voidaan kauko- ohjata myös suoraan hallintopalatsista.(Suomessa Eduskunnasta). Määräys on ehdoton! Sotalaki tässäkin ylittää k a i k k i maan kansalliset lait perustuslakiin asti. Ydinvoimaloissa on poistumateiden kaikissa ovissa kauko- ohjattavat sähköiset lukitussalvat. Kaikki voimalan poistumatien ikkunat aseita kestäviä panssarilaseja. Lisäksi voimalan alla poliisien tunnelien salatilat josta voivat milloin tahansa tappaa koko ydinvoimalahenkilökunnat. Kyllä k a i k k i tämä on kirjattuna kansainväliseen IAEA ydinturvalakeihin tarkoin ja menettelynormein.

4/ Jokaisessa ydinvoimalassa on erilaiset "käyttöinsinöörit". Jotka vastaavat laitoksesta vuotuisilla simuloiduilla ”hätätilannesimulaatiotestein". Testiajoissa IAEA määräyksin simuloidaan satoja satunnaisesti kehitettyjä ydinvoimalaonnettomuuksia. Erillisessä oikean valvomon kokoisessa ja näköisessä simulaattorissa. Koeajo kestää kuukauden verran vuosittain lakisääteisenä. Käyttöinsinöörien pitää aina kyetä vastaamaan koeajajien simuloimiin onnettomuustapauksiin. Yksikin epäonnistuminen muuttaa insinöörin konkreettisesti silkaksi jätteeksi ydinyhtiön ja k o k o henkilöstön silmissä! . .

( Eli ei saa enää k o s k a a n osallistua laitoksen mihinkään toimiin koko loppuikänsä. Näitä insinöörien "hylsyjä" TVO:lla parveili toimettomana kymmenittäin. Heitä ei missään nimessä ikinä silti erotettu! Koska he suurriskeinä tietävät kaikki keskeisemmätkin ydinsalaisuudet. Vaan pidettiin vaan "varottavina hylkiöinä nurkissa maleksimassa, siihen palkattuina ydinjätteinä". Hyvin yleistä olikin, että nämä insinöörit ajatutettiin ydinyhtiön painamana eriasteisiin itsetuholisiin tekoihin. Juuri näiden ihmisten kanssa alkuun opin ymmärtämään miten käsittämättömän julmaa, totalitäärisen piittaamaton ydinmaailma oikeasti on.)

5/ Jokainen ydinyhtiöön palkattavan IAEA laki pakotti allekirjoittamaan 5-portaisen suoran vaitiolovelvoitteen sisäministeriöön lopun ikänsä kaikesta siitä mitä näkivät, kokivat tai oppivat.
(Jo siivoojilta asti se vaadittiin yksinkertaisena. Itse allekirjoitin tämän erikoisosaajana tuplana. Kaikkein ylimmät pääjohdossa jopa 5- kertaisesti allekirjoittivat myös itse nämä määrät.)

6. Ammattiyhdistyslaki ydintyöväen ehdottomasta lakkokiellosta. Ydinyhtiöiden kasvavissa ongelmissa, erityisesti Ranskassa sattuneissa tilanteissa jossa lakkokenraalit estivät huolinta- ajoja ydinvoimajalostamoihin. Tilanne kärjistyessään uhkasi kokonaisten valtavien ydinmateriaalikenttien räjähtelyin. Lakkolaisia komennettiin jatkoselvittelyissä suoraan armeijan ja poliisivoimin ampumaan hiljaiseksi. Lopputulos oli 1990- luvulla laaditun IAEA ydinalan erilislain IAEA lisälakimuutoksen mukainen. Y k s i k ä ä n ydinvoimatyöläinen saa, tai edes sallita puolustaa oikeuksiaan lakkoilemalla! Vaikka laki on sulkenut ydintyöväen suorittamat lakot pois vuosikymmenet kaikkialla Euroopassa. Ydinorjien tästäkään perusdemokratian vastaisesta laittomuudesta ei saa keskustella.
-----------

2. IAEA ydinturvan lait 20§ eteenpäin
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

* IAEA salattuja ydinturvalakeja ei ole koko Suomessa tai edes Euroopassa koskaan saanut kirjallisina koosteina. Laki kirjaestosta on täysin ehdoton! IAEA lait ylittävät kansalliset maalait aina perustuslakeja myöten aina. Siksi onkin viimein aika, että minä Arto Lauri alan näitä koostaa TVO- oppimateriaaleistani koko kansan käyttöön ja vapaaseen levitykseen. Salaisuuksien verhouksien on aika repeillä ja paljastaa karmeimmat synkkyytensä 2012.11.

20/
Ydinenergian käyttö mihinkään muuhun kuin suoraan sähkön tuotantoon on kiellettyä.

Ydinvoiman käyttö metallurgiaan, muovin, asvaltin, höyryn ja vedyn tuottoon on ankarasti kiellettyä. Myös on kielletty käyttää ydinenergiaa mm. veden suolan poistoon kiehuttamalla. Ydinenergian käyttö niinikää suoraan lämmitykseen on hengenvaarallisena kielletty. Koska säteilyn energia varastoituu ja muuntaa arkiveden suoraan sekundäärisäteileviksi tappaviksi isotoopeiksi ja raskasvesiksi. D2O deuteriumvesiksi ja T2O tritiumvesien kaltaisiksi säteilyvarastoiksi. Samasta syystä myös ruuan, biopolttoaineitten, sahatavaran, hakkeen, soran, betonin, apulannoitteitten ja vastaavien materiaalien teko ja kuivatukset ydinenergialla aina kielletään.

21/
Ydinenergian käyttö avaruudessa on kiellettyä.

(Jos kuitenkin erityiset syyt ajavat kansainvälisiin pakkoratkaisuihin. Kuten aurinkovoimattomien aurinkokunnan ulkopuolisten sondisateliittien Pioneer 1 ja Poineer 2 tyyppisten tapauksessa. Sallitaan pienien radioaktiivisten materiaalierien rajattu suljettujen atomiparikennostojen käyttö kansainvälisien yksittäispäätöksien nojalla.)

22/
Ydinjätteet luokitellaan kolmeen eri säilytystasoluokkaan kunkin erillismääräyksensä toteuttamiseksi. Kuitenkin suorat reaktoripolton uraaniset ja plutoniumrikasteet pitää alati sijoittaa aina kaasutiiviisti suljettuun tilaan. Käytännösssä veden alle reaktoripoistoaan seuraavat 30 vuotta.

Suomessa ja Ruotsissa tämä tarkoittaa 40v jaksominimiä, ennen kuin ydinjätettä saa päästää edes kuivasäilytykseen. Ydinjätteille on kullekin jätelajilleen erikseen määriteltävä eriliset tyyppihyväksytyt säilytysvarastonsa. Matala- aktiivijäte MAJ- varastoon. Aina kuitenkin paksulla vähintään maapeitteellä varustettuna. Keskiaktiiviset KAJ- varastoonsa loppusijoitukseen minimissään 100m kalliosyvyyteen. Korkea- aktiivijätteet sitä varten tehtävään aktiivisesti jäähdytettyyn KPA- varastotilaansa. Tämä tila jossa SA- armeijan käyttöön, myyntiin tarkoitetut plutoniumpitoiset uraanijätteen tangot säilytetään. On tämä varastotila täytettävä reaktorista ydinjätteen kuljetukseensa sitä varten erikseen suunitellulla kaasutiivejä termospulloja apuna käyttäen.

23/
Ydinmateriaalin fissioräjähdyskelpoista materiaalia ei saa v.1963 eteenpäin edes koeräjäyttää kuin vähintään 1 000m syvyydessään suljettuna peruskallion sisään.

USA teki aiheesta koedemon. Paljastamalla 10kg kiinteän aluksi raskaasti suojaverhotun Pu- 239 metallikuulan maaperällään 1950- luvulla. Huomattiin, että 100m mastostaan kuulan säteilyn energia levisi viiveittä Eurooppaan asti. K o k o maapallon säteilyverkostot rekisteröi plutoniumin paljastuttua vapaaseen ilmaan k o k o globaalin ilmakehämme saavan pysyvän säteilykasvupiikin. Selkeän ilmakaasuihin johtuneen säteilynousun reaaliajassa.

24/
Korkea- aktiivista ydinjätemateriaalia ei saa loppusijoittaa kuin minimissään 500m syvyyteen. Ydinjätteensä jatkuvan kanavasäteilykaasuuntumisten ja tappavien ilmaionisaatiokertymiensä vaarallisuuden takia.

( Suomi rikkoo tätä viimeisintä pykälää. Koska Posivan Onkalo on 420m, Olkiluodon Litoraanitektonisauman todetun hälyttävän epävakauden ja 600m alkavan 1 000m paksun metaanijääklatraattivaaran takia aivan liian epävakaata lakisyvyydessään! Jopa Areva on asiaan ankarasti puuttunut suoraan IAEA ydinturvalakirikoksena nimenomaan Suomessa!)
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

Mitä tiedät sähkön hävikistä linjoilla, miten paljon katoaa?

Ydinlinjoista ylipitkinä katoaa -10%. Normaalista sähkölinjasta taas katoaa- 5% linjasiirtohäviöinä.
Ydinvoimaloitten sähkön jakelunsa runkolinjat esim. Olkiluodosta Helsinkiin on vajaat 300km ja vielä IAEA lain mukaan pakolla kasinkertaiset.

Tällaisiin sekopituuksiin katoaa p o k k e u k s e l l i s e n paljo energiaakin. Vaikka ovat Suomessa suurjännitetasoillaan 400 000V. USA:ssa maailman tuhansien km pisimmät ydinsähkölinjat jopa 1 000 000V.

Linjat hohtaa suunnattomin tehohäviöin ja pintavirtalähettiminä toimivien Pu- 239 reaktoriplasmojensa tonniluokkaa/v kuljettimina kuin kuoleman majakat:

http://kuvaton.com/k/Y452.jpg
Kuva
Avatar
MrM
Kitisijä
Viestit: 1551
Liittynyt: 11.11.2012 17:46
Paikkakunta: En kerro

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja MrM »

Nyt kaikki kiireellä äkkiä takaisin savimajaan!
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark... and we're wearing sunglasses.
-Hit it.
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

3106. PLASMONI vuodoista.

IAEA ja STUK tekevät kaikkensa estääkseen ihmiskuntaa tajuamasta kaikkia niitä systeemejä joilla ydinvoimalaitokset vuodattavat säteilyjään ympäröivään luontoomme ja maailmaan. Aikoinani minua suuresti hämmästytti tieto siitä, että aineiden säteilystä erosoitumisen kaikkinainen tutkimus kiellettiin kansainvälisin pakkolain. Suoraan IAEA:sta ja sisäministeriön määräyksestä.

Maallikoille näytetään miten 23cm paksusta massiivisesta reaktorien rautakuoresta on tehty tiivis miilu, metallipullo. Josta minkään aineen ei pitäisi karata. Saati säteilyfotonien missään muodossa. Posivan 5cm paksujen kuparimassiivisten Onkalon pullojen kestävyyttä on ollut maanpetos myötään epäillä. Mutta minä olen aina tiennyt. että läpi tulee ja paljon!

2008 TVO:n yhteiskuntaraportissa ydinyhtiö myöntää menettävänsä reaktorinsa sisällöt kokonaan yli tonnin vuosivauhdissa, niin että 90v päästä näennäisen massiivinen paineastiansa on typö tyhjä. Kysymys asettuukin m i k s i . Mikä on se mekanismi joka tonnit vapauttaa?

Neutroni on varsin ongelmallinen aine. Se kykenee porautumaan jopa yksittäisen U- 235 atomin sisuksiin. Mutta ei tässä kuin maistiaisiksi. Fission 200 000 000eV räjähjdysenergiastaan sinkoava yksittäinen neutori. Käyttäytyy kuin lyijyhaulit ammuttuna voihin. Tajusitteko nyanssin. Neutroni muodostaa kiintorautaan kolmiskulmaisen ja suoraviivaisen keramisoidun jäykistävän kapillaariputken lävistysreittiinsä.

Yksittäinen reikä kyllä alkuun on melkoisen orpo. Mutta mitä alkaa tapahtua kun näitä reikiä reaktorin käydessä muodostuu miljoonia parviinsa? No mysteeri sai aivan uusia ulottuvuuksia mm. silloin kun Norjalainen Thomas Ebbesen 1989 ihmeekseen huomasi tällaisen neutronivuon reijittämän metallilevyn päästävän lävitseen j o p a suurimmat massiivisimmat valofotonoinnit!. .

Yhtäkkiä tajuttiin se perusyy miten näennäisen kaasutiiviistä reaktorista ulos pursottuvat ohuen ohuet kanavakeskittymät kykenivät pumppaaamaan tonneittain säteilyfotonointeja, Pu- 239 kanavasäteilyplasmoja. Jopa keskittämään metalliseinät pidättäneet matalemmatkin säteilyenergiamuodot ulos kuin laserilla fokusoiden! Ydinalassa lepäilee kyllä salaisuuksien verhojen takana t i e d e t t y. 1000MW reaktorin vuotavan valtavat säteilyenergiat salakavalasti "muunneltuina ja fokusoituina". Mutta nyt tämä ydinaseteollisuuden tarkoin salaama hypertekniikan mekanismit paljastuvat suurelle yleisölle kauttani:

http://kuvaton.com/k/YZ8p.jpg
Kuva
-------

PLASMONI demona
****************

On tietysti paljon helpompaa tajuta miten tässä reaktorien lävistäneitten neutronien ja kanavasäteilyn syöpymien muodostamat miljoonat reijät konkreettisesti toimii. Aatelkaa nyt. Reaktorin peruskansi voi olla paksuudeltaan 23cm paksu umpirauta. Mutta, hei tää on tärkeää ymmärtää. Mutta kun tällaisen rautarakenteen läpi alkaa paljain silmin yhtäkkiä näkyä sinitsherenkovina hehkuvat uraanitangot punaisen kuumina. Aivan tasan tarkkaan oivaltaa, että jotain todella pelottavaa on alkanut säteilyerosoitua suojauksista pois.

ASEA opetti, että näkemällä tappavan reaktorin sisältö on kuolettavaa nähdä! En tietysti ala demoamaan miten tällainen reaalimaailmassani toimii TVO:n reaktorihallissa nähtävänä demo. Vaan teen sen kuitenkin hyvin paksulla häkellyttävällä demolevyllä. Keskeisintä hahmottaa mitä Norjalainen Thomas Ebbesen NEC- laboratoriossaan 1989 tosiaan näki. Tapahtumat kuitenkin voidaan hyvin myös kuvantaa.

Huomatkaa, ettei tuosta 23cm paksusta reaktorin kannen pinta- alasta ja massasta ole poissa kuin kosmeettiset 0,000 01 prosenttia. Silti reikien prässäävät summaefektit muuntaa kannen säteilysuojana vuotavaksi kun seula. T.K. 16. 2012 artikkelissa korostettiinkin, näillä nanokokoisilla kapilaarihuokosilla läpi metallien kyetään k o m p r e s s o i m a a n hirvittävä säteilypainekasvut. Joka puserataa reikin ongelmitta 10- kertaa liian isot valofotonit läpi kuin lihamyyllystä. Katsotaan kuvia ja annetaan demon toimia.

Suuntasin kameran tarkennettuna tähän TV:n kuvapintaan:
http://kuvaton.com/k/YZTU.jpg
Kuva
Työstin kuvausalan väliin tällaisen 5cm pitkistä ruokopätkistä tekemäni "plasmoniryppään".
http://kuvaton.com/k/YZTz.jpg
Kuva

Jos "plasmonirypäs" on hiukankin vinossa. Fotonoinnista ei tule mainittavasti läpi.
http://kuvaton.com/k/YZTo.jpg
Kuva
Mutta.. . hätkähdytävin lävistys räjähtää läpi kun pillit on juuri oikeassa päästölinjassaan:
http://kuvaton.com/k/YZT9.jpg
Kuva

Kiinnostavaa demoa, jotta toistetaan homma niin että reaktio näkyy kauempaa kuvattuna. Vinona liinat kiinni:
http://kuvaton.com/k/YZTV.jpg
Kuva

Upee demo jälleen! Tarkka silmä näkee miten reaktoreista tuttu nanoplasmonitunnelistot toimii kuin ovisilmä venttiilinä! Päästäen yhtäkkiä läpi tuhatkertaiset tarkkaan kuin laserilla tunneloidut fokusoidun säteilyfotoniryppään kompressointinsa läpi. Muutaman millinkin vieressä oleva TLD geiger ei tajua taas mikä iski.
http://kuvaton.com/k/YZTd.jpg
Kuva
Avatar
MrM
Kitisijä
Viestit: 1551
Liittynyt: 11.11.2012 17:46
Paikkakunta: En kerro

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja MrM »

LOL. Nyt repesin ihan aidosti.
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark... and we're wearing sunglasses.
-Hit it.
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

Suomi OL-3 sanktiosakoille.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

2008 Taisi olla kun kyselin TEM yli- insinööri Jorma Aurelalta. Kuka maksaa Suomen tulevat sakot? Kattokaas tirehtöörinne kun mokaa tämän EU:n sanktioiman 38,5% uudisenergiavaatimukset heittämällä. Väyrynen oli kiteyttänyt EU:n esitykseksi. Nostaa uudisenergiamme osuuden vaatimukseen rakentaa 2 500MW verran tuulivoimaloita. Se olisi s i l l o i n riittänytkin ilman nykyistä ydinrakentelua.

No Jorma naureskeli, ettei Suomelta moisia sakkoja ole EU vaatimassa. Kuittasin, TEM:ssä tulette huomaamaan, että vaatii, ja kasvavalla korolla! Koska j o k a i n e n ydinvoimalahankkeenne ajaa uudisenergiattomana tavoitetta raakasti tavoittamattomiin lisää. No nyt on viitisen vuotta tuosta. Lehdistö on ollut asiasta kuin kusi sukassa hijaa TVO:n käskyistä. Suomi on tehnyt tuosta tuulivoimaminimistään pelleluvut luokkaa 10% jos edes sitä.

Viime vuonna 3kpl tuulivoimalaa ohi poliisiesteen saivat. Keväällä Saksan erinomainen energiaministeri kävi uhkaukaasein kertomassa, että finnejävläret saa kohta kaivaa perstaskujaan syvältä ihan syystään! Nyt kuulin 22.11.2012. Karjalainen oli ilmoittanut, että Suomi saa maksaa vuoden alkupäiviltä 60 100e/päivässä. Kivat alkutahtiin 22 mijoonaa vuodessa. Itse asiassa sadoissa miljoonissa JO maksua lankeamassa.

No sanktiot on toki vasta alkulämmittelyjä. Maaseudun tulevaisuus 21.11.2012. "OL- 3 statatessa sen 1 600MW teho vastaa 16%,(oikeammin 18%) maamme valtakunnan verkon tehosta". (IAEA lakimääreillä Suomi pyyhkisi silläkin ydinturvamääräyksillä persettään.) Tämä automaattisesti lisää prosenttiosuudellaan surutta vaan Suomen uudisennergiasiivun vastaavalla laskulla sakkoja. Mutta herroistamme on maamme etu lahjoittaa nuo sadat mijoonat ilmaiseksi EU:lle. Kun sijoittaa ne toimivaan, poliisipuuttumisin liki lopetettuihin tuulivoimaan, aurinkovoimaan tai BIOpolttoyksiköihin.

Ydinhulluus on maamme tavaramerkki. Ainoastaan Puola joutuu ydinhankkeillaan ansaitusti myös maksajaksi Eurooppalaisista tasollaan 60 700/vrk. Tällaisista uutisista TV ja lehdistömme vaikenee nöyrääkin nöyremmin. Kukaan ei kyseenalaista tätä ydinitsetuhoista suuntaa. Niin kauanko tätä maksua kestää? Niin kauan kun Suomi sekoilee yhä uusine ydinhankkeineen, on selviö! Eikä se jää tähän tietysti. Uudisenergian osuuksien kasvuvaateita Suomelle tullaan nostamaan tasaisen tappavaan tahtiin EU:n toimesta.

SiitäKIN on jo tehty päätös, kohta uudisenergian osuutta lisätään toiset +10% jne. . Koska YDIN- Suomi ei ota kuuleviin korviinsa, sakkomäärät kasvaa potenssiinsa samalla. . Onneksemme kiihtyvää sanktioitaan janoava EU ei tule antamaan milliäkään periksi rahanjanolleen FIN lypsylehmälleen. Ja Suomihan muuten maksaa muttailematta vuosikymmenet! Paljonko? No Pyhäjoelle annetttiin jo kunnasta 7 ydinvoimalupaa ja Olkiluodossa odottaa sama tavoitemeri. Hei j o k a i n e n ydinvoimala laskee suoraan lukuisia prosenttia maamme uudisenergiatavoitteita kauemmas. Kun EU tajuaa mistä on kyse tuplaa ja triplaaa ukaasejaan naureskellen . . Hyvin menee..
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

"Haulikkoefekti"
YyYyYyYyYyYyYyY

Plasmoni kiehuttaa selvästi ydinlobbarien mieliä paljastettuna. Eräs keskeinen kysymys kiertyy sen aiheen ympärille, mitä voi tulla läpi valon lisäksi neutronin muodostamista kolmikulmaisista säteilyeroosionsa huokosreijistä? Valo on kertaluokkia matalataajuisempaa kuin yksikään ionisoivan säteilyn taajuuksista. Siksi neutronivuon reaktoriin poraamista rei’istä lappaa läpi kolossaalisesti kaikki säteilyvuoin kirjot massiivisen vedyn ominaispainoisen elektronin ja protoninsa sisältämän neutronien lisäksi: Beetaelektronit, protonit, röntgenfotonit, gammasäteilyt, myonisäteilyt, prionit ties mitkä. Läpi tulee siis fyysisistä hiukkasista jopa ionisoituneen vedynkin kaltaiset kaasun atomihituset esteittä!

Hollannissa tunnetaan tarina pojasta, joka koulumatkallaan kulki valtaisan betonipadon ohi. Eräänä päivänä huomasi siinä pienen vesinoron. Muiden lähtiessä hakemaan apua padon luhistumisen pelossa. Tämä sankaripoika jäi pitämään pienessä reiässä olematonta sormeaan. Pelasti miljoonat tuhotulvalta näin. Poika kuitenkin kuoli kylmettyessään padolla ja jääden Hollannin kansallissankariksi. Kysymys kuuluukin miten pieni sormi v o i estää kiinteän betonipadon hajoamista?

Mekanismi tunnetaan monestakin yhteydestä. Olette varmaan useat ampuneet paperiseen rinkuloituun ammuntatauluun. Kymmenien osumien jäljiltä, jos osuit hyvin putoaa lapun keskuskymppi kokonaan pois. Sama tilanne lukuisissa tikkatauluissa. Satojen osumien tikkataulun kymppikeskusta lopulta irtoaa, paljastaen tikkareikiä suunnattomasti isomman yhteisreikänsä. Ilmiö on tunnettu jos ammut vaikka haulikolla.
Tämän klassisen "haulikkoefektin" tunnette. Kun reaktorin paineastiaan alkaa tulla neutronivuon seinämänsä ongelmitta lävistäessään vuotopaikkoja. Alkavat tuhon osumat keskityttyä imupaineeseen syömään reiän ympäriltä lisää pois materiaalia. Halusin demota ilmiön valokuviin. Ensin lähtötilanne, jossa kiintopinnassa on vasta ihan muutama neutronivuon osuma, johon painepurkuvuoto alkaa keskittää lisätuhon osumia rankasti kiihtyvästi.

http://kuvaton.com/k/YZDY.jpg
Kuva

Säteilyvuot alkavat syödä osumakertymistä. mm. ++..ionisoitumien reaktorissa osuessa kohdalle ryöstää sädesuojien valenssisidoselektroneja. Reaktorin rakenteita säteilyn eroosiot pommittavat nimenomaan sieltä missä eniten vuotoa jo valmiina on. Neutroni on f y y s i n e n hiukkaspommi, joka reaktorista saamallaan energiallaan läpäisee j o p a metrisen umpiterässeinämän keralla ja reaktorin pelti on tästä vain osia 23cm. Haulikkoefekti näkyy ja tuntuu murskaavana ja kiistatta demossani:

http://kuvaton.com/k/YZD8.jpg
Kuva

Jotta kaikki keskeinen tulee näytettyä, niin kurkistus valosäteilynkajoon ja tappavaan reaktorin h e h k u u n tallentuu tässä ikimuistoisesti.

http://kuvaton.com/k/YZDp.jpg
Kuva
----

Miten plasmoni kompressoi fotoneja?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Aiheesta saa erittäin vähän tietoa. Mutta sentään jotain: "Plasamonit ovat liikkuvia elektroniaaltoja, jotka saavat energiasyntymänsä, kun fotonisäteilyn energiat" kohdistetaan metallipintaan. Plasmonin aallonpituus on korkeintaan kymmenesosa näkyvän valon aallonpituudesta, joten ne voivat kuljettaa valoa ja tietoa näille siihen muuten liian pienien aukkoryppäittensä ja verkostojensa läpi."

Plasmoniaukko metallissa muodostuu metallien uloimpien valenssisidoselektronien vuorovaikutuskenttään v a r a s t o i t u v a s t a säteilyiskuenergiasta. Tilanne on vähän sama kuin kovan vesilavuaarin pinnassa coriolispyörteen imiessä viemäriin pehmeämpään vesiliikkeensä mukana tiskausjätteitä pyörien spiraalikierreaaltona kohden nieluaan. Jos demoamme tällaisen luonnon vesistöön vesi- imuputkeen voimme laskea jopa sen tehon kompressoida saamaansa materiaalia. Koska meitä kiinnostaa verrata ilmiötä siihen mitä tapahtuu OL- 1 reaktorin neutronivuon säteilyeroosioreikään suhteutettuna. Meidän pitää selvittää reaktoreistaan tauotta vuotavan kapillaarin "antotehot" matemaattiseen malliimme.

– OL- 1 reaktorin peruspaine on 67 baaria. Vastaten vesipaineena huikaisevaa 670m koskipudotusta.
– Minkä tehon tuollainen vuotoreikä sitten tekee päästäessään lävitseen vaikka 1000L vesimäärän?

Veden kaava on selkeä. Putouskorkeus metreissä h* vesikuutiota/s* gravitaatiovakio g 9,81= teho kW:
670m* 1m3* 9,81= 6 572 700W . . .! Hupsista, johan tuollaisilla tehoilla sähköistyisi kokonainen kaupunki. Niin ja sorvaantuu siinä reaktorista TVO:lla puhtia niin valtavat määrät, että viimeisimmässäkin tehon korotuksissaan TVO:n alkutavoitteen tehonsa 890MW nousustaan tipahteli toistakymmentä MW!
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

Dokumentoitua SÄTEILYEROSIOTA 2012
dDdDdDdDdDdDdDdDdDdDdDdDdDdDdDddDd

Sain laboraatiooni niin kiinnostavaa materiaalia, että halusin tehdä tästä nimenomaisesta preparaatista omintakeisen esittelysetin. Laitteisto, jota pääsin kuvaamaan liittyy tekniikkaan josta mm. Philips ilmoitti, että järjestelmä on opittu tekemään edes osin i l m a n radioaktiivisia materiaaleja vasta sadan vuoden hakemisen jälkeen. Ilmeisen selvästi Saksasta ja Tanskasta maailmalle levinneen ydinvastaisuuden vanaveteen. Lisäksi laite on tuttu työväline TVO:lta. Järjestelmä pelaa tyhjiössä ja muodostaa tappavan tasoista kanavasäteilyä, röntgeniä. Mutta ennenkaikkea tuhon jälki kapseloituu käyttööni tulleissa uniikeissa, korvaamattoman harvinaisissa ja ainutlaatuisissa preparaateissa todella kiehtovaksi kudelmaksi. IAEA:n himokkaasti salaamasta nimenomaan säteilyeroosion murskamekanismeistaan. Ensin pieni kooste ja ymppäys aiheen tiimoilta:

http://kuvaton.com/k/YZxd.jpg
Kuva

Tässä systeemin "Top", ja todella moni. Ilmeistä sanikkaismaisuutta tässä laitteessa. Huomaa myös kerroksellisuudet ja sävyttyneet rajaukset kuvassa.
http://kuvaton.com/k/YZv6.jpg
Kuva

Kuplivaa lasia ja vasemmalle lonkeroitunutta säteilyn sorvaamaa juurakkoa. Huhuh jo pelkkä silmä kertoo, t ä m ä n laitteen ympärillä energiaa ja säteilytuhoa on mellakoimaan riittänyt viljalti.
http://kuvaton.com/k/YZve.jpg
Kuva

Hurjaa jälkeä, silvottua metallikarstaa pinnat turpeanaan. Ja säteilyä sitä näissä kuvissa henhkuu silmiin.
http://kuvaton.com/k/YZvc.jpg
Kuva

Nyt päästään pinkkeimpään maailmaan. Mustassa metallisissa kanavasätyeilyn muodostamissa karstakerrostumissa on kuin haulikolla ammuttuna reikä reijän vierissä. "Plasmoni on nimeni ja tapani säteilymaailmoista tulette tuntemaan". Sanoisi tämä tuikea kuva.

http://kuvaton.com/k/YZCY.jpg
Kuva

Läpihehkuen valaisin tämänkertaisen preparaatin. Seuratkaa erityisellä intensiteetillä miten säteilysyöpymien juurekkaat varret porautuvat läpi lasikerrosten ja metallimassojen pontevasti. IAEA ei tietystikään halua tällaista materiaalia nähdä maamme korkeakouluissa. Koska tukeva totuus pysäyttäisi reaktorit hetkessä maailmalta:
http://kuvaton.com/k/YZCy.jpg
Kuva

Sielä missä lasi kuplii ja metalli saa kaasuluonteen liikuu tämän kuvasarjan säteilyrikas maailma:
http://kuvaton.com/k/YZCQ.jpg
Kuva

Hopeaa, elohopeaa, rautaa, kukaria ja säteilyn alla kaikki. Jalometallin luonne ja toiminta plasmakaasuatomiksi muuttuen hahmottuu valuvissa noroissaan vallan hyvin vaikka näin.
http://kuvaton.com/k/YZCl.jpg
Kuva
Avatar
Nergal
Kitisijä
Viestit: 1661
Liittynyt: 17.01.2011 19:23
Paikkakunta: Tampere

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja Nergal »

Tämä on ihan mahtavaa, repeillyt taas toviin näin pahasti :)
Society failed to tolerate me and I have failed to tolerate society
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

- Näyttää Vuojoen SUPO ydinturvaosastolaiset repeilevän i h a n muista syistä bannikiimoineen kauhuskenaarioineen kaikkineen. )

>Juu t o t u u s suustani suistamassa satapäiset POLIISIlaumanne ennenkokemattomaan massaböönaamisiin..!


Joo siis meiku näkyy tänä iltana 12.12.2012 klo 18:30, 100,3MHz Lähiradiossa 40km säteellä Helsinkikeskustasta. Haastattelijanani mm. tunnetttu räppäri Jontti. Sitten samaa kuvattuna miljoonan katselijan potenttiaaliin Helsingin kaapeli TV:llä myös. Jari avittaa filmin loppuhiomista vielä muutaman päivän Helsinkiseudulta. Niinikään kirjaa varten haastatteluni annoin eilen. Tämäkin teos julkaistaneen lähikkuukausina. Kyseessä on Jontin kautta myös tehty haastatteluni tosiaan tällä kertaa painetussa asussaan.

Myös ulkomaan TV ja radiointisopparin teimme samaan syssyyn lennosta Kato TV:n tiimoilta. Mitä lie satamiljoonaiselle kuulijapotenttiaalille tulossa valmiine kielikäännöksineen sopimuksen mukaan tutusti ydinkriittisistä totuudellisista lausunnoistani. Tämä myös sekä radiointina, että TV:ssä kovan kysynnän imuun. Kivasti siis alkavat sensorivirannomaisten asettamat lasikatot ja seinämät murtuilla kunniallisesti.. .

Helsingin Yliopiston fysiikanlaitoksen pääprofessoreja tapasimme useampanakin päivänä puolestaan samalla viikolla 49. 2012. Ensin professori Kari Enqvist. Joka sanoi suoraan, ettei hänen kvanttiydinfysiikan osaamisensa riitä kuin alkuun kattamaan niitä neutronin 10- kertaistusmäärien paljastuksiini ja vastaaviin plasmonifaktojen ymmärtämiseen joita hänelle esitin. Ruotsalaisen kvanttiydinfysiikan professorin Hokan Snelmanninkaan tiedot eivät riittäneet menneellä kesällä, joten en yllättynyt. Nykyinen 2,5 neutronia/ U- 235 fissiohalkeaminen kun on todistetusti Fermin/ P. Jauhon määrittelemä 23kp. Tavalla jota ei voida enää kuulema kiistää!

Siksi tapasimme myös yliopiston fysiikan johtajan Keinäsen 10.12. Hän oli selkeästi otettu siitä tietotaitotasosta jota esittelimme mm. Vesan yotuben Loviisan beettasoihtu videoinnin näyttämisten jälkeen. Vaatimus keskeisimpien ydinsalaisuuksien paljastukseksi nimenomaan nyt kävi päivän selväksi fysiikan yliopistossa käytyämme. Kyllä täytyy avoimesti tunnustaa, että saamamme palautteet koko yli viikon reissultamme hivelivät mieltäni. Erityisen kiinnostavaa oli myös jyrkkä ja välitön asenteitten "polarisoituminen" virannomaisten kuultua näin laajasti läpi pääsyistämme julkisuuteen. Toisaalla jyrkkää muuria, toisaalata kerrottiin avoimesti käyntimme olevan "legendaarista ylätasoa":) Mutta hei tosiaan nyt odotellaan innolla liki 8v työn hedelmien alkanutta kypsymistä täysherkuikseen maailmalle.)
------------

Arto Lauri
Historiallinen 12.12.2012
cxcxcxcxcxcxcxcxcxccxcxc

Niin hyvät kuulijani, tällaista päivämäärää ja historian havinan hetkeä jolloin aloitin, tai siis sain kunnollisen tietokanavan luoksenne auki, ei kannata unohtaa. Ei sitä kyllä unehduta SUPO-ydinturvasolutkaan. HETI kun saivat varmennuksen siitä, että radioinnit, TV:t ja ties monetko linkit maailman globaalista ydintotuuksista aina yliopistomaailmaa myöten kohdallani aukenivat aloittivat nollatoleranssisen tietokanavieni umpeenmuuraamisensa.

Tai hei en tässä oikeasti m i n ä persoonana ole edes tärkeä. Vaan se ja juuri se, että jaksatte levittää tätä katoavaksi viranomaismassoin aiottua kansallista ydinkansanmurhan tietoutta!. . .Oikeasti ydinkansanäänestykset, tietokontrollointien massiiviset ohitukset, . . .No kyllä TE tiedätte jos haluatte jatkossakin kasvattaa 10- sormisia läpsia, eikä 6- 16 sormisia! Tästähän tässä perimmältään kyse. Oletteko ihmisiä vai ydinrikollisuuden teuraskarjaa ja lammasmääinnän airuita viranomaispaineissa.

Nyt tilanne kohdallamme on se, että lekaus lentää leppeästi. Veivät meiltä sisäministeriön toimin likimain veitsellä leikaten tietokanavamahdollisuudet liki nolliinsa myös neteissä, mahdollisuudet majoittua Helsinkiseudulle, kuin ylipäätään tehdä hyvää kassitusta ydintiedotuksiin estellään systemaattisesti. Kuvitelkaa, että jopa tälle tasolle viranomaistoiminnat kiilautettiin. . .

No hei, meikäähän EI TIETYSTI mikään ole näinä kymmenenä vuotenani huippuaktiivina pysäyttänyt. Eikä kuulemani mukaan satapäiseksi kasvanut ydinvaltiorikollisten massa pysäyttele. Mutta omat kiemuransa ja vaikeutensahan se teettää, että faktaani sensuiroidaan 99 prosenttisesti. Mutta hei. . teistä ja kansalaisaktiiviteetin puutteistahan tässä perimmältään kyse. Mitä hiljempaa TE osaatte supatella, sen kuumemman paikan sisäministeriön lössit mullekin ehtii loputtomista resursseistaan teettää. .

PS. Niin joo tosiaan ystävät ja kauemmatkin. Multa kysyttiin, missäkö kykenen teille asti enää keskustelua kannattamaan. Sanokaa tiedonjanoisemmille immeisillenne ja ystävillenne, että jos "herraskaiset" ja tirehtöraatilaiset eivät tuuppaa linnaluukustaan hiilivalkeisiinsa personoitumaani. Niin täällä nyt ainakin t o i s t a i s e k s i "Totuus ydinvoimasta ja sen salattu todellisuus". https://www.facebook.com/groups/1445408 ... 2/?fref=ts
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

3109. YdinARKEA.

Pari sanaa "ydinabneasta"
fFfFfFfFfFfFfFfFfFfFfFfFfFfFf

Kiinnostava visio näissä Pirjetan kommenteissa 12.2012, ettäkö uraanimyrkytys toimii hormonaalisesti tuhoten ihmisen mielenliikkeitten kontrolointia? Ilmankos asiasta en ole juurikaan kuulut. Muistuu mieleeni TVO:ssa kokemani vuosikymmenet. Vein usein kesäharjoittelijoita TVO:n Rh- halliin, jossa toistakymmentä metriä vesipinnan alla olevasta reaktorista alueelle muodostui luokkaa miljoonakertaisia neutriinovoita, gammaterssiä ja Pu- 239 ++.. ionisoitumaa, Ajzenbergin kuorimallivireitä, ja neutronivoiden loputon jyske.

Aikaa ei tarvittu kuin luokkaa 30 min, kun terveinkin kaveri alkoi pilkkiä ja nuupahtaa. Ah voi niin monet Rh- hallissakin pystyyn nukkumaan retkahtaneet saimme kantaa ulos ihmettelemään ilmiön vääjäämättömyyttä. Ydinabneaksi sitä kutsuimme. Ihmisen ylimmät aivokeskuskuoret toimivat sähköisesti. Toki Rh- hallin säteilymittarit eivät liikahtaneetkaan. Mutta mittareissa näkymättömät kymmenet eri laatuiset säteilykirjojen tasot olivat huumaavat.

Oli hupaisaa alkaa kysellä reaktorialtaalla retkottavalta Di- insseiltä ihan peruskertotaulua: " Hei paljonko on 8*6?" Vielä tovi sitten virkku bodarityyppi vastasi luokkaa: "Täh,. . . missä ollaan?". Pian kaveri nojaili betoniseinään kykenemättä nostamaan edes kättä ylös. Edes itse en i k i n ä tottunut tuohon Pu- 239 kanavasäteilymössön plasmoissa rämpimisiin. Jopa arkinen portaikoissa kävely vei 95% ajatusponnisteluista TVO:lla.

Juu näitä kun teille opastelen ja kerron silminnäkijäraportteinani. Saan vain ja ainoastaan nettiviranomaisten loputtomat hyökyt niskoilleni. Vaikka TVO:lla olin todistamassa miten kymmenluokkaa kansanedustajia raahattiin baareilla ja ambulansseilla pahoinvoivina pois TVO:n Rh- hallin vierasaitioista tavan takaa. Kukaan ei kuitenkaan k o s k a a n heistäkään uskaltautunut edes ministereinä kertoilla lehdissä mitään kauhunhetkistään TVO:lla. SUPO oli tarkoin suut sulkenut noilta myös. Vaikka kokemuksensa olivat noin konkretisoituvan tramaattiset.

Hei tää on se arki jossa elin vuosikymmenet! Nyt kun täälläkin keskustellaan miten vaikuttaa ne TVO:n vuotamat fyysiset uraanien ja plutoniumien, neutronivoidensa tonnnistot s u o r a a n tuhoten ja lamaten aivokuoriaisiamme. Teidän t o d e l l a tulisi tiedostaa, että asia on de facto! Kyllä vaan näin siis on. Ihmiskunnan altistaminen reaktoripäästöille latistaa hurjan konkreettisesti aivojemme synapsisia korkeampia älytoimintojamme, moraaliamme suoraan.

Voin myös silminnäkijänä todistaa, että TVO:n rankan reaktorikierroksen jälkeen kahvipöytään istui lauma "neadertalilaisia" ydinorjia. Heitä EI jaksanut kiinnostaa kuin elämässään selviämisen a i v a n peruselementit! Vaikuttavan kauhistuttavaa mulle oli olla tätä todistamassa paikan päällä vuodesta toiseen.
Juu eivät reaktorien äärellä roikkuvat muutuneet TV- sarjojen "eläviksi kuolleiksi" syöden toisiaan suihinsa. Mutta meidän johtajainssit olivat muutamassa kuukaudessa kyllä tuolla tasolla m i l t e i kaikki!

TVO:n pääjohtajien suurimpiin huveihin kuului ilokseen tappeluttaa satapäistä laiskaa insinööristöään siitä kuka saa sen y h d e n parempipalkkaisen viran verisesti taistellen. Palkkioviran sai a i n a se joka oli peruspsykopaattina vailla moraalin häivää. Me tusinaorjat taas olimme heille silkkaa, aina uhrattavaa tykinruokaa. Jota mittailivat pelkkinä kilon liikuvina lihapalamassoina kuin jauhelihatonnit makkaratehtaalla. Vasta insinööri oli TVO:n johdon mukaan edes ihmiskastia. Minkä kuulin heiltä satoja kertoja myös suoraan. Oikeasti jos alkaisin kertoa siitä maailmasta jossa TVO:ssa elin vuosikymmenet, ette h a l u a i s i uskoa osia edes. . .!

http://www.scnm.edu/the-severity-of-aut ... -body.html
--

FB. Totuus ydinvoimasta ja sen salattu todellisuus 12.2012. Nina Psri Huh aika karmivaa tekstiä. Otan osaa, että olet joutunut tuolla saastuttamaan itsesi. Omaa mieltäsi voisi helpottaa jos oksentaisit kaiken paskan ulos. Johonkin turvalliseen paikkaan jos tämä tuntuu mahdottomalta. Henkinen puoli on ihmisessä, niin tärkeä.

Et kuule Arto usko, että arvostan sua todella paljon. Kuten todettu harvalla on munaa tämmöseen selontekoon vastoin herrain tahtoa. Rahan voima on ihmeellinen, kun se saa ihmiset tekemään mitä vaan. Valitettavasti raha ei tuo sitä onnea jota ihminen tarvitsee ollakseen oikeasti onnellinen. Materia on pelkkää silmän lumetta eikä tuo kuin hetkellistä onnea ja oman tyhjyyden täyttämiseen on taas pakko lähtä shoppaileen. Kun lyödään se viimeinen kolttu päälle jossa ei taskuja ole, niin siitä ympärillä olevasta kamasta ei ole mitään hyötyä jos on elämänsä elänyt riistämällä toisia tai muuten myynyt "sielunsa" saatanalle.
24 minuuttia sitten · En tykkääkään · 2
--
Arto Lauri Niin Nina. . .En ole enää vuosiin jaksanut murehtia omaa kohtaloani "tulevana ydintuhomme muistuttajana". Enempi. . niin enempi minua murehana kannattelee ne taaperoiset, äitiensä omimmat korvaamattomat rähmäsilmät. Ne jotka tuomitaan näkemään, elämään , kokemaan kepittä, tuetta se kaikki joka heille satavarmasti NYT on alettu taakkamerikseen kaataa. Kokemaan moninkertaisesti sen YDINHELVETIN josta olen kokemukseni teille asti ammentanut. . Jos minulla olisi tallessa y k s i k i n vuodattamaton kyyneltippa heidän tuskan kummulleen vuodattaa sen tekisin. . .Mutta tunteideni kaivot ovat tyhjät ja autiot. . .Aina, uskokaa oikeasti a i n a ei edes minulla sanat riitä kertomaan mitä tiedän tulevastanne. . . . .
------
3110.Uraanikaivokset

Ydinteollisuuden muuttuminen 2008 eteenpäin energianegatiiviseksi oli kohtalokas isku koko ydinalan kestävälle jatkumiselle. Epätoivoissaan IAEA vaati kaikkien maailman uraanikaivosten alitettua energiakannattavuusrajan 0,4%, kaikki uraanilähteitten kaivostaseitten tiedot energiataseistaan salaisiksi. Vuosiin ei olla kyetty julkaisemaan edes tietoa siitä mistä ydinala uraaninsa revittää. Ei edes tässä julkaisussa Olkiluodun uutisissa 2012 joulukuusta. Mutta edes jotain viitekehystä pitkiin aikoihin ilmaaantui. Joten taltioin tämänkin materiaalin. Vaikka kaikki keskeiset alan ongelmakohdat on tässä pyritty peittelemään tarkoin.

http://kuvaton.com/k/YLQQ.jpg
Kuva
Avatar
Nergal
Kitisijä
Viestit: 1661
Liittynyt: 17.01.2011 19:23
Paikkakunta: Tampere

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja Nergal »

Et Lauri ole koskaan tainnut saada pillua? Ei "miehellä" voi olla muuten noin paljon aikaa jauhaa paskaa.
Society failed to tolerate me and I have failed to tolerate society
Avatar
MrM
Kitisijä
Viestit: 1551
Liittynyt: 11.11.2012 17:46
Paikkakunta: En kerro

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja MrM »

Kuva
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark... and we're wearing sunglasses.
-Hit it.
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

MUSTA W A N O
MmMmMmMmMmMmMmM

New World Oderi:n tutkijoiden innokkuus lyö neteissä läpi kaikkialta. Ainakin minua on alusta asti asiassa ihmetyttänyt, mikseivät nämä kirjoittelijat vahingossakaan uskalla puuttua maailmamme t o d e l l a järeisiin päättäjien tekemisiin? Niin on tietysti paljon helpompaa puhua "keskikastilaisisista" kuin USA:n armeijan/ IAEA:n kaltaisista globaaleista hirmuhallinnon peruskivijaloista.

Jotka käskyttävät niin Japanin Jakuzoja kuin koko Japanin valtiota pysymään itsetuhoisessa energianegatiivisessa ydinhelveteissään vastoin kansan mielipidettä. No hallinnoiden toki ongelmitta niin EU:n toimintaa tai USA:n toimia tuosta vaan. Mutta kun puhutaan IAEA:n megalomaanisista maailman hallinnoista ja JO toteutuvasta satojen miljoonien ja miljardien ihmismassojen säteilysterilisoimisista ja säteilevästä totaalituhousta. Kirjoittajien uskallukset katkeavat kuin seinään.

Ai anteeksi nyt varmaan osuin muurahaispesään. Mutta otetaan vaikka seuraava valaiseva esimerkki. Maailmassa ON siis toiminut kolmattakymmenettä vuotta IAEA:n kaltainen megaimpperiumi. Niin ettei EDES SEN NIMEÄ TUNNE KUKAAN! Juu kyllä netit pursoavat juttumeriä vapaamuurareista ja vastaavista. Mutta sopii t o d e l l a ihmetellä miksei ikinä kukaan koskaan vaivaudu= u s k a l l a kertoa vaikka tällaisesta hype-orgiasta jolla on peukalonsa ja käskyjensä alla 100% maailman kaikienaikojen jättiterrori-impperiumista katso ja kauhistu:

http://kuvaton.com/k/YLlZ.jpg
Kuva
Avatar
MrM
Kitisijä
Viestit: 1551
Liittynyt: 11.11.2012 17:46
Paikkakunta: En kerro

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja MrM »

Kuva
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark... and we're wearing sunglasses.
-Hit it.
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

Markkinahinnat kaatavat ydinvoimaloita JO USA:ssa 12.2012
eEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEe

Vaikka kansa on keskittynyt uusiin maakaasun ja liuskeöljytuotantolaitoksiin. Muutama huomasi silti hitaassa laskussa olevat vanhemmat energialähteen ydinvoiman. Tänään kaupallinen ydinvoima kamppailee pysyäkseen ylipäätään pelissä.

Tekniikka Next Big Thing ydinvoimaan: Going Small
Sähkömarkkinoilla on mäiske kansakunnan ydinaseista. Yli vuosikymmen sitten, useat alueet päättivät luoda Regional Transmission Järjestöt (tai Independent System Operators) ja käyttää markkina- asettaan valtaamaan hinnoin markkinat. Tänään Pohjois-Amerikassa on kymmenen itsenäistä RTOS / ISOs, jossa sähkön tukkumarkkinoiden huutokaupataan sähköt muutaman minuutin välein.

Huutokaupattavana ovat energia, ei voimalaitokset. Huutokaupat eivät välitä kuinka voimalaitokset tuottavat energiaa, vain välitävät tarjouksen. Pääpaino on viimeinen tarjous, joka poistaa huutokauppaamiset, se asettaa hintaa kaikille osallistujille. Siksi viimeinen tarjous on nimeltään markkinaselvitys hinta.

Ero markkina-selvitys hintaan ja generaattorin tuotantokustannukseensa ovat myyntikatetta. Viimeinen tarjous on teknisesti marginaali ja se ansaitsee vain vähän myyntikatetta. Mutta jokainen dollari päälle tuotantokustannuksen osaltaan takaavat generaattorituotannon kiinteät kustannukset.

Ydinvoima yksiköt ovat "täytyy tuottaa SÄÄTÖKYVYTTÖMIÄ LAITOKSIA", ja ne tuottavat virtaa vaikka markkina-selvitys laskevat alle tuotantokustannusten. Viime aikoina ydinvoimaloissa on varaus negatiivinen bruttokateeseensa. Toivovat voivat tehdä jopa tappiota toivoen voittoja keskimääräisiin myyntikatteisiin.

Myyntikate ei aina riitä. Nuclear yksiköiden on maksettava kaikki laskut ja jättää jotain myösosakkeenomistajilleen. Viime aikoina ydinvoiman yksiköt saavuttavat vaatimattomat katteet, mutta ei edes tarpeeksi jäljelle maksamaan kaikki laskut. Saavuttamatta mitään tuloja!

Kysykää Dominion Resources:ta. Ilmoitti hiljattain vievänsä eläkkeelle heidän Wisconsin ydinvoimalan 20 vuotta etuajassa. Dominion väittää etsivänsä ostajat heidän Kewaunee voimalaitokselle. Ei ole löytynyt ostajaa. Näyttää siltä, ?että ei ainoastaan ??Dominion päättele heidän ydinvoimalansa jäisi kannattamattomiksi; Dominion kilpailijat on samaa mieltä.

On käynyt ilmi, että Kewaunee sijaitsee lähellä NextEra Energian Point Beach Nuclear voimalaa. Point Beach toimii samoilla markkinoilla ja jakaa saman mallisen toimintatotuuden. Point Beach on taloudellisesti yhtä kyseenalainen kuin Kewaunee.

Maan suurin laivasto toimii Ydinvoimalaitosten lähellä reaktorit ovat todettu taloudellisesti kyseenalaiseksi. Exelon omistaa 10 tuottavaa asemaa ja 17 reaktoria, jotka sijaitsevat Illinois, Pennsylvaniassa ja New Jerseyssä. Kaiken kaikkiaan nämä voimalaitokset kamppailevat tarjotakseen omistajille tuloksen pisteessä, jossa Exelon johto varoitti osakkeenomistajille, he joutuvat leikkaa omaa onsinkojaan.

Eri kuva Säännellyissä valtioissa, mutta vielä on tulossa rajusti haastetta

Ydinvoimalat jotka toimivat säännellyillä valtioilla (SUOMI) pärjäävät paremmin. Vaikka kuluttajien kysyntä sähkötehoissa on alhaalla, ydinvoimalat ovat turvallisesti upotettu valtioiden korko suojaukiinsa= protektismissa. Omistajan säännellyissä ydinenergialaitoksissa omaisuus on suojattu, jopa viimeiseen pisteeseen!

Kaksi ydinvoimalaa joista löytyy valtion sääntelyviranomaiset menettävät myös kärsivällisyyttä. Yksi on Duke Energyn Crystal River Nuclear Generating Plant toimii lähellä Tampaa, Florida:ssa. Toinen on Edison Internationalin San Onofre Nuclear Generating Station, joka toimii Etelä-Kaliforniassa.

Molemmat asemat kokevat epätavallisia ja kalliita hoitokuluja. Crystal Riverin suojarakennuksen korjauksista voi ylittää 2 000 000 000 dollarin, hinnat jolle valtion sääntelyviranomaiset eivät voi löytää liikaa perusteita. San Onofre myös aiheutunut odottamattoman kalliit huolto haasteet. Mutta San Onofre n 2 350 megawattia on kriittinen resurssi Southern Californiassa. Ilman, että resursseissa Kaliforniassa voisi nähdä liikkuvan sähkökatkoja. Kuitenkin, San Onofre n päänsärkyyn tarjoavat uusia mahdollisuuksia oppositioryhmien paineensäätimiin ja poliittiset johtajat. San Onofre ehkä vielä selviäisi, mutta se on vaarassa silti joutua varhaiseläkkeelle.

Entergialalla on sodassa kaksi valtiota samaan aikaan. Vermont haluaa Vermont Yankee ydinvoimalan eläkkeelle 20 vuotta etuajassa. Poliitikot ja sääntelyviranomaiset taasen taistelevat kaikensa kaataakseen yhä jatkuvat kannattamattomat ydinalan toiminnat.

New Yorkin osavaltio haluaa Entergy n Indian Point jäävän kannattamattomana eläkkeelle 20 vuotta liian varhain ja ne vannoo taisteluaan estääkseen toimintaa. Kuvernööri Cuomo uskoo valtio voi tuoda tarpeeksi virtaa Kanadasta antaakseen heille tarpeeksi virtaa vakuuttamaan alueellista luotettavuutta. Mutta New Yorkin, nykyiset voimajohdot ovat riittämättömiä, ja tuontia rajoittavat. Uudet linjat tarvitaan toimittamaan Kanadansta sähköä Energianälkäiseen kaupunkiin.

New Jersey sääntelyviranomaiset on jo neuvotelleet varhaiseläkkeelle Exelon n Oyster Creek Nuclear Generating Station. Oyster Creek on 630 megawatin laitos ja se jatkaa romuttamoon kymmenessa vuodessa alkuvuodesta 2019.Kuvio kehittyy. Se voi kestää muutaman vuoden, mutta se näyttää miten pieniä ydinvoimaloita kohtaavat lisääntyvät paineet varhaistuneeseen eläköitymiseen. Ne eivät voi kilpailla, etenkin pehmeillä vapailla markkinoilla. Ydinvoimalat löytävät kustannuksia jatkuvasti lisää ylittäen hyödyt. Niiden omistajat joutavat eläkkeelle ja silpovat ydinvoimalansa.

Maakaasu voi korvata eläkkeelle siirtyvät lukuisat ydinvoimalat. Uusi turbiini teknologia ja alhaiset polttoainekustannukset antaa kaasuturbiinivoimaloille parempia tuottoja kuin ydinvoimaloista. Lisäksi on epätodennäköistä pitää uraanin polttoaineiden hinnat pysyvästi nykytyyliin alhaisina seuraavan 60 vuoden käyttöikänsä uudenpolven ydinvoimalaitoksille.

Glenn Williams työskenteli ydinvoiman alalla yli 20 vuotta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita AOL Industry
Uudet Push Cut Generaattorit 'hiilidioksidipäästöjä AOL Energia
Uusi suunnitelma voimakkaita leikkauksia hiilidioksidipäästöihin US voimalaitoksiin on suunniteltu auttamaan torjumaan ilmastonmuutosta ja vähentää terveysriskejä, mutta voi myös aiheuttaa enemmän työpaikkojen leikkauksia kiusannut hiili ...
US Solar Industry pessimistinen Kiina tullitariffeja AOL Energia
Suojautua Vuonna Global Fracking Keskustelu AOL Energia
Muut Fiscal Cliff: Kiinan kasvu Kysymyksiä? AOL Energia
Energiatehokkuuden parannukset ja vähän hiilidioksidipäästöjä aiheuttavia polttoainein voitaisiin helpottaa Yhdysvaltojen kasvihuonekaasupäästöjä AOL Energyv
Avatar
MrM
Kitisijä
Viestit: 1551
Liittynyt: 11.11.2012 17:46
Paikkakunta: En kerro

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja MrM »

Kuva
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark... and we're wearing sunglasses.
-Hit it.
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

Beettasoihtukuvaa Saksasta
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Tämä saksalainen kaveri on kuvannut jo pitkään isänsä kehittämällä ns."silhuettierikoiskameralla" todella tasokasta kuvaa ydinvoimalan syytämästä beettasoihduista. Ydinturvaviranomaiset poliisit on hänet kuvistaan kuulema useasti pidättäneet. Valitettavaa, ettei kaveri vaan i t s e vangitsijoiltankaan ole kuulut, että syy viranomaisten suorittamiin toistuviin pidättämisiinsä On beettasäteilyn laiton kuvaaminen.

Jonka siis kansainväliset IAEA salaiset pykälät ankarasti kieltää. Joka tapauksessa kaverin käyttämä säteilyn IONISAATIOT kuvana osoittava filmin materiaali on tasokasta materiaalia siitä mitä Vesa Styrge Jo Loviisan päältä aikoinaan kuvasi. Niin katsokaa ja hämmästelkää miten samanlainen ilmiö on maailmalla useamman kerran jo reaktorien päästöpilvistä livenä vellovana dokumentoitu:

http://www.youtube.com/watch?v=DlsCGKZAREk

Kaveri repii beettasoihdusta paljon infformaatiota. Ei ihme, ettei IAEA pitänyt:
http://www.youtube.com/watch?v=cVHEk9pE4TQ

Tässä lisää ja kiinnostavaa ydinvoimalapäästöistä:
http://www.youtube.com/watch?v=eDAVDos0O2U
--
Ja HETI seuraavana päivänä JO FB 21.12.2012:

Sirpa http://www.youtube.com/watch?v=XVQ9YPxOfW0

Nibiru - Lagebericht vom Freitag den 13. Juli 2012 - 21:30 Uhr
http://www.youtube.com
by schmotz

Sirpa <edellisessä vilahtaa ydinvoimala kuvassa kun kuvaaja on kuvannut punaista taivasta ja pilviä
noin tunti sitten ·

Arto Lauri LOISTAVA LÖYDÖS SIRPA !) Just tällaisesta olinkin vakuuttunut alusta asti ! !! !!! Hieno homma alleviivasi 100% selkeästi. että CIA oli vanginnut tuon saksalaiskaverin nimenomaan LAITTOMISTA BEETTASOIHTUKUVISTAAN! No kuka o i k e a s t i juttujani seuranneista edes jaksoi yllättyäkään.)
--
HQ.METHAN glute.
oooooooooooooooo

AL -interview at/above P0siva 0nkalo - Yucca mountain equivalent in Finland. Test ponts KR16, KR40, KR27 have exploded, ten ppl seriously injured - 2002.

Arto Lauri, the finn nuke whistleblower: "On the Finnish Olkiluoto NPP island there has happened serious methane xplosions in 2002". AL has himself interviewed some of the injured drillers. Note: the cause is the 0lkiluot0 NPP and its channel radiation which makes the base rock porous - under every plutonium factory aka NPP... Likewise the cause for Fukushima Daichii IV reactor xplosion: methane xplosion via irradiated = porous base rock. (Interview has 5 videos)

1. Tappava ydinvoima... Arto Lauri Olkiluodossa 28.06.2012
http://www.youtube.com/watch?v=BKbNtNsDP9w
youtube com/watch?v=BKbNtNsDP9w
The massive (100feet across) explosion holes have been covered with gravel, on top there are ventilation systems, instrument cabins connected into the grid. Satellite monitored. The island has 53 such spots... http://www.youtube.com/watch?v=BKbNtNsDP9w youtube com/watch?v=BKbNtNsDP9w

2. Tappava ydinvoima... Arto Lauri Olkiluodossa 28.06.2012
http://www.youtube.com/watch?v=ovYS93kKD2U
youtube.com/watch?v=ovYS93kKD2U
PVP14 Posivaporaus 14 - VENTILATION HOLE - BEFORE THE methane XPLOSION. Note the vertical drill hole... until the xplosion this was the drill method. Smaller xplosion hole, KRR7 Koereikä27. Notice the test hole is in 45 degree angle - to thwart off the up-seeping xplosive methane gases. Otherwise the gases would blow the drillers with the earth - as happened in the first PVP14 -spot. Two persons succumbed later in their wounds - no real info is available like in alll nukemafia global realm. AL explains how the explosion has splintered the base...

3. Tappava ydinvoima... Arto Lauri Olkiluodossa 28.06.2012
http://www.youtube.com/watch?v=BpjD22e7fsE3.
youtube com/watch?v=BpjD22e7fsE
KR9 test hole 9 electric ctrl/supply box. Cabin: water on the gravel, nearby nitrogen battery, monthly resupplied, ea 1100kg/y which is used to 'fill' mix with the up seeping methane to thwart new explosions. In direct (nonsatellite) active radio control. This is an early hole, has been working 20-30 years - meaning that the base rock porous making irradiation problem taunting plutonium plants (aka NPP) really isn't news to the unholy inner circle...

In case u didnt know that the world has a methane layer all over and around (immense fuel reservoi for thousands of years) 1km deep, see a peek from this USGS illustration: http://htmlimg4.scribdassets.com/8uqs6x ... 8b3789.png
htmlimg4 scribdassets com/8uqs6x0p8g1zajm0/images/9-f2a98b3789.png

4. Tappava ydinvoima... Arto Lauri Olkiluodossa 28.06.2012
http://www.youtube.com/watch?v=lhgl6KVxyUE
youtube com/watch?v=lhgl6KVxyUE
Test hole 40: testing process for methane seepage,: AL happens to meet plant personnel doing the actual flow test measurement for the methane - across-stream measurement. The guy explains how the pneumatics controlled valves work in these test holes, how measurement is done. In essence, the whole island around the plant is under constant survey ... constant threat like Fuku Daichii IV !!

AL shows test hole 45a (1:34min). When asked, the young guy don't know about the cabins... The hole is over 607 meter deep. Test had been ongoing for 2 weeks (Jun2012). At 3:03 AL speaks about the moved base rock - 2 feet shift... The measured flow in this test (45 angle means AFTER 2002 Explosion) borehole is few liters per minute (One gallon ? /min). Almost below is the 0nkalo; new measurements now published are 10gal/40L/min of methane flow in a 400m deep borehole. Pressure must be high - (not mentioned). This constantly monitored specific hole has caused an alarm in June 2012 - this is why this special measurement is ongoing...

5. Tappava ydinvoima... Arto Lauri Olkiluodossa 28.06.2012
http://www.youtube.com/watch?v=IWy3A_VGOH4
youtube com/watch?v=IWy3A_VGOH4
Last video AL goes to the recent geological shift site nearby: there are 2000-2008 drill holes, a spot to where a test slice has been taken out to calculate the recent 2feet shift age. "By chance" there walks a geologist to wonder this rock: after few questions the geologist suddenly finds new activity and vanishes...

see more
scribd com/doc/75702475/Man-Made-Nuclear-Holocaust

Text from the youtube video briefing:
"Over time running Olkiluoto 1 and 2 nuclear power plants, are also radiating downwards, towards the depths, in where is a frozen methane layer (starting between 600 - 1000 meters, the layer is approximately 1 km thick). The methane begins to melt due to the radiation, from which follows larger and larger methane explosions directed vertically to the surface. Note, that in the first videos, the first test drillings are vertically aligned, which was changed apparently due to a large explosion, about year 2000, in which two scientists were possibly killed. Active surveillance has been going on over 20 years already. Nowadays, the drillings are made in a 45-degree angle, due to security reasons. In the videos (4) you will see that at the present are great things happening in relation to methane eruptions, even the studies are increasing. Olkiluoto 1 and 2 are already running over time in comparison to their structure and downward orientated radiation ... Not to mention the walls, and the deadly radiation released from the power plants pipe. All this nuclear meddling, the tips of Plutonium -239 nuclear missiles need to be replased between every 4 - 5 years. This is not because of cheap electricity, nuclear power is energy negative and is a project of completely mad, and greedy people to destroy the Tellus, and they are acting knowingly or unknowingly ..."
raijasivu

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja raijasivu »

3111. Pu-239 taloudesta.

Olen saanut Itä- Suomesta useita raportteja. Jälleen kerran yksi ja kiinnostava hitti. Kertoivat jotain sellaista, joka ei maallikolle paljoja hetimiten kerro. Mutta kaltaiselleni maamme osaavimmille ydinfysiikan spesialistille kertoo vallan mielenkiintoista." 1 000MW kokoisesta reaktorista saadaan 185kg/v Pu- 239". . Niin?. .

Meille Olkiluodossa kerrottiin miten TVO:n silloin vielä tuoreenkarheista 1978 valmistuneesta OL-1 laitoksen 660MW reaktorissa kyettiin tuottamaan liki parisen tonnia plutoniumia. Arvo edusti 2 % latauksen 86t arvosta. Tästä paloi lisäksi hyötönä pois puolet. Reaktoriin muodostettiin vuosittain myyntikelpoista Pu- 239 plutoniumia 860kg/v. Pelkistettynä 1 000MW reaktorissa on 100 000kg lataus, josta vuosittain voitaisiin ammentaa prosentti eli 1000kg/vuodessa plutoniumtuottona.

Hetkinen, pikkaisen nyt paperimerkintään. 1980 Paikkeilla uusi reaktori TVO:lla paukautti SA- armeijan mustanpörssin kauppaan likimain 860kg/v tätä himoittua ASE- tuotantoainetta plutoniumia. Vuoteen 2004 tultaessa TVO:n yhteiskuntavastuuraportti ilmoitti jonkin muuttuneen oleellisesti. Reaktorin vuoti hillittömästi lävitseen. Uraanin vuosilatauksesta katosi luokkaa 300kg/vuosi! Jo tällöin katosi kymmeniä prosentteja ydinalan pääainetta plutoniumia taivaan tuuliin kanavasäteilykaasun ++..ionisoitumana.

Tietysti tilanne alkoi tästä vaan jyrkästi pahentua. Tultaessa vuoteen 2008 alkoi TVO:n murheenkryyni olla jotain todella, todella hälyttävää. Silloin ko. OL- 1 reaktori vuodatti hengitysilmaamme näkemällä tappavaa reaktorisisältöään ulos uskomattomat 1 100kg/v. Tästä määrästä on luokkaa kolmannes neutronivuota. Luokkaa 726kg jää karkaavaa plutoniumia. (Alkuvuoden tuottokatto Pu- 239) 860kg- 726kg= 134kg. . Lukema pitää t o d e l l a hyvin kutiaan tuon Itä- Suomen nykyisten loppuun ajettujen 1 000MW USA:n reaktorien vastaavien tietojen kanssa. Laskelman mukaan TVO saa enää talteen alkuvuosiensa plutoniumeistaan mustaan markkinakauppaansa mitättömät 16 %! Mitä tämä kaikki merkitsee?
---------

Plutoniumbisneksen kompastuskivistä II.
PuPuPuPuPuPuPuPuPuPuPuPuPuPuPuPuPuPuPuPu

A/ ydinvoimaloita alettiin vihan kiivaudella rakentaa ainoastaan ja VAIN plutoniumin takia. Ns. siviilireaktoreitten ainoa tehtävä oli tuottaa maksimaalinen määrä ASE- plutoniumia. Alati vanhentuvien ja tuhoutuvien ydinaseitten kärkiin, sukellusvenepolttoaineiksi yms..

B/2008 Asti ydinteollisuuden pääargumentti yleiseen mielipiteeseen oli ydinvoiman käyttö sähköenergian tuottoon. Tuosta kohtalokkaasta vuodesta lukien ydinenergia on ollut kasvavasti silkka loinen. Jo 1988 MIT USA tiesi näin käyvän. Uraanimalmin nostoon kaivoksista jalostushävikkeineen vie fossiilidieselien energiaa tuosta vuodesta eteenpäin enemmän kuin ydinvoimin generoi. Talvivaara tuottaa 20- kertaista energiatappiota Euroopan ainoana tyhjentyvänä uraanikaivoksena jo.

C/ Vuosi 2012 oli Suomelle historiallinen. Paljastettiin, että ydinvoimalan 8,5 miljardin minimihinnalla ydinsähkö on jopa Suomen verohelpotetullekin ydinvoimalle laskien huikeat +76 % kalliimpia kilpailijoitaan suoraan. Tehot huomioiden yli +100 % tyyriimpää. Ydinvoimasta leikkautui se viimeisinkin harhakuvitelma ydinvoiman ns. halpuudesta! Yksikään järkevästi toimiva taloussijoittaja maailmalla ei enää sijoittaisi uusiin ydinvoimaloihin. Myös vanhoille reaktoreille alkoi tästä hetkestä lähtölaskenta.

D/ Maailmalla k a i k i s s a vanhoissa reaktoreissa tapahtuu täysin samaa. Plasmonien ja neutronivoiden reitittämät yli- ikäiset reaktorit vuotavat kuin seula. JO luokkaa -84 % aiemmin myyntiin pimeille sotateollisuuden elintärkeille markkinoille pumpatusta Pu- 239 tonnistosta uupuu. Yksinkertaisesti koska se kaasuuntuu hengitysilmaamme tappavina kertyminä. Jos ydinala aikoo tuottaa vaadittuja plutoniumasetonnistojaan. Pitäisi kiireesti tehdä uusia vähemmän vuotavia reaktoreita. Mutta milläs perustelet energialoisten tekoja enää? Millä edes maksaisi IAEA aiemmat korruptionsa, koska 6 miljardia/t plutoniummyynneistä on kadonnut reilusti yli 80 % k o k o m a a i l m a s t a !

Ajatelkaa, että a i n o a syy miksi näitä ydinhirviöitä enää edes vaaditaan, on niiden kyky tuottaa kuolemaa. Joka perustuu salattuun plutoniumasekauppaan. No NYT tilanne on se, että nämä energialoiset, kertaluokkia kilpailijoitaan kalliimmat ja maailman suurimmat kasvihuonekaasujen 20- kertaiset massatuottajat. Eivät edes työllistä enää kuin ulkomaasta alipalkattuja orjia. Säätökyvytön sähkö ei kelpaa ydinvastaistuneeseen Eurooppaankaan. Mikä makaabereinta. Nyt on tajuttu, nuo hukkakuninkaat EIVÄT KYKENE NYKYISIN TUOTTAMAAN EDES PU-239 ASE TONNISTOJAAN MORAALITTOMAN KANSANKUOLEMAN KANNATTAJALLEEN ARMEIJALLE!.
Avatar
McJanne
Kitisijä
Viestit: 8611
Liittynyt: 13.11.2005 23:14
Paikkakunta: Suomi Finlandia 40° PERKELEEEH!

Re: * V i d e o .

Viesti Kirjoittaja McJanne »

MrM kirjoitti:Kuva
Kirjoitan tätä alasti
Lukittu