PetriFB: Maailmanmeno

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Avatar
BrianW
Kitisijä
Viestit: 1279
Liittynyt: 14.08.2005 18:50
Paikkakunta: Suomen Ritchmond
Viesti:

Viesti Kirjoittaja BrianW »

Hyvä Gat.
When the going gets weird, the weird turn pro.

Dr. Hunter S. Thompson
Avatar
Haemaeraemies
Kitisijä
Viestit: 3484
Liittynyt: 14.08.2005 18:34

Viesti Kirjoittaja Haemaeraemies »

Gat kirjoitti:..Ja toivon, että tämä oli viimeinen kerta kun tuota Petriketkua jaksan kommentoida. Kunhan jonkinlaisesta velvollisuudentunnosta yritin viimeisen kerran.
Olet tehnyt jo osasi, eiköhän se jo riitä. Ei kenenkään taistelukunto kestä tuollaista, eikä pidäkkään.

Mutta hyvin sä kyllä tota hommaa vedät, ei siitä mihinkään pääse.
Good human, but sometimes if needed, a bad citizen.
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 6842
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Viesti Kirjoittaja So Hard »

Täällä olis tarvittu kopiokonemiestä!

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201203 ... 8_ul.shtml
Avioliitto on ihmeellinen asia. Sen avulla kaksi olentoa kestää vaikeudet joita heille ei olisi tullutkaan jolleivät he olisi menneet naimisiin! -Lucky Luke
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

Petri! Onko maailmanloppu yleinen puheenaihe kodissasi? Joutuvatko lapsesi pelkäämään?
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
Vesper
Kitisijä
Viestit: 10347
Liittynyt: 08.01.2009 23:53

Viesti Kirjoittaja Vesper »

NuoriDaavid kirjoitti:Petri! Onko maailmanloppu yleinen puheenaihe kodissasi? Joutuvatko lapsesi pelkäämään?
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012030 ... 3_uu.shtml
Work like a captain, play like a pirate.
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

Vesper kirjoitti:
NuoriDaavid kirjoitti:Petri! Onko maailmanloppu yleinen puheenaihe kodissasi? Joutuvatko lapsesi pelkäämään?
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012030 ... 3_uu.shtml
Joo-o.

Vaikka Petri varmasti on hyvä isä, niin kyllähän se pakostakin lapsia ahdistaa, jos joka päivä lähestyvää maailmanloppua odotetaan.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Noppaelain
Elämätön Kitisijä
Viestit: 367
Liittynyt: 20.01.2011 2:33
Paikkakunta: Satunnainen

Viesti Kirjoittaja Noppaelain »

Kaveriltani leikattiin joitakin vuosia sitten tulehtuneet kiduksen jäänteet.

Miten, Petri, selität tämän. Joko evoluutio on tosiasia, tai me kaikki muut elämme jossain hämmentävässä harhassa.

Jos et osaa tähän vastata, katson että Raamattu on ihmisten kirjoittama, eikä todellakaan koko totuus asioista.
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 6738
Liittynyt: 04.11.2007 3:11

Viesti Kirjoittaja Gat »

Noppaelain kirjoitti:Kaveriltani leikattiin joitakin vuosia sitten tulehtuneet kiduksen jäänteet.

Miten, Petri, selität tämän. Joko evoluutio on tosiasia, tai me kaikki muut elämme jossain hämmentävässä harhassa.

Jos et osaa tähän vastata, katson että Raamattu on ihmisten kirjoittama, eikä todellakaan koko totuus asioista.
Tietenkin me elämme hämmentävässä harhassa, Saatanan eksyttäminä, kun emme ole uudelleensyntyneitä uskovia.

Raamatun vastaiset evolutionismin lapselliseen satuun uskovat lääkärit ovat vain kertoneet kaverillesi, että ne ovat kidusten jäänteet. Itse asiassa Jumala luodessaan eliöt lajinsa mukaan totta kai mielellään käytti samoja hyviä elementtejä, jotka saattavat muistuttaa mutta vain muistuttaa jonkun muun lajin elimiä. Se että niihin joskus tulee sairauksia tai epämuodostumia, johtuu Syntiinlankeemuksesta, jota ennen kukaan ei sairastanut tai kuollut. Kysymyksesi on sillä selitetty. Uskon kautta ymmärrät, kunhan lakkaat kapinoimasta Jeesusta vastaan, koska haluat pysyä Synneissäsi!!
Avatar
Nergal
Kitisijä
Viestit: 1661
Liittynyt: 17.01.2011 19:23
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Nergal »

Kuva
Society failed to tolerate me and I have failed to tolerate society
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

NuoriDaavid kirjoitti:Petri! Onko maailmanloppu yleinen puheenaihe kodissasi? Joutuvatko lapsesi pelkäämään?
Maailmanloppu ei ole yleinen puheenaihe kodissani.

Lapseni eivät pelkää maailmanloppua.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Exitus ry aatteellinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, jonka päätavoite on saada Suomeen aktiivisen eutanasian salliva laki. Exitus ry:n mukaan ihmisellä tulisi olla oikeus saada lääkinnällistä kuolinapua jos sairauden ennuste on toivoton eikä ole mahdollista saada parantavaa hoitoa. Exitus ry korostaa sitä, että kuolinavun on oltava vapaaehtoinen ja sen on perustuttava henkisesti terveen ihmisen omaan harkittuun pyyntöön.

Jaakko Ojanne Exitus ry:n puheenjohtaja vetoaa armoon ja potilaan oikeuteen päättää omasta elämästään. Ojanteen mukaan potilaalle tulee suoda armo ja jouduttaa hänen kuolemaansa hänen omasta pyynnöstään jos hänelle on diagnosoitu hidas ja kivulloinen kuolema. Ojanne sanoo, että on tekopyhää pitää potilasta narkoosissa, kun lopputulos on joka tapauksessa sama, eli kuolema.

Jaakko Ojanne: "Luonnollisesti tässä yhteydessä esiin nousee erilaisia uskonnollisiakin vastalauseita, mutta voidaanko eettisesti kestävällä pohjalla pakottaa joku toinen elämään jonkun toisen uskonnollisen vakaumuksen mukaan? Tällaisella logiikallahan esimerkiksi islamilaiset ja juutalaiset kuolevat ihmiset olisi pakotettava ottamaan vastaan viimeinen voitelu taikka kaste."

Exitus ry ajaa itsemurhan sekä toisen surmaamisen lakia Suomeen eutanasian kautta. Lääketieteen tulee ennen muuta toimia elämän puolesta, pelastamiseksi ja sen hoitamiseksi kipuja lievittäen. Lääketiede pystyy nykyään lievittämään ihmisen kipuja ja kärsimyksiä.

On lukematon määrä Herran Jeesuksen parantamia ihmisiä eri puolella maailmaa sekä lääketiede voi koska tahansa onnistua kehittämään parannuskeinoja, joiden kautta voidaan ehkäistä sekä parantaa joitakin kuolemansairauksia.

Ajattele jos joku kuolemansairas potilas surmattaisiin tänään eutanasian kautta ja vuoden päästä hänen surmaamisestaan Jumala olisi parantanut hänet tai lääketiede olisi keksinyt hoitokeinon, jolla hänen kuolemansairautensa olisi voitu parantaa. Olen varma, että potilas katuisi tekoaan jos voisi ja olisi ollut valmis odottamaan ja jatkamaan elämäänsä ja ties kuinka monia vuosia hänellä olisi ollut vielä elinvuosia edessään.

Koomasta on herännyt ihmisiä vielä vuosien päästä ja vaikeista sairauksista ihmisiä on parantunut. Exitus ry vetoaa ihmisen kärsimyksiin, eikä kukaan halua kenellekään kärsimyksiä, mutta Exitus ry on unohtanut sen, että niin kauan kuin on elämää, niin kauan on toivoa.

Raamatullisesti terve usko ei koskaan pakota ketään mihinkään suuntaan, mutta on aina elämän puolella eikä hyväksy itsemurhaa eikä toisen surmaamista, ei edes vaikka ihminen olisi kuolemansairas. Eettisesti ei ole oikein surmata ihmistä, sillä Raamatullinen usko on aina elämän säilyttämisen puolella ja Herra Jeesus voi parantaa ihmisen; samoin lääketiede voi koska tahansa onnistua löytämään hoitokeinon johonkin kuolemansairauteen, jonka kautta vakavasti kuolemansairas voidaan parantaa.

Eutanasia ei ole hyvä kuolema, vaan huono kuolema, koska sen kautta ihminen surmataan kohtaamaan iankaikkinen kuolema. Eutanasia on lopullinen ja peruuttamaton, jonka kautta ihmisen mahdollisuus iankaikkiseen elämään riistetään häneltä.

Eräs vääristynyt näkökulma eutanasian hyväksymiseen on se, että kun eutanasian kautta ihmisiä surmataan, niin siten säästetään taloudellisia kustannuksia, koska sairaan hoitokulut maksavat rahaa yhteiskunnalle.

1 Tim 6:
10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.
11 Mutta sinä, Jumalan ihminen, pakene semmoista, ja tavoita vanhurskautta, jumalisuutta, uskoa, rakkautta, kärsivällisyyttä, hiljaisuutta.

Rahan himon vallassa oleva lopunajan ihmiskunta arvottaa rahan ihmisen elämää tärkeämmäksi. Kuolemansairas ihminen on synnin vallan alle olevalle yhteiskunnalle taakka, joka maksaa rahaa.

Jumala voi parantaa kuolemansairaan sekä lääketiede voi löytää parannuskeinoja erilaisiin sairauksiin, mutta tietyt tahot eivät jaksa odottaa, sillä rahan ahneus ja väärät arvot ovat vääristäneet heidän sydämensä.

Eutanasian hyväksyminen maailmanlaajuisesti voi nostattaa uuden keskustelun, että kuinka sairas ihminen on hyödytön yhteiskunnalle ja taloudellinen taakka. Tämä voi johtaa siihen, että eutanasia surmien rima voidaan laskea koko ajan alemmas ja ihmiselämää ei mitata ihmisen arvolla, vaan rahan arvolla.

Eutanasian hyväksyminen on pelottava tie, joka tulee johtamaan väistämättä uusien arvojen valitsemiseen, jossa ihmisen elämänarvolla ei ole sille kuuluvaa arvoa.

Jumala antaa arvon kaikelle ihmiselämälle ja Hän voi parantaa toivottomamminkin tapauksen. Lääketiede koko ajan myös kehittyy, mutta onko lopunaikana ihmisen sydän niin synnin pettämä ja paaduttama, että ihmisen tappamisesta eutanasian ja sen kaltaisten asioiden kautta tulee "bisnes", jonka kautta yhteiskunta "säästää rahaa". Ikävä kyllä näin voi käydä:

Ilm 6:8 Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.

Rutto sana on väärin käännetty, sillä kreikankielisessä UT:ssa siinä kohden on sana thanatos, joka tarkoittaa ruumiin kuolemaa. Lopunaikana sodat, nälkä ja muut kuolemaan johtavat syyt tulevat tappamaan noin 1.5 miljardia ihmistä. Tuossa joukossa on mukana myös eutanasia ja siihen rinnastettavat lopunaikojen surmaamismenetelmät.

Maan pedot ovat kaiketi kuvakieltä, joka tarkoittaa antikristillistä lopunajan uutta maailmanjärjestystä. Lopunaikana ihmiskunta rakentaa pahuudessaan maan päälle kuolemantehtaan, joka saalistaa kitaansa valtavan määrän ihmisiä erilaisten kuolemaan johtavien syiden kautta.

Ilmestyskirjan luvun 6 jälkeen kuvataan vielä lisää lopunajan katastrofeja, jotka nostavat lopunajan kuolleiden määrän vielä paljon korkeammaksi.

Eutanasia on väärin sekä syntiä. Eutanasian hyväksyminen saattaa johtaa itsemurhat ja surmaamiset vielä pitemmälle. Voi tulla aika, jolloin hedonismin vallassa oleva ihminen kokee elämässään romahduksen, jossa häntä ei enää tyydytä mikään, vaan hän on kokenut "kaiken" ja hän sisällään olevan tyhjyyden takia haluaa eutanasian. Eutanasian hyväksyminen voi johtaa edellä kuvattuun tilanteeseen.

Samoin voi käydä niin, että synnin sairastuttamassa maailmassa ihmisiä voidaan alkaa jopa pakkosurmaamaan taloudellisen yhteisöllisyyden nimissä, jossa sairaita tai tuottamattomia yksilöitä surmataan.

Nykyään jopa käydään keskustelua siitä, että vastasyntyneet sairaat tai vammaiset lapset voitaisiin vanhempien suostumuksella jälkiabortoida, eli tappaa synnytyksen jälkeen. On vedottu siihen, että nämä lapset kuormittavat liikaa tulevaisuuden talouskuormaa.

Journal of Medical Ethics -lehdessä julkaistussa artikkelissa Oxfordiin yliopistoon kytköksissä olevat Alberto Giublini ja Francesca Minerva kirjoittivat, että vastasyntyneet vauvat eivät ole vielä oikeita ihmisiä, eikä heillä ole moraalista oikeutta elämään. Artikkelin mukaan vanhemmilla pitää olla oikeus antaa lapsensa surmattavaksi, jos lapsi syntyy yllättäen vammaisena. Artikkelin mukaan tällaisten lasten kasvattaminen on taakka sekä vanhemmille, että yhteiskunnalle.

Kun eutanasia ja kaikenlainen pahuus hyväksytään, niin ihmisen elämällä ei ole enää arvoa. Alberto Giublinin ja Francesca Minervan kirjoitus todistaa sen kuinka paha, rakkaudeton ja kauhistuttava on lopunajan ihmisten elämänarvo. Vammaiselle lapselle kuuluu ihan sama elämänarvo kuin terveelle lapselle. Lopunajan ihmiskunta on täydellisen pahuuden vallassa.

Ilm 9:21 He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan.

Ilmestyskirjan 9 luku kuvaa neljää lopunajan syntiä, jotka vaikuttavat voimakkaasti lopunajan yhteiskunnissa. Murhaaminen on yksi loruajan yhteiskunnan synneistä. Lopunajan murha tilastoja synkistää myös eutanasia kuolemat sekä viattomien (vammaiset, abortit jne.) ihmisten surmaaminen monella tavoin.

Eutanasia kuolemien takana voi olla myös omaisten painostaminen, jossa omaiset painostavat potilasta eutanasiaan, koska potilas on taakka omaisille. Monissa tapauksissa voi käydä, niin että potilas ei halua kuolla ja muut tulkitsevat asian väärin. Dementiapotilaat ovat tässä kohden erityisesti vaaravyöhykkeellä, koska he eivät kykene ilmaisemaan omaa tahtoaan.

Kaikenlainen kauhistuttava ihmisten surmaaminen on osoitus siitä kuinka tämä maailma on hirvittävän pahuuden vallassa, jossa pahuus koitetaan pukea "hyvyyden ja armon" asuun. Jumala on ainoa, joka voi pelastaa ihmisen pahuuden vallasta, joka maailmassa synnin tähden vallitsee.

Kirjoitus kokonaisuudesaan löytyy sivultani: http://koti.phnet.fi/petripaavola/eutanasia.html
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

PetriFB kirjoitti:
NuoriDaavid kirjoitti:Petri! Onko maailmanloppu yleinen puheenaihe kodissasi? Joutuvatko lapsesi pelkäämään?
Maailmanloppu ei ole yleinen puheenaihe kodissani.

Lapseni eivät pelkää maailmanloppua.
Hyvä.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
exPertti
Kitisijä
Viestit: 21470
Liittynyt: 08.02.2008 13:51

Viesti Kirjoittaja exPertti »

PetriFB kirjoitti:Lapseni eivät pelkää maailmanloppua.
Ehkä he toivovat sitä? :)
Came here for school, graduated to the high life
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 6738
Liittynyt: 04.11.2007 3:11

Viesti Kirjoittaja Gat »

exPertti kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:Lapseni eivät pelkää maailmanloppua.
Ehkä he toivovat sitä? :)
Luultavasti toivovat.
Kuuluuhan Petrinkin uskomuksiin, että elämme Lopun Aikoja ja Jeesus tulee tämän sukupolven aikana. Mutta se on heille vain hyvä asia, koska hehän ovat oikeassa uskossa. Toisin kuin uskonnottomat ja myös eri lailla lahkolaiset. Jotka nekin kukin siinä oikeasti oikeassa kultissaan niin toivovat maailmanloppua... muodon vuoksi ehkä vähän surkutellen silloin Helvettiin heitettäviä toisuskoisia. Tuolla pelaamisella ei ole mitään rajaa tai häpyä.

Jos luulette, että Petri on yksittäinen seinähullu, vilkaiskaapa verrokkina Suoli24 profetiaosiota. Nuo eivät välttämättä ole ihan samassa oikeassa uskossa Petrin kanssa, mutta niinpä vaan riitelevät keskenäänkin kenelle se Jumala puhuu ja "säälivät" toisiaan kun eivät usko täsmälleen kuin he jotka varmaan haluavatkin Helvettiin. :D

Siis tuo on hurjan laaja kulttuuri, niitä ihmisiä on paljon ja ne ovat niin uppoutuneet tuohon että ovat ihan tosissaan. Terminologiakin on usein vähintään urpiaisen sosiologiajargonin verrokki. Hyvä esimerkki miten voi olla katsomusjärjestelmiä jotka toimivat sisäisesti vaikka ovat täysin huuhaata. Noiden kanssa maallikko tuskin voisi edes keskustella, pitäisivät sivistymättömänä :D

Joo, ihan surrealistista kamaa, jos ei ärsyynny niin saa ainakin päivän huumoripläjäyksen:
http://keskustelu.suomi24.fi/debate/3900
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Buddhalaisuus uskoo jälleensyntymiseen ja karmaan. Buddhalainen karma tarkoittaa syytä ja seurausta, jossa korkeampi voima kuten jumala ei määritä kenenkään kohtaloa. Jälleensyntymiseen uskominen paljastaa selkeästi sen, että buddhalaisuus on valheellinen opetus, eikä totta.

Totuudenmukainen arvio ihmiskunnan iästä on noin 6000 vuotta. Jos laskemme kuinka monta sukupolvea tuohon aikaan mahtuu, niin voimme todeta, että siihen mahtuu todella monta sukupolvea. Jälleensyntymisoppi opettaa ihmisen tavoittelevan poispääsyä elämän kiertokulusta hyvien tekojen kautta. Esimerkiksi 6000 vuoden aikana olisi ollut paljon aikaa ja monta elämää oppia tekemään koko ajan hyviä tekoja ja tulla sitä kautta paremmaksi ihmiseksi. Mutta historian tilastot todistavat karulla tavalla ihmiskunnan tulleen pahemmaksi. Uuden teknologian myötä ihmiskunta esimerkiksi tappaa koko ajan enemmän toisia ihmisiä (sodat uusilla aseteknologioilla).

Murhat, väkivallan teot ja moninaiset pahat teot eivät näytä tilastojen valossa vähentyneen, vaan lisääntyneen. Jos jälleensyntymisoppi olisi totta, niin silloin maailma tulisi koko ajan paremmaksi paikaksi valaistumisien ja alati paremmaksi ihmiseksi kehittymisen kautta. Mutta todellisuus todistaa meille, että pahuus vain kasvaa ja kehittyy myös muuttaen muotoa uuden teknologian kautta. Tämä jo yksistään riittää osoittamaan, että jälleensyntymisoppi ei ole totta, vaan valhe.

On olemassa sellaisia tapauksia, joissa useampi henkilö on elänyt samana henkilönä, on olemassa tapauksia, joissa moni eri ihminen on elänyt Napoleonina, Kleopatrana ja jne. Tosiasia on se, että vain yksi henkilö kerrallaan voi olla Napoleon tai Kleopatra. Tämäkin todistaa sen, että jälleensyntymisoppi ei voi olla totta.

Jälleensyntymisopin perusta on tavoitella hyviä tekoja, joiden kautta ihminen voi vapautua elämän kiertokulusta. Jälleensyntymisopin perusidea on ihmisen kasvu ja kehittyminen kohti valaistumista. Buddhalainen jälleensyntymisoppi opettaa ihmisen voivan syntyä myös eläimeksi tai jopa kasviksi. Voiko kasvilla olla ymmärrystä tehdä hyviä tai pahoja tekoja? Ei tietenkään. Jos joku jälleensyntyisi kasviksi, niin sen kuollessa se tuskin enää voisi jälleensyntyä, sillä kasveilla ei varmaankaan ole sellaista sielunelämää, jonka kautta se voisi oppia hyviä tekoja ja vältellä pahoja tekoja. Näin ihmisen jälleensyntymisen kulku ja valaistuminen päättyisi kasvin hävitessä. Edellä oleva todistaa että jälleensyntymisoppi ei voi olla totta sekä sen, että buddhalaisuus perustuu valheeseen ei totuuteen.

Itämainen uskonto kuten myös buddhalaisuus puhuu rauhan puolesta, mutta siihen usein (ei aina) sisältyy väkivaltaiset itsepuolustuslajit, jotka vetoavat ihmisiin, sillä syntinen ihminen haluaa olla jotakin erikoista ja hallita itseään. Tähän sopii itsepuolustustaito, jonka kautta ihminen saa "luvan" kanssa harjoittaa väkivaltaa toista ihmistä kohtaan. Monet (ei kaikki) ihmiset, jotka harrastavat itsepuolustuslajeja hakeutuvat sellaisiin tilanteisiin, jossa he saavat "luvan" kanssa käyttää taitojaan, eli väkivaltaisesti satuttaa toisia ihmisiä.

Buddhalaiset munkit ovat kautta historian harjoittaneet itsepuolustuslajeja. Tässä kohtaa on heti suuri ristiriita koskien buddhalaisuuden opetuksia, joka opettaa ettei ketään kohtaa saa tuottaa vahinkoa. Väkivaltaan väkivallalla vastaaminen on vastoin buddhalaisuuden opetuksia. En tietenkään sitä sano, että kaikki buddhalaisuuteen uskovat itämaisten itsepuolustuslajien harrastajat vastaavat väkivaltaan väkivallalla. Mutta yksikin väkivaltaan vastaaminen väkivallalla on vastoin buddhalaisuuden opetuksia. Tällöin on selkeä ristiriita opetuksen ja käytännön elämän kanssa.

Sanottakoon tähän, että olen itsekin ennen uskoontuloani harrastanut itsepuolustuslajia ja tiedän siitä jotakin ja myös sen miksi monet sitä harrastavat. Suurin osa harrastaa sitä siksi, että saa lyödä takaisin, jos joku käy päälle. Itsepuolustuslajien harrastajat eivät myönnä tätä, mutta silti he päivittäin harjoittelevat sitä kuinka satuttaa, lyödä, potkaista tai lamauttaa väkivaltaa käyttävä ihminen. On suurta sokeutta koittaa uskotella itselleen, että ei harrasta itsepuolustuslajia toisen vahingoittamiseksi, koska sitä he juuri harjoittelevat päivittäin. Tämä kuvaa hyvin sitä millainen synti on. Se koittaa muuttaa asiat joksikin muuksi, mitä ne eivät kuitenkaan ole. Synti pukeutuu usein hyväksi ja ihailtavaksi asiaksi, joka itse asiassa kuitenkin satuttaa ja loukkaa toisia sekä on väärää ja pahaa.

Buddhalaiset tuovat mielellään esille sen kuinka verinen on kristinuskon historia. Buddhalaisuutta on markkinoitu rauhan uskontona, mutta buddhalaisuudella on verinen historia Tiibetissä, Kiinassa, Japanissa. Mongoliassa, Koreassa, Intiassa, Sri Lankassa sekä Thaimaassa.

Buddhalaiset munkit taistelivat Venäjän ja Japanin sodassa. Buddhalaiset munkit taistelivat Kiinassa, jossa he luulivat pääsevänsä lähemmäksi valaistumista ihmisiä tappamalla. Buddhalaiset ovat taistelleet ei-buddhalaisia sekä toisia buddhalaisia vastaan. Japanin buddhalaiset ovat taistelleet Kiinan ja Korean buddhalaisia vastaan puhdistaakseen heidät saastaisesta buddhalaisuuden harjoittamisesta "oikeaan" buddhalaisuuteen. Thaimaan ja Burman buddhalaiset ovat historian saatossa taistelleet vuosisatoja toisiaan vastaan, väittäen omistavansa uskonnollisen auktoriteetin.

Buddhalaisuuden historia on täynnä verisiä taisteluja ja sotia oman uskon näkemyksen vuoksi. Buddhalaisuus ei ole rauhan uskonto, vaan ihan yhtä paha uskonto kuin kaikki muut uskonnot, jotka ovat käyneet sotia ja tappaneet ihmisiä.

Koko kirjoitus löytyy sivultani: http://koti.phnet.fi/petripaavola/buddhalaisuus.html
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
masa

Viesti Kirjoittaja masa »

PetriFB kirjoitti:Buddhalaisuus ei ole rauhan uskonto, vaan ihan yhtä paha uskonto kuin kaikki muut uskonnot, jotka ovat käyneet sotia ja tappaneet ihmisiä.
l

Tämä taitaa olla ensimmäinen järkevä toteama sinulta. Jatka samaan malliin!
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Abortti

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Abortti on puheenaihe, joka nostattaa ihmisten sydämissä monenlaisia tuntemuksia, jotkut ovat sen puolella ja jotkut sitä vastaan. Abortti on eettisesti väärin, sillä abortointi on ihmiselämän surmaamista. Jumalan sanan (Raamattu) sekä tervehenkisen etiikan valossa on selvää, että abortti ei ole oikein.

Tällä sivulla on aitoja kuvia abortoiduista ihmistaimista. Kuvat voivat järkyttää, joten muista että olet sivulla omalla vastuullasi.

Kirjoitus löytyy sivultani: http://koti.phnet.fi/petripaavola/abortti.html
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 6842
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Viesti Kirjoittaja So Hard »

^ Jos psykopaattinen sarjamurhaaja raiskaisi vaimosi ja hän tulisi raskaaksi ja haluaisi tehdä abortin, juttelisitko samoja?
Avioliitto on ihmeellinen asia. Sen avulla kaksi olentoa kestää vaikeudet joita heille ei olisi tullutkaan jolleivät he olisi menneet naimisiin! -Lucky Luke
Avatar
Mirkku
Kitisijä
Viestit: 1286
Liittynyt: 20.08.2008 12:54

Viesti Kirjoittaja Mirkku »

PetriFB kirjoitti:
NuoriDaavid kirjoitti:Petri! Onko maailmanloppu yleinen puheenaihe kodissasi? Joutuvatko lapsesi pelkäämään?
Maailmanloppu ei ole yleinen puheenaihe kodissani.

Lapseni eivät pelkää maailmanloppua.
Puhutko Jumalan "kostosta" ja pahoista ajatuksista rankaisemisesta kotona lapsillesi?
"To infinity... and beyond!"
"Oh, I'm detecting nuttiness!"
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

So Hard kirjoitti:^ Jos psykopaattinen sarjamurhaaja raiskaisi vaimosi ja hän tulisi raskaaksi ja haluaisi tehdä abortin, juttelisitko samoja?
Kyllä pysyisin kannassani ja vaimoni on myös samaa mieltä.

Raiskaus on äärimmäisen hirvittävä rikos, mutta raiskaus on pienempi rikos kuin ihmisen surmaaminen. Raiskauksen uhri on joutunut kokemaan kovan kärsimyksen, mutta se ei saisi oikeuttaa viattoman pienen ihmisen surmaamista.

Ymmärrän raiskauksen uhria ja hänen tuntemuksiaan. En kuitenkaan hyväksy ja kannata aborttia tällaisessakaan tapauksessa. Raiskauksen uhri voi synnyttää lapsen, jolle taattaisiin hyvä adoptio-koti. Tällaisessa tapauksessa olisi eettisesti oikein synnyttää lapsi ja jos ei voi raiskauksen jättämien traumojen takia itse pitää lasta, niin lapsen voisi luovuttaa adoptoitavaksi. On paljon aviopareja, jotka eivät voi saada biologisesti omia lapsia. Adoptio olisi kaikkein paras ratkaisu tällaisessa tapauksessa. Adoptio myös päättäisi pahan kierteen ja antaisi lapselle mahdollisuuden elämään ja lapsettomille pareille mahdollisuuden saada lapsen jota he kaipaavat ja jota he rakastaisivat yli kaiken.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Mirkku kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:
NuoriDaavid kirjoitti:Petri! Onko maailmanloppu yleinen puheenaihe kodissasi? Joutuvatko lapsesi pelkäämään?
Maailmanloppu ei ole yleinen puheenaihe kodissani.

Lapseni eivät pelkää maailmanloppua.
Puhutko Jumalan "kostosta" ja pahoista ajatuksista rankaisemisesta kotona lapsillesi?
En puhu, vaan Jumalan rakkaudesta ja vanhurskauden vaikutuksesta sekä synnin seuraamuksista.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 6842
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Viesti Kirjoittaja So Hard »

PetriFB kirjoitti:Ymmärrän raiskauksen uhria ja hänen tuntemuksiaan. En kuitenkaan hyväksy ja kannata aborttia tällaisessakaan tapauksessa.
Nämä kaksi virkettä kumoavat toisensa. Lopputulos on se, että olet ihan normaali ilkeä äärikristitty ilkimys, joita onneksi on enimmäkseen vain Yhdysvalloissa.
Avioliitto on ihmeellinen asia. Sen avulla kaksi olentoa kestää vaikeudet joita heille ei olisi tullutkaan jolleivät he olisi menneet naimisiin! -Lucky Luke
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 6738
Liittynyt: 04.11.2007 3:11

Viesti Kirjoittaja Gat »

Abortista en edes jaksa. Tympii nuo kaanaankieliset kliseet.
masa kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:Buddhalaisuus ei ole rauhan uskonto, vaan ihan yhtä paha uskonto kuin kaikki muut uskonnot, jotka ovat käyneet sotia ja tappaneet ihmisiä.
l
Tämä taitaa olla ensimmäinen järkevä toteama sinulta. Jatka samaan malliin!
Oikein.
Mutta käsittäkää Petrin proggis. Kirjoitussarja jossa arvostellaan kaikkia hämäräperäisiä kultteja, salaseuroja ja uskontoja. Petrin mielestä kun uskonnot ovat pahoja. Se mitä Petri tekee, taas ei ole uskontoa, vaan suoraan Jumalalta :D

Ihan samalla lailla on hallussani olevassa Jehovan Todistajien vieraiden uskontojen kirjassa. Siinä ihan asialliseen oppikirjatyyliin esitellään muut uskonnot, sitten kerrotaan mitä huonoa niissä on ja päädytään siihen, että onneksi nykyään on Jehovan Todistajat, Jumalan Maanpäällinen Järjestö, joka tietenkään EI ole uskonto vaan vapautus uskontojen kahleista. Uskonnot kun ovat pahoja. Petrin mielestä taas Jehovan Todistajat ovat uskonto ja pahaa, kun taas Petrillä ei ole uskontoa, vaan Petri seuraa nöyrästi Jumalan Sanaa :D Petri ei koe olevansa "uskonnollinen" uskonnolisuus on ihmistekoista tai Saatanalta. Sama niillä kaikenlajisilla hihhuleilla ja varsinkin toisiaan haukkuessaan.

Tietysti buddhalaisetkin ovat mesoneet ja melskanneet ja sotineet. Nykyään sentään eivät tuputa tai käännytä kuten kristityt ja muslimit. Lännessä populaari zen-buddhalaisuus taas on privaatti juttu, suunnilleen että oma asiasi tajuatko ja tarvitsetko. Eikä niillä edes ole yliluonnollisia väitteitä jostain jälleensyntymisestä varsinkaan. Kuten muilla buddhalaisilla on kyllä.

Kun Petri katuu olleensa kamppailulajeissa, minulle tuli spekulaationa mieleen, että jospas Petri itse oli remuvuosinaan tyypillinen katujätkä, joka halusi King Karateksi voidakseen lyödä ihmisiä snagarilla... ja nyt kuvittelee että kaikki ovat yhtä alkukantaisia. Kun useimmat ovatkin nynnyjä, jotka menevät kamppailulajeihin juuri saadakseen turvaa niiltä raggareilta. Väkivallattomuuden ideassa on vähän se, niinkuin (haha) viimeisessä Rambossa vinkuintian rosmot sieppaavat pasifistisen lähetyssaarnaajaporukan. Rambo "joutuu" tappamaan pahikset. Lähetyssaarnaajien johtaja paheksuu syvästi Ramboa, "Millainen ihminen sinä oikein olet!" Rambo suunnilleen että "Ne olisivat kiduttaneet teitä ja tappaneet teidät, ja tuon naisen ne olisivat raiskanneet 50 kertaa ja sitten tappaneet. Sinä et halunnut tehdä mitään. Millainen ihminen SINÄ olet?"

Jeesuksen "käännä toinen poski" ja "jos haluaa paitaasi, anna ihokkaasikin" johtaisivat tosimaailmassa siihen, että pahikset todellakin saisivat hallita, tappaa, ryöstää ja raiskata. Niitä kyllä riittäisi vielä. Mutta Jeesuksen ohjeet perustuivat väärään luuloon, että maailma oli jo silloin heti loppumassa. Niin ne saattoivat hylätä perheensä ja työnsä ja vaeltaa hippeinä maaseudulla. Rahoituksena oli, että varakkaat naiset elättivät heidät. Löytyy Bibliasta.

Kuitenkin vaikka Petri esittää niin laupiasta ja väkivallatonta, Petrihän haluaa että maailmaa hallitsee massamurhaava Jumala, jonka toimintaa Petri kannattaa. Ja Petri toivoo maailmaa, jossa tosin uskovia kidutetaan kuoleman jälkeen ikuisesti. Oikein hekumoi sairaalla maailmankuvallaan. Ja sitten hymyilee kauniisti ja valehtelee päälle. Tyystin niljakas tyyppi.

Kamppailulajien harrastajat kumminkin yleensä ymmärtävät, etteivät he koskaan tai juuri koskaan joudu niitä taitoja käyttämään. Ei se ole tarkoituskaan, vaan ihan nörtisti tekniikka ja taktiikka ja leikkikamppailu niillä. Kuin fyysistä shakkia. Minä esimerkiksi (jos en olisi näin vanha ja väsy ja seurat liian kaukana) menisin keskiaikaisen miekkailun kurssille. Varmasti toimivaa ja tappavaa, mutta takuudella kukaan harrastaja ei ole siellä silpoakseen ihmisiä miekalla nakkikioskilla.
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Itämaisten uskontojen opetuksessa on seitsemän chakraa, joiden kautta kundaliinienergia vaikuttaa ihmisessä. Kundaliinienergiassa on feminiininen Ida-kanava ja maskuliinen pingala-kanava sekä sushumna-kanava. Kundaliinienergiassa herätetään kerällä oleva käärmevoima, joka nousee keskellä olevan sushumna kanavan kautta läpäisten kaikki seitsemän chakraa, jolloin se yhtyy unversaaliin ja jumalalliseen voimaan, eli henkeen. Kundaliini on käärme-energiaa sekä käärmevoimaa, jonka kautta ihmisessä herätetään henkisyyden kasvu.

Raamattu opettaa, että saatana eksytti paratiisissa Aatamin ja Eevan käärmeen hahmossa, jossa käärme valehteli että Aatamin ja Eevan silmät avautuvat ja he tulevat kuin jumalaksi tietäen hyvän ja pahan. Paha saatana on kautta ihmiskunnan eksyttänyt ihmisiä käärmevoiman sekä käärmehahmon kautta. Kundaliini käärmevoima on saatanan eksyttävää valhevoimaa, jonka kautta saatana eksyttää ihmisiä pois pelastuksesta iankaikkiseen kadotukseen.

Paratiisissa saatana eksytti ihmiset käärmeen kautta, siksi hän on myös kautta historian jättänyt oman tunnistettavan puumerkkinsä ja jalanjälkensä historianlehdille, jonka kautta hän myös nykyään eksyttää ihmisiä kundalini-käärme hengen ja voiman kautta. Paratiisissa saatana eksytti käärmeen hahmossa Eevan (feminiinisyys) sekä Aatamin (maskuliinisuus), siksi kundaliinissa on feminiininen Ida-kanava sekä maskuliinen pingala-kanava.

Koko kirjoituksen voi lukea sivultani: http://koti.phnet.fi/petripaavola/jooga.html
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 5353
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 »

PetriFB kirjoitti:
Raamattu opettaa, että saatana eksytti paratiisissa Aatamin ja Eevan käärmeen hahmossa, jossa käärme valehteli että Aatamin ja Eevan silmät avautuvat ja he tulevat kuin jumalaksi tietäen hyvän ja pahan. Paha saatana on kautta ihmiskunnan eksyttänyt ihmisiä käärmevoiman sekä käärmehahmon kautta. Kundaliini käärmevoima on saatanan eksyttävää valhevoimaa, jonka kautta saatana eksyttää ihmisiä pois pelastuksesta iankaikkiseen kadotukseen.

Paratiisissa saatana eksytti ihmiset käärmeen kautta, siksi hän on myös kautta historian jättänyt oman tunnistettavan puumerkkinsä ja jalanjälkensä historianlehdille, jonka kautta hän myös nykyään eksyttää ihmisiä kundalini-käärme hengen ja voiman kautta. Paratiisissa saatana eksytti käärmeen hahmossa Eevan (feminiinisyys) sekä Aatamin (maskuliinisuus), siksi kundaliinissa on feminiininen Ida-kanava sekä maskuliinen pingala-kanava.

Koko kirjoituksen voi lukea sivultani: http://koti.phnet.fi/petripaavola/jooga.html
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Lakkaa uskomasta 2000 v. vanhoihin satuihin.
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix
Vastaa Viestiin