PetriFB: Maailmanmeno

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Noppaelain
Elämätön Kitisijä
Viestit: 367
Liittynyt: 20.01.2011 2:33
Paikkakunta: Satunnainen

Viesti Kirjoittaja Noppaelain »

NuoriDaavid kirjoitti:
gattis kirjoitti:Parempi olisi ollut pysyä juoppona, mieluummin kohtuullisena juoppona, kuin levittää tuo nykyinen vinoutumansa ensin omiin lapsiinsa ja sitten ainakin yrittää tartuttaa sillä muutkin ympäri nettiä. Vähemmän uhreja niin.
Noo.Petrin toimintakyky on kait hyvä ja kenties onnellinenkin, eli kyllä tuo on alkoholismia parempi vaihtoehto.
Ei varmaan tuo keskusteluun mitään uutta, mutta entinen naapurini ja koulukiusaajani ym. kertoo uskoontulostaan:
http://www.youtube.com/watch?v=aMuka_gOAlE

Parempi varmaan tässä tapauksessa noin, vaikka en koekaan syytä anteeksiantoon siinä, että "Jeesus on antanut synnit anteeksi." J. ehti jonkun tappaa ravintolan edessä ja yhden kaverini sukulaisen yritti puukottaa.
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Marshall Kirkin ja Hunter Madsenin kirja (After the Ball: How America Will Conquer its Fear and Hatred of Gays in the 1990s (1989) on Amerikan homoliikeen opas- ja markkinointikirja kuinka toisinajattelevat tulee leimata negatiivisella tavalla. Kirja antaa muun muassa seuraavia neuvoja homoseksuaalisuuden edistämiseksi:

- Heteroseksuaaleille tulee saada aikaan häpeän tunne.

- Heteroseksuaalit tulee altistaa koko ajan kuville sekä verbaalisille lausunnoille, joiden tehtävä on saattaa kaikki homouteen liitettävä epänormaalius ristiriitaan sen kanssa että homoseksuaali haluaa olla sisimmässään muiden hyväksymä ja sulautua joukkoon.

- Propagandistinen mainostus leimaa kaikki homoliikkeen vastustajat homofobisiksi kiihkoilijoiksi, jotka eivät ole oikeita kristittyjä.

- Lopulta propaganda lyö leiman toisinajattelijoihin ja saa näyttämään heidät kritiikin kohteina, vihattuina sekä hiljennettyinä.

- Päämäärä saavutetaan ilman faktoja, logiikkaa tai perusteluita, sillä uskomukset voidaan muuttaa jatkuvan emotionaalisen ehdollistamisen kautta, olipa henkilö tietoinen tai ei häneen kohdistuvasta hyökkäyksestä.

- Heteroseksuaalien käännyttämisessä esitetään jatkuvasti ja toistuvasti kirjallisia kuvia, joissa homoseksuaalit näytetään samanlaisina kuin heteroseksuaalit. Tämän kuvan tulee olla normaaliuden ikoni.

- Mainoksilla on vaikutus heteroseksuaaleihin, vaikka he eivät uskoisi niihin.

- Heteroseksuaali kokee kaksi ristiriitaista tunnetta: hän reagoi myönteisesti kuvaan, mutta kielteisesti homoseksuaaliin nähden, kuvan antama hyvä reaktio ja paha reaktio homoseksuaalisuuteen nähden.

- Pahimmillaan reaktiot mitätöivät toisensa ja me olemme onnistuneet asioiden sotkemisessa. Parhaimmillaan assosiaatioon perustuva ehdollistuminen siirtää pienin askelin myönteistä tunnetta kuvassa olevaa ihmistä kohtaan.

Homoliike ajaa asiaansa aktiivisesti ja sen vaikutukset ovat selkeästi näkyvissä myös Suomessa. Homoliike kampanjoi häpeän tunnetta heteroseksuaaleille. Häpeän tunteen tuottamisen tarkoituksena on saada ihminen myötämieliseksi homoudelle ja häpeämään sitä tunnetta ja ajatusta, että homoseksuaalisuus on luonnotonta. Jos ihmisen saa tässä kohden häpeämään, niin hänen mielensä muuttuu myönteiseksi homoudelle. Tämä oli ja on homoliikkeen päämäärä, joka on jo onnistunut lähes täysin.

Homoliike on ajanut aktiivisesti kuvien sekä lausuntojen kautta mielikuvia joiden tehtävänä on saattaa epänormaalius (homoseksuaalisuus) ristiriitaan, sillä homoliike haluaa muuttaa ihmisten käsitykset homoudesta, että se ei olisi epänormaalia, vaan normaalia.

Luonnollisen puolesta ei tarvitse kampanjoida, ei manipuloida, eikä jatkuvasti koittaa muuttaa toisten käsityksiä, sillä luonnollinen on luonnollista. Homoliikkeen kierot sekä epärehelliset toimintatavat paljastavat meille sen, että he koittavat tehdä väkisin luonnottomasta luonnollisen.

Homoliike harjoittaa propagandaa, jossa se leimaa kaikki toisinajattelijat homofobikoiksi. Homoliike harrastaa suvaitsematonta progandaa, jonka kautta toisinajattelijoita ei suvaita, vaan heitä haukutaan homofobiasta kärsiviksi ihmisiksi. Homofobia sanan käytön tarkoituksena on lyödä väärä leima toisinajattelijan otsaan. Asioista eri mieltä oleminen ei tee kenestäkään fobiasta kärsivää. Esimerkiksi politiikassa puolueiden arvot ovat joissakin kohden erilaisia ja puolueet ajavat myös erilaisia asioita. Erilaisuus ei tee kenestäkään tervehenkisestä poliitikosta ihmistä, joka harrastaisi fobiaa toista puoluetta tai poliitikkoa kohtaan. Jos joku poliitikko kärsii tässä suhteessa fobiasta, niin hän provosoi ja kärjistää samalla tavalla kuin homoliikkeen homofobia lausuntojen on tarkoitus lyödä leimakirveitä toisinajattelijoihin.

Homoliike toimii todella kierolla tavalla, sillä se sanoo, että oikea kristitty hyväksyy homouden. Homoliike koittaa kaikin tavoin vääristää totuuden se jopa koittaa saada ihmiset uskomaan, että Raamattu puoltaisi homoutta. Homoliike esittää todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset väärässä valossa, koittaen tehdä heistä ihmisiä, jotka eivät usko Raamattua. Tämä on vanha kaava, jota kautta historian on käytetty; vääristä totuus ja pue valheelle valhetotuuden asu. Raamatun sanan vastustajat ovat käyttäneet tätä kavalaa taktiikka läpi historian.

Homoliikkeen kierot, epärehelliset ja kavalat toimintamenetelmät paljastuvat ikävällä tavalla siinä kun heidän propagandan kautta on lyöty negatiivinen leima toisinajattelijan otsaan. Tämän tarkoitus on häpäistä toisinajattelijaa, asettaa heidät kaiken kritiikin kohteiksi, johdattaa toisinajattelija vihan kohteeksi sekä lopulta toisinajattelija pyritään kokonaan hiljentämään, niin ettei hänen arvoillaan ole enää mitään merkitystä. Tällainen toiminta on kieroa, epärehellistä sekä pahuuden verhoamaa.

Homoliike pyrkii muuttamaan ihmisten käsitykset jatkuvan emotionaalisen ehdollistamisen kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että kun ihmisen tunnemaailma muutetaan myönteiseksi homoudelle, niin hän ei tarvitse enää perusteluita tai faktoja, sillä hänen myönteisestä tunteesta tulee hänelle totuus, vaikka se olisi ristiriidassa todellisen totuuden kanssa. Suunnitelmallinen manipulointi käyttää hyväkseen aina ihmisen tunteita. Jos ihmisen tunteet voitetaan oman asian ajamiseen, niin mitkään seikat ja faktat eivät enää uppoa ihmisen sydämeen, koska häntä johdatellaan tunteiden kautta, ei rationaalisuuden kautta, joka perustuu faktoihin.

Kun ihmisen tunteet on saatu manipuloitua haluttuun suuntaan, niin hän ei ymmärrä, että hänen ajatusmaailmaansa on tehty hyökkäys, jossa häntä on manipuloitu manipuloitsijan haluamaan suuntaan. Tällainen manipulointi on röyhkeää ja törkeätä sekä osoittaa hyvin likaisia keinoja päämäärän saavuttamiseksi.

Jumala ei manipuloi ihmisen mieltä, vaan antaa ihmisen vapaasti valita uskoako Häneen vai ei. Jumala ei käytä kieroja ja likaisia keinoja eikä yritä manipuloida ihmistä tulemaan uskoon.

Homoliike käyttää jatkuvan toiston menetelmää, jonka tarkoitus on manipulaation kautta muuttaa epäluonnollinen luonnolliseksi. Jatkuva manipulaatio vaikuttaa ihmiseen ja usein murtaa ihmisen vastustuksen.

Homoliikkeen tarkoituksena on poistaa ristiriidat sekä homoseksuaalisuuden luonnottomuus, niin että liikkeen propagandistinen manipulaatio mitätöi kaikki kielteiset käsitykset homoudesta. Tällä tavalla homoliike omien sanojensa mukaisesti on onnistunut sotkemaan asiat ja manipuloiva asioiden ehdollistaminen johdattaa ihmiset lopulta tuntemaan myönteisiä tuntemuksia homoseksualismia kohtaan.

Homoliikkeen päämäärä täyttyy siinä kun ihmisen tunnemaailma on saatu johdateltua tilaan, jossa hän näkee homoseksuaalit uhreina. Tämän seurauksena homoliike saa ihmiset tuntemaan vihaa ja negatiivisia kohteita niitä kohtaan, jotka pitävät tai uskovat homouden olevan luonnotonta. Tämän päämärän täyttyessä homoliikkeen eräs päämäärä täyttyy, joka on vastustajien täydellinen eliminointi.

Valitettavaa on se, että homoliikkeen agenda on saanut eksytettyä ihmiset puolellensa, jonka kautta he levittävät homoideologiaa jokaiseen yhteiskunnan toimivaan rakenteeseen. Herra Jeesus profetoi, että homoseksuaalisuudesta tulee synti, jonka maailma tulee hyväksymään, pois lukien todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset.

Ihan varmasti homoseksuaaleihin on kohdistunut vääränlaista eheytymistoimintaa ja asenteita. Maailmassa on olemassa vääristynyttä kristillisyyttä, joka ei edusta ja toimi Raamatullisen uskon mukaisesti. Tämä vääristynyt kristillisyys puoskaroi ja kohtelee homoja kuten kaikkia jäseniään väärällä tavalla, ihmisiä loukaten ja satuttaen.

Terve ja Raamatullinen usko kunnioittaa entisiä homoseksuaaleja ja eheytystoiminta toimii siten sellaisessa järjestyksessä, että ihmista kunnioitetaan ja rakastetaan koko ajan ja kaikki tapahtuu vapaaehtoisesti, ilman pakottamista tai vääristymiä.

Kaikki homot eivät ole mukana homoliikkeessä tai homoaktivisteina, eli asioita ei saa yleistää. Samalla tavalla jos jotkut vääristyneet kristilliset piirit toimivat väärällä tavalla, niin sitä ei saa yleistää kaikkiin uskoviin, koska on olemassa Raamatullisia uskovia, jotka toimivat aina lähimmäisiään kunnioittaen ja rakastaen.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
McJanne
Kitisijä
Viestit: 8611
Liittynyt: 13.11.2005 23:14
Paikkakunta: Suomi Finlandia 40° PERKELEEEH!

Viesti Kirjoittaja McJanne »

Kappas, Petrillä se vaan juna kulkee. Joko on kisko kiillotettuna?
Kirjoitan tätä alasti
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

Petri, miksi sä olet niin kiinnostunut homoista :twisted:
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
BrianW
Kitisijä
Viestit: 1279
Liittynyt: 14.08.2005 18:50
Paikkakunta: Suomen Ritchmond
Viesti:

Viesti Kirjoittaja BrianW »

Niin, ja vielä jatkokysymys petrille, että miksi ylipäätään tunget tuota kauheaa tekstimäärää tänne. kun kukaan ei sitä vakavasti ota? Mihin pyrit?

Sinällään pointsit sinulle että kiltisti pysyttelet omassa ketjussasi.
When the going gets weird, the weird turn pro.

Dr. Hunter S. Thompson
masa

Viesti Kirjoittaja masa »

Mun käy sääliksi noita FB:n lapsia. Tää on kuin jostain hollywood elokuvasta, jossa saarnaajafaija messuaa jumalan rakkaudesta ja kotona se pitää perhettää ja lapsiaan pahemmassa kurissa kuin keskitysleirivangit ovat.
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

NuoriDaavid kirjoitti:Petri, miksi sä olet niin kiinnostunut homoista :twisted:
Jumalan armo, rakkaus ja totuus kuuluu myös homille, jos sen vain haluavat vastaanottaa.

Käy lukemassa sivuillani olevia kirjoitusten otsikoita niin huomaat kuinka monipuolisesti koitan kirjoittaa koskettamaan mahdollisimman laajasti kaikkia ihmisiryhmiä.

Tässä vain pieni näyte kirjoituksistani:

Aktivistit ja solutustoiminta
Vapaamuurarit ja petos
Spiritismi pahuuden lähde
Iisebel
Vapaudu epäterveestä uskosta
Äiti Amma
Uskovassa ei voi asua riivaajia
Evoluutioteoriasta
Raamatun jättiläiset
Virheen korjaaminen
Raamatun käsikirjoitukset
Koraanin ja Raamatun eroavaisuudet
Perustuuko uskosi Raamattuun?
Jeesus ei ole Isä
Jumala on yksi
Jumalan laki
Jeesus on Jumala
Raamatun ristiriidoista VT
Opetusta armolahjoista osa 3
Uuden testamentin käännösvirheitä
Iankaikkinen kadotus

Tuolta löydät lisää:

http://koti.phnet.fi/petripaavola/Raamatunopetuksia
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 6842
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Viesti Kirjoittaja So Hard »

PetriFB kirjoitti:
NuoriDaavid kirjoitti:Petri, miksi sä olet niin kiinnostunut homoista :twisted:
Jumalan armo, rakkaus ja totuus kuuluu myös homille, jos sen vain haluavat vastaanottaa.
Tämän palstan ainoa julkihomo istuu parhaillaan tuomiota useasta henkirikoksesta. Kitinässä homofobiasi kuluu ihan hukkaan.
Avioliitto on ihmeellinen asia. Sen avulla kaksi olentoa kestää vaikeudet joita heille ei olisi tullutkaan jolleivät he olisi menneet naimisiin! -Lucky Luke
Avatar
exPertti
Kitisijä
Viestit: 21470
Liittynyt: 08.02.2008 13:51

Viesti Kirjoittaja exPertti »

So Hard kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:
NuoriDaavid kirjoitti:Petri, miksi sä olet niin kiinnostunut homoista :twisted:
Jumalan armo, rakkaus ja totuus kuuluu myös homille, jos sen vain haluavat vastaanottaa.
Tämän palstan ainoa julkihomo istuu parhaillaan tuomiota useasta henkirikoksesta. Kitinässä homofobiasi kuluu ihan hukkaan.
On täällä kyllä joskus sellainen kaapinovien heilutusfiilis, joten suotakoon pedrille hänen epäluulonsa.
Came here for school, graduated to the high life
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

BrianW kirjoitti:Niin, ja vielä jatkokysymys petrille, että miksi ylipäätään tunget tuota kauheaa tekstimäärää tänne. kun kukaan ei sitä vakavasti ota? Mihin pyrit?

Sinällään pointsit sinulle että kiltisti pysyttelet omassa ketjussasi.
Pyrin siihen samaan kuin jokainen kitinän jäsen, eli tuomaan esille omaa arvomaailmaani ja mihin uskon. Samalla keskustelen sen minkä täällä voi keskustella.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

PetriFB kirjoitti:
BrianW kirjoitti:Niin, ja vielä jatkokysymys petrille, että miksi ylipäätään tunget tuota kauheaa tekstimäärää tänne. kun kukaan ei sitä vakavasti ota? Mihin pyrit?

Sinällään pointsit sinulle että kiltisti pysyttelet omassa ketjussasi.
Pyrin siihen samaan kuin jokainen kitinän jäsen, eli tuomaan esille omaa arvomaailmaani ja mihin uskon. Samalla keskustelen sen minkä täällä voi keskustella.
Tuo copypasteaminen ei kuitenkaan missään tapauksessa ole keskustelua. Varmasti sen tiedät.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 6738
Liittynyt: 04.11.2007 3:11

Viesti Kirjoittaja Gat »

NuoriDaavid kirjoitti:
Gat kirjoitti: Silti tavalliset perusluterilaisetkin pitävät Petrin tyyppistä fundamentalismia pöpinä.
Näin varmasti on, mutta en ymmärrä näitä perusluterilaisia. Kun Petrihän on FB mies ja katsoo, mitä Raamatussa sanotaan. Eli mun mielestä näillä perusluterilaisilla on outo maailmankatsomus, kun uskovat periaatteessa, mutta eivät sitten kuitenkaan käytännössä.
NuoriDaavid kirjoitti:
Homeboy65 kirjoitti:Mun mielestä monilla perusluterilaisilla on outo maailmankatsomus kun 1) väittävät että tieteen ja uskonnon välillä ei ole ristiriitaa ja 2) hyväksyvät evoluution. :nuts:

Ei siinä mitään jos hyväksyy evoluution, mutta ei sitten tarvitsisi uskoa mihinkään ukkoon pilven päällä.
Voihan sitä uskoa älykkääseen suunnitteluun.
Luterilaiset liberaalipapit muistanevat vielä yliopistoteologiasta että ei ole olemassa eikä voi olla olemassa mitään yhtenäistä Raamatun mukaista teologiaa tai maailmanselitystä. Tuon moni niistä myöntääkin. On se niin ristiriitainen kirjakokoelma. Että sikäli nuo fundamentalistit jotka muka noudattavat Raamattua ovat kusipäitä jotka keksivät oman oppinsa ja ketkuillen perustelevat sen hyppimällä Raamatun jakeesta toiseen asiayhteydestä välittämättä. Juuri he eivät kunnioita Raamatun tekstejä. Tutkijat jotka kunnioittavat joutuvat myöntämään ettei siellä mitään yhtenäistä oppia ole.

Tuon kun liberaalipapit sanovat, heitä vastaan hyökätään kahdelta suunnalta: 1.) "Tosiuskovaiset", joiden mielestä nuo papit eivät "ole uskossa" vaan jotain eksyttäjiä. 2.)Ateistit/uskonnottomat, jotka ihmettelevät miksi sitten feikata kirkon dogmeja ja rituaaleja ollenkaan.

Evoluutiota ja älykästä suunnittelua taas ei oikein voi sovittaa yhteen. Jos oletettaisiin ns. "teistinen evoluutio", niin että joku jumalolento olisi tarkoituksella "evoluution kautta" ohjannut vaikka ihmislajin ellei peräti yksittäisen ihmisen syntymän... se edellyttäisi melko täydellistä determinismiä että joka ainoa asia muinaisista luonnonkatastrofeista (mannerliikunnat, jääkaudet, asteroidi, massaukupuutot) ihan pikku sattumiin olisi järjestetty että just tämä ihmeellinen ihmislaji tai yksittäinen nykyajan jumaluskova on olemassa. Hiukan hidas ja kömpelö tapa luoda ihminen. Ei skulaa evoluutioteorian simppelin mekanismin kanssa sitten niin millään. Ja on ihan vitun itsetärkeää. Paitsi että jos yksittäisen ihmisenkin elämä olisi Jumalan suunnittelema, täytyisi olla determinoitu, että juuri se oikea siittiö löytää oikean munasolun oikealla hetkellä.
Noppaelain kirjoitti: Ei varmaan tuo keskusteluun mitään uutta, mutta entinen naapurini ja koulukiusaajani ym. kertoo uskoontulostaan:
http://www.youtube.com/watch?v=aMuka_gOAlE

Parempi varmaan tässä tapauksessa noin, vaikka en koekaan syytä anteeksiantoon siinä, että "Jeesus on antanut synnit anteeksi." J. ehti jonkun tappaa ravintolan edessä ja yhden kaverini sukulaisen yritti puukottaa.
Remu Aaltosen veljen tappaja tuli vankilassa uskoon ja teeveessä selitti, että nyt kun Jeesus on antanut hänelle anteeksi, muidenkin pitäisi. Lestadiolaiset kuksivat lapsiaan ja sitten Jumala antaa anteeksi. Nokiamission Markku Koivisto petti vaimoaan miehen kanssa ja luultavimmin (ei ole kielletty alkuperäistä huhua) ahdisteli seksuaalisesti hänestä riippuvaisia terapiaistunnoissa.. ja teevee-lähetyksessä lahkon uusi johtaja sanoi, että heillä on valtuudet Jeesukselta antaa anteeksi.. ja sitten Markku sai anteeksi.

WTF?
Entäs heidän uhrinsa? Kysytäänkö heiltä? Kaiken kuittaa kun mielikuvitusolento antaa anteeksi? Ja vaikka uhritkin antaisivat oman mielenrauhansa vuoksi tai sosiaalisesta paineesta anteeksi, se ei tee tekoja tekemättömäksi. Mitä tuo henkilökohtaisen anteeksisaamisen halu on? Pelkkää itsekästä helvetinpelkoa ehkä? Hermojen rauhoittamista mukavalla illuusiolla? Miten olisi: "Minä mokasin, jatkossa teen paremmin"?

Lisäksi olen kuullut, että "uskoon tulleet" entiset rötöstelijät ovat suosittuja kun etsitään puhujia hihhuliseuroihin. Mutta olen myös kuullut, saarnamiehinäkin he pysyvät samoina komentavina narsistisina mulkkuina kuin ennenkin, genre vain vaihtui.

Sitten sekin, että esmes. Petri ja kumppanit ovat loukkaavia siten, että he HALUAVAT että muita kuin heidän uskossaan kuolleita kidutetaan ikuisesti helvetissä. Tuota syytettä eivät ole ymmärtävinään, vaan vastaavat, että päinvastoin haluavat pelastaa ihmiset siltä. Ollen unohtavinaan, että helvettituomio kaikille muille on vain heidän itsensä haluaman opin osa! Petrikin on lisäksi sulkenut silmänsä ja valehdellut niin paljon tuon halunsa puolesta, että eipä oikeastaan jää muuta kuin todeta, että nuo uskovaiset ovat ihan yksinkertaisesti pahoja ihmisiä. Niljakkainta että siihen päälle hymyilevät kauniisti ja että uskovaisuudella on sellainen kulttuurinen hyväksyntä, jota ei muulle vastaavalle törkyilylle suotaisi. Jos kadulla sanoisi tuntemattomalle: "Isäsi imee pirun kyrpää helvetissä, rakasta Lentävää Spagettihirviötä niin pelastut".. niin saisi syystäkin turpiin.
masa kirjoitti:Mun käy sääliksi noita FB:n lapsia. Tää on kuin jostain hollywood elokuvasta, jossa saarnaajafaija messuaa jumalan rakkaudesta ja kotona se pitää perhettää ja lapsiaan pahemmassa kurissa kuin keskitysleirivangit ovat.
Tässä ex-hihhulien ketju millaista on kasvaa/elää uskovaispiireissä:
http://huitsinnevada.info/foorumi/index ... pic=3750.0

Tässä toinen:
http://huitsinnevada.info/foorumi/index.php?topic=432.0

Elikkä joillakin tuossa kulttuurissa kasvaneilla on ollut sellainen rasitus, jota minusta ei sillä hyvitetä että uskoon tulleilla Petreillä on niiin hyvä olo ettei tarvitse edes ryypätä...
Avatar
BrianW
Kitisijä
Viestit: 1279
Liittynyt: 14.08.2005 18:50
Paikkakunta: Suomen Ritchmond
Viesti:

Viesti Kirjoittaja BrianW »

PetriFB kirjoitti:
BrianW kirjoitti:Niin, ja vielä jatkokysymys petrille, että miksi ylipäätään tunget tuota kauheaa tekstimäärää tänne. kun kukaan ei sitä vakavasti ota? Mihin pyrit?

Sinällään pointsit sinulle että kiltisti pysyttelet omassa ketjussasi.
Pyrin siihen samaan kuin jokainen kitinän jäsen, eli tuomaan esille omaa arvomaailmaani ja mihin uskon. Samalla keskustelen sen minkä täällä voi keskustella.
Kiitos Petri vastauksestasi. Todettakoon kuitenkin etten ainakaan minä täällä juurikaan arvomaailmaani/maailmankuvaani saarnaa kunhan joskus kommentoin juttuja. Minulle tämä on kuitenkin mielenkiintoinen tapa tutustua ihmisten ajatusmaailmaan ja olenhan minä yhteen ihmiseenkin tätä kautta tutustunut.

Rehellisesti sanottuna olen samaa mieltä kuin Dave, että ethän sinä varsinaisesti keskustele.

Ihailtavan tuottelias kuitenin näytät olevan kun kävin katselemassa kotisivujasi. Ehditkö muuta tehdäkkään?
When the going gets weird, the weird turn pro.

Dr. Hunter S. Thompson
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

Gat kirjoitti:
NuoriDaavid kirjoitti:
Gat kirjoitti: Silti tavalliset perusluterilaisetkin pitävät Petrin tyyppistä fundamentalismia pöpinä.
Näin varmasti on, mutta en ymmärrä näitä perusluterilaisia. Kun Petrihän on FB mies ja katsoo, mitä Raamatussa sanotaan. Eli mun mielestä näillä perusluterilaisilla on outo maailmankatsomus, kun uskovat periaatteessa, mutta eivät sitten kuitenkaan käytännössä.
NuoriDaavid kirjoitti:
Homeboy65 kirjoitti:Mun mielestä monilla perusluterilaisilla on outo maailmankatsomus kun 1) väittävät että tieteen ja uskonnon välillä ei ole ristiriitaa ja 2) hyväksyvät evoluution. :nuts:

Ei siinä mitään jos hyväksyy evoluution, mutta ei sitten tarvitsisi uskoa mihinkään ukkoon pilven päällä.
Voihan sitä uskoa älykkääseen suunnitteluun.
Luterilaiset liberaalipapit muistanevat vielä yliopistoteologiasta että ei ole olemassa eikä voi olla olemassa mitään yhtenäistä Raamatun mukaista teologiaa tai maailmanselitystä. Tuon moni niistä myöntääkin. On se niin ristiriitainen kirjakokoelma
No kyllä mä muistan ihan lukion uskontotunneilta, että Raamattu koottiin joskus, oliko se 300-luvulla ja äänestämällä, eli kirkolliskokoukset tai mitä ne sitten oli, äänestivät mitä kirjoituksia otetaan mukaan ja mitä ei. Eli ei Raamattu pudonnut taivaasta valmiina kirjana vaan se on äänestämällä koottu kirjoituskokoelma erillisistä, monista kirjoituksista. Osa kirjoituksista otettiin mukaan, osa ei.

Mutta eihän se silti estä sitä, etteikö voisi ajatella, että Jumalan käsi ohjasi äänestystä ja aiempia kirjoittajia ja joka kirjain oli kirjaimellista absoluuttista Jumalaa sanaa.

Oikeastihan Raamattu tietenkin on satunnaisten kirjoittajien satunnaisista moneen kertaan kopioiduista teksteistä satunnaisesti koottu kirjoituskokoelma.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
BrianW
Kitisijä
Viestit: 1279
Liittynyt: 14.08.2005 18:50
Paikkakunta: Suomen Ritchmond
Viesti:

Viesti Kirjoittaja BrianW »

NuoriDaavid kirjoitti:
Oikeastihan Raamattu tietenkin on satunnaisten kirjoittajien satunnaisista moneen kertaan kopioiduista teksteistä satunnaisesti koottu kirjoituskokoelma.
Näin on ja lisättäköön vielä, että ne paljolti tosi julmia juttuja.

Tarinakokoelman jumala on ikävä tyyppi.

Olen joskus varmaan maininnut, että luin koko kirjan yhtenä vuonna läpi. Minut tosin siihen innoste se, että Modesty Blaisen apuri Willie Garvin oli Kalkutan vankilassa lukenut läpi ja aina lainaili sieltä sopivia lauseita.

En enää yhtään lainausta muista kylläkään.
When the going gets weird, the weird turn pro.

Dr. Hunter S. Thompson
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

BrianW kirjoitti:
NuoriDaavid kirjoitti:
Oikeastihan Raamattu tietenkin on satunnaisten kirjoittajien satunnaisista moneen kertaan kopioiduista teksteistä satunnaisesti koottu kirjoituskokoelma.
Näin on ja lisättäköön vielä, että ne paljolti tosi julmia juttuja.

Tarinakokoelman jumala on ikävä tyyppi.

Olen joskus varmaan maininnut, että luin koko kirjan yhtenä vuonna läpi. Minut tosin siihen innoste se, että Modesty Blaisen apuri Willie Garvin oli Kalkutan vankilassa lukenut läpi ja aina lainaili sieltä sopivia lauseita.

En enää yhtään lainausta muista kylläkään.
Kun luit sen, niin pysyitkö kärryillä koko ajan siitä, mistä puhuttiin? Meinaan kun teksti on monesti aika sekavaa. Vaatinee keskittymistä.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
BrianW
Kitisijä
Viestit: 1279
Liittynyt: 14.08.2005 18:50
Paikkakunta: Suomen Ritchmond
Viesti:

Viesti Kirjoittaja BrianW »

NuoriDaavid kirjoitti:
Kun luit sen, niin pysyitkö kärryillä koko ajan siitä, mistä puhuttiin? Meinaan kun teksti on monesti aika sekavaa. Vaatinee keskittymistä.
En todellakaan kun pätkittäin luin eikähän siinä ole logiikkaa. Jumalan pitäisi olla rakastava ja kaikkivoipa ja siellä hän tuhoaa heimoja kolmanteen polveen asti ja järjestää ihmisille vaikka mitä kuolemaa ja ikävyyttä vaikka kaikkivoipana voisi järjestää asiat hyväksi.
When the going gets weird, the weird turn pro.

Dr. Hunter S. Thompson
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 6842
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Viesti Kirjoittaja So Hard »

Gattacalle ja Petrille on yhteistä omaan dogmaansa tuijottaminen ja tavaton vaikeus sietää sitä, että joku elää ja ajattelee toisella tapaa. Vaikea sanoa onko Gattacan uskisfobia jopa pahempi kuin Petrin homofobia, kun Petri ei sentään lähtökohtaisesti julista homoja pahoiksi ihmisiksi, vain syntisiksi.
Avioliitto on ihmeellinen asia. Sen avulla kaksi olentoa kestää vaikeudet joita heille ei olisi tullutkaan jolleivät he olisi menneet naimisiin! -Lucky Luke
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 6738
Liittynyt: 04.11.2007 3:11

Viesti Kirjoittaja Gat »

NuoriDaavid kirjoitti: No kyllä mä muistan ihan lukion uskontotunneilta, että Raamattu koottiin joskus, oliko se 300-luvulla ja äänestämällä, eli kirkolliskokoukset tai mitä ne sitten oli, äänestivät mitä kirjoituksia otetaan mukaan ja mitä ei. Eli ei Raamattu pudonnut taivaasta valmiina kirjana vaan se on äänestämällä koottu kirjoituskokoelma erillisistä, monista kirjoituksista. Osa kirjoituksista otettiin mukaan, osa ei.

Mutta eihän se silti estä sitä, etteikö voisi ajatella, että Jumalan käsi ohjasi äänestystä ja aiempia kirjoittajia ja joka kirjain oli kirjaimellista absoluuttista Jumalaa sanaa.
Ei se ole vain siitä kiinni että Raamattu koottiin komiteatyönä, vaan että niissä mukaan otetuissakaan ei ole yhtenäistä maailmankuvaa tai teologiaa. Jos meille sellaista koulussa syötetään, se tulkinta on meidän uskontomme hatusta vetämä. Samalla tapaa jokainen lahko ja Petri voivat mielivaltaisesti todistaa Raamatulla ihan mitä vain kukin haluavat.

Menee niinkuin teologian emeritusproffa Heikki Räisänen aikas hyvänä Raamatun oikeasti tuntevana sanoo:

"Jos luterilainen kirkko ja muut kristilliset kirkot olisivat rehellisiä, ne myöntäisivät sen ilmiselvän tosiasian, että niiden opit perustuvat sopimuksenvaraisiin valikoimiin Raamatun kohtia ja tiettyinä kirkkohistoriallisina tilanteina tärkeäksi koettuja ajatuksia."

"Kristityllä ihmisellä on todellisuudessa täysi vapaus olla uskomatta sitä, mitä ei enää voi uskoa. Mitään “alkuperäistä”, yhtä muuttumatonta oppia ja uskoa ei ole ollut koskaan olemassakaan, vaan heti alun pitäen kristinuskossa esiintyi monia erilaisia tulkintoja.

Raamatussa on paljon oppeja, joita nykyihminen ei voi kuin tuomita moraalisesti epäoikeudenmukaisiksi, vääriksi ja epäeettisiksi. Myös Raamatun moraalinen kritiikki kuuluu nykyaikaiseen raamatuntutkimukseen. Kritiikin kohteena voi olla vaikkapa Vanhan testamentin Jumalan raakuus ja epäoikeudenmukaisuus muita kansoja kohtaan. Myös Raamatun käytön historia voi olla kritiikin kohteena.

– Raamatulla puolustetut historian vääryydet eivät aina ole perustuneet “väärään tulkintaan” – päinvastoin, Raamattua on ehkä luettu aivan oikein. Joidenkin vääryyksien, kuten juutalaisvastaisuuden, juuret ovat jo Raamatussa itsessään, Räisänen sanoo.

http://freepathways.wordpress.com/2010/ ... -raisanen/

Minä nykyään kummeksun, että miksi mokoman kirjakokoelman yleensä sanotaan olevan "Jumalan sanaa"? Miksi se sellaista olisi ja minkä Jumalan sanaa? Sen kertomusten heimojumalanko? Käsitys siitä Jumalasta on niistä tarinoista, jotka eivät olekaan luonnontieteellisesti tai historiallisesti tosia. Siispä ainakaan sitä Jumalaa ei ole olemassa Sanaansa sanomaan. Mutta Raamattuun vetoamalla saa arvovaltaa omille ajatuksilleen samalla teeskennellen nöyrää.
So Hard kirjoitti:Gattacalle ja Petrille on yhteistä omaan dogmaansa tuijottaminen ja tavaton vaikeus sietää sitä, että joku elää ja ajattelee toisella tapaa. Vaikea sanoa onko Gattacan uskisfobia jopa pahempi kuin Petrin homofobia, kun Petri ei sentään lähtökohtaisesti julista homoja pahoiksi ihmisiksi, vain syntisiksi.
Juu, on psykopatologiassani tuota, myönnän.
Seli-selittelen, että minulle itselleni se on alalla kuin alalla paremminkin dogmaattisuuden vastustamista (enhän tykkää sellaisesta edes luonnon- ja eläinsuojelussa) ja myös luontaista auktoriteettivastaisuuttani.

Samalla lailla ja enemmän vituttavaa minusta on esimerkiksi länsimainen filosofia ja monien kitinäläisten päähänpinttymät. Uskovaisuus on tässä minulle lähinnä se helpoin maali, helpompaa kuin eläinrääkkäys. Ja ne mulkuthan jos ketkä vetoavat Auktoriteettiin omia asenteitaan puolustaakseen.

Sitten olen lukenut kai vähän liikaakin Dawkinsia, Hitchensiä (RIP), Dennettiä ja Harrisia, nämä aktiivisen ateismin "Four Horsemen". Ja yksinäisenä kuijottajana kason sitten globaalista näkökulmasta, että sekä kristillinen että islamilainen fundamentalismi on oikeasti vakava poliittinen uhka. Lainsäädännössä, tieteessä, taiteissa, ihmisoikeuksissa. Vaikka Suomessa ovat harmittomia hörhöjä joo.

Myöskin oma pakkoneuroottinen psykopatologiani ja epävarmuuteni. Usein koen ihan hukkuvani ihmisten erilaisiin maailmanselityksiin ja asenteisiin. Minä en osaa terveesti vain sivuuttaa useimpia, vaan juuri niitä minulle vastenmielisimpiä minun pitää yrittää analysoida. Sen jälkeen vittuunnun että mitä ne ihmiset ovat jotka tuollaisia selittävät.

Demonisoidako ne sitten suorastaan "pahoiksi ihmisiksi", en tiedä.
Kumminkin esimerkiksi Petri on mies, joka nauttii maailmanselityksestä jossa maailmaa hallitsee uhrilihan käryä haistellut massamurhia komentanut heimojumala ja hyvänä uutisena pääsee Petrin kanssa Taivaaseen jos uskoo Jeesukseen just niinkuin Petri tietää oikein uskoa. (Valitettava sivuasia, että ilman sitä uskoa kuolleet 99.99% kituvat ikuisesti Helvetissä). Lisäksi väitän, että Petri on jopa minun kanssani jäänyt monesti kiinni paskanpuhumisesta jo jutuissaan "raamatun ristiriidattomuudesta". Niihin Petri ei edes vastaa. Samoin Tiede-fissä näkee miten hihhulit postaavat aina samat juttunsa uudelleen ja uudelleen, ollen kuin eivät olisi huomaavinaan miten oikeat asantuntijat ovat ne kreationismihorinät siellä moneen kertaan kumonneet.

Minusta siis vaikuttaa, että Petri ja muut hihhulit oikeastaan jo tietävät valehtelevansa, he eivät vain välitä siitä. Ja tuo sen haluamansa maailmanselityksen puolesta, jonka kuullessaan vähäiselläkin moraalintajulla oleva ihminen sanoisi: "Toivottavasti tuo ei ole totta". Mutta nämä haluavat sellaista. Juu, en keksi muuta sanaa kuin silkka pahuus.

Samaa tietysti muissakin uskonnoissa. "Muslimielämää"-sarjassa ne Koraanin arvovaltaa korostavat ja Koraanin sääntöjä pilkulleen noudattavat muslimioppineet kirkkain silmin valehtelivat, että Koraanissa kunnioitetaan muita uskontoja. Kun siellä minkä käännöksen mukaan selvästi kehoitetaan tappamaan vääräuskoiset ja vääräuskoiset joutuvat Helvettiin. He siis toisaalta kunnioittavat Koraania mutta samalla valehtelevat siitä. Uskovatko he edes oikeasti? Sanoisin, että eivät usko, uskovaisuus on vain lupalappu kieroilulle ja sairaille kuvitelmille luottaen että uskontoja kunnioitetaan.

Sitten sekin, että minulla ei ole suvussa uskovaisia. Ehkä teillä on, ja silloin ne ovat tietysti niiiiiin ihania ihmisiä. Ulkopuolelta katsoen minusta ne kaikki näyttävät mulkuilta, suloisintakin uskovaismummoa myöten.
Viimeksi muokannut Gat, 09.02.2012 14:05. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

Gat kirjoitti: Minusta siis vaikuttaa, että Petri ja muut hihhulit oikeastaan jo tietävät valehtelevansa.
`

En usko. Mä uskon, että Petri uskoo siihen mitä puhuu. Esim. kyvyttömyys nähdä Raamatun ristiriitaisuuksia on osa taudinkuvaa, ei valehtelua.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
BrianW
Kitisijä
Viestit: 1279
Liittynyt: 14.08.2005 18:50
Paikkakunta: Suomen Ritchmond
Viesti:

Viesti Kirjoittaja BrianW »

NuoriDaavid kirjoitti:
Gat kirjoitti: Minusta siis vaikuttaa, että Petri ja muut hihhulit oikeastaan jo tietävät valehtelevansa.
`

En usko. Mä uskon, että Petri uskoo siihen mitä puhuu. Esim. kyvyttömyys nähdä Raamatun ristiriitaisuuksia on osa taudinkuvaa, ei valehtelua.
Olen samaa mieltä. Ristiriitahan tekisi kaheliksi. No Nergalin näkemyksen mukaanhan: “If one were to take the bible seriously, one would go mad. But to take the bible seriously, one must be already mad.”

Eri asia sitten on jotkut esim jenkkien TV-pastorit, jotka tekevät vain rahaa mutta Petri ei käsittääseni busnesta tee.
When the going gets weird, the weird turn pro.

Dr. Hunter S. Thompson
Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 15901
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Viesti Kirjoittaja Niba »

Mutta jos ei usko niin siinä paljon rationaaliset selitykset auta!
Pyyhin Netikettiin..
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 6738
Liittynyt: 04.11.2007 3:11

Viesti Kirjoittaja Gat »

BrianW kirjoitti:
NuoriDaavid kirjoitti:
Gat kirjoitti: Minusta siis vaikuttaa, että Petri ja muut hihhulit oikeastaan jo tietävät valehtelevansa.
`

En usko. Mä uskon, että Petri uskoo siihen mitä puhuu. Esim. kyvyttömyys nähdä Raamatun ristiriitaisuuksia on osa taudinkuvaa, ei valehtelua.
Olen samaa mieltä. Ristiriitahan tekisi kaheliksi. No Nergalin näkemyksen mukaanhan: “If one were to take the bible seriously, one would go mad. But to take the bible seriously, one must be already mad.”

Eri asia sitten on jotkut esim jenkkien TV-pastorit, jotka tekevät vain rahaa mutta Petri ei käsittääseni busnesta tee.
No OK sitten.
Minusta on vain vaikea käsittää, että ihmiset joka kaikilla mittareilla ovat varmaan etevämpiä kuin minä, toimivat noin. Tai toisaalta miten Petri voi olla näkemättä ja tietäähän se itse että vaikeisiin ristiriitoihin ei vastaa ollenkaan.

Ehkä sellainen välimuoto, että uskiskulttuurissa (ja miksei New Age-hörhöilyssä ja jopa politiikassa) olen ollut huomaavinani että siihen kulttuuriin kuuluu ihan hyväksyttynä että ei ole niin hirveesti välii ovatko asiat totta vai ei. Kunhan sanotaan että ovat.

Arkielämässähän tai tieteessä tuota ei hyväksytä, varsinkin uskonnossa kumma kyllä.

Niin ja en menisi ameriikan TV-pastoreistakaan sanomaan, missä menee raja ovatko oikeasti huijareita vai "uskooko" joku Benny Hinnkin samalla tasolla kuin kaikki uskovaiset, joka on oikeastaan uskovaisilla epämääräisempi verrattuna siihen vakavuuteen , jonka ateisti, agnostikko tai kaltaiseni uskonnoton sanalle "usko" antaa.
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Raamatun käännöksissä voi olla ja on virheitä, joissa kääntäjät ovat kääntäneet virheellisesti jonkin sanan vastoin alkutekstin merkitystä. Herraa Jeesusta rakastava uskova myöntää tällaisten virheiden olemassaolon. Tämä ei kuitenkaan riitä kaikille ateisteille, vaan he torjuvat Jumalan sanan totuuden käännösvirheen takia.

Ajattele jos luen esimerkiksi totuuteen perustuvaa Helsingin Sanomien englanninkielestä käännettyä artikkelia maankuoren erilaisista kerrostumista. Jos lukiessani löytäisin kirjoitusvirheen tai alkuperäisessä artikkelissa käytetyn englanninkielisen sanan väärin käännettynä suomenkieliseen artikkeliin, niin en sen takia olisi uskomatta maankuoren erilaisiin kerrostumiin. Jos olisin uskomatta muutaman kirjoitusvirheen tai käännösvirheen takia artikkeliin, niin olisin sokea totuudelle, josta artikkeli kertoo. Ateistit toimivat juuri näin lukiessaan Raamattua.

Raamatun alkutekstit kuluivat käytössä ja siksi niistä piti tehdä aina uusia kopioita. Tekstien kopioijat tekivät tarkkaa työtä, koska oli kyse Jumalan sanasta. Työn tarkkuudesta huolimatta Raamatun tekstiin on tullut muutama kopiointivirhe. Eräs tällainen kopiointivirhe on 2 Sam 21:19 kohdassa, joka sanoo Elhanan surmanneen Goljatin. Muualla Raamatussa sanotaan Daavidin surmanneen Goljatin, joka on totta. 2 Sam 21:19 on kopiointivirhe. (Kysymys ei siis ole ristiriidasta, vaan kopiontivirheestä. sulussa lisäys jota ei ole sivuni tekstissä)

Jumala tiesi, että ihminen voi tehdä virheitä Hänen sanansa ilmoitukseen, siksi Raamattuun on kerrottu monesti asiat useaan kertaan, koska siten kopiointi virheiden mahdollisuus vähenee ja Raamatusta pystyy löytämään sen mikä on totuus. Näin tiedämme myös sen kuka tappoi Goljatin, eli Daavid tappoi hänet.

Herraa Jeesusta rakastava uskova myöntää kopiointivirheet, eikä kiistä niiden olemassaoloa.

Sivultani: http://koti.phnet.fi/petripaavola/virhe ... minen.html

-----------------------------------

Sitten vastaus siihen rahastanko evankeliumilla vai en löytyy sivultani:

Vihkot ovat ilmaisia; eli tilatessa ne eivät maksa mitään, vaan lahjoitan ne ilmaiseksi tilaajille. Vihkojen eteenpäin levityksen tulee olla myös ilmaista; eli niitä ei saa myydä. Postimaksu on vapaaehtoinen. Muistathan ilmoittaa tilauksen viestiin kumpaa vihko kokoa tilaat. Tulevaisuudessa vihkoja erilaisista opetusaiheista painetaan lisää.

http://koti.phnet.fi/petripaavola/vihkotilauksia

Nykyään noita vihkoja ei enää voi tilata, joten täytyy laittaa siitä viesti sivulle. En siis rahasta Jumalan sanalle, sillä Jumalan lahja ei ole rahalla ostettavissa. Olen tehnyt evankeliumin työtä monta vuotta samalla periaatteella.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

BrianW kirjoitti:
Kiitos Petri vastauksestasi. Todettakoon kuitenkin etten ainakaan minä täällä juurikaan arvomaailmaani/maailmankuvaani saarnaa kunhan joskus kommentoin juttuja. Minulle tämä on kuitenkin mielenkiintoinen tapa tutustua ihmisten ajatusmaailmaan ja olenhan minä yhteen ihmiseenkin tätä kautta tutustunut.

Rehellisesti sanottuna olen samaa mieltä kuin Dave, että ethän sinä varsinaisesti keskustele.

Ihailtavan tuottelias kuitenin näytät olevan kun kävin katselemassa kotisivujasi. Ehditkö muuta tehdäkkään?
Kyllä minä keskustelen myös ilman lainauksia se on totta että kopion aika paljon myös sivuiltani tekstiä. Se johtuu siitä koska olen kirjoittanut todella paljon sivuilleni ja sieltä löytyy vastaus moneen kysymykseen, niin miksi kirjoittaa sama yhä uudestaan kun se on jo valmiina sivullani.

Ehdin tehdä paljonkin muuta, monenlaista. Jaksotan asioita ja teen välillä sitä ja välillä tuota. Joskus voi olla pitkä aika, etten tee mitään sivuilleni, vaan teen muita asioita, esim. kalastelen, remontoin taloa jne. Ehdin myös olemaan perheen kanssa, vaimon kanssa jne. Silloin kun tutkin jotain asiaa niin uppoudun siihen niin perusteellisesti kuin osaan. Välillä käytän aika paljon aikaa asioiden selvittämiseen.

Esimerkiksi Raamatun "ristiriitojen" tutkiminen vie aika paljon aikaa, koska alkutekstiin paneutuminen ja kaikkien aihetta koskien kohtien läpi käyminen vie paljon aikaa. Saati sitten että sen ymmärtäisi oikein. Joskus se vie aikaa paljon, että ymmärtää jotakin ja joskus pääsee vähemmällä.

Työni vie myös oman aikansa, joten välillä on kiirusta. Mutta kyllä on myös paljon luppopäiviä, jossa vaan nautiskellaan elämästä, esim. järvellä kalassa tai muuten oloneuvoksena ollen.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Vastaa Viestiin