PetriFB: Maailmanmeno

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Re: Suomi äänesti väärin tuomio tulossa!

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

PetriFB kirjoitti:
So Hard kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:Maailmanloppua ei kuitenkaan vielä tule:
Kerro nyt se koska se tulee, niin osaa myydä kämpän ajoissa, ottaa velkaa niin paljon kuin saa ja hummata oikein kunnolla!
Sabrina Sforza Galitzia on työskennellyt Los Angelesissa Kalifornian yliopistossa Da Vincin tutkijana, nykyisin hän työskentelee tutkijana Vatikaanin arkistossa. Sabrina sanoi, että Leonardo Da Vincin Viimeinen ehtoollinen maalaus sisältää matemaattisen ja astrologisen salakoodin ja arvoituksen, jonka hän on ratkaissut. Sabrinan mukaan arvoituksen ratkaisu löytyy puolikuun muotoisesta kuviosta, joka on keskimmäisen ikkunan yläpuolella, eli Kristuksen pään yläpuolella. Sabrinan mukaan Da Vincin salakoodi kertoo, ....
Nauroin ääneen. Kiitos tästä!
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Re: Suomi äänesti väärin tuomio tulossa!

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

So Hard kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:Vielä on armonaikaa jäljellä
Älä nyt lainaile pipliaa vaan kerro, että paljonko.
Ilm 20:
1 ¶ Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään.
2 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi
3 ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.
4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.
5 Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.

Raamattu opettaa, että kun tämä Uuden Liiton aikakausi päättyy, niin sen jälkeen saatana vangitaan tuhanneksi vuodeksi. Uuden Liiton aikakauden jälkeen alkaa tuhannen vuoden aikakausi, jossa Herra Jeesus hallitsee Rauhanprinssinä maailmaa Jerusalemista käsin. Tuhannen vuoden ajanjakson jälkeen tämä nykyinen maa ja taivas hävitetään ja Jumala luo uuden taivaan ja maan sekä Uuden Jerusalemin, jossa asuvat ne jotka ovat kaikkina aikoina uskoneet Raamatun Jumalaan, muut joutuvat oman valintansa mukaisesti iankaikkiseen kadotukseen.

Herra Jeesus sanoi, että kukaan ihminen ei tiedä tarkkaa päivää ja hetkeä milloin tapahtuu maailmanloppu ja Hänen tulemuksensa. Jokainen ihminen joka kertoo saaneensa Jumalalta tarkan päivämäärän maailmanlopulle tai Jeesuksen tulemukselle on eksyttäjä, koska Raamatun mukaan kukaan ei voi tietää päivää ja hetkeä milloin tapahtuu maailmanloppu ja Herran Jeesuksen tulemus.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

1 Tim 4:
1 ¶ Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja
2 valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty
3 ja jotka kieltävät menemästä naimisiin ja nauttimasta ruokia, mitkä Jumala on luonut niiden nautittavaksi kiitoksella, jotka uskovat ja ovat tulleet totuuden tuntemaan.
4 Sillä kaikki, minkä Jumala on luonut, on hyvää, eikä mikään ole hyljättävää, kun se kiitoksella vastaanotetaan;
5 sillä se pyhitetään Jumalan sanalla ja rukouksella.

Alkutekstin mukaan tulevina (hysteros) sana voidaan kääntää myös viimeisinä, eli viimeisinä aikoina monet Jeesukseen uskovat luopuvat uskosta villitsevien henkien ja riivaajien oppien vaikutuksesta. Villitsevä sana on alkutekstissä kreik. planos, joka tarkoittaa eksyttäviä. Tämä luopumus tulee siis viimeisinä päivinä, joka tapahtuu valheenpuhujien ulkokultaisuuden (hypokrisis - tekopyhyys) vaikutuksesta. Tekopyhyys tarkoittaa sitä, että ihminen tekeytyy tai teeskentelee olevansa jotakin toista kuin mitä hän oikeastaan on. Näiden teeskentelijöiden omatunto on poltinraudalla merkitty. Poltinrauta on alkutekstissä sana kauteriadzo, joka merkitsi kielikuvana orjaa tai rikollista, jonka ihoon oli poltinraudalla merkitty merkki. Paavali käyttää sanaa siinä merkityksessä, jossa tämä merkki on painettu omaantuntoon sen tähden, koska he puhuvat ja elävät valheessa. He myös kieltävät menemästä naimisiin. Kieltävät on alkutekstissä kolyo, joka merkitsee kieltämistä sekä hylkäämistä. Jakeessa kolme tarkoitetaan avioliiton kieltämistä, jossa hylätään avioliitto ja valitaan toinen tapa elää parisuhteessa tai monissa parisuhteissa.

Jakeessa kolme on sanat nauttimasta ruokia, joka tarkoittaa alkukielen mukaan pidättäytymistä lihan syönnistä (alkutekstissä on sana apekhomai, joka merkitsee pidättäytymistä). Ruokia sana on alkukielessä broma, joka merkitsee lihaa, eli liharuokia. Jumalan Henki antoi selkeät tuntomerkit viimeisten päivien tapahtumille. Nämä tuntomerkit sopivat aikaamme, jossa elämme.

Lopun aikana monet Jeesukseen uskovat tulevat siis luopumaan uskosta Jeesukseen eksyttävien henkien ja riivaajien oppien tähden. Tämän luopumuksen arkkitehdit ovat eksyttävien henkien ja riivaajien oppien vallassa olevia valheenpuhujia, joiden omatunto on valheen merkein merkitty. Paavali antoi kaksi tuntomerkkiä, joista heidät tunnistaa, eli avioliiton hylkääminen sekä liharuuista pidättäytyminen. Avioliiton hylkääminen tapahtuu monella tasolla; eläminen avioliitossa toista koko ajan pettäen, avoliitto (siinä ei tarvitse sitoutua toiseen, vaan voi lähteä milloin huvittaa), jatkuvat parisuhteet (jossa vaihdetaan koko ajan kumppania), avioliitto periaatteen hylkiminen ja sitä vastaan puhuminen jne. Avioliitto on Jumalan valinta miehelle ja naiselle, jossa mies ja nainen voivat elää pysyvässä ja elinikäisessä parisuhteessa. Saatana haluaa rikkoa Jumalan asettaman avioliittomallin ja sen hän tulee lopun aikana tekemään. Lopun ajan uskonnoissa, uskomuksissa ja ihmisten mielissä ei avioliitolle ole tilaa, vaan se hylätään ja rikotaan sekä sitä vastaan hyökätään kyseenalaistamalla elinikäinen ja pysyvä parisuhde miehen ja naisen välillä. Lopun aikana ihmiset hylkivät avioliittoa miehen ja naisen välillä. Lopun ajan ihmiset elävät vapaissa suhteissa miesten ja naisten välillä, jossa he voivat vaihtaa partneria niin usein kuin he haluavat, ja niin moni tekee lopun aikana. Lopun aikana homoseksuaaliset suhteet yleistyvät, joissa homoseksuaali miehet elävät miesten kanssa ja lesbot naiset elävät naisen kanssa. Homoseksuaalisuus, lesbous on syntiä ja kapinaa Jumalaa vastaan ja heterosuhteissa haureudessa (ulkopuolella avioliiton pysyvän parisuhteen) eläminen on myös syntiä ja kapinaa Jumalaa vastaan. Homoseksuaaliset avioliitot eivät ole avioliittoja Jumalan kasvojen edessä, sillä Jumala on säätänyt avioliiton miehen ja naisen välille. Lopun ajan homoseksuaaliset avioliitot ovat liittoja, joissa hylätään Jumalan avioliitto malli ja valitaan toinen malli (syntinen ja kapinallinen Jumalaa vastaa) muodostaa parisuhde.

Avioliitossa on tarkoitus elää ettei toista petetä, vaan rakastetaan ja kunnioitetaan toinen toisiaan. Lopun ajan avioliitoissa ei pysytä tässä Jumalan tahdon mukaisessa järjestyksessä, vaan avioparit pettävät toisiaan. Uskonnollisuuden (eivät todellisia Jeesuksen opetuslapsia) vallassa olevat ihmiset lopun aikana liputtavat homoseksuaalisuudelle sekä myös enemmistö lopun ajan ihmisistä. Lopun aikana tulee vallitsemaan muinaisen maailman pakanalliset seksuaaliset käyttäytymismallit, joissa vapaa seksin harjoittaminen toisen ihmisen kanssa heterosuhteissa (ilman avioliittoa), homo- ja lesbosuhteissa sekä bi-suhteissa on sallittua ja hyväksyttävää, vaikka ne ovat Jumalan sanan mukaan syntiä. Lopun ajan ihmisissä vaikuttaa hedonistiset seksinautinnon halut, joiden esteenä he kokevat avioliiton olevan. Siksi lopun aikana avioliitto menettää merkityksensä syntiä rakastavien keskuudessa ja ihmiskunta ohjataan himojen ja halujen maailmaan, jossa ihmiset himoissaan vaihtavat jatkuvasti yhä uusia seksipartnereita. Okkultiikan maailmassa okkultistit ovat seksihimojen vankeina ja siksi myös okkultiikka johdattelee nuoria ja aikuisia haureellisen seksin orjiksi. Jumalan sanassa seksi on kaunis lahja ihmiselle, joka kuuluu vain avioelämään, eli pysyvään parisuhteeseen. Kaikki muu seksi, joka tapahtuu avioliiton ulkopuolella on syntiä Jumalaa vastaan.

Jumala on sallinut ihmisten syödä liharuokia, eikä siinä ole siis mitään pahaa. Esimerkiksi kalan syönti on erittäin terveellistä ja hyödyllistä ihmisille. Lopun ajassa melskaavat riivaajahenget vastustavat kaikenlaisen lihan syöntiä ja sitä kautta tarjoavat ihmisille syvempää ihmisyyden tietoisuuden tilaa. Merkittävää on että esim. New-Age uskonnot ja useat okkultistiset ryhmittymät painottavat vegetarianismia (kasvisyöntiä) ja suhtautuvat kielteisesti lihansyöntiin. Kaikki liha ei ole terveellistä ihmiselle se on totta, mutta esimerkiksi kalassa on elintärkeitä ravintoaineita ihmiselimistölle. Merkille pantavaa on se, että monet okkultistiset ryhmät ja uskonnot hyljeksivät pysyvää parisuhdetta sekä pidättäytyvät syömästä liharuokia. Ei vegetarianismi ole paha asia, sillä kasvikset ovat terveellisiä ja hyviä, joita itsekin syön paljon. Liharuuista pidättäytymisen mainitseminen oli merkkinä aikakaudesta eli lopunajasta, jolloin ihmiskunta suosii kasvisravintoa. Kasvisravinto ei ole paha asia, se oli vain merkkinä lopunajoista, jolloin ihmiskunta eksyy täydelliseen pimeyteen.

Lopun ajan ihmiskunta painii ympäristöongelmien ja ilmastonmuutoksen aiheuttamien paineiden kanssa. Voi olla niin, että lopun ajan ihmiskuntaa ohjeistetaan luopumaan (pidättäytymään) liharuokien syömisestä, koska lihateollisuuden päästöt ja lihan tuottaminen kuormittaa ilmastoa. Se on kuitenkin selvää, että Jumalan sanan profetia puhuu, että lopun aikana ihmiskunta alkaa pidättäytymään liharuokien syömisestä ja jollakin tavalla se tulee tapahtumaan.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 6842
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Re: Suomi äänesti väärin tuomio tulossa!

Viesti Kirjoittaja So Hard »

PetriFB kirjoitti:
So Hard kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:Vielä on armonaikaa jäljellä
Älä nyt lainaile pipliaa vaan kerro, että paljonko.
Lainaa pipliaa mutta ei kerro
Kärsitkö lukihäiriöstä vai teetkö tahallasi kiusaa? Kun sinulla on selvästi salatietoa, ole hyvä ja kerro se kiertelemättä.

Onko aikaa 2015 saakka?
Avioliitto on ihmeellinen asia. Sen avulla kaksi olentoa kestää vaikeudet joita heille ei olisi tullutkaan jolleivät he olisi menneet naimisiin! -Lucky Luke
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Re: Suomi äänesti väärin tuomio tulossa!

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

So Hard kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:
So Hard kirjoitti: Älä nyt lainaile pipliaa vaan kerro, että paljonko.
Lainaa pipliaa mutta ei kerro
Kärsitkö lukihäiriöstä vai teetkö tahallasi kiusaa? Kun sinulla on selvästi salatietoa, ole hyvä ja kerro se kiertelemättä.

Onko aikaa 2015 saakka?
Matt 24:3 Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?"

Matt 24:32 ¶ Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä.
33 Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä.

Matt 24:36 Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.

Mark 13:32 Mutta siitä päivästä tai hetkestä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa, eikä myöskään Poika, vaan ainoastaan Isä.

Raamattu kertoo asian selvästi ja tässä kohdassa riittää, että osaa lukea.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 6842
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Re: Suomi äänesti väärin tuomio tulossa!

Viesti Kirjoittaja So Hard »

PetriFB kirjoitti:Raamattu kertoo asian selvästi ja tässä kohdassa riittää, että osaa lukea.
Eihän se kerro mitään. Eli sinäkään et tiedä mitään. Miksi sitten väität tietäväsi, kuka on oikeassa ja kuka väärässä?
Avioliitto on ihmeellinen asia. Sen avulla kaksi olentoa kestää vaikeudet joita heille ei olisi tullutkaan jolleivät he olisi menneet naimisiin! -Lucky Luke
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Luukkaan evankeliumi luku 21 kertoo, että lopunaikana on oleva merkit auringossa, kuussa ja tähdissä. Maailman kansojen ihmisillä on ahdistus ja pelko kun he ymmärtävät, että näiden merkkien kautta maan päällä tapahtuu pelättäviä asioita taivaitten voimien järkkyessä. Voi olla jopa niin, että tapahtuu aurinkomyrskyjä, avaruusmyrskyjä sekä geomagneettisia myrskyjä jne. jotka saavat paljon tuhoa aikaan maan päällä. Luukkaan mukaan myös maailman meret pauhaavat eli merellä on kovia myrskyjä, jotka vaikuttavat myös rannikoilla asuvien elämään. Osittain meren pauhu johtuu valtavista tsunamiaalloista, jotka tekevät valtavaa tuhoa, kun ne iskeytyvät kaikella voimalla rannikkoalueille.

Raamattu sanoo, että myös kuussa on merkkejä, jotka vaikuttavat lopunaikana maapallon katastrofeihin. Samoin Raamattu sanoo, että tähdillä on vaikutus lopunajalla maapallolla tapahtuviin katastrofeihin. Tähdillä Raamattu varmaankin tarkoittaa taivaankappaleita, eli meteoreja tai asteroideja.

Johannekselle näytettiin näyssä, että viimeisinä päivinä mereen tippuu kuin iso palava vuori, joka ei voi olla muuta kuin joku taivaankappale. Kun avaruudesta taivaankappale tippuu maahan ja sen saapuessa aurinkokunnan sisäosiin, niin sen ympärille syntyy ikään kuin tulinen pyrstö. Johannes näki tämän toisen pasuunan ilmiön ja kuvasi sen oman aikansa termeillä eli tulisena vuorena, joka heitettiin mereen. Kun toisen pasuunan seurauksena taivaankappale tippuu mereen, niin se saa aikaan varmasti jättimäiset tsunamiaallot, jotka saavat aikaan suunnattoman suurta tuhoa. Se saa aikaan kolmannen osan laivoista hukkumisen sekä meressä olevista kolmas osa tuhoutuu. Varmasti myös rannikolla olevat kaupungit ja kylät tulevat monin paikoin tuhoutumaan pahoin.

Johannes näki myös kuinka kolmas pasuuna sai aikaan sen, että taivaasta putosi maan päälle suuri tähti. Jakeessa 10 on kreik. sana tähti (taivaankappale), joka on aster ja tarkoittaa tähteä sekä jakeessa 11 on sana apsinthos, joka on sen tähden nimi ja tarkoittaa koiruohoa. Tämän taivaankappaleen putoaminen saa aikaan myös varmasti suuria maanjäristyksiä ja halkeamia siten aiheuttaen suuria tuhoja ja katastrofeja maan päälle. Apsinthos sana tarkoitti klassisessa kreikassa katkeraa yrttiä. Johannes antoi taivaankappaleelle nimen apsinthos, ehkä siksi koska sen tippuminen sai vesilähteet karvaiksi.

Raamattu kertoo, että kaksi taivaankappaletta tippuu hyvin samaan aikaan maan päälle, jotka aiheuttavat suunnattoman paljon tuhoa. Jumalattoman ihmisen näkökulmasta tulevaisuus ei näytä hyvältä ja siksi Raamattu kertoo lopun ajan ihmisten tietävän, että taivaalta tulee uhka, joka aiheuttaa maailmanlaajuisen katastrofin. Nykytekniikalla kyetään jo näkemään ja ymmärtämään asteroidien liikkeitä ja sitä mihin ne tippuvat. Lopun ajan ihmiset pelkäävät siis taivaalta tulevaa uhkaa, jopa siten että jotkut menehtyvät sen tuomaan ahdistavaan ajatukseen. Tämä taivaalta tuleva tippuva asteroidi/tähti saa totisesti aikaan sen, että meri ja aallot pauhaavat ja nostattavat jättimäiset hyökyaallot, jotka saavat aikaan suunnattoman suuret tuhot.

Raamattu kertoo, että lopunajan ihmiskunta odottaa peläten taivaan voimien järkkymistä. Tämä tarkoittaa sitä, että lopunajan ihmiskunta teknologian kautta kykenee ymmärtämään ja näkemään sen kuinka lopunaikana esim. suuri taivaankappale tulee putoamaan maahan sekä kuinka aurinkomyrskyt voivat tehdä tuhojaan maan päällä.

Yleisesti uskotaan ja ymmärretään, että magneettikenttä suojaa maapalloa aurinkomyrskyiltä. Maapallo on kuitenkin saanut jo kokea muutamia aurinkomyrskyjä sekä niiden tuhoisia vaikutuksia. Vuonna 1859 aurinkomyrsky kärvensi suurta osaa Euroopan ja Yhdysvaltain lennätinyhteyksiä. Vuonna 1994 lievempi aurinkomyrskyn vaikutus aiheutti satelliiteissa tietokatkoja sekä häiritsi tv-lähetyksiä. Tulevina päivinä voimakkaammat aurinkomyrskyt voivat saada maan päällä suurempaa tuhoa aikaan.

Nasan aurinkofysiikan jaoksen johtaja Richard Fischer on sanonut ja varoittanut, että nykyinen teknologinen yhteiskunta on erittäin haavoittuvainen aurinkomyrskyille. Fischerin mukaan yksi suuri aurinkomyrskyn aiheuttama purkaus voisi aiheuttaa kaksikymmentä kertaa enemmän tuhoa kuin hirmumyrsky Katrina. Nasan fyysikko Chris St. Cyr sanoo, että mahdollinen aurinkomyrskyn uhka ja sen vaikutukset olisivat maailmanlaajuisia.

Voimakas aurinkomyrsky voi rikkoa tai sekoittaa elektronisia laitteita, tietokoneet, kännykät, navigointivälineet ja monet muut laitteet voivat kärsiä vaurioita. Voimakas aurinkomyrsky saattaisi kyetä lopettamaan sairaalan laitteet, pankkitoiminnot, lennonvalvontavälineet, lentokoneiden laitteet jne. Richard Fischerin mukaan isot alueet saattaisivat jäädä ehkä pitkiksikin ajoiksi ilman sähköä.

Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa varoittaa, että pian alkaa aurinkomyrskykausi ja suuri huolenaihe on se, että kuinka auringon lisääntyvä aktiivisuus vaikuttaa maan viestiliikenteeseen ja ennen kaikkea satelliitteihin.

Raamattu kertoo auringossa olevista merkeistä ja taivaan voimien järkkymisestä, jota lopunajan ihmiskunta pelkää. Taivaan voimien järkkyminen sekä auringossa olevat merkit voivat ihan hyvin viitata ja kertoa aurinkomyrskyistä sekä muista katastrofeista, jotka uhkaavat avaruudessa esim. suuren meteorin (taivaankappaleen) maahan syöksymiseen. Raamattu kertoo, että lopunajan ihmiskunta pelkää taivaan voimien järkkymistä sekä merkkejä auringossa, kuussa ja tähdissä. On selvää, että Jumalan sanan valossa lopunajan ihmiskunta joutuu kohtaamaan tuhon ja katastrofin, joka tapahtuu taivaan voimien järkkymisestä.

Matt 24:
9 Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.
10 Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.
11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
13 Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.
14 Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.

Lopunaikana ihmiskunta ajautuu niin syvälle synnin orjuuteen, että se hyväksyy kaikenlaisen synnin tekemisen. Koska todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset eivät hyväksy lopunajan synnin suvaitsevaisuutta, niin se johtaa maailmanlaajuiseen Herran Jeesuksen opetuslasten vainoamiseen. Tämä johtaa myös siihen, että monet uskovat lankeavat pois uskosta ja he alkavat vihaamaan entisiä uskon sisaria ja veljiä. Lopunaikana nousee myös uudestaan antisemitismi, joka nostaa maailman vainoamaan ja tuomitsemaan Israelin kansan, eli juutalaiset. Uskovien ja juutalaisten vainon jälkeen Jumala tuomitsee jumalattomat ihmiset sen jälkeen kun Herra Jeesus tulee takaisin, kun Israelin kansa kääntyy uskomaan, että Herra Jeesus on Messias.

Sinä joka et vielä usko Herraan Jeesukseen, niin sinulla on vielä aikaa tehdä parannus ja uskoa Herraan Jeesukseen syntien anteeksisaamiseksi, jolloin saat Jumalan armosta iankaikkisen elämän.

Todellisten uudestisyntyneiden Herran Jeesuksen opetuslasten ei tarvitse pelätä lopunajassa, koska meillä on turva Jumalassa, joka pitää meistä hyvää huolta.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Re: Suomi äänesti väärin tuomio tulossa!

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

So Hard kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:Raamattu kertoo asian selvästi ja tässä kohdassa riittää, että osaa lukea.
Eihän se kerro mitään. Eli sinäkään et tiedä mitään. Miksi sitten väität tietäväsi, kuka on oikeassa ja kuka väärässä?
Kun se Raamattu kertoo asian selvästi, niin eikö sitä voi sitten referoida meille, jotka emme ole yhtä päteviä tulkitsemaan.

Kerro nyt tosiaan, onko se tänä vuonna? Ensi vuonna? Kymmenen vuoden päästä?
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 6842
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Re: Suomi äänesti väärin tuomio tulossa!

Viesti Kirjoittaja So Hard »

NuoriDaavid kirjoitti:
So Hard kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:Raamattu kertoo asian selvästi ja tässä kohdassa riittää, että osaa lukea.
Eihän se kerro mitään. Eli sinäkään et tiedä mitään. Miksi sitten väität tietäväsi, kuka on oikeassa ja kuka väärässä?
Kun se Raamattu kertoo asian selvästi, niin eikö sitä voi sitten referoida meille, jotka emme ole yhtä päteviä tulkitsemaan.

Kerro nyt tosiaan, onko se tänä vuonna? Ensi vuonna? Kymmenen vuoden päästä?
Sen kuulemma tietää Isä yksin, mutta silti Petri katsoo olevansa pätevä kertomaan mikä ei ole totta. Tästä ei voi vetää muuta johtopäätöstä kuin sen, että joko Petri ei tiedä maailmanlopusta mitään tai sitten hän on jumala. Jos Petri on jumala, niin se toki silloin tarkoittaa sitä, että jumala on Väyrysen puolella. Se selittää taas hienosti, miksi Väyrynen ei luovuta:

Kuva
Avioliitto on ihmeellinen asia. Sen avulla kaksi olentoa kestää vaikeudet joita heille ei olisi tullutkaan jolleivät he olisi menneet naimisiin! -Lucky Luke
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Isa 24:
1 ¶ Behold, the LORD maketh the earth empty, and maketh it waste, and turneth it upside down, and scattereth abroad the inhabitants thereof.
2 And it shall be, as with the people, so with the priest; as with the servant, so with his master; as with the maid, so with her mistress; as with the buyer, so with the seller; as with the lender, so with the borrower; as with the taker of usury, so with the giver of usury to him.
3 The land shall be utterly emptied, and utterly spoiled: for the LORD hath spoken this word.
4 The earth mourneth and fadeth away, the world languisheth and fadeth away, the haughty people of the earth do languish.
5 The earth also is defiled under the inhabitants thereof; because they have transgressed the laws, changed the ordinance, broken the everlasting covenant.
6 Therefore hath the curse devoured the earth, and they that dwell therein are desolate: therefore the inhabitants of the earth are burned, and few men left.
...
17 Fear, and the pit, and the snare, are upon thee, O inhabitant of the earth.
18 And it shall come to pass, that he who fleeth from the noise of the fear shall fall into the pit; and he that cometh up out of the midst of the pit shall be taken in the snare: for the windows from on high are open, and the foundations of the earth do shake.
19 The earth is utterly broken down, the earth is clean dissolved, the earth is moved exceedingly.
20 The earth shall reel to and fro like a drunkard, and shall be removed like a cottage; and the transgression thereof shall be heavy upon it; and it shall fall, and not rise again.
21 And it shall come to pass in that day, that the LORD shall punish the host of the high ones that are on high, and the kings of the earth upon the earth.
22 And they shall be gathered together, as prisoners are gathered in the pit, and shall be shut up in the prison, and after many days shall they be visited.
23 Then the moon shall be confounded, and the sun ashamed, when the LORD of hosts shall reign in mount Zion, and in Jerusalem, and before his ancients gloriously. (KJV) Alkutekstin mukainen käännös!

Jumala on puhunut Jesajan kautta, että maapallo kääntyy ympäri, ylösalas. Tällaisesta ilmiöstä voi varmaankin käyttää sanaa napasiirtymä, sillä sen kaltaisesta asiasta on varmaankin kyse tässä kohdassa. Tämä asia tapahtuu sen jälkeen kun ihmiset ovat tyhjentämällä tyhjentäneet maan (kaivaukset; öljy, kulta, jalokivet ja erilaiset mineraalit jne.) ja saastuttaneet maan. Maa on saastunut siksi koska ihmiset rikkovat Jumalan sanan käskyjä vastaan sekä ovat hylänneet Jumalan ja luottavat ihmisen viisauteen, joka lopulta tuhoaa ihmisen.

Jesajan mukaan maa murehtii ja lakastuu sekä on saastunut, eli kärsii pahoin ihmisten aiheuttamien tekojen tähden. Ihmisten synnin kapinan tähden kirous kalvaa maata. Herra puhuu profeetta Jesajan kautta, että kaikki maan asukkaat kärsivät vahinkoa, niin köyhät kuin rikkaat. Lopunajan katastrofeissa rikkaat ihmiset eivät voi enää luottaa vaurauteensa ja omaisuuteensa, koska lopunajan katastrofit murskaavat myös rikkaiden maailman. Lopunaikana rikkailla ihmisillä ei ole enää rahan ja omaisuuden turvaa. Lopunaikana niin köyhän kuin rikkaan ihmisen turva on uskon kautta Herraan Jeesukseen Jumalassa.

Jesaja kertoo kuopista (alkutekstin mukaan myös aukko) johon jotkut ihmiset tippuvat. Jesaja kertoo, että korkeuden ikkunat (taivaalta, avaruudesta) avautuvat ja maan perustukset järkkyvät. Taivaalta tippuu jotakin (asteroidi, meteori, taivaankappale) joka tekee tuhoa sekä maan perustukset järkkyvät, jolloin maankuoreen tulee repeytymiä, eli aukkoja johon jotkut ihmiset tippuvat. Alkutekstin mukaan maa murtuu ja siirtyy tai liikkuu suuresti, jolloin se horjuu kuin humalainen. Maa siirtyy pois paikaltansa, eli maan kiertorata sekä maan kiertoakseli muuttuvat, jolloin tapahtuu valtavia tuhoja maan päällä. tämän johdosta tulee massiivisia ja tuhoisia maanjäristyksiä.

Lopunajan maanjäristyksissä mannerlaatat liikkuvat ja saavat aikaan paljon tuhoa. Maapallolla olevat järistysherkät alueet kokevat suuria ja valtavia maanjäristyksiä.

Lopunajan maanjäristyksissä maapallo liikkuu pois paikaltaan. Tämän seurauksena maankuoreen tulee halkeamia, maanvyöryjä jotka aiheuttavat tuhoa. Kun suuri taivaankappale taivaalta putoaa mereen, niin silloin tapahtuu valtava tsunami sekä maapallo liikahtaa yhä enemmän pois paikaltaan ja tuhot ovat valtavaa luokkaa. Taivaankappaleen putoaminen saa varmasti aikaan myös maanjäristyksiä monin paikoin sekä valtavat tsunamiaallot tekevät rannikkoalueilla valtavaa tuhoa.

Jesajan mukaan on kyse Jumalan tuomiosta langenneille enkeleille sekä synnin kapinan vallassa oleville ihmisille. Jesaja kirjoitti Jumalan Hengen ohjaamana Jesajan kirjan n. 701-681 eKr.

Jes 13:
9 Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset.
10 Sillä taivaan tähdet ja Kalevanmiekat eivät loista valollansa, aurinko on pimeä noustessansa, kuu ei kirkkaana kumota.
11 Minä kostan maanpiirille sen pahuuden ja jumalattomille heidän pahat tekonsa; minä lopetan julkeitten kopeuden ja painan maahan väkivaltaisten ylpeyden.
12 Minä teen kuolevaiset harvinaisemmiksi kuin puhdas kulta, ihmiset harvinaisemmiksi kuin Oofirin kulta.
13 Sentähden minä järisytän taivaat, ja maa järkkyy paikaltansa Herran Sebaotin kiivaudesta, hänen vihansa hehkun päivänä.

Isa 13:
9 Behold, the day of the LORD cometh, cruel both with wrath and fierce anger, to lay the land desolate: and he shall destroy the sinners thereof out of it.
10 For the stars of heaven and the constellations thereof shall not give their light: the sun shall be darkened in his going forth, and the moon shall not cause her light to shine.
11 And I will punish the world for their evil, and the wicked for their iniquity; and I will cause the arrogancy of the proud to cease, and will lay low the haughtiness of the terrible.
12 I will make a man more precious than fine gold; even a man than the golden wedge of Ophir.
13 Therefore I will shake the heavens, and the earth shall remove out of her place, in the wrath of the LORD of hosts, and in the day of his fierce anger. (KJV) Alkutekstin mukainen käännös!

Jesajan mukaan Jumala tuomitsee ihmisten synnin kapinan. Tämän Raamatun kohdan mukaan taivaat järkkyvät sekä maa siirtyy pois paikaltansa. Taivaan järkkyminen voi tarkoittaa aurinkomyrskyjä ja avaruusmyrskyjä sekä taivaankappaleiden putoamista maan päälle. Kun puhutaan napasiirtymästä, niin varmasti senkaltaisesta on kysymys silloin kun maapallo siirtyy pois omalta paikaltansa.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Soinin todellinen luonne on paljastunut jytky "voiton" jälkeen. Presidenttitenteissä Soini häiritsi kaikkein eniten muita huutelemalla muiden puheenvuorojen aikana omia kommenttejaan. Soini myös usein ja toistuvasti vähätteli mm. vihreitä ja vasemmistoliittoa kutsuen heitä ylimielisellä äänenpainolla pikkupuolueiksi. Soini on myös koko ajan korottanut itseään ja muistaa muistuttaa siitä kuinka hän on aloittanut tyhjästä ja nostanut perussuomalaiset suurpuolueeksi. Soinin poliittinen kokemus presidentiksi on todella köykäinen ja kevyt kun vertaa sitä Väyrysen kokemukseen. Väyrysellä on todella pitkä kokemus esim. ulkoministerinä (yli 10 v.) Soinin poliittinen kokemus on paljon kapeampialaisempaa kuin Väyrysen. Koen Soinissa myös tekemällä tehtyä brändiä, jota on tarkkaan suunniteltu ja harkittu, joka ei ole luonnollista. Minä näen Soinissa ylpeyttä sekä ylimielisyyttä.

Soinin katolisuus on myös pitkä miinus, koska hän katolisena ja paavin miehenä on jo sisällä antikristuksen valtakunnassa, jota katolinen kirkko edustaa. Hänen arvomaailmansa nousevat siis jo antikristuksen valtakunnasta, joka on puettu ulkonaisesti kauniiseen pakettiin, mutta on sisältä täynnä pahuutta ja laittomuutta. En todellakaan uskovana voisi antaa ääntäni miehelle, jonka arvomaailma on täysin katolis-antikristillinen.

Soini vastusti kovasti EU:ta, mutta silti paikka Brysselissä kelpasi hänelle. Hän joutui Brysselissä tekemään töitä EU:n hyväksi, eikä täysin sitä vastaan, vaikka niin hän alussa uhosi. Soinin valitsema tie oli perin outo, joka voisi vaikkapa osoittaa takinkääntöä. Väyrynen vastusti myös EU:hun liittymistä 1990-luvun alkuvuosina. Väyrynen ei ole kääntänyt takkiaan EU asiassa, vaan on ollut koko ajan kriittinen sitä kohtaan, mutta siitä huolimatta koittanut tehdä yhteistyötä muiden kanssa, myös niiden, jotka eivät jaa hänen arvojaan. Väyrynen on myös ollut mukana Euroopan parlamentissa vastustaen siellä liittovaltio kehitystä. Soini on hiihtänyt samoja latuja kuin Väyrynen EU asiassa, mutta Soini on ollut koko ajan äänekkäämmän kriittinen EU:ta kohtaan, siksi hänen toimensa ovat mielestäni Väyrystä oudommat tässä asiassa.

Väyrynen ei ole koskaan edustanut valtaeliitin herraspolitiikkaa, vaan on ajanut kansan ja maaseudun asioita, siksi valtaeliitti ja media, joka on valtaeliitin talutushihnassa on suurennellut Väyrysen negatiivisia puolia. Hän on ollut tästä syystä koko ajan tietyn valtaeliitin ajojahdin kohde, jota on koko ajan kampitettu ettei hän pääsisi ajamaan arvoja, joita hän kannattaa. Paavo ei tietenkään ole mikään pyhäkoulupoika, joka on virheitäkin tehnyt, mutta silti hän oli Lipposen kanssa selkeästi kokeneimmat ehdokkaat ulkopolitiikan osaamisessa. Lipposta en halunnut äänestää, koska mieleeni nousee muutaman vuoden takaa presidentinvaalit, josta kävi surullisella tavalla ilmi poliittisen vaalipelin likaisuus. Sdp:n Paavo Lipponen hyökkäsi ja pelotteli Niinistön vievän Suomen natoon. Lipponen oli itse varsin Nato myönteinen. Lipposen veto oli todella outo sekä ilkeä loanheitto. On varsin epärehellistä Lipposelta syyttää Niinistöä Nato myönteiseksi, kun Lipponen on itse Suomen ensimmäisiä ja tunnetumpia Nato kannattajia. Epärehellinen syytös siis Lipposelta. Tulee mieleeni myös Lipposen lausunto, jossa hän sanoi, että Niinistön ulkopoliittiset kyvyt ovat heikot. Oudoksi ja tarkoitushakuiseksi mollaukseksi kommentin tekee se, että Lipponen on kaksi kertaa ehdottanut Saulia ulkoministeriksi.

Kukaan ehdokkaista ei ollut mielestäni Jumalan tahdon mukainen, eikä heistä yksikään ollut minulle mieleen. Huonoista ehdokkaista mielestäni Väyrynen olisi ollut kyvykkäin ja paras mahdollinen presidentti. Varmasti Paavossa on ylpeyttä sekä itsevarmuutta vaikka muille jakaa, mutta pitkä miinusluettelo oli myös muilla ehdokkailla, pois lukien Essayah. Väyrysen puutteista huolimatta jota hänellä on, niin hän olisi kaikkein parhaiten edustanut Suomen presidenttiä, joka on oikeasti koko kansan puolella. Essayahia en edes ajatellut, vaikka hän on uudestisyntynyt uskova. Koska hän on nainen, niin siksi hän ei ole mielestäni sopiva johtajaksi ja Suomen keulakuvaksi, sillä Raamatun mukaan Jumala on asettanut miesten harteille johtotehtävät ja siksi en halunnut edes harkita häntä, vaikka arvoiltaan hän olisi ollut kaikkein sopivin ehdokas minulle.

Painotan sitä, että edellä esitetyt ajatukset ovat minun omia ajatuksiani tästä aiheesta ja jokaisella on oikeus olla mitä mieltä tahansa, enkä siitä suutu.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Herra Jeesus kertoi merkeistä, jotka edeltävät Hänen tulemustaan. Herra Jeesus kuvaa tapahtumia synnytystuskien kaltaisiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että lopunajan katastrofit lisääntyvät ja käyvät koko ajan tuhoisimmiksi. Tässäkin tulee esille Jumalan armo ja rakkaus, sillä Hän kutsuu ihmisiä parannukseen ja pelastukseen eikä salli maailman yhtäkkiä tuhoutuvan, vaan sallii asioiden tapahtuvan pikkuhiljaa.

2 Piet 3:
3 ¶ Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan
4 ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."
5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta
6 ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.
7 Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.
8 ¶ Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä".
9 ¶ Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.

Lopunaikana, eli viimeisinä päivinä jumalattomat ihmiset pilkkaavat Jumalaa ja Herran Jeesuksen opetuslapsia. Nämä pilkkaajat ovat Raamatun sanan mukaan omien himojensa, eli syntiensä orjia. Raamatun profeetallinen sana sanoo, että nämä pilkkaajat sanovat missä on lupaus Herran Jeesuksen tulemuksesta ja että maailmassa on kaikki pysynyt ja ollut kuten luomakunnan alussa. Nämä pilkkaajat eivät ymmärrä, että Herra ei viivytä lupaustaan, vaan on pitkämielinen ihmisiä kohtaan, koska Hän ei tahdo ihmisten hukkuvan, vaan että kaikki tulisivat parannukseen. Valitettava tosiasia on, että suurin osa ihmiskuntaa myös lopunajalla kääntää selkänsä Herralle Jeesukselle ja Jumalan pelastukselle.

Ilm 16:21 Ja suuria rakeita, leiviskän painoisia, satoi taivaasta ihmisten päälle; ja ihmiset pilkkasivat Jumalaa raesateen vitsauksen tähden, sillä se vitsaus oli ylen suuri.

VT:ssa leiviskän paino oli noin yhden kilon verran ja UT:ssa leiviskän paino on n. 21-53 kiloa. Lopunaikana taivaasta tippuu poikkeuksellisen isoja rakeita ihmisten ja maan päälle. Tämäkään vitsaus ei saa suurta osaa ihmiskuntaa kääntymään ja tekemään parannusta, vaan he jatkavat Jumalan pilkkaamista.

Ilm 9:21 He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan.

Raamattu kertoo, että viimeisten päivien yhteiskunnissa ihmisten keskuudessa vaikuttavat voimakkaasti neljä syntiä, toki monia muitakin syntejä silloin vaikuttaa, mutta Jumalan sana tuo esille nämä neljä syntiä, jotka ovat todella selkeästi näkyvissä viimeisinä päivinä.

Raamattu profetoi, että viimeisinä päivinä tehdään paljon tappoja ja murhia, joista he eivät halua tehdä parannusta. Velhous sana on alkukielessä pharmakeia, joka tarkoittaa noituutta, myrkkyä ja lääkkeiden käyttöä. Tämä tarkoittaa sitä, että ihmiset päihdyttävät (huumeet ja alkoholi) itseään. Tämä käy ilmi siitä koska Raamattu sanoo, että ihmiset eivät tehneet parannusta velhouksistaan (lääkkeiden käyttö ja noituus). Tämä tarkoittaa silloin sitä, että ihmiset lopunaikana eivät tee parannusta huumaavien aineiden käyttämisestä, jota he väärinkäyttävät ja joista he eivät halua tehdä parannusta.

Lopunajan ihmiset harrastavat myös noituutta ja ovat kiinnostuneita erilaisista noituuden muodoista (erilaiset New-Age uskomukset, Wicca, Shamanismi, saatananpalvonta jne.), joista he eivät halua tehdä parannusta. Lopunajan ihmiset elävät kaikenlaisissa haureuden seksuaalissynneissä kuten esimerkiksi esiaviollinen seksi, aviorikokset, homous ja lesbous, ryhmäseksi ja eläinseksi, joista he eivät halua tehdä parannusta. Lopunajan ihmiset varastavat toinen toisiltaan, niin rikkaat päättäjät kuin köyhät, josta he eivät halua tehdä parannusta. Lopunaikana monet päättäjät kuin kansalaiset ajavat omia etujaan ja tilaisuuden tullen ottavat taloudellista hyötyä vääryydellä sieltä mistä kykenevät sen tekemään. Nuo kaikki edellä luetellut merkit vaikuttavat todella voimakkaasti tämän päivän yhteiskunnissa.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

PetriFB kirjoitti: Painotan sitä, että edellä esitetyt ajatukset ovat minun omia ajatuksiani tästä aiheesta ja jokaisella on oikeus olla mitä mieltä tahansa, enkä siitä suutu.
Eiks tää ookkaan Jumalan sanaa :(
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

NuoriDaavid kirjoitti:
PetriFB kirjoitti: Painotan sitä, että edellä esitetyt ajatukset ovat minun omia ajatuksiani tästä aiheesta ja jokaisella on oikeus olla mitä mieltä tahansa, enkä siitä suutu.
Eiks tää ookkaan Jumalan sanaa :(
Äänestäminen vaaleissa on jokaisen oma asia sekä omaa ajatusmaailmaa siitä ketä kannattaa.

Toki omat arvot tässäkin ohjaavat ja vaikuttavat äänestyskäyttäytymiseen.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

PetriFB kirjoitti:
NuoriDaavid kirjoitti:
PetriFB kirjoitti: Painotan sitä, että edellä esitetyt ajatukset ovat minun omia ajatuksiani tästä aiheesta ja jokaisella on oikeus olla mitä mieltä tahansa, enkä siitä suutu.
Eiks tää ookkaan Jumalan sanaa :(
Äänestäminen vaaleissa on jokaisen oma asia sekä omaa ajatusmaailmaa siitä ketä kannattaa.

Toki omat arvot tässäkin ohjaavat ja vaikuttavat äänestyskäyttäytymiseen.
Ahaa.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Lopultakin ihmiskunta on tunnustanut, että ilmastonmuutos sekä ilmaston lämpeneminen on pitkälti ihmiskunnan aikaansaamaa. Ilmastonmuutoksen seurausten tutkiminen ei ole helppo tehtävä, sillä on olemassa paljon asioita ja niihin vaikuttavia tekijöitä joita emme tunne emmekä tiedä. Tuntemattomat tekijät ja vaikutukset voivat kiihdyttää vaikka kuinka nopeasti ilmaston lämpenemistä sekä aikaansaada monenlaisia katastrofeja joihin emme nyt ole osanneet varautua.

Ilman hiilidioksidipitoisuus oli ennen teollista aikakautta 280 miljoonasosaa kun se nykyään on 380 miljoonasosaa, joka on 1,36 kertaa enemmän kuin aiemmin. 60 vuoden päästä ilmakehässä oleva hiilidioksidin määrä voi olla jopa kaksi kertaa niin suuri kuin nykyään tai vieläkin suurempi. Koska emme tunne kaikkia mahdollisia tekijöitä ja niiden muuttumis- ja lisääntymisnopeutta, niin emme kykene mitenkään ennustamaan tulevaisuuden ilmakehän hiilidioksidipitoisuutta. Tiedämme vain sen että ilmastonmuutoksen takia sen määrä kasvaa, mutta emme kykene arvioimaan ja tietämään sen tarkka määrää.

Öljyn ja hiilen teollinen valmistaminen on lisännyt hiilidioksidin määrää. Vuodesta 1970 vuoteen 2004 kasvihuonepäästöt ovat kasvaneet 70% sekä metaanipitoisuus on 2,5 kertainen. Ilmakehässä olevat kasvihuonekaasut heijastavat osan auringon tuottamasta lämmöstä takaisin maanpinnalle. Öljyn ja hiilen käyttämisen seurauksena ilmakehään jää normaalia enemmän lämpöenergiaa. Tämän seurauksena ilmaston lämpötila nousee sekä poikkeavat ja äärimmäiset sääilmiöt lisääntyvät. Ihminen on toimillaan rikkonut ja "sairastuttanut" normaalin ja elämää ylläpitämän mekanismin, eli maapallon oman lämmönsäätelyjärjestelmän. Tämän seurauksena ihmiskunta joutuu näkemään ja kokemaan monenlaisia tuhoa aiheuttavia katastrofeja.

EU haluaa pysäyttää ilmastonmuutoksen 2 asteeseen esiteolliseen aikaan verrattuna. Päästöt koko maailmassa tulisi laskea alle puolen vuoden 2002 tasosta vuoteen 2050 mennessä. Mutta nuo edellä mainitut rajoitukset eivät pysäytä ilmastonmuutoksen negatiivista kehitystä.

Tutkimukset osoittavat ilmastonmuutoksen olevan huonommalla tolalla kuin mitä ennusteet ovat sanoneet. Lämpötilat ovat nousussa ja jääpeite sulaa nopeammin kuin on ennustettu. Australian kohdalla ilmastonmuutos on hälyttävää. Seurauksena tulee olemaan lisääntyvää kuivuutta sekä suurpalot lisääntyvät. Jäätiköiden nopea sulaminen kohottaa myös merenpinnan korkeutta. Ympäristötutkijoiden mielestä Australian hallituksen täytyy ottaa vastuuta ympäristöstä. Saastuttavaa energiaa ei tule käyttää. On pyrittävä käyttämään puhtaampia energianlähteitä ja uutta puhtaampaa teknologiaa.

Washington, Lokakuu. 25 (Xinhua) Torstaina julkaistiin uusi tutkimus U.S. tieteen aikakauslehdessä, joka osoittaa etteivät ilmastotutkijat kykene määrittelemään arvioita ilmastonmutoksen tulevia vaikutuksia. Washingtonin yliopiston tiedemiesten mukaan on epävarmaa kuinka paljon llmasto tulee lämpenemään. Siksi tulisi rohkaista poliittisia päättäjiä tekemään ratkaisuja sensijaan että odotetaan parempia tutkimustuloksia.

Tiedemiesten mukaan epävarmuus ilmastonmuutoksen kehittymisessä on todella korkea, koska ilmastomme mekanismi itsessään on herkkä ja riippuu monista tekijöistä, kuten kasvihuonekaasuista sekä atmosfääristen hiukkasten korkeammasta tiivistymisestä, jotka heijastavat auringonvaloa takaisin avaruuteen. Tiedemiehet huomasivat että odotettua enemmän olosuhteet tulevat aiheuttamaan ilmaston lämpenemistä, mutta suurempi epävarmuus on olemassa siitä että kuinka paljon ilmastomme tulee lämpenemään. Tiedemiehet keksivät ja testasivat teoriaa, jonka uskotaan auttavan ilmastotutkijoita ymmärtämään todennäköisiä erilaisia tekijöitä, jotka vaikuttavat ilmastomme muuttumista. Lokakuu 26, 2007 news.xinhuanet.com

Ilmastonmuutoksen aiheuttama nouseva lämpötila tuhoaisi jopa yli puolet maapallon eläinlajeista.Tutkijat ovat päätyneet tutkimuksissaan edellä olevaan lausuntoon. Ilmastonmuutoksen (kasvihuonepäästöjen) arvioidaan nostavan maapallon lämpötilaa 1,8 C asteesta aina 4 C asteeseen saakka vuosisadan loppuun mennessä. Maapallon kohonnut lämpötila tulee hävittämään sukupuuttoon monia eläinlajeja. Lokakuu 25, 2007 planetark.org

Jumalan sana, eli Raamattu opettaa meille kuinka meidän tulee suhtautua maapalloon ja sen monimuotoiseen elämään:

1Mo 2:15 Ja Herra Jumala otti ihmisen ja pani hänet Eedenin paratiisiin viljelemään ja varjelemaan sitä.

Ihmiskunta ei kykene enää millään toimilla pysäyttämään negatiivista ilmastonmuutosta. Tästä huolimatta on hyvä tehdä se mikä vielä voidaan tehdä, eli koittaa elää siten että mahdollisimman vähän kuormittaa luontoa, sillä Jumala antoi ihmiselle käskyn viljellä ja varjella (suojella) maata. Ihminen on kuitenkin syntisenä, ylpeänä, ahneena ja kapinassa Jumalaa vastaan saastuttanut maan ja meren.

Ihmisen rahan ahneus on eräs syy sille miksi ihminen on turmellut maan ja aiheuttanut negatiivisen ja haitallisen ilmastonmuutoksen.

Jes 24:
3 Maa tyhjentämällä tyhjennetään ja ryöstämällä ryöstetään. Sillä Herra on tämän sanan puhunut.
4 Maa murehtii ja lakastuu, maanpiiri nääntyy ja lakastuu; kansan ylhäiset maassa nääntyvät.
5 Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton.
6 Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle.

Raamattu opettaa, että ihmiset tyhjentävät ja ryöstävät maan: Ihminen ahneudessaan on anastanut maan sisässä olevaa öljyä ja jalometalleja. Ihmisen toimien seurauksena maa saastuu ja maan ilmasto muuttuu elämälle vahingolliseen suuntaan. Ihminen ahneudessaan ja maapallon luonnonvaroja "ryöstäessään" saa aikaan maapallon pahoinvoinnin. Tämä pahoinvointi johtaa myös kasvihuoneilmiöön, joka nostaa rajusti maapallon lämpötilaa. ihmiskunta on saastuttanut maapallon synnin rikkomuksen tähden, kun haluaa elää erossa Jumalasta. Sentähden kirous kalvaa maata ja ihmiset joutuvat kärsimään monenlaista tuhoa ja katastrofia maailmassa.

Ilm 16:
8 ¶ Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella.
9 Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian.
10 Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa
11 ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa.
12 ¶ Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille.

Ilmestyskirja kertoo, että Eufrat-virta tulee kuivumaan. Se on varsin mielenkiintoista että nykyisillä satelliittikuvilla on seurattu Eufrat-virtaa ja huomattu sen alkaneen kuivumaan. Samoin tiedemiehet ovat tutkineet, että kasvihuoneilmiö saa aikaan myös jokien kuivumista ja on tutkittu, että kasvihuoneilmiö myös suuresti vaikuttaa Eufrat-virran kuivumiseen. Eufrat-virta kulkee Syyrian ja Irakin alueella. Raamattu sanoo, että kuivuneen virran poikki tulee idästä (Kiina) sota-armeija käymään sotaa Harmagedonille, eli Israeliin. Tiedemiehet ovat tutkineet, että niin Tigris- kuin Eufrat-virtojen kuivumisen taustalla vaikuttaa voimakkaasti kasvihuoneilmiö. Raamattu siis myös kertoo meille kasvihuoneilmiön seurauksista, jonka tähden osa virroista ja joista kuivuvat. Lopun ajan ilmasto tulee muuttumaan joissakin paikoin paahtavan kuumaksi. Raamatun mukaan ihminen ei siis kykene poistamaan kasvihuoneilmiön aiheuttamaa maapallon lämpötilan nousua. Silti on hyvä, että ihmiset ovat heränneet huomaamaan kuinka suuri uhka ilmastomuutos on ihmiskunnalle ja hyvä on että jotakin tehdään asian torjumiseksi. Mutta Raamatun mukaan ihmiskunta ei kuitenkaan pysty estämään ilmaston muutoksesta aiheutuvia katastrofeja. Ihmiskunnalla on edessään monenlaisten tuhojen ja katastrofien vuodet, jotka koko ajan lisääntyvät.

Jooel 1:
10 Hävitetty on pelto, maa murehtii; sillä vilja on hävitetty, viinistä on tullut kato, öljy on kuivunut.
11 Peltomiehet ovat joutuneet häpeään, viinitarhurit valittavat nisun ja ohran tähden, sillä mennyt on pellon sato.
12 Viiniköynnöstä on kohdannut kato, viikunapuu on kuihtunut, granaattipuu ja myös palmu ja omenapuu; kaikki kedon puut ovat kuivettuneet. Niin, häpeään on joutunut ilo, ihmislasten joukosta pois.....
16 Eikö ole otettu meiltä ruoka silmäimme edestä sekä meidän Jumalamme huoneesta ilo ja riemu?
17 Surkastuneet ovat siemenjyvät multiensa alla, varastohuoneet autiot, aitat puretut, kun viljasta on kato.
18 Kuinka huokaa karja, kuinka hädissään ovat raavaslaumat, sillä ei ole niillä laidunta! Myös lammaslaumat joutuvat perikatoon.
19 Sinua, Herra, minä huudan, sillä tuli on kuluttanut erämaan laitumet ja liekki polttanut kaikki kedon puut.
20 Metsän eläimetkin sinua ikävöivät, sillä vesipurot ovat kuivuneet ja tuli on kuluttanut erämaan laitumet.

Jooelin kirja kertoo ihmiskunnan lopun ajoista. Jooelin kirjan kuvauksen mukaan viljasta on kato sillä tuli (lopun ajan suurtulipalot kuivuuden tähden) on kuluttanut laitumia. Jooel kuvaa myös vesipurojen kuivumista. Jooel kuvaa myös ilmastonmuutoksen seurauksia.

Jes 19:
4 Minä annan Egyptin tylyn herran käsiin, ja kova kuningas on hallitseva heitä, sanoo Herra, Herra Sebaot.
5 Vedet virrasta loppuvat, joki ehtyy ja kuivuu.
6 Joet levittävät löyhkää, Egyptin kanavat mataloituvat ja ehtyvät, ruoko ja kaisla lakastuvat.
7 Ruohostot Niilivirran varsilla, virran suussa, ja kaikki Niilivirran kylvömaat kuivuvat, kuihtuvat ja häviävät.
8 Kalastajat valittavat ja murehtivat; kaikki, jotka heittävät onkea virtaan ja laskevat verkkoa veteen, nääntyvät.

Jesaja profetoi Niilivirran alueiden kuivumista. Lopun aikoina Niilivirran alueilla tapahtuu kuivumista ilmastonmuutoksen seurauksena ja nämä seuraukset ovat Niilinvirran alueilla katastrofaalisia.

Luuk 21:11 ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.

Luuk 21:25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

Luukas kuvaa tapahtumia lopun ajassa juuri ennen Jeesuksen tulemusta. Luukas kertoo lopun ajan suurista maanjäristyksistä, taudeista ja nälänhädästä, jotka rasittavat ihmiskuntaa. Luukas kertoo myös lopun ajan ihmiskunnan olevan ahdistuneita ja epätoivoisia meren aaltojen pauhun tähden. Luukkaan kuvaamat tapahtumat ovat kuvausta suurkatastrofeista kuten tsunamien ja pyörremyrskyjen (hurrikaanien) nostattamista tuhoisista aalloista, jotka saavat aikaan isoja tuhoja. Lopun aikana ihmiskunta on ilmastonmuutoksen aiheuttamien katastrofien kohteena. Mikä on perimmäinen syy ilmastonmuutokseen ja lopun ajan katastrofeihin? Raamattu kertoo sen meille Jesajan kautta:

Jes 24:
1 ¶ Katso, Herra tekee maan tyhjäksi ja autioksi, mullistaa sen muodon ja hajottaa sen asukkaat.
2 Ja niinkuin kansan käy, niin papinkin, niinkuin orjan, niin hänen herransa, niinkuin orjattaren, niin hänen emäntänsä, niinkuin ostajan, niin myyjän, niinkuin lainanottajan, niin lainanantajan, niinkuin velallisen, niin velkojankin.
3 Maa tyhjentämällä tyhjennetään ja ryöstämällä ryöstetään. Sillä Herra on tämän sanan puhunut.
4 Maa murehtii ja lakastuu, maanpiiri nääntyy ja lakastuu; kansan ylhäiset maassa nääntyvät.
5 Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton.
6 Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle.

Kirous kalvaa maata ihmisten syntien tähden sekä ihmisten kapinallisuuden tähden (Jumalaa kohtaan).

Hoos 4:
1 ¶ Kuulkaa Herran sana, te israelilaiset, sillä Herralla on oikeudenkäynti maan asukasten kanssa; sillä ei ole uskollisuutta, ei laupeutta eikä Jumalan tuntemusta maassa.
2 Vannotaan ja valhetellaan, murhataan, varastetaan ja rikotaan aviot, murtaudutaan taloihin, ja verityö verityötä seuraa.
3 Sentähden maa murehtii, ja kaikki siinä asuvaiset nääntyvät, metsän eläimet ja taivaan linnut; myöskin kalat merestä katoavat.

Ihmiset ei halua elää Jumalan tahdon mukaan ja ovat synnin orjina kapinassa Jumalaa vastaan ja siitä johtuu kaikenlainen synnin tekeminen. Tämän seurauksena myös syntiset ihmiset saastuttavat maan ja saavat aikaan ilmastonmuutoksen, jota ihmiskunta ei kykene korjaamaan. Mikä on lopullinen ratkaisu maapallon pelastusoperaatioon?
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

PetriFB kirjoitti: Mikä on lopullinen ratkaisu maapallon pelastusoperaatioon?
Ilm 13:
16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

Ihmiskunnan viimeisinä päivinä lopun ajassa nousee antikristus ja hänen valtakuntansa, joka tarjoaa myös ratkaisuaan ilmastonmuutokseen. Antikristilliset voimat ja vallat ajavat voimakkaasti asioita ja ajatuksia ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi ja sen kautta myös kontrolloivat maailmaa ja sen taloutta. antikristus saa valtaansa koko maailman niin rikkaat kuin köyhät, eikä kukaan voi ostaa ja myydä hänen valtakunnassaan kuin se joka on antanut itsensä merkitä pedon merkillä. antikristus tulee esiintymään suurena hyväntekijänä, joka ratkaisee maailman ongelmat myös ilmastonmuutoksen ongelmat. antikristus toimii hyvin samalla tavalla kuin Hitler toimi aikanaan. Hitler teki alussa paljon hyvää Saksassa, tarjosi työtä ja teki hyödyllisiä uudistuksia yhteiskunnassa, mutta lopulta johti Saksan täydelliseen tuhoon ja sekasortoon. Samalla tavalla tulee käymään myös antikristuksen kanssa, eli hän aluksi tekee "hyviä" asioita, mutta kuitenkin lopulta aiheuttaa jokaisen ihmisen tuhon, joka on antautunut palvelemaan antikristusta. antikristus ei ole oikea lopullinen ratkaisu, vaan iankaikkisen tuhon tie jokaiselle joka häntä uskoo ja palvelee.

1 Tim 2:
3 Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme,
4 joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.
5 Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus,
6 joka antoi itsensä lunnaiksi kaikkien edestä, josta todistus oli annettava aikanansa,

San 28:13 Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon.

Room 10:
9 Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
10 sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.

Oikea lopullinen ratkaisu ihmiselle on tunnustaa syntinsä Jumalalle ja halu hylätä syntielämä sekä uskoa Herraan Jeesukseen Kristukseen. Näin saat syntisi anteeksi sekä iankaikkisen elämän ja osan uudesta tulevasta maailmasta Uudessa Jerusalemissa.

Ilm 21:
1 ¶ Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.
2 Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.
3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;
4 ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt."
5 Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki". Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet".
6 Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.
7 Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani.
8 Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."

Raamattu opettaa että tämä nykyinen maapallo tulee häviämään ja Jumala luo uuden taivaan ja maan, johon synti ja sen aiheuttama tuho ei saa koskaan koskea. Raamattu opettaa siis että ihmiset ovat saastuttaneet synnin kapinan tähden tämän nykyisen maapallon. Tämän tähden Jumala sallii sen tuhoutumisen, mutta luo uuden taivaan maan, jota synti ei voi koskaan koskettaa tai tuhota ja tässä uudessa maailmassa asuvat kaikki ne jotka ovat uskoneet Raamatun Jumalaan. Kaikki muut ihmiset joutuvat epäuskonsa ja synnin kapinan tähden iankaikkiseen kadotukseen.

Tämän nykyisen maailman tuhoutuminen on siis ihmisen synnin kapinan syytä. Jumala salli sen, mutta luo siis uuden ja täydellisen maailman niille, jotka Häntä rakastavat. On kuitenkin hyvä siitä huolimatta elää Jumalan käskyn mukaisesti tässä nykyisessä maailmassa ja elää siten, että varjelemme (suojelemme) maata, emmekä tuhoa sitä. Mutta kaikkein tärkeintä on vastaanottaa Jumala valmistama pelastus Jeesuksessa Kristuksessa. Monet ihmiset haluavat suojella luontoa ja maapalloa sekä pelastaa maapallon, mutta eivät ymmärrä sitä, että heidän tulisi pelastua synnin ja saatanan orjuudesta iankaikkiseen elämään. On siis todella surullista, että monet ihmiset joutuvat kadotukseen huolimatta siitä, että haluavat hyvää maapallollemme. Vielä tänään on jäljellä armonaikaa ja mahdollisuus katuen tunnustaa syntinsä Jumalalle ja uskoa Herraan Jeesukseen Kristukseen.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 15901
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Viesti Kirjoittaja Niba »

Neitseellinen syntymä on totta! Kirvoilla(joillakin kaloilla ja useilla hynteisillä muttei koskaan nisäkkäillä).
Pyyhin Netikettiin..
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 6842
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Viesti Kirjoittaja So Hard »

Kato Petri Dexterin kausi 6.

http://s7icky.tv/?s=dexter+season+6

Sieltä saat ohjetta miten oikeasti uskotaan.
Avioliitto on ihmeellinen asia. Sen avulla kaksi olentoa kestää vaikeudet joita heille ei olisi tullutkaan jolleivät he olisi menneet naimisiin! -Lucky Luke
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Niba kirjoitti:Neitseellinen syntymä on totta! Kirvoilla(joillakin kaloilla ja useilla hynteisillä muttei koskaan nisäkkäillä).
Jesaja 7:14; Sentähden Herra itse antaa teille merkin: Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel.

Tässä esiintyvä sana almah tarkoittaa neitsyttä ja nuorta neitoa. Jeesushan syntyi neitseestä johon ei ollut vielä mies koskenut. Monet kiistelevät siitä ettei almah tarkoita neitsyttä vaan neitoa. Raamattu todistaa itse, että sana almah tarkoittaa myös neitsyttä.

Matt 1:20-25; Mutta kun hän tätä ajatteli, niin katso, hänelle ilmestyi unessa Herran enkeli, joka sanoi: "Joosef, Daavidin poika, älä pelkää ottaa tykösi Mariaa, vaimoasi; sillä se, mikä hänessä on siinnyt, on Pyhästä Hengestä. 21 Ja hän on synnyttävä pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus, sillä hän on vapahtava kansansa heidän synneistänsä." 22 Tämä kaikki on tapahtunut, että kävisi toteen, minkä Herra on puhunut profeetan kautta, joka sanoo: 23 "Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan, ja tälle on annettava nimi Immanuel", mikä käännettynä on: Jumala meidän kanssamme. 24 Herättyään unesta Joosef teki, niinkuin Herran enkeli oli käskenyt hänen tehdä, ja otti vaimonsa tykönsä 25 eikä yhtynyt häneen, ennenkuin hän oli synnyttänyt pojan. Ja hän antoi hänelle nimen Jeesus.

Maria oli neitsyt ja hänen kohtunsa hedelmöittyi Pyhän Hengen vaikutuksesta niin kuin Raamattukin opettaa. Maria oli synnyttävä pojan jonka nimeksi tuli laittaa Jeesus ( Jumala pelastaa, pelastus, apu ). Jeesuksen syntymän tarkoituksena olikin vapauttaa ihminen synnin vallasta. Raamatussa on opetus ettei kukaan muu voi antaa syntejä anteeksi ja vapauttaa synneistä kuin Jumala yksin. Ja näinhän tapahtui Jeesuksen kuollessa ristinpuulla ja noustessa ylös, siinä on pelastus yhdessä kertakaikkisessa uhrissa jonka Jeesus antoi ainiaaksi. Kukaan ihminen ei ole syntynyt samalla tavalla kuin Jeesus, joka syntyi Pyhän Hengen hedelmöittämänä. Tällainen syntyminen todistaa ettei Jeesus ole tavallinen ihminen. Tämä todistaa myös Jeesuksen Jumalallisen alkuperän eihän normaalisti ihmiset synny Pyhän Hengen hedelmöittämänä niin kuin Jeesus syntyi. Marian tuli olla puhdas ja koskematon muutoin ei hänen kohtunsa olisi siinnyt Pyhästä Hengestä.

Jumalan enkelikin todisti ja puolusti Mariaa ja hänen koskemattomuuttaan. Joosef kun Huomasi Marian olevan raskaana hän aikoi salaisesti hyljätä Marian. Mutta Jumalan enkeli ilmestyi Joosefille sanoen: Älä pelkää ottaa tykösi Mariaa, sillä se mikä hänessä on siinnyt on Pyhästä Hengestä. Maria ei ollut raskaana miehelle vaan Pyhä Henki oli hedelmöittänyt Marian ja tämä oli se sanoma jonka enkeli toi Joosefille. Ja Herran enkeli vielä siteeraa Jesajan kirjaa 7:ttä lukua sanoen: Tämä kaikki on tapahtunut, että kävisi toteen, minkä Herra on puhunut profeetan kautta, joka sanoo: "Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan, ja tälle on annettava nimi Immanuel", mikä käännettynä on: Jumala meidän kanssamme. Herran enkelikin antoi todistuksen siitä että, Maria oli neitsyt. Maria itsekin antaa Raamatussa todistuksen hänen neitsyydestään.

Luuk 1:26-35; Kuudentena kuukautena sen jälkeen Jumala lähetti enkeli Gabrielin Galilean kaupunkiin, jonka nimi on Nasaret, 27 neitsyen tykö, joka oli kihlattu Joosef nimiselle miehelle Daavidin suvusta; ja neitsyen nimi oli Maria. 28 Ja tullessaan sisälle hänen tykönsä enkeli sanoi: "Terve, armoitettu! Herra olkoon sinun kanssasi." 29 Mutta hän hämmästyi suuresti siitä puheesta ja mietti, mitä tämä tervehdys mahtoi tarkoittaa. 30 Niin enkeli sanoi hänelle: "Älä pelkää, Maria; sillä sinä olet saanut armon Jumalan edessä. 31 Ja katso, sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus. 32 Hän on oleva suuri, ja hänet pitää kutsuttaman Korkeimman Pojaksi, ja Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä, valtaistuimen, 33 ja hän on oleva Jaakobin huoneen kuningas iankaikkisesti, ja hänen valtakunnallansa ei pidä loppua oleman." 34 Niin Maria sanoi enkelille: "Kuinka tämä voi tapahtua, kun minä en miehestä mitään tiedä?" 35 Enkeli vastasi ja sanoi hänelle: "Pyhä Henki tulee sinun päällesi, ja Korkeimman voima varjoaa sinut; sentähden myös se pyhä, mikä syntyy, pitää kutsuttaman Jumalan Pojaksi.

Enkeli sanoi Marialle sinä tulet raskaaksi, johon Maria sanoo: Kuinka tämä voi tapahtua, kun minä en miehestä mitään tiedä. Marian oma todistus on myös raskauttava todiste hänen neitsyydestään. Jeesusta piti kutsua Korkeimman Pojaksi mikä tarkoittaa Jeesuksen olevan todella Jumalan Poika, mikä käy ilmi jakeesta 35. Herra Jumala antaa Jeesukselle, Daavidin, hänen Isänsä valtaistuimen. Daavidin isä oli Iisai joka ei ollut kuningas ja jolla ei ollut valtakuntaa jota hallita eikä valtaistuinta millä istua. Daavidilla oli myös toinen Isä, joka on Jumala ja jolla on valtaistuin. Ja tuo Daavidin Isä tarkoittaakin selvästi Jumalaa tässä kohdassa eikä Daavidin lihallista isää Iisaita. Jeesus saa Isänsä valtaistuimen, joka on Jumalan valtaistuin. Ilmestyskirjan lopussa Jumala ja Karitsa istuvat valtaistuimella.

Todistus almah sanan merkityksestä

Jesaja 7:14; Sentähden Herra itse antaa teille merkin: Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel.
Herran Jeesuksen neitseestäsyntyminen on koitettu kumota mm. Jesaja 7:14 jakeen perusteella väittäen, että hepreankielen sana almah, ei tarkoita neitsyttä, vaan nuorta naista. Totuus on kuitenkin se, että almah tarkoittaa nuorta naista, joka on neitsyt. Todisteena tälle on juutalaisten kääntämä Septuaginta Raamattu, joka käännettiin hepreasta kreikankielelle. Septuaginta käännös tehtiin n. pari sataa vuotta ennen Herran Jeesuksen syntymää. Septuaginta käänsi hepreankielen sanan almah kreikan sanalla parthenos. Parthenos tarkoittaa nuorta naista joka on neitsyt sekä naista joka ei ole ollut harjoittanut sukupuoliyhteyttä miehen kanssa.

Juutalaisuus ei hyväksy sitä, että Herraa Jeesusta pidetään Messiaana, siksi he (ortodoksijuutalaisuus) väittävät, että almah ei tarkoita neitsyttä. Kun juutalaisuus ei tiennyt mitään Herrasta Jeesuksesta, niin pari sataa vuotta ennen Jeesuksen syntymää he käänsivät Septuaginta käännökseen Jesaja 7:14 kreikankielen sanan parthenos, joka tarkoittaa nuorta naista joka on neitsyt sekä naista joka ei ole harjoittanut sukupuoliyhteyttä miehen kanssa. Septuagintan käännös todistaa sen, että ennen Jeesuksen syntymää juutalaiset ymmärsivät almah sanan merkitsevän nuorta naista, joka on neitsyt.

Abraham Even Shushanin VT:n sanakirja kertoo, että almah tarkoittaa neitoa, joka ei ole naimisissa. Juutalaisuudessa ja varsinkin Marian päivinä sekä sitä ennen neitsyyttä pidettiin ehtona avioliitolle; eli almah oli neitsyt. Varsinainen neitsyt sana on hepreaksi betulah. 1 Moos 24:ssa luvussa Rebekasta Iisain vaimosta käytetään molempia sanoja betulah ja almah joka oli neitsyt; näin VT:n todistuksen mukaan almah todellakin tarkoittaa naimatonta neitsyttä.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

PetriFB kirjoitti:
PetriFB kirjoitti: Mikä on lopullinen ratkaisu maapallon pelastusoperaatioon?
Ilm 13:
16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

Ihmiskunnan viimeisinä päivinä lopun ajassa nousee antikristus ja hänen valtakuntansa, joka tarjoaa myös ratkaisuaan ilmastonmuutokseen. Antikristilliset voimat ja vallat ajavat voimakkaasti asioita ja ajatuksia ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi ja sen kautta myös kontrolloivat maailmaa ja sen taloutta. antikristus saa valtaansa koko maailman niin rikkaat kuin köyhät, eikä kukaan voi ostaa ja myydä hänen valtakunnassaan kuin se joka on antanut itsensä merkitä pedon merkillä. antikristus tulee esiintymään suurena hyväntekijänä, joka ratkaisee maailman ongelmat myös ilmastonmuutoksen ongelmat. .
MIssäs kohtaa Raamattua tämä ilmastonmuutos mainitaankaan?
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

NuoriDaavid kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:
PetriFB kirjoitti: Mikä on lopullinen ratkaisu maapallon pelastusoperaatioon?
Ilm 13:
16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

Ihmiskunnan viimeisinä päivinä lopun ajassa nousee antikristus ja hänen valtakuntansa, joka tarjoaa myös ratkaisuaan ilmastonmuutokseen. Antikristilliset voimat ja vallat ajavat voimakkaasti asioita ja ajatuksia ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi ja sen kautta myös kontrolloivat maailmaa ja sen taloutta. antikristus saa valtaansa koko maailman niin rikkaat kuin köyhät, eikä kukaan voi ostaa ja myydä hänen valtakunnassaan kuin se joka on antanut itsensä merkitä pedon merkillä. antikristus tulee esiintymään suurena hyväntekijänä, joka ratkaisee maailman ongelmat myös ilmastonmuutoksen ongelmat. .
MIssäs kohtaa Raamattua tämä ilmastonmuutos mainitaankaan?
Jes 24:
1 ¶ Katso, Herra tekee maan tyhjäksi ja autioksi, mullistaa sen muodon ja hajottaa sen asukkaat.
2 Ja niinkuin kansan käy, niin papinkin, niinkuin orjan, niin hänen herransa, niinkuin orjattaren, niin hänen emäntänsä, niinkuin ostajan, niin myyjän, niinkuin lainanottajan, niin lainanantajan, niinkuin velallisen, niin velkojankin.
3 Maa tyhjentämällä tyhjennetään ja ryöstämällä ryöstetään. Sillä Herra on tämän sanan puhunut.
4 Maa murehtii ja lakastuu, maanpiiri nääntyy ja lakastuu; kansan ylhäiset maassa nääntyvät.
5 Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton.
6 Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle.

Ihminen ahneudessaan ja maapallon luonnonvaroja "ryöstäessään" saa aikaan maapallon pahoinvoinnin. Tämä pahoinvointi johtaa myös kasvihuoneilmiöön, joka nostaa rajusti maapallon lämpötilaa. ihmiskunta on saastuttanut maapallon synnin rikkomuksen tähden, kun haluaa elää erossa Jumalasta. Sentähden kirous kalvaa maata ja ihmiset joutuvat kärsimään monenlaista tuhoa ja katastrofia maailmassa.

Ilm 16:
8 ¶ Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella.
9 Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian.
10 Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa
11 ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa.
12 ¶ Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille.

Ilmestyskirja kertoo, että Eufrat-virta tulee kuivumaan. Se on varsin mielenkiintoista että nykyisillä satelliittikuvilla on seurattu Eufrat-virtaa ja huomattu sen alkaneen kuivumaan. Samoin tiedemiehet ovat tutkineet, että kasvihuoneilmiö saa aikaan myös jokien kuivumista ja on tutkittu, että kasvihuoneilmiö myös suuresti vaikuttaa Eufrat-virran kuivumiseen. Eufrat-virta kulkee Syyrian ja Irakin alueella. Raamattu sanoo, että kuivuneen virran poikki tulee idästä (Kiina) sota-armeija käymään sotaa Harmagedonille, eli Israeliin. Tiedemiehet ovat tutkineet, että niin Tigris- kuin Eufrat-virtojen kuivumisen taustalla vaikuttaa voimakkaasti kasvihuoneilmiö. Raamattu siis myös kertoo meille kasvihuoneilmiön seurauksista, jonka tähden osa virroista ja joista kuivuvat. Lopun ajan ilmasto tulee muuttumaan joissakin paikoin paahtavan kuumaksi. Raamatun mukaan ihminen ei siis kykene poistamaan kasvihuoneilmiön aiheuttamaa maapallon lämpötilan nousua. Silti on hyvä, että ihmiset ovat heränneet huomaamaan kuinka suuri uhka ilmastomuutos on ihmiskunnalle ja hyvä on että jotakin tehdään asian torjumiseksi. Mutta Raamatun mukaan ihmiskunta ei kuitenkaan pysty estämään ilmaston muutoksesta aiheutuvia katastrofeja. Ihmiskunnalla on edessään monenlaisten tuhojen ja katastrofien vuodet, jotka koko ajan lisääntyvät.

Jooel 1:
10 Hävitetty on pelto, maa murehtii; sillä vilja on hävitetty, viinistä on tullut kato, öljy on kuivunut.
11 Peltomiehet ovat joutuneet häpeään, viinitarhurit valittavat nisun ja ohran tähden, sillä mennyt on pellon sato.
12 Viiniköynnöstä on kohdannut kato, viikunapuu on kuihtunut, granaattipuu ja myös palmu ja omenapuu; kaikki kedon puut ovat kuivettuneet. Niin, häpeään on joutunut ilo, ihmislasten joukosta pois.....
16 Eikö ole otettu meiltä ruoka silmäimme edestä sekä meidän Jumalamme huoneesta ilo ja riemu?
17 Surkastuneet ovat siemenjyvät multiensa alla, varastohuoneet autiot, aitat puretut, kun viljasta on kato.
18 Kuinka huokaa karja, kuinka hädissään ovat raavaslaumat, sillä ei ole niillä laidunta! Myös lammaslaumat joutuvat perikatoon.
19 Sinua, Herra, minä huudan, sillä tuli on kuluttanut erämaan laitumet ja liekki polttanut kaikki kedon puut.
20 Metsän eläimetkin sinua ikävöivät, sillä vesipurot ovat kuivuneet ja tuli on kuluttanut erämaan laitumet.

Jooelin kirja kertoo ihmiskunnan lopun ajoista. Jooelin kirjan kuvauksen mukaan viljasta on kato sillä tuli (lopun ajan suurtulipalot kuivuuden tähden) on kuluttanut laitumia. Jooel kuvaa myös vesipurojen kuivumista. Jooel kuvaa myös ilmastonmuutoksen seurauksia.

Jes 19:
4 Minä annan Egyptin tylyn herran käsiin, ja kova kuningas on hallitseva heitä, sanoo Herra, Herra Sebaot.
5 Vedet virrasta loppuvat, joki ehtyy ja kuivuu.
6 Joet levittävät löyhkää, Egyptin kanavat mataloituvat ja ehtyvät, ruoko ja kaisla lakastuvat.
7 Ruohostot Niilivirran varsilla, virran suussa, ja kaikki Niilivirran kylvömaat kuivuvat, kuihtuvat ja häviävät.
8 Kalastajat valittavat ja murehtivat; kaikki, jotka heittävät onkea virtaan ja laskevat verkkoa veteen, nääntyvät.

Jesaja profetoi Niilivirran alueiden kuivumista. Lopun aikoina Niilivirran alueilla tapahtuu kuivumista ilmastonmuutoksen seurauksena ja nämä seuraukset ovat Niilinvirran alueilla katastrofaalisia.

Luuk 21:11 ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.

Luuk 21:25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

Luukas kuvaa tapahtumia lopun ajassa juuri ennen Jeesuksen tulemusta. Luukas kertoo lopun ajan suurista maanjäristyksistä, taudeista ja nälänhädästä, jotka rasittavat ihmiskuntaa. Luukas kertoo myös lopun ajan ihmiskunnan olevan ahdistuneita ja epätoivoisia meren aaltojen pauhun tähden. Luukkaan kuvaamat tapahtumat ovat kuvausta suurkatastrofeista kuten tsunamien ja pyörremyrskyjen (hurrikaanien) nostattamista tuhoisista aalloista, jotka saavat aikaan isoja tuhoja. Lopun aikana ihmiskunta on ilmastonmuutoksen aiheuttamien katastrofien kohteena. Mikä on perimmäinen syy ilmastonmuutokseen ja lopun ajan katastrofeihin? Raamattu kertoo sen meille Jesajan kautta:

Jes 24:
1 ¶ Katso, Herra tekee maan tyhjäksi ja autioksi, mullistaa sen muodon ja hajottaa sen asukkaat.
2 Ja niinkuin kansan käy, niin papinkin, niinkuin orjan, niin hänen herransa, niinkuin orjattaren, niin hänen emäntänsä, niinkuin ostajan, niin myyjän, niinkuin lainanottajan, niin lainanantajan, niinkuin velallisen, niin velkojankin.
3 Maa tyhjentämällä tyhjennetään ja ryöstämällä ryöstetään. Sillä Herra on tämän sanan puhunut.
4 Maa murehtii ja lakastuu, maanpiiri nääntyy ja lakastuu; kansan ylhäiset maassa nääntyvät.
5 Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton.
6 Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle.

Kirous kalvaa maata ihmisten syntien tähden sekä ihmisten kapinallisuuden tähden (Jumalaa kohtaan).
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

Onko ilmastonmuutoksen torjunta hyvä vai huono asia?
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

NuoriDaavid kirjoitti:Onko ilmastonmuutoksen torjunta hyvä vai huono asia?
Jumalan sana, eli Raamattu opettaa meille kuinka meidän tulee suhtautua maapalloon ja sen monimuotoiseen elämään:

1Mo 2:15 Ja Herra Jumala otti ihmisen ja pani hänet Eedenin paratiisiin viljelemään ja varjelemaan sitä.

Ihmiskunta ei kykene enää millään toimilla pysäyttämään negatiivista ilmastonmuutosta. Tästä huolimatta on hyvä tehdä se mikä vielä voidaan tehdä, eli koittaa elää siten että mahdollisimman vähän kuormittaa luontoa, sillä Jumala antoi ihmiselle käskyn viljellä ja varjella (suojella) maata. Ihminen on kuitenkin syntisenä, ylpeänä, ahneena ja kapinassa Jumalaa vastaan saastuttanut maan ja meren.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Vastaa Viestiin