Aika hieno rekryilmoitus!!!11Bluntly kirjoitti:^^^ Olisi yksi firma tiedossa, joka hakee kokeneita orjia jos ei haittaa palkan pudotus, ympärivuorokautiset työpäivät ja kakan lentäminen tuulettimeen.
Kevyt keskiviikko
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Onneksi ei ole ollu ihan hirveesti muita tapauksia kuin nämä yt:t. Mut kyllä nääki rassaa. Varsinki ku tätä pyöritystä on tosiaan ollu jatkuvasti. Kyllähän yhet YT:t viidessä vuodessa hoitais mut mulla on ollu neljässä vuodessa 19:t. Enkä ees oo ollu mukana kaikissa mitä on ollu. Ei ole fiksua tämä toiminta.exPertti kirjoitti:On se sitä ollut varmaan ainakin viimeiset vuodet.annepa kirjoitti:Mut en oo varma haluanko enää olla luottamushenkilö. Tää on aika raskasta.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
- musta muumio
- Elämätön Kitisijä
- Viestit: 259
- Liittynyt: 20.01.2011 15:06
Juuri näin. Lapsena tarhassa puolipakolla syötetty matoinen kukkakaali teki lähtemättömän vaikutuksen.Vesper kirjoitti:Parsakaali on parhautta. Kukkakaali sen sijaan on
Kaalikeskusteluun vielä semmoinen lisä, että höyryttämällä kasvikset ovat parhaimmillaan. Toki kuitenkin al dente, kuten Saatana tuossa yllä listasi.
Joo. Kaalin keittämisestä lähtee tosin yleisesti ottaen kyllä todella paha haju. Keitetyistä kaaleista minusta selvästi paras on (ei-ylikypsä) ruusukaali, mutta myös parsa- ja kukkakaali ovat erinomaisia. Tavoiteltavan ei-mössöyden saavuttamiseksi erityisesti kukkakaalille tekee myös hyvää vaikka uunissa paistaminen keittämisen päälle (hieman voita ja vaikka korppujauhoja pintaan ja rapeuttava sessio uunissa, ah!) tai ihan grillaaminen. Parhaimmillaan kukkakaali saattaa kuitenkin olla ihan raakana. Valkokaalin suhteen olen aika vahvasti maustetun kaalipadan ystävä, vaikka kaalikääryleet ja kaalipiirakka ovat nekin mainioita. Uusin tuttavuus kaalikansasta on kyssäkaali, jonka sujuvaa käyttöä vielä opettelen.swirl kirjoitti:^Mä tykkään ruusukaalistakin! Kunhan sitä ei ole keitetty ihan mössöksi. Sama koskee kyllä noita kaikkia kaaleja. Pitää olla al dente.
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."
Kukkakaalista tulee ihan mahtava muusi! Siis jos ei halua syyä pottumuusia, tässä on oiva korvike.
Viimeisin villityksemme on kaalisalaatti eli amörikaksi sanottuna coleslaw, joka tehdään varhaiskaalista ja maustetaan chilillä. Jopa hellu, joka "inhoaa" kaalia, tykkää tästä. Villitys on kestänyt parisen vuotta. Pitäisi siis keksiä jo uusi.
Hellu mietti myös että onkohan olemassa tapaa, jolla kukkakaalista saadaan hänen suunsa mukainen. Epäilen että joku chilimarinointi olisi toimiva tapa. Chili nyt yleensä on hänelle se juttu, joka saa kaiken hyvän makuiseksi. Itsehän syön kukkakaalia (ja montaa muutakin kaalia) vaikka missä muodossa.
Viimeisin villityksemme on kaalisalaatti eli amörikaksi sanottuna coleslaw, joka tehdään varhaiskaalista ja maustetaan chilillä. Jopa hellu, joka "inhoaa" kaalia, tykkää tästä. Villitys on kestänyt parisen vuotta. Pitäisi siis keksiä jo uusi.
Hellu mietti myös että onkohan olemassa tapaa, jolla kukkakaalista saadaan hänen suunsa mukainen. Epäilen että joku chilimarinointi olisi toimiva tapa. Chili nyt yleensä on hänelle se juttu, joka saa kaiken hyvän makuiseksi. Itsehän syön kukkakaalia (ja montaa muutakin kaalia) vaikka missä muodossa.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
exsu kirjoitti:^ Laitatko tarkemmat ohjeet vaikka keittokirjaosastolle? Mä olen suuri coleslawin ystävä, mutta chili ei ole tullut edes mieleen sen maustamisessa. Voisi kokeilla.
Joo laitan heti kun saan ohjeen itelleni, se on vissin hellun spostissa.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Olen eri mieltä, muusiksi vaan ja kermaa ja voita sekaan. Ja vähän suolaa.Vesper kirjoitti:Kukkakaali on syötävää raakana, kuten valkokaalikin. Kypsennettynä suoraan saatanasta heti sukkahousujen jälkeen (en syö sukkahousuja).
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Re: Kevyt keskiviikko
Joillekin kissoille se on viimeinen hoito..Vesper kirjoitti:
Minä lähden nyt piikille.
Kaikki kaali käy kaikissa muodoissaan, soppaan, lihasoppaan, jne.
Parsaa syön vaikka elimistöni hajottaa asparagiinia ja sen kyllä haistaa, vaikkei se kaalikasvi olekaan vaan asparagus.
Ajattelin olevani puutteellinen mutta minullapas onkin hajottava geeni! 40%
Pyyhin Netikettiin..
- Riemumieli
- Kitisijä
- Viestit: 5971
- Liittynyt: 20.08.2005 23:12
- Paikkakunta: Vantaa
Ärh, hirveen kiusaannuttavaa kuunnella kun on tapahtunut väärinymmärryksiä ja väärintekoja ja "uhri" haluaa selvittää että miksi ja esimies ja sen esimies vaan hokee että "ei katsota menneisyyteen vaan tulevaisuuteen, ei puhuta tästä enää".
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Eikö ne hiivat pidä ensin saada pesään? EI kai itsestään hiivatulehdusta?Riemumieli kirjoitti:Sukkiksilla voi myös korjata auton ja ovat muutenkin ilmeisesti monikäyttöiset. Tavara kaiketi hikoaa myös tehokkaasti sukkiksissa, joten varokaa hiivatulehdusta!
Vai onko sinulla manalamaista kokemuksen rintaontelon värinää asiasta?
Voiko sinun pimppi hyvin vai not?
Pyyhin Netikettiin..
Mä en nyt oikein voi olla yhdistämättä tätä aiempaan keskusteluun, jossa Hämis suositteli autoritaarista kasvatusta, vaikka juuri hänen kohdallaan tulee erityisen suuri kiusaus keittiöpsykologioida autoritaarisen kasvatuksen tuottamista ongelmista.Haemaeraemies kirjoitti:Ehkä, mutta veikkaan että jengistämme löytyy myös niitä, joille liika suojelu on luonut kuvan PELOTTAVASTA, VAARALLISESTA JA PAHASTA MAAILMASTA, ja sen takia rajoittavat omia mahdollisuuksiaan tehdä ja kokea. Noita tapauksia kasvaa varmasti kokoajan enemmän, kun media rummuttaa pelkoa, vanhemmat vainottaa ja koulussakaan ei ole turvallista enää..exPertti kirjoitti:Ei niin. Siis lapsi tietää, että jos hänellä on hätä hänen ei ole pakko pärjätä yksin vaan apua on tarvittaessa tarjolla. Se taas ei tarkoita, että juoksen koko ajan perässä. Mitä tätä palstaa lukee niin olisi tehnyt parillekin kirjoittajalle se tieto ihmeitä lapsena.Haemaeraemies kirjoitti:Tekisi mieli keittiöpsykologisoida tuollaisen " aina valmiina pelastamaan lapsen" toiminnan vaikutuksesta itsevarmuuden ja rohkeuden kehittymisestä, ja sen yhteydestä alati kasvavaan tissiposkisuuteen. Mutta en tee niin. Mikäs mä olen puskista huutelemaan mielipiteitäni asiasta josta en ole perillä ns. oikeasti.
Itseäni hämmentäen olen tässä aika kokoaan Pertsan (Pertsan!) linjoilla: luojan kiitos suomalaiset miehetkin ovat alkaneet ymmärtää sen merkitystä, että lapsille luodaan varhaislapsuudessa pitkälle kantava perusturvallisuuden tunne ja kyky luottaa ihmissuhteissa. Mun mielestä Hämis, muulle taitelijakuvalleen vähän yllättävästi, edustaa tässä 50-lukulaista mieskuvaa (tervetuloa alkoholismi ja itsemurhat!) kun taas Pertsa (Pertsa!) edustaa järjen ääntä, eli punavihreää kukkahattutätiä.
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."
Jjaha. Siinä katosi verkosta juuri se virman "toiseksi tärkein" järjestelmä. Sovellustoimittaja vakuuttaa että servut on oikeasti pystyssä, joten isp kulit alkakoot kontata piuhoja läpi fikkari kädessä ympäri konesaleja ja ropellipäät ryömikööt palomuuriensa sisuksiin. Itse taidan ottaa mukavan asennon ja keittää lisää kahvinta.