Tiistai – Höpö höpö taikalamppujen luvattu päivä

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
RP

Viesti Kirjoittaja RP »

küllküll kirjoitti:
RP kirjoitti:^Selkeästi joka kolon vehje.
Tuohon kun vielä integroisi puolitoistametrisen hirviölonkeron suuhun tungettavaksi, niin saattaisi käyttäjällä olla melko esineellisestty olo :D
Kuulen patenttitoimiston ovien käyvän. Veikkaan että näillekin olisi markkinansa :D
Manaaja

Viesti Kirjoittaja Manaaja »

AngryBird kirjoitti:Nyt on keskiviikko.
Ei sinne kuulemma voi kirjoittaa, Niba on siellä.
Liisalotta
Kitisijä
Viestit: 10
Liittynyt: 14.01.2011 15:34

Viesti Kirjoittaja Liisalotta »

Boner kirjoitti:
No juu, kunhan tilanne taas normalisoituu niin samaan järjestykseen meilläkin palataan. Vähän tiukillehan toi talous yhden palkoilla menee, varsinkin kun piti taasen päivittää miltei tonnin lastenvaunut jne jne..
Ja muistathan sitten myös, että tonnin lastenvaunujakaan ei oo pakko hankkia... Rahaa voi tosiaan käyttää just niinkun itelle / perheelle parhaiten sopii ja tottakai semmosiin asioihin kannattaa panostaa jotka kokee tärkeiksi. Itse olen ollut ihan järkyttynyt siitä, kuinka paljon rahaa tuntuu olevan käytössä hoitovapaallakin, mutta meille ei tosiaan ole ostettu kummallekaan lapselle juuri mitään uutena, vaan kaikki on joko käytettynä ostettua tai jostain saatua.
Boner

Viesti Kirjoittaja Boner »

Liisalotta kirjoitti: Ja muistathan sitten myös, että tonnin lastenvaunujakaan ei oo pakko hankkia... .
Noh, jos lähdet kahden lapsen kanssa ulos talvikeleille ja otat koiran mukaan, on ihan hyvä että kalusto on sellaista ettei tule ensimmäisen etapin jälkeen itku. Paskoilla työkaluilla kun ei kasva kuin vahingot ja vitutus.

Toisekseen, jotkut emmaljungan hyökkäysvaunut ei mahtuisi edes ovesta sisään, joten päivitys oli pakkorako. Sisarvaunut siis kyseessä.
Avatar
DitaVonShagwell
Elämätön Kitisijä
Viestit: 497
Liittynyt: 25.11.2010 15:13

Viesti Kirjoittaja DitaVonShagwell »

swirl kirjoitti: Mitä ihmettä? Mäkin laitoin eilen sähköpostia yhteen marttayhdistykseen, että tahdon liittyä :shock: Onko meillä joku telepaattinen yhteys?
Näyttäisi kovasti sieltä :)
Vastaa Viestiin