Tolkuton Tiistai
Maalla kasvanut. Kaikki siellä ajoi ajokortin heti kun mahdollista. Eipä tuo kortti kallis siihen aikaan ollut, kun opetusluvilla suoritti. Ei tarvinnut istua turhilla teoriatunneilla ja inssiin mennessä ajokilometrejä oli jo useampi tuhat takana. Kortin ajoin omalla autolla, enkä autosta ole sen jälkeen luopunut.
We used to laugh a lot
But only because we thought
That everything good always would remain
But only because we thought
That everything good always would remain
Juu, täytynee käydä tenttimässä loput ja vaikka ottaa vaikka pari uuttakin asiaa opiskeluun.huima kirjoitti:Ota se lomana.
Jos tulotason tippuminen ei kirpaise liikaa, eli selviät jutuista - relaa ja harjoittele skillsejä, joita tarvitset seuraavassa duunissa tai kun palaat takaisin duuniin.
12 kuukauden lomautus on kyllä aika kova, tosin tiedän bisneksessä on aika pitkät liidiajat, koska asiakkaita on aika rajallinen määrä.
Tulotason tippuminen ei juurikaan haittaa, ennemmin pelottaa nupin kestäminen. Toisaalta on jo tippunut pari työtarjousta, mutta tekisi mieli pysyä toimialalla kun on tullut opiskeltua juttuja.
Tämän firman kohdalla ei ongelmana ole duunien vähyys, asiakkaita on ja kilpailijoita vähän. Ongelmana on johtaminen ja erittäin typerät vanhat sopimukset, joiden takia tehdään ilmaista työtä.
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
Pari päivää sitten ND tai sivustahuutaja oli telkkarissa. Vastustivat jenkkien verokorotuksia rikkaille ehkä maailman parhaalla argumentilla ikinä:
"There are no rich or poor or middle class. We are all interconnected in the same economy."
"There are no rich or poor or middle class. We are all interconnected in the same economy."
I was at the hospital laughing at cripples
Then I heard your kid just died
Suddenly, that was funnier than the cripples
So I tracked you down and made fun of you
It was an open casket wake
I spilled my beer in your kid’s coffin
Then I heard your kid just died
Suddenly, that was funnier than the cripples
So I tracked you down and made fun of you
It was an open casket wake
I spilled my beer in your kid’s coffin
Mulla ei ole enää suunnittelun alla. Tein sen valmiiksi jo kuukausi sittenswirl kirjoitti:Mulla on ollut jo varmaan kuukauden verran. Yksi parhaista asioista joulussa on kokkaaminen. Meillä syödään tänä jouluna italialaista ruokaaGaia kirjoitti:Mulla olis suunnittelun alla vaihtoehtoinen joulumenu. Tarttee miettiä näin hyvissä ajoin...
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Wat?Bluntly kirjoitti:Juu, täytynee käydä tenttimässä loput ja vaikka ottaa vaikka pari uuttakin asiaa opiskeluun.huima kirjoitti:Ota se lomana.
Jos tulotason tippuminen ei kirpaise liikaa, eli selviät jutuista - relaa ja harjoittele skillsejä, joita tarvitset seuraavassa duunissa tai kun palaat takaisin duuniin.
12 kuukauden lomautus on kyllä aika kova, tosin tiedän bisneksessä on aika pitkät liidiajat, koska asiakkaita on aika rajallinen määrä.
Tulotason tippuminen ei juurikaan haittaa, ennemmin pelottaa nupin kestäminen. Toisaalta on jo tippunut pari työtarjousta, mutta tekisi mieli pysyä toimialalla kun on tullut opiskeltua juttuja.
Tämän firman kohdalla ei ongelmana ole duunien vähyys, asiakkaita on ja kilpailijoita vähän. Ongelmana on johtaminen ja erittäin typerät vanhat sopimukset, joiden takia tehdään ilmaista työtä.
Ei muuta ku loparit firmasta parhaiden työkamujen kanssa, oma pystyyn ja konkan myötä tuo häipyy kuviosta kilpailemasta. Sen jälkeen voitte säälistä ottaa entisen johdon duuniin apupojiksi paskapalkalla ja ostaa konkkapesän softien oikeudet ainoana tarjoana halvalla.
Copy-paste:swirl kirjoitti:Mitäs aiot laittaa?annepa kirjoitti:Mulla ei ole enää suunnittelun alla. Tein sen valmiiksi jo kuukausi sitten
Ruokaa:
Hirvenpaisti/filee
kinkku (Annelle pajuniemen possuleike)
Hyvä leipä (mikä?)
Herneitä
Porkkanalaatikko
Perunalaatikkoa
Punajuuri-vuohenjuustonapit
Rosolli
Punajuurisalaatti
Perunasalaatti
Sienisalaatti
Härkä/hirvicarpaccio tai sitten riimihärkää/hirveä
Kylmäsavuporoa
Juomaa:
Rapsunapsi
Luumulikööri
Punkku
Valkkari
Vissy
Tuoremehu
Hyvä kahvi (esim pauligin kolumbia tai sitten espressojauhatus joululahjaksi saadulla myllyllä
Tee
Kuohukerma
Jälkiruokaa:
Suklaamousse
Superkeksejä
Porkkanakakku
Suklaakakku (ällöpaljon suklaata silleen että kakku jää mätkyksi keskeltä, esim)
Joko sanoin että tykkään punajuuresta ja suklaasta?
Ja tällä menyyllä pitäisi pärjätä 3-7 päivää, hyvä että on vaihteluvaraa..
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Kuulostaa hemmetin hyvältä. Olen myös itse punajuuren ystävä.
Tässä mun alustavaa suunnitelmaa. Vaatii vielä vähän hiomista.
Pollo Tonnato
Punajuuricarpaccio vuohenjuuston kera (vuohenjuustomousse?)
Tomaatti-mozzarella-salaatti
Täytetyt cannellonit (esim. punajuuri+ricotta t. pinaatti+ricotta)
Possun sisäfilee
Joku kala
Pesto
Paahdetut kasvikset
Pistaasijäätelö (teen ite jäätelökoneella)
Tiramisu
Tässä mun alustavaa suunnitelmaa. Vaatii vielä vähän hiomista.
Pollo Tonnato
Punajuuricarpaccio vuohenjuuston kera (vuohenjuustomousse?)
Tomaatti-mozzarella-salaatti
Täytetyt cannellonit (esim. punajuuri+ricotta t. pinaatti+ricotta)
Possun sisäfilee
Joku kala
Pesto
Paahdetut kasvikset
Pistaasijäätelö (teen ite jäätelökoneella)
Tiramisu
Tohon punajuurta vuohenjuustolla suosittelen reseptiä, jossa punajuuret laitetaan ensin savustuspussiin/pönttöön savustumaan kypsiksi asti, sitten ne paloitellaan sopiviksi suupaloiksi ja "kuorrutetaan" vuohenjuustolla. Tarjoillaan balsamicosiirapin kanssa.
Tää on ehkä ainoa tapa miten syön punajuurta.
Tää on ehkä ainoa tapa miten syön punajuurta.
Work like a captain, play like a pirate.
Voi nam, onko sulla ohjetta jo tähän vai onko vielä hakusesssa?swirl kirjoitti: Pistaasijäätelö (teen ite jäätelökoneella)
^ Pitääpä kokeilla savupunajuuria, niitähän on niitä uunissa käytettäviä savupusseja.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
No ha-loo, osa ostetaan valmiina. En tod ala kokkaan kahta viikkoa meille kahelle (kolmelle).Elppis kirjoitti:Voi apua mitä master chefejä täältä löytyykään.
Ja tässä muuten saattaa käyä niin että esim riimihirveä ei syödäkään koska en ole ennen tehnyt sitä. Mistä sen tietää että onnistuuko.
Voiski muuten ens vklna alkaa vaikka noita keksejä tehtaileen pakkaseen, ei tarvi kaikkea sit väkertää ihan joulun alla. Kai nuo laatikotkin voi pakastaa? En kyllä tee kuin porkkanalaatikkoa, hellu saa tehä ite omat pottulaatikkonsa. Todennäkäisesti se siis ostetaan valmiina
No mut enihau, kiitti propuista
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Muista laittaa pinaattia väriksiswirl kirjoitti:Ei oo vielä ohjetta. Todennäköisesti sovellan taas, en oikein osaa kokata reseptien mukaan.annepa kirjoitti:Voi nam, onko sulla ohjetta jo tähän vai onko vielä hakusesssa?
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
No onneksi mulla ei oo tota ongelmaa. Luvassa on yhet pikkujoulut joissa ei ole laatikoita ja kinkkuja - ai anteeksi ne ei ookaan pikkujoulut vaan "winter party" saatana! Niin ja sit töissä voisi käydä joululounaalla jos sellainen järkätään. Siinäpä ne "joka paikat" mulla.Gaia kirjoitti: Sitä periteistä jouluruokaa on tarjolla joka paikassa. En halua enää kotona syödä murustakaan kinkkua tai porkkanalaatikkoa.
Enihuu me laitetaan kotia vaan semmosia jouluruokia mistä tykätään. Jos en yrittäis karppailla niin söisin jo nyt porkkanalaatikkoa sienisalaatin kera monta kertaa viikossa.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Samoin. Siksi ei perinnejoulusapuskaaannepa kirjoitti: Enihuu me laitetaan kotia vaan semmosia jouluruokia mistä tykätään.
Jouluruoka muualla ei ole mulle mikään ongelma. Kerta tai max. kaksi sitä kuitenkin riittää.
En muuten tiedä missä vika on mutta kinkku maistuu vuosi vuodelta aina vaan pahemmalta. Tehotuotantoliha vai kehittynyt makuaisti...?
Molemmat? Mullekaan ei juuri enää possu maistu, siis se lihan maku ei ole miellyttävä. Oletan että tämä johtuu siitä että en ole syöny porsasta niin pitkään aikaan ja makuaisti on tottunut pois siitä mausta.Gaia kirjoitti: Tehotuotantoliha vai kehittynyt makuaisti...?
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
^ Ostakaa luomua.
Mä en oikein ymmärrä tätä jouluruokien dissausta, kun sitä kuitenkin syödään vaan kerran vuodessa. Toisin kuin jotain lihapullia. Mutta siis toki jokainen omalla tavallaan. Mä kyllä edelleen nautin imelletystä perunalaatikosta ja kalatarjoilusta, jouluruoastakin voi poimia ne omat suosikit.
Mä en oikein ymmärrä tätä jouluruokien dissausta, kun sitä kuitenkin syödään vaan kerran vuodessa. Toisin kuin jotain lihapullia. Mutta siis toki jokainen omalla tavallaan. Mä kyllä edelleen nautin imelletystä perunalaatikosta ja kalatarjoilusta, jouluruoastakin voi poimia ne omat suosikit.
Work like a captain, play like a pirate.