Suomen huippumalli haussa

Leffat, musiikki, taide, kirjallisuus ja sensellaiset
RP

Viesti Kirjoittaja RP »

Katsoin kaksi jaksoa sillä silmällä. Ensimmäisessä katsomassani jaksossa ihmettelin jälleen sitä miksi sinne väen väkisin pitää ottaa se "isokokoinen" catwalkille kelpaamaton naisenalku, jolle voidaan sitten hokea (oletus) jaksosta jaksoon ettei täytä mittoja, ja tuskin tulet koskaan täyttämäänkään.

Mä veikkaan että Saaran voiton teilasi myös persoona. Ei Suomessa ole tapana katsoa hyvällä tuollaista itsetuntoa, joka ei kovin tyylikkäästi siellä "hyvässä itsetunnossa" pysynyt vaan meni jonnekin sfääreihin. Muuten olisi varmaan voittanutkin, ehkä menestyy kuitenkin ilman voittoakin.

Jenkkien huippumalleissa ne "kovat tytöt" on voittanut (kuten esmes Eva) kun ovat hiukan nyörtyneet. Saarassa en tätä huomannut.

Tosin, katsoin vain kaksi jaksoa.
Avatar
Ann
Kitisijä
Viestit: 3969
Liittynyt: 16.08.2005 15:32
Paikkakunta: The Dark Realm of The Outworld

Viesti Kirjoittaja Ann »

Kyllä tämän kauden voittaja oli ehdottomasti Max Factor!

Lopun "muotinäytös" oli tuskallista katsottavaa.

Jatkossa enemmän asiantuntevien ei-sponsorien kriittisiä katselmuksia, vähemmän palkintomatkoja, syöttämistä ja juottamista.

Tuosta Saarasta vielä. Saarassa tökki päinvastoin liiallinen missimäinen kiltteys. Enempi "fak juu bitches"-meininkiä ja sen kanavoimista kuviin. Ei kuitenkaan ihan samalla intensiteetillä kuin Marilla.
Rotan aivot valtasivat pääni.
nastamuumio

Viesti Kirjoittaja nastamuumio »

En oo kattonut sarjaa yhtään, mutta jossain tuli vasten naamaa pari Tjäreborgin mainoskuvaa, joissa ilmeisesti oli näitä mallihalukkaita, ja ihan urpoilta näyttivät niissä kuvissa. Ei niitä erottanut tavan urpoista mikään muu kuin vähän laihempi varsi. En tod. ostais mitään noiden tyyppien kuvilla. Joku vähemmän stailattu tavisurpokin houkuttais enempi.
Ylermi Ylihankala
Kitisijä
Viestit: 9426
Liittynyt: 22.09.2008 13:03

Viesti Kirjoittaja Ylermi Ylihankala »

Finaalikolmikosta ei ole kellään eväitä kv-lavoille. Yksi oli eteerisen kaunis, toinen oli tavissöpö ja kolmannella naama muuten vaan hiukka vinossa. Kyl se Tia olis silti saanut voittaa.
Yliuuttunut ja liian pieni hurmossetä.
bedlam

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Ihan oikea voitti kyl, jos vikan jakson kuvia arvostellaan. Se Jennan kuva oli aivan ylivoimaisesti paras kaikista.
Ylermi Ylihankala
Kitisijä
Viestit: 9426
Liittynyt: 22.09.2008 13:03

Viesti Kirjoittaja Ylermi Ylihankala »

Nojoo...sirot ja perusnätit kasvot, muttei mitenkään ylväät tai riittävän eksoottiset.

Kuva
Yliuuttunut ja liian pieni hurmossetä.
bedlam

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Ylermi Ylihankala kirjoitti:Nojoo...sirot ja perusnätit kasvot, muttei mitenkään ylväät tai riittävän eksoottiset.

Kuva
Ei noita kannata arvostella tuommosten meikittömien peruskuvien perusteella lainkaan. Tätä kuvaa tarkoitin, munsta aivan ylivoimaisesti potentiaalisin loppukolmikosta:

Kuva
bedlam

Viesti Kirjoittaja bedlam »

^ No se Tia oli ehkä eniten valmis paketti, mutta samalla enemmän semmonen perus-missinätti kuin Jenna. Jennan kasvoissa on enemmän potentiaalia superstaraksi. Saaraa en ymmärtänyt missään vaiheessa, ja enkä kyllä nähnyt tuota Annin mainitsemaa liiallista kiltteyttäkään. Jatkuvastihan se oli itteensä ylistämässä. Marin oisin toivonut näkeväni loppukolmikossa.

...siis nyt varmaan näyttää niinkuin olisin seurannut sarjaa, siis mitä nyt tuttujen kanssa jutellu ja lehdistä lukenu...
Vastaa Viestiin