Onslow kirjoitti:Tilaa enskerralla jotain muuta kuin nauravat nakit ranskalaisilla.
.. mutku .. ne on niin hyviä.
Rodolfo on ihan jees, mutta en ole koskaan saanut siellä elämää mullistavia kokemuksia. Se ei välttämättä ole ollut mulle siis La Famigliaa paljon parempi paikka, vaikka onkin kivemmassa paikassa.
Liekö tuuria, mutta tarjoilukin oli ystävällistä ja ammattitaitoista (kts poikkeavat arviot linkin takaa)
Tämän kolmannen vierailun jälkeen tulin siihen tulokseen, etten tajua intialaisen ruoan pointtia. Tilasit mitä tahansa, niin aina pöytään tulee kellertävää riisiä isossa kulhossa ja ruskeaa tulista tahnaa pienessä astiassa. Ainoa mikä vaihtelee on tulisuusaste -> ja kaikki maistuu samalta riippumatta siitä, tilasitko lihaa vai kanaa. Samaan lopputulokseen kun pääsee syömällä kotona piri-piriä suoraan purkista.
Tää kävi eilen Niittarin mäkkärissä eksän ja muksun kans, jäi syömäti vaik maksettiinki ruokailu, heh. Joskus tuommonen sonta maistuu kybällä, joskus ei ollenkaan.
Vähän pettymys. Annoksessa luki kyllä makeahko, mutta oli niin julmetun sokerinen. Riisiäkään ei tuotu sammiollista vain desin kukkura lautasella. Hintakin oli jokseenkin suolainen 14€.
Tassoksessa käytiin taas syömässä. Pieni maailmani järkkyi kun ruokalista oli vaihtunut, olen niin kaavaihminen sen suhteen minkä annoksen otan. Sen lempparin. Hyvää oli. Kun olen jonkin verran valitellut pihveistä niin sanottakoon, että täydelliset pihvit ovat tehneet comebackin!
Pitkästä aikaa tuntui, että ravintolassa sai kokea elämyksiä. Sain vihdoin aikaiseksi mennä tutustumaan Taidehallilla pesivään Farangiin. Oikeastaan aika varauksetta ja poikkeuksellisella innolla suosittelen kaikelle kansalle. Kohteena oli pöytäseurueellamme nimellä Yao Jing kulkeva maistelumenu. Onhan se suorastaan sikamaisen kallis, mutta kun jokainen ruokalaji on herkullinen, kiinnostava ja vielä asettelultaan kaunis, niin kyllä kannattaa siirtää parista alemman tason nautinnosta resurssit tähän elämykseen. Minusta siis todella hyvä. Niin, ja kannattaa valita kolkon pääsalin sijaan paljon tunnelmallisempi ja intiimimpi sivuhuone.
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."
Kuvittelin ettei tuosta mestasta saa mitään hyvää, mutta tunapihvipurilainen oli ihan ok.
Sulle kävi sellanen tuuri että voi verrata vähintään kuusi ja lisänumeroon lotossa? Uskokaa pois Chico's on paska paikka ainakin Itiksen Chico's.
Jos san lmaislipun niin sitten voi kärsiä sitä odotusta ja muuta vittua paikassa. Onneksi HOKin olutravintolat on edes muuta maata.
Jatketaan Coloradojen mainostamista?
Colorado on muuten keskikaljakuppila Pilkanmaalla(tai siis Markankylä)..
On ollut jo kohta 20 vuotta muut Coloradot on vain huonoja kopiota! http://www.colorado.fi/colorado.htm Google linkki
Wayne´s Coffeessa oli mitä suussa sulavimmat tonnikalawrapit. Maistui koko perheelle... itse en edes kovin välitä tonnikalasta, mutta ah nyt oli suorastaan nautinnollinen shoppailuruokailu.
Näytti makeat pikkuleivät ja leivokset aikasta houkuttelevilta. Ehkä ensi kerralla maistelen niitä.
Eilen Santa Fé:ssä tuli syötyä BBQ Ribs. Olin yllättynyt, koska ribsit oli kuorrutettu punaisilla pikkuchilin palasilla, samoin kastike oli tulista. Oli huulet söpösti turvonneet ruuan jälkeen, maukasta kyllä oli! Mies söi beef fajitas, joka näytti sekin hyvältä. Yllättäen tarjoilija toi ruuat väärinpäin, olen lehmä
The great club outshines the individual, always and forever.
Söin eilen Tampereen Gastropub Nordicissa Ankkaa. Aivan järkyttävän hyvä annos ja todella hyvä hinta-laatusuhde (suurehko ankankoipi, jotain maalaisleipää ja salaattia 10€). En olisi kyllä siltä paikalta huonoa odottanutkaan, mutta silti se erinomaisuus vähän yllätti. Suosittelen!
Käytiin lauantaina intiimillä illallisella Roccassa. Paikka oli muuttanut Linnankatu 3:een, jossa aiemmin juurikin osoitteen niminen ravintola tarjoili ylimaallista ravintoa. Valitettavasti paikka ei riittänyt takaamaan samaa elämystä tälle kerralle. Skipattiin alkuruuat, pääannoksessa oli ankanrintaa, peruna-tryffelimoussea ja päärynäkastiketta. Olihan se ihan hyvää mutta en tilaisi toiste. Seuralaisen pippuripihvi ei myöskään ollut mitenkään erityisen hyvä josko nyt ei huonokaan. Jälkiruuaksi otin juustolautasen, joka oli myös heikompi kuin mitä kotona olisin tarjolle asettanut. Miehen kookospannacotta + banaanijäätelö maistui "kuin kymmenen hyvää makua olisi yhdistetty osaamatta karsia". Kirsikkana kakun päällä myöskään viinisuositukset eivät hivelleet makunystyjä vaikka ne olivat paikan sommelierin ehdotukset.
Emmätiä. Saattoi olla todella hyvää enkä vain osannut arvostaa mutta enemmän uskon omaan aistinvaraiseen arviointiini ja luokittelen nykytarjonnalla Roccan juuri sellaiseksi ravintolaksi, joka tarjoaa ylellisen näköistä ruokaa ilman makua. Nyyh, pakko selvittää kuka siellä Linnankatu 3:ssa kokkaili ja minne se meni.
^No höh, olipa pettymys. Itse olen käynyt Roccassa joskus kun se oli vielä vanhalla paikalla, ja silloin ruoka oli kyllä loistavaa. Perusraaka-aineista oli loihdittu ihan loistavaa ruokaa silloin, listalla oli muistaakseni jonkinlaista kasvissosekeittoa, kuhaa, perunapyrettä ja jokin marjajälkkäri. Kuulostaa simppeliltä, mutta oli taivaallista. Slurp.
Hee, pitääkin mennä tässä ravinteliin syömään kun saa taas itsekin syödä kunnon ruokaa!
Jos ravintolaa bashataan sellaisilla perusteilla kuin "olihan se hyvää mutta en tilaisi toiste", "ei ollut mitenkään erityisen hyvä josko nyt ei huonokaan" tai "kymmenen hyvää makua olisi yhdistetty osaamatta karsia" niin minulle nousee välittömästi "vittu mitä elitistipellenillitystä" -ajatus päähän.
Jos mä en ole ollut tyytyväinen jonkun ravintolan tarjontaan tai palveluun, niin kyllä mä yleensä olen pystynyt ihan konkreettisesti sormella osoittamaan ja sanomaan että mitkä jutut ovat tökkineet ja olleet oikeasti huonosti. Toi taas kuulostaa mun korvaani vähän ympäripyöreältä jostan-pitää-nitkuttaa-vaikka-väkisin -tyyliseltä nillitykseltä.
Ja siis, voihan olla että se ruoka oli ihan oikeasti huonoa, enkä halua sinäänsä kenenkään subjektiivista kokemusta lähteä lyttäämään, mutta kun on itse ollut jos jonkinlaisen palautteen kanssa tekemisissä vuosien varrella, niin tuollainen kuulostaa aina vähän nihkeältä, kun ei oikein osata sanoa suoraan missä on vika, vaikka ei osata oikein olla mihinkään tyytyväisiäkään. Kaikessa on ikäänkuin "jotain" vikaa, vaikka ei oikein tiedetä mitä.
^ Mulla käy usein noin niinkun Mellulla; erityisesti odotusten ollessa korkeat jää toisinaan fiilis, että jotain puuttuu. Mä teen aika hyvää ruokaa itse, joten jos maksan sen tekemisestä jollekin muulle, odotan saavani jotain erityistä. Jotain, mitä en olisi itse keksinyt, osannut tai viitsinyt tehdä. Ja koska mä en tarkalleen tiedä mikä se "taika" siellä on, niin lopputulokseksi jää vain vieno pettymys siitä, että jotain puuttui.