Keskiviikkona keskitytään keskeisiin keksiasioihin
*kiihoittuu*nastamuumio kirjoitti:This week I have been mostly thinking mulla on liian pienet tissit.
Lämmöllä muistelen myös muinaista "saako nöpöttää?" -ketjuasi. Sinulla on siis pikkutisut, joiden nännit nöpöttelevät usein?
Voisitko lopultakin laittaa kuvia galleriaan?
Olen nähnyt sinusta vain yhden kuvan, ja olihan siinä ihan poljettava mopo.
Olin ulkona leikkimässä aamulla ja sit loppupäivä tullut surffailtua Hiacella pitkin rantoja, kohta voisi käydä kyselemässä että pääseekö jo kotia. Perjantaiksi on vapaa-anomus vetämässä, näyttäs olevan vain yksi iso kalikka silloin joten mahikset vapaaseen ovat isot. Mietin just eilen että taidan jouluviikolla käydä kattomassa tuon avataren josta vesper puhui, kun on iltavuoroja.
Tänään voiskin shit värjäillä fledaa ja suunnitella että mitäs vaattehia sitä tarvis shoppailla laivareissua varten. Ehkä vähän joululahjojakin vois väijyä itiksestä dyynin jälkeen.
Tänään voiskin shit värjäillä fledaa ja suunnitella että mitäs vaattehia sitä tarvis shoppailla laivareissua varten. Ehkä vähän joululahjojakin vois väijyä itiksestä dyynin jälkeen.
En tiennyt että HUSilla on likviditeettiongelma?Elppis kirjoitti:Mistäköhän muuten sais nopeasti ylimääräistä cashia, siis töistä?
Yllättäen oli taas esimies vs. palkanlaskija mennyt päin helv.. Eli esimiehen lähettämä "raportti" mun varta vasten joulurahoja varten tehdyistä ylitöistä on kadonnut postissa, ja näin ollen rahat jäivät saamatta. Mikään "faksattu palkkahallintoon, saat rahat 31.12."- viestit ei nyt autaKyse oli kuitenkin suht isosta summasta rahaa, ainakin mun taloudessa.
Snif, vali, snif, vali.
Aika karmea ja herättävä vertailukohta.Kai Nalo kirjoitti: Vaihtaisit levyä jo viimein. Kuulostat slamin ja arskan jälkikasvulta.
Tulin vain ajatelleeksi Nastamuumion rintoja. Miten voisi olla kiva hyväillä niitä kovat kädet-pehmeät huulet -yhdistelmällä. Ehkä varovasti nipistellä nännejään niin että kovettuvat käsissäni.
Arvailen, että Nastiskin nauttisi sellaisesta ManHandlingistä, siis nimenomaan tietenkin muiden kuin minun tekemänäni. Joten tuskin just minun arvostus kohottaa Nastamuumion tissi-itsetuntoa.
Jos laitat keittoon poroa, sieniä, pekonia ja tuorejuustoa siitä tulee ruokaisa. Mission impossible siisninnithequeen kirjoitti:Oisko kellään hyvää ohjetta porokeittoon? Ihan siis alkukeitoksi, ei ruokaisaa versiota siis, joulupöytään tulis...
Meniskö siihen myös vähän pekonia, kanttarelleja, tuorejuustoa? Kuulostaako pahalta?

Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Hah. Ei tod. Törmäsin kyllä häneen ja vaimoonsa Omenassa viime viikolla, pari tuntia "mä oon jättäny vaimon haluun kotiin"-puhelun jälkeenManaaja kirjoitti:^ Anna mennä vaan. Tuleeko rekkis?

Ukkokulta tulee. (Siitäs saitte...)
Mul on niiiiiiiin täydellinen kinkku ettei ikuna, just sopivan pieni ja ah, jopa kaunis. Parvekkeella asustaa nyt ku on niin kylymä.
-
- Kitisijä
- Viestit: 9426
- Liittynyt: 22.09.2008 13:03
No ohjeita mitä netistä kattelin, ni olivat täynnä porkkanaa ja perunaa...pakkasessa vaan vähän kanttarelleja ja muutama nokare sitä pekonia jos pistäis makua antamaan? Ei varmaan tulis liian tuhtia?annepa kirjoitti:Jos laitat keittoon poroa, sieniä, pekonia ja tuorejuustoa siitä tulee ruokaisa. Mission impossible siisninnithequeen kirjoitti:Oisko kellään hyvää ohjetta porokeittoon? Ihan siis alkukeitoksi, ei ruokaisaa versiota siis, joulupöytään tulis...
Meniskö siihen myös vähän pekonia, kanttarelleja, tuorejuustoa? Kuulostaako pahalta?mutta kuulostaa hyvältä setiltä!
Poro on niin kuivaa ettei valkoviini koskaan, kokislisäys on oikeasti asiaa, rasvaa niin useissa muodoissa kuin mahtuu.. Kai se siansivu menee normaalina ainakin savustamatonta pekkaa..annepa kirjoitti:Jos laitat keittoon poroa, sieniä, pekonia ja tuorejuustoa siitä tulee ruokaisa. Mission impossible siisninnithequeen kirjoitti:Oisko kellään hyvää ohjetta porokeittoon? Ihan siis alkukeitoksi, ei ruokaisaa versiota siis, joulupöytään tulis...
Meniskö siihen myös vähän pekonia, kanttarelleja, tuorejuustoa? Kuulostaako pahalta?mutta kuulostaa hyvältä setiltä!
Tosa esim: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta ... porokeitto. Kuulostaa hyvältä.ninnithequeen kirjoitti:No ohjeita mitä netistä kattelin, ni olivat täynnä porkkanaa ja perunaa...pakkasessa vaan vähän kanttarelleja ja muutama nokare sitä pekonia jos pistäis makua antamaan? Ei varmaan tulis liian tuhtia?annepa kirjoitti:Jos laitat keittoon poroa, sieniä, pekonia ja tuorejuustoa siitä tulee ruokaisa. Mission impossible siisninnithequeen kirjoitti:Oisko kellään hyvää ohjetta porokeittoon? Ihan siis alkukeitoksi, ei ruokaisaa versiota siis, joulupöytään tulis...
Meniskö siihen myös vähän pekonia, kanttarelleja, tuorejuustoa? Kuulostaako pahalta?mutta kuulostaa hyvältä setiltä!
Ja YLLÄTTÄEN Lapin Lihalta löytyi hyvä ohje, jossa ohjeistetaan käyttämään pekonia. http://www.lapinliha.fi/viewresepti.php?tuoteid=360
Sienet sekaan vaan käsiteltyinä.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Voi helvetti, porokeitto. 90-luvun alussa vanhemmat diilasivat pohjoisesta kokonaisia poronruhoja etelään sukulaisille, ja monena talvena ruokana syötiinkin aika paljon poroa. Hyvät palat usein viikonloppuisin (kun isäkin oli kotona...), käristyksenä ja pihveinä jne. mutta arkena sitten saikin syödä aika usein jämälihoista ja luista keitettyä porokeittoa.
Tasan ei mene muumit kanootissa.
Poro is guud. Kuivalihakeittoa pitäs vielä kokeilla. Ajattelin laittaa hirvenlihaa kuivumaan keväällä (tai siis ens kuussa ko ollaan pks:lla???), pitää kokeilla siitä.aasi kirjoitti:Voi helvetti, porokeitto. 90-luvun alussa vanhemmat diilasivat pohjoisesta kokonaisia poronruhoja etelään sukulaisille, ja monena talvena ruokana syötiinkin aika paljon poroa. Hyvät palat usein viikonloppuisin (kun isäkin oli kotona...), käristyksenä ja pihveinä jne. mutta arkena sitten saikin syödä aika usein jämälihoista ja luista keitettyä porokeittoa.
Luista tulee muuten superpohja flunssantappokeitolle!
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Eikä poronlihan hinta vastaa sen laatua eikä luxustakaan(arvoa)..ninnithequeen kirjoitti:^Vitsi, oliski saanu...
Ja poro on kyl niin vatun kallistakin ettei kauheest tule hankittua.
Ainakin kaikki poromakkarat WSE ovat aina olleet pelkkää sitä.
Olen pahoillani mutta poronlihalla ei ole mahdollisesti sitä merkitystä itselleni kuin monella muulla ruoka-aineella, kuten hirven tai hevosen piffillä..