Mitä teillä Tänään syödään?
Mua ei naurata yhtään. Treenit loppui klo 18, jonka jälkeen tulin suoraan kotiin tekemään ruokaa. Kauhea nälkä ja ruoka oli valmista vasta ysiltä. Ei, en tiedä miten siinä kesti niin kauan. Suoraan sanottuna hieman vi*uttaa koko touhu.Vesper kirjoitti:Ha-ha!Kimmen kirjoitti:Söin juuri elämäni paskinta lasagnea. Tein sen itse.
Mä syön parhaillaan aika huippuhyvää tonnikalavokkia ja raejuustoa. Protskut kunniaan!
Älä löi! En ole hurrit!
Intouduin leikkimään "terveellistä", joten tein sen tummasta täysjyvä lasagnesta. Ostin uuden vuoan joka oli liian iso tekemälleni satsille, eli tuli littanalasagnea. Nestettä liian vähän, joten päällinen oli näkkileipää. Suolaa oli liian vähän. Hyvä ruoka parempi mieli my ass.Vesper kirjoitti:Mutta miten sä onnistuit tekemään pahaa lasagnea?Kimmen kirjoitti: Suoraan sanottuna hieman vi*uttaa koko touhu.
Älä löi! En ole hurrit!
Duck kirjoitti:(neitsytkookosrasvassa paistettuna tietenkin)
Ootkos nyt siirtynyt ihan päivittäin käyttämään tätä? Mietin vaan että onkohan tuossa nyt sitten loppupeleissä mitään järkeä, että höyrähdät ehkä vähän liikaakin yksipuolistamaan ravinnonsaantiasi vain tietystä lähteestä, kun luet jostain sen olevan terveellistä, ja korvaat sitten muita, monipuolisuutta tarjoavia ruoka-aineita näillä muka-terveellisemmillä vai käytätkö vielä muitakin tuotteita ihan monipuolisesti?Duck kirjoitti:kookosrasvassa paistettuna
Jos sulla on halua elää pitkään, niin pitkän elämän salaisuutena on edelleenkin aina ollut monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio. Jumiutuminen muka-terveellisempiin mutta yksipuolisuutta lisääviin tuotteisiin tekee sulle enemmän pahaa kuin hyvää siltä osin. Sama pätee myös synteettisiin lisäravinteisiin. Kaikkea kohtuudella on paljon parempi kaava jos haluat pitää itsesi terveenä ja elää pitkään.
Kookosrasvaa voit varmasti käyttää esimerkiksi kerran viikossa ihan huoletta saaden siitä kaiken tarvitsemasi terveyshyödyn mitä siitä on saatavissa, mutta ethän ole tehnyt siitä ainoaa ruuanlaitossa käyttämääsi rasvaa?
No vittu, mun kotikokkaamistani helpommaksi homma ei enää muutu. Keitä makaronia ja heitä päälle purkki maustettua tonnikalaa ja sekaan jotain lisämakua tuomaan (oliiveja, marinoituja valkosipulinkynsiä, hillosipuleita). Hinta vähän yli euron, kokkaus kestää 10 min. ja ravintoarvot kohdillaan. Makuvaihtoehtoja kymmenkunta, ihan vitullinen eväs!MGandhi kirjoitti:Kertokaas helppoja ruokia sinkkumiehelle, joka on laiska keittiössä? Oon niin jämähtänyt joihinkin tiettyihin tylsiin ruokiin, etten enää ees keksi mitään vaihtelua.
Ei ole.MGandhi kirjoitti: EDIT:
Tai better yet! Onko täällä pääkaupunkiseudulla asuvia sinkkunaisia, jotka tykkäävät kokkaamisesta?
Niinhän se onkin, mutta kun toi onkin yks niistä mun perusmätöistä, joita teen. Nyt rupeskin mieli tunaa.SikaMika kirjoitti: ihan vitullinen eväs!
Lisäehdon aidolle poikamiesruoalle muodostaa lähikaupan valikoima. Koska poikamies ei prkl isoihin kauppoihin eksy, niin on pärjättävä hyvin suppealla valikoimalla.
-
- Kitisijä
- Viestit: 9426
- Liittynyt: 22.09.2008 13:03
Tees sellainen n. neljän aterian makaroonilaatikko, johon tulee: 5dl makaronia, 400g jauhelihaa, 5dl maitoa ja 3 kanamunaa.
Keität makaronin, paistat lihan ja nestemäiset sekoitat sokerin ja suolan säestämänä. Jauhelihaan voit laittaa sipulia ja haluamasi mausteet.
225 astetta ja 40 minuuttia.
Voit vedellä pari päivää. Toimii.
Keität makaronin, paistat lihan ja nestemäiset sekoitat sokerin ja suolan säestämänä. Jauhelihaan voit laittaa sipulia ja haluamasi mausteet.
225 astetta ja 40 minuuttia.
Voit vedellä pari päivää. Toimii.
Yliuuttunut ja liian pieni hurmossetä.
Wanhoja? Mites se liittyy ruoanlaittoon? Ja sitäpaitsi satun tietämään, että tälläkin palstalla on useampikin nainen parhaassa iässä. Osa jopa sinkkuja.bliss kirjoitti:Kyllä. Mutta epäilen niiden olevan sulle joko liian vanhoja tai liian vanhojaMGandhi kirjoitti: EDIT:
Tai better yet! Onko täällä pääkaupunkiseudulla asuvia sinkkunaisia, jotka tykkäävät kokkaamisesta?
Vaikka makaronilaatikko on ollu muksusta asti mun all time favourite mäiske, niin en sellaista silti oo itse koskaan tehnyt. Voisinkin tehdä. TY.Ylermi Ylihankala kirjoitti:Tees sellainen n. neljän aterian makaroonilaatikko, johon tulee: 5dl makaronia, 400g jauhelihaa, 5dl maitoa ja 3 kanamunaa.
Keität makaronin, paistat lihan ja nestemäiset sekoitat sokerin ja suolan säestämänä. Jauhelihaan voit laittaa sipulia ja haluamasi mausteet.
225 astetta ja 40 minuuttia.
Voit vedellä pari päivää. Toimii.
Koska on inhaa katsella se muutama pakollinen sekuntikin kurttuista ja rupsahtanutta kokkia?MGandhi kirjoitti:Wanhoja? Mites se liittyy ruoanlaittoon? Ja sitäpaitsi satun tietämään, että tälläkin palstalla on useampikin nainen parhaassa iässä. Osa jopa sinkkuja.bliss kirjoitti:Kyllä. Mutta epäilen niiden olevan sulle joko liian vanhoja tai liian vanhojaMGandhi kirjoitti: EDIT:
Tai better yet! Onko täällä pääkaupunkiseudulla asuvia sinkkunaisia, jotka tykkäävät kokkaamisesta?

Ja joo, naiset ovat aina parhaassa iässä.
Sen takia naisille laitetaan paperipussi päähän!bliss kirjoitti: Koska on inhaa katsella se muutama pakollinen sekuntikin kurttuista ja rupsahtanutta kokkia?
Ja joo, naiset ovat aina parhaassa iässä.
Ja joo, toi on syytä oppia jo nuorella iällä, koska muuten itselleen koituu täysin turhia ongelmia.
Mä tiesin, että vielä löytyy syy siihen, miksi oon säästänyt noita marimekon unikko-paperipussejaMGandhi kirjoitti: Sen takia naisille laitetaan paperipussi päähän!

Mutta aiheeseen: meillä syötiin tänään makaronilaatikkoa. (YY:n ohjeesta poiketen 175 °C, 75 min) Sekaan sujahti jämät aurajuustosta ja mozzarellaraasteesta. Tais sinne mennä vähän valkosipuliakin...
Tai sitten voi tehdä makaroonilooraa TosiMiehen versiona, eli kilo jauhelihaa ja pussi makaronia. Makaronit keitellen ja lihat paistellen, jauhelihan sekaan saa heittää reippaasti suolaa, sipulia ja mielellään valkosipulia. Itse laittaisin vielä oreganoa, timjamia ja chiliä. Koko paska voideltuun vuokaan tai kahteen, sekaan keskenään sotketut kananmulkut ja maidot niin, ettei ko. litkua ole aivan piripintaan jolloin se ei lämmetessään kiehu astiasta yli. Päälle voi vartti ennen laskettua aikaa lisätä jälkitoimituksena juustoa, jolloin se ei kärvenny täysin. Nautitaan juuripyydetyn alastoman neitsyen vartalolta (mielellään hottis, jolloin ruoka ei jäähdy liikaa) oluen ja Miehekkäiden örähtelyjen kera.
On hienoa että on naisia, jotka haluaa olla tyylikkäitä myös paperipussi päässään!bliss kirjoitti:Mä tiesin, että vielä löytyy syy siihen, miksi oon säästänyt noita marimekon unikko-paperipussejaMGandhi kirjoitti: Sen takia naisille laitetaan paperipussi päähän!![]()
...
Hyviä makaronilaatikko-ohjeita muuten teillä kaikilla. Oisko jotain muitakin ruokaideoita?
-
- Kitisijä
- Viestit: 9426
- Liittynyt: 22.09.2008 13:03