Kaalipiirakka suunnitteilla täälläkin, muksu ei muka tykkää laatikosta ja kaalia ois kuitenkin tarjolla. Ehkä käydään tsekkaan uus Siwa muita aineksia varten.
Joita ovat:
-sipuli
-tuorejuusto
-inkivääri
-pitäisköhän soijarouhettakin, tulis vähän ruokasampaa
-soijakerma ehkä
-rucola?
-meirami?
No pirustako minä tiedän kun en ole tuommoista kokeillut. Pidä nyt vaikka 125 astetta puoli tuntia.
Melko miehekästä heittää kehiin ruokaohje, jota ei edes itse ole kokeillut.. 125 astetta ja puoli tuntia = raaka.
Sanoisin 175 astetta ja puolitoista tuntia tuolla lihamäärällä.
^Ei kait se miehille oo niin justiinsa. Raakaa tai ei. Jos paistaa sen 400g jauhelihaa valmiiks ja sit vääntää ton kananmunahässäkän niin ehkä se puol tuntia riittänee ja joo, vähän kovemmalla asteella.
Sonni, porsas sekä apina.
-
Rauno Räsänen:
Olen perehtynyt melkein kaikkiin asioihin ja ymmärrän niitä, jos vain haluan. Ainoastaan omat tekoni, tunteeni ja naisen logiikka ovat jääneet minulle mysteereiksi.
Syötiin pitkästä aikaa muiden äitien tekemää ruokaa ja oli ihan siedettävää! Pannulle Saarioisten lihamakaroonilaatikko ja sekaan aurajuustoa. Junnuimmalle ketsuppia. En morkkistele edes jälkkäristä, valmisdallaspullia uunissa uuh!
Tein röstiperunaa bataattia ja lanttua ja hiukan sahajauhoa, tein ihan omasta päästä nuo röstit ja jälkeenpäin tarkastin netistä että mitä olisi pitänyt käyttää. Söin ulkofilepiffien ja täytettyjen jalopenojen kera..
Löysin Ompun edessä olevalta torintapaiselta loimulohta, ja ostin kokonaisen fileen. Nam! Lohesta taitaa olla tulossa mun lauantairuokaa. Syön sen vihannesten kera, ja vältän tärkkelyshiilareita (peruna, riisi, pasta, leipä) kun tänään ei ole tarkoitus urheilla, carb cycling -filosofian mukaisesti. Kokeillaan toimiiko moinen.
Jos paistais siihen pannarin jälkkäriksi kun keittelin noita kurpitsahillojakin.
Keitin sitruuna-kurpitsahilloa ja sitten toisen version appelsiineilla kun sitä sitruunaista "ei syö erkkikään" kuulemma ja oikeesti se on hyvää.