Millainen olit 16-vuotiaana?

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit

Olin 16-vuotiaana...

Dille
2
6%
Urpo
3
9%
Pölvästi
1
3%
Pissis
3
9%
Wannabe-sissi
2
6%
Nörtti
8
25%
Sakkolihaa
3
9%
Jotain muuta, mutta mitä?
10
31%
 
Ääniä yhteensä: 32

Avatar
Clay
Kitisijä
Viestit: 2579
Liittynyt: 14.08.2005 23:46

Viesti Kirjoittaja Clay »

Olin raitis.
Nyt penikseni on fantastinen!
Avatar
Kimmen
Kitinän uhri
Viestit: 951
Liittynyt: 02.09.2005 22:01

Viesti Kirjoittaja Kimmen »

Olin kiltimmästä päästä. Uimaopettaja Haukilahden rannalla ja Espoonlahden uimahallilla. Perjantaisin kävin mielummin salilla kuin dokaamassa, vaikka tuli sitä aika paljon juotuakin. Liikkuminen hoitui kesät ja talvet mopolla, kunnes se varastettiin ja ostin fillarin. Keskiarvo oli n. 9 ja koulunkäynti maistui koska olin hyvä opettelemaan asioita ulkoa. Löysin ekan "oikean" tyttöystävän, joku oli jonkin sortin taiteellinenboheemivegetaristi. Tunki purkkaa mun suuhun ennen kuin suostui pussailemaan jos olin syönyt kanaa tai lihaa. Suhde kestikin kokonaisen kuukauden. Olin myös innokas seinä-/kalliokiipelijä. Ei ollut riemulla rajaa kun Salossa onnistuin luonnonkalliolla kiipeämään kohtaa jota ei Mont Blancin kiivennyt mies pystynyt nousemaan.

En varsinaisesti kadu mitään sen aikaisia juttuja. Olisin toki voinut olla tietyissä tilanteissa hieman rohkeampi ja pyytää Lottaa treffeille, mutta kaikkeahan ei voi saada. Tarjoaisin itselleni bissen jos tulisin itseäni vastaan.
Älä löi! En ole hurrit!
Avatar
Lilo
Kitisijä
Viestit: 3029
Liittynyt: 26.03.2006 21:27

Viesti Kirjoittaja Lilo »

Olin tervehenkinen urheilijanuori. Elämä kulki väliä koulu-jäähalli-oma sänky ja lisäks piti ehtiä lenkittää koira aina jossakin välissä. Joskus harvoin harkka-aikataulu salli myös osallistumisen joihinkin bileisiin, mutta silloin oli yleensä niin väsynyt että nukahti suunnilleen puolilta öin kuitenkin.
Artificial Intelligence is no match for natural stupidity.
Vastaa Viestiin