Kiviäkin kiinnostaa

Topicit, joihin vastataan hölynpölyllä.
BettyB.

Viesti Kirjoittaja BettyB. »

Muurikka myy tuubisilavaa :shock:
Bliss

Viesti Kirjoittaja Bliss »

^Tämä oli melko pysähdyttävä tieto.
Se on kyllä varmaan aika kätevää... :roll:
BettyB.

Viesti Kirjoittaja BettyB. »

Mulla on kyllä muurikka, mutta oon tähän asti hoitanut sitä ihan ruokaöljyllä.

Muurikka Silava on kätevästi tuubista annosteltava paistorasva ruoan valmistukseen sekä valurautaisten/rautaisten pannujen, patojen ja kaasugrillien rasvapolttoon ja hoitoon. Monikäyttöinen Muurikka Silava on erinomaista kaikkeen paistamiseen erityisesti ruokaan muodostuvan rapean pinnan takia. Pannujen ja grillien huoltoon/rasvapolttoon ei ole ennen ollut näin kätevää tuotetta saatavilla. Rautapannut tulee huoltaa runsaan käytön aikana vähintään kerran kuukaudessa, jotta välineet pysyvät hyvässä kunnossa ja esim. liha ei tartu pannuun. Muurikka Silava on puhdas luonnontuote, joka sisältää 70% sian selkäsilavaa ja 30% kotimaista rypsiöljyä. Pakkauskoko 110g.
Herra Manala

Viesti Kirjoittaja Herra Manala »

Mmmmm.....silavaa.....
Bliss

Viesti Kirjoittaja Bliss »

Mahdun taas 28-tuumaisiin farkkuihin :shock:
prosessi

Viesti Kirjoittaja prosessi »

Auf Wiedersehen, Pets! Vol. 2
prosessi

Viesti Kirjoittaja prosessi »

Laskeskelin tässä, että päivittäisiin työmatkoihin liittyy yli 8 km kävelyä julkisten kulkuvälineiden käytön lisäksi. Noista kilometreistä 4,5 suoritetaan pikakävelynä mukelo kantoliinassa, loput juosten metroon tai bussiin, sillä vain juoksemalla ehdin sellaisiin välineisiin, joiden käyttö mahdollistaa kahdeksantuntisen työpäivän ja mukelon noutamisen päiväkodista ennen sen sulkemista. Auto helpottaisi tilannetta kummasti, mutta kun en oikein haluaisi sellaista. Joten kaksi vuotta pitäisi jaksaa tätä, sen jälkeen mukelo olisi tarpeeksi vanha aloittamaan tuossa sadan metrin päässä olevassa päiväkodissa. No, eipähän ainakaan kunto pääse huononemaan, vaikka työt ovat alkaneet ja vievät aikaa, jota aiemmin olen käyttänyt mukelon kanssa ympäriinsä haahuiluun...
Bliss

Viesti Kirjoittaja Bliss »

^Ikinä kuullut polkupyörästä?
NegaDuck

Viesti Kirjoittaja NegaDuck »

^ Saattaa olla hankala ottaa mukaan julkisiin sellainen. Paitsi tietty Brompton.

Potkulauta? :D
Bliss

Viesti Kirjoittaja Bliss »

NegaDuck kirjoitti:^ Saattaa olla hankala ottaa mukaan julkisiin sellainen. Paitsi tietty Brompton.

Potkulauta? :D
Niin ku koko matkaahan ei voi ajaa polkupyörällä?
Voihan sen jättää sinne päiväkodillekin. Jotenkin ymmärsin, että sinne se hankalin matka on.
prosessi

Viesti Kirjoittaja prosessi »

Bliss kirjoitti:^Ikinä kuullut polkupyörästä?
Ei auta. 40 kilometriä pyöräilyä päivässä on vähän liikaa, ja jos jättäisin pyörän päiväkotiin, joutuisin kuitenkin juoksemaan metroon ja metrosta vaihtobussiin muutaman kilometrin, koska ajan vähyys johtuu päiväkodin aukioloajoista.
Avatar
Lolita
Kitisijä
Viestit: 8394
Liittynyt: 14.08.2005 18:46
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Lolita »

prosessi kirjoitti:jos jättäisin pyörän päiväkotiin, joutuisin kuitenkin juoksemaan metroon ja metrosta vaihtobussiin muutaman kilometrin, koska ajan vähyys johtuu päiväkodin aukioloajoista.
Mutta 4,5 kilometrin pikamarssi lapsen kanssa vaihtuisi huomattavasti leppoisampaan pyöräilyyn :wink:
“Outside of a dog a book is a man’s best friend, inside of a dog it’s too dark to read” - Groucho Marx
prosessi

Viesti Kirjoittaja prosessi »

Lolita kirjoitti:
prosessi kirjoitti:jos jättäisin pyörän päiväkotiin, joutuisin kuitenkin juoksemaan metroon ja metrosta vaihtobussiin muutaman kilometrin, koska ajan vähyys johtuu päiväkodin aukioloajoista.
Mutta 4,5 kilometrin pikamarssi lapsen kanssa vaihtuisi huomattavasti leppoisampaan pyöräilyyn :wink:
Joo, mutta kilometrejäkin tulisi heti muutama lisää, kun sekä mukelon että polkupyörän samanaikainen sompailu metroon olisi turhan haasteellista. Kantoliinan kanssa nuo matkat sujuvat kovin paljon mutkattomammin, kun ei ole riippuvainen hisseistä. Se tyhmä juttu tässä koko järjestelyssähän on, että päiväkoti on eri suunnassa kotoa kuin työpaikka, kun noita päiväkoteja joihin alle 3-vuotiaita huolitaan on aika huonosti tarjolla, joten mitään aikuisten oikeesti hyvää ratkaisua ei ole olemassakaan. Mutta saanpahan ainakin tarpeeksi liikuntaa! Yli 40 kilometriä kipittämistä viikossa... 8)
prosessi

Viesti Kirjoittaja prosessi »

Tänään fiini takkini pääsi kunnon koetukselle: toimii. Se on hämmästyttävän hyvin suunniteltu, ei mikään ihme, että jokin japanilaismuseo hankki sen kaksoiskappaleen 80-luvun "Suomi suunnittelee" (tjsp.) -näyttelystä. Niitä on siis kaksi olemassa, toinen siellä museossa ja toinen minulla.

Ideana tuossa on se, että sen sisään mahtuu myös kantoliinassa oleva lapsi, kaula-aukon ollessa niin iso, että molempien päät mahtuvat siitä ulos. Jos sisällä ei ole lasta, tiukataan kaula-aukko sopivaksi, jolloin koko takin malli muuttuu kivasti laskostuvaksi. Lisäksi tuo on vedenpitävä ja siihen kuuluu irrotettava vuori, joten ei paremmasta väliä.

Ainoa vika takissa on, että kun mukelo on sen sisällä, näytämme kaksipäiseltä barbapapalta, joka herättää sen luokan myötätuntoa autoilijoissa, että ne pysähtyvät suojateiden eteen, vaikka emme olisi vielä lähelläkään jalkakäytävän reunaa. Niinpä minä päädyn juoksemaan katujen yli, jotta noiden autoilijoiden ei tarvitsisi odotella niin kauaa.
NuoriDaavid

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

Kaikenlaisia törttöjä sitä onkin liikenteessä. Kuinka joku voi törmätä liikenteenjakajaan :oops: Mun pitäisi ottaa ajokortti pois itseltäni.

(no mutkun se oli oudossa paikassa ja katsoin toisesta suunnasta tulevaa liikennettä, seli seli). No ainakin tämä opettaa nöyryyttä.

Muovipuskuriin tuli naarmuja ja aivan pieni murtuma. Lisäksi takapuskurissa oli jo naarmut ennestään. Kävin näyttämässä Letkun Aarnen galleriassa vinkkaamassa http://www.automuovikem.fi/index.htm

ja sovin auton hoidon ensi tiistaiksi. 480e (tai 420) en muista enää.
Bhven

Viesti Kirjoittaja Bhven »

Taritsisi nukkua, mutta ei väsytä. Kahdeksaksi kouluun, jeah.
Rouva Pupu

Viesti Kirjoittaja Rouva Pupu »

Oksensin eilen niin rajusti, että tippui rillit pönttöön oksennuksen sekaan. Tämän jälkeen soitin miehelle ja infosin asiasta kesken sen ruokailun. Pyysin myös ostamaan maustekurkkua.
JonniParvo
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 121
Liittynyt: 11.12.2007 1:18

Viesti Kirjoittaja JonniParvo »

Rouva Pupu kirjoitti:Pyysin myös ostamaan maustekurkkua.
Tämä varsin tärkeää.
Elppis
Kitisijä
Viestit: 10700
Liittynyt: 15.08.2005 15:07
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Elppis »

Rouva Pupu kirjoitti:Oksensin eilen niin rajusti, että tippui rillit pönttöön oksennuksen sekaan. Tämän jälkeen soitin miehelle ja infosin asiasta kesken sen ruokailun. Pyysin myös ostamaan maustekurkkua.
Mulla oli siinä kymmennellä raskausviikolla hinku syödä ranskanleipää, lauantaimakkaraa ja maustekurkkua. Siinäpä ne raskausajan mieltymykset sit olikin..
The great club outshines the individual, always and forever.
prosessi

Viesti Kirjoittaja prosessi »

Tänään aamulla käyttäydyin huonosti metrossa, syömällä pari torilta matkan varrelta ostamaani avomaankurkkua. Jotenkin kurkkujen syöminen metrossa tuntui epäilyttävältä, ei kurkkuja saa syödä julkisesti. Bussissa en uskaltanut jatkaa huonoa käytöstäni, sillä tällä kertaa kuskina oli vihainen venäläinen, joka kiroili vähän väliä venäjäksi. Tai jos ei kiroillut niin julisti maailmanloppua, vaikea tietää kun en osaa venäjää.
Tix

Viesti Kirjoittaja Tix »

Tein tänään suuren päätöksen. Aion kasvattaa parran.
Bliss

Viesti Kirjoittaja Bliss »

^Ei. Pliiiiiiis?
Geep

Viesti Kirjoittaja Geep »

^^ Mulla on todiste kalvoillani (silmien!), että sulla on ollutkin parta eikä siitä älyttömästi voi aikaa olla?
Tix

Viesti Kirjoittaja Tix »

Niin. Mut siis ihan oikean parran. Niinku kuukausia. Voisin alkaa pitämään partapäiväkirjaa.
Geep

Viesti Kirjoittaja Geep »

Okei. Mä voisin sit blondata vaikka tukan. Blogata juurikasvusta. Tsemppii sinne!
Vastaa Viestiin