Työ/opistelupaikkaruokailu
Työ/opistelupaikkaruokailu
Eli onko Teillä yleensä eväät vai käyttekö ruokalassa?
Itse syön aina eväitä.
Itse syön aina eväitä.
Came here for school, graduated to the high life
Oma ruokailu tosiaan koostuu yleensä ruualla yli jääneistä edellisten päivien ruuista.
Plus jotakin muuta evästä.
Tuossa jutussa, jonka lopulta sain linkitettyä oli juttua älyttömistä työpaikkaruokailun hinnoista. Euro on kyllä ostovoimaltaan roskavaluutta.
Plus jotakin muuta evästä.
Tuossa jutussa, jonka lopulta sain linkitettyä oli juttua älyttömistä työpaikkaruokailun hinnoista. Euro on kyllä ostovoimaltaan roskavaluutta.
Came here for school, graduated to the high life
- Frederik Krueger
- Kitisijä
- Viestit: 3760
- Liittynyt: 09.04.2008 10:49
- Paikkakunta: Häslinki
Siis täh? Useimmilla omat eväät?
Syön yleensä aina työpaikan ruokalassa koska sieltä saa 5,20 €urolla yleensä varsin ravitsevan, terveellisen, monipuolisen ja ennenkaikkea vaihtelevan aterian, jossa on mukana myös monipuolisesti sekä keitettyjä että tuoreita kasviksia. En jaksaisi millään tehdä samantasoisia pöperöitä kotona evääksi seuraavaa päivää varten, joka päivä. Ainakin eväsvalikoimani olisi huomattavasti rajoittuneempi kuin ruokalan pöperöt, ja ärsyttäisi ainaisten mikroastioiden kuljettelu kodin ja työpaikan välillä.
Opiskeluaikoina aina sama juttu, söin koulun useissa ruokaloissa, hyvää ruokaa suht halvalla ilman oman tekemisen vaivaa. Varmasti valintaani vaikuttaa sekin ettei kotona arkipäivisin itselleni tekemä "päivällinen" ole yleensä varsinainen lämmin ateria jonka tähteitä kuljettaisi seuraavana päivänä töihin.
Ainoastaan ruokakaupassa työskennellessäni oli käytännön pakko syödä omia eväitä kun mitään lounaslippuja ei saatu eikä ulkona olisi siinä 30min aikana ehtinyt käydä syömässäkään. Turhan usein lounaakseni valitettavasti muodostui kaupasta ostetut kaksi vaaleaa karjalanpiirakkaa joiden päällä pari siivua keittokinkkua, ja jälkiruoaksi pieni purkki Mövenpick-suklaajäätelöä. Kovin epäterveellistä, usch! Joskus harvoin jaksoin tuoda mukanani kotoa keitettyä riisiä + kalaa + kasviksia.
Työpaikan viereisellä rakennustyömaalla kävi melkein sääliksi raksamiesraukkoja joiden työpaikkaruokavaihtoehto tuntui käytännössä olevan silkkaa grilliruokaa. Ilmeisesti he tykkäävät saman paskan syönnistä joka päivä. Tuossa tapauksessa varmaan toisin omat eväät.
Syön yleensä aina työpaikan ruokalassa koska sieltä saa 5,20 €urolla yleensä varsin ravitsevan, terveellisen, monipuolisen ja ennenkaikkea vaihtelevan aterian, jossa on mukana myös monipuolisesti sekä keitettyjä että tuoreita kasviksia. En jaksaisi millään tehdä samantasoisia pöperöitä kotona evääksi seuraavaa päivää varten, joka päivä. Ainakin eväsvalikoimani olisi huomattavasti rajoittuneempi kuin ruokalan pöperöt, ja ärsyttäisi ainaisten mikroastioiden kuljettelu kodin ja työpaikan välillä.
Opiskeluaikoina aina sama juttu, söin koulun useissa ruokaloissa, hyvää ruokaa suht halvalla ilman oman tekemisen vaivaa. Varmasti valintaani vaikuttaa sekin ettei kotona arkipäivisin itselleni tekemä "päivällinen" ole yleensä varsinainen lämmin ateria jonka tähteitä kuljettaisi seuraavana päivänä töihin.
Ainoastaan ruokakaupassa työskennellessäni oli käytännön pakko syödä omia eväitä kun mitään lounaslippuja ei saatu eikä ulkona olisi siinä 30min aikana ehtinyt käydä syömässäkään. Turhan usein lounaakseni valitettavasti muodostui kaupasta ostetut kaksi vaaleaa karjalanpiirakkaa joiden päällä pari siivua keittokinkkua, ja jälkiruoaksi pieni purkki Mövenpick-suklaajäätelöä. Kovin epäterveellistä, usch! Joskus harvoin jaksoin tuoda mukanani kotoa keitettyä riisiä + kalaa + kasviksia.
Työpaikan viereisellä rakennustyömaalla kävi melkein sääliksi raksamiesraukkoja joiden työpaikkaruokavaihtoehto tuntui käytännössä olevan silkkaa grilliruokaa. Ilmeisesti he tykkäävät saman paskan syönnistä joka päivä. Tuossa tapauksessa varmaan toisin omat eväät.
Onko joku pissinyt mun muroihin?
- Frederik Krueger
- Kitisijä
- Viestit: 3760
- Liittynyt: 09.04.2008 10:49
- Paikkakunta: Häslinki
Ilmeisesti eväiden syöminen selittyy sillä ettei useimmilla ole varsinaista työpaikkaruokalaa, vaan joutuisi vaivautumaan lähtemään joka päivä johonkin lounasravintolaan? Siinä tapauksessa saattaisin itsekin turvautua monesti omiin eväisiin. Nyt on vaan niin helppoa mennä tuohon alakertaan syömään, aikaa tuhraantuu 15-20 min ellei halua tuhlata enempää.
Onko joku pissinyt mun muroihin?
Peruskoulun perusmättöjä vetelen. Kasvispuolella protskua ei juurikaan, ja makukaan ei yleensä ihan viittä tähteä ansaitse, toisinaan edes yhtä. Eräs taho oli järkyttynyt siitä, että kouluruoasta joutuu jopa maksamaan. Koulukohtaiset erot ovat oikeastikin huikeat.
Oon ihan sikakade niille, jotka syö lounareilla päivittäin oikeissa ravintoloissa.
Tosin mua liikutti tänään eteläafrikkalaisen(ollut vasta pari viikkoa Suomessa) työkaverin kysely siitä, että saako lapset hakea toisenkin annoksen, ja ihmettely vastaukseen joka kuului notta saavat syödä niin paljon kuin haluavat.
Oon ihan sikakade niille, jotka syö lounareilla päivittäin oikeissa ravintoloissa.
Tosin mua liikutti tänään eteläafrikkalaisen(ollut vasta pari viikkoa Suomessa) työkaverin kysely siitä, että saako lapset hakea toisenkin annoksen, ja ihmettely vastaukseen joka kuului notta saavat syödä niin paljon kuin haluavat.
Viimeksi muokannut nowaysis, 15.08.2008 21:11. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Prepare for the worstest.
-
- Kitisijä
- Viestit: 7640
- Liittynyt: 15.08.2005 0:29
Muotoilin huonosti. Oikeastaan olen kade siitä, että jos olisin töissä keskustassa tai jossain muussa paikassa missä olisi paljon ravintoloita kävelyetäisyyden päässä, olisi valinnanvaraa huomattavasti enemmän. Tällä hetkellä duunin lähellä on kaksi laitosruokalaa ja jos viitsii kävellä vähän pidemmän matkan, löytyy vielä yksi rekkamiesruokala. Mutta mistään en saa hyvää vähähiilihydraattista ruokaasivustahuutaja kirjoitti:Vaihdetaanko? Joku 8 euroa tai yli bulkkisapuskasta ei ole mikään loistodiili. Enkä ymmärrä mistä tuon 'hyvissä ravintoloissa' kehitit? Tyypillisesti lounasravintolat eivät ole mitään kummoisia.Chap kirjoitti:Mä taas olen kade niille, jotka syövät lounarilla hyvissä ravintoloissa.
-
- Kitisijä
- Viestit: 7640
- Liittynyt: 15.08.2005 0:29
Keskustalla tarkoittanet ihan tiukinta ydintä? Muualla noita realistisen etäisyyden päässä olevia lounaspaikkoja on max. kourallinen. Lisäksi en ole törmännyt vähähiilariseen lounaspaikkaan, jos tarkoitus on samalla saada proteiinia. Salaattiahan saa puputtaa mielin määrin monessakin paikassa. Et siis ole menettänyt mitään.Chap kirjoitti:Muotoilin huonosti. Oikeastaan olen kade siitä, että jos olisin töissä keskustassa tai jossain muussa paikassa missä olisi paljon ravintoloita kävelyetäisyyden päässä, olisi valinnanvaraa huomattavasti enemmän. Tällä hetkellä duunin lähellä on kaksi laitosruokalaa ja jos viitsii kävellä vähän pidemmän matkan, löytyy vielä yksi rekkamiesruokala. Mutta mistään en saa hyvää vähähiilihydraattista ruokaa :(
Oma vinkki kaikille: vaikka ruokala olisi kuinka surkea, niin leipää, saakutisti salaattia, lounasruuasta valikoiden proteiinia ja lopuksi koko homma kannattaa maustaa esim. oliiviöljyllä tms. Ihan kohtuullisen noista saa kun välttelee sitä ylikypsää pastaa ja kumiperunoita, joita joka paikassa saisi kuitenkin.
Joo, oi niitä aikoja kun olin Stockan vieressä duunissa.sivustahuutaja kirjoitti:Keskustalla tarkoittanet ihan tiukinta ydintä?Chap kirjoitti:Muotoilin huonosti. Oikeastaan olen kade siitä, että jos olisin töissä keskustassa tai jossain muussa paikassa missä olisi paljon ravintoloita kävelyetäisyyden päässä, olisi valinnanvaraa huomattavasti enemmän. Tällä hetkellä duunin lähellä on kaksi laitosruokalaa ja jos viitsii kävellä vähän pidemmän matkan, löytyy vielä yksi rekkamiesruokala. Mutta mistään en saa hyvää vähähiilihydraattista ruokaa
Syön usein töissä päivän molemmat ateriat. Ekan aterian vedän pääsääntöisesti laitosruokalassa. Toisena aterian minulla on mukana itseni tekemä erittäin terveellinen mikrolämmitettävä lihakasvissörsseli.
Aina omat eväät mukana. Töistä periaatteessa saisi aina jotain ruokaa mutta tykkään tietää etukäteen mitä tulen syömään vuoron aikana. Ruokalaan ei ole käytännössä mahdollista lähteä eikä se olisi aukikaan suurimmassa osassa vuorojani. Eväät on aina kevyenpuoleiset, salaattia, rahkaa, hedelmiä, pikapuuroja, nuudeleita ym., sillä reipas tankkaus kesken töiden ei sovi minulle. Kuvittelen myös säästäväni näin verrattuna päivittäisen työruuan ostamiseen kaupasta tai ravintolasta.
Elämä kantaa, jos sen antaa