Suht ihanahko miesystäväni oli tehnyt ruokaa, kun kotiuduin tuossa ylitöistä.. Olin pari päivää jo haaveillut oikeesta kunnollisesta kotiruuasta ja keitetyistä PERUNOISTA, niin katos vaan, lihakastiketta, pottuja, ja porkkanaraastetta vielä en ikinä jaksais ite raastaa kyllä. Oih että sentään ♥
Nojoo, niin oli, vaikka tyytyminen olikin vain Kabanero Habanosseihin, ranskanperunoihin ja kurkkuun + kirsikkatomaatteihin. Enpä muista koska olisin viimeksi syönyt moista Äijäruokaa (tosin Äijä olisi jättänyt kurkut ja tomaatit marsuille).
Ohuen ohuita kalkkunafileitä inkiväärillä ja rinnalla parsakaaligratiinia suoraan pakastealtaasta. Yritän tyhjentää pakastinta kesän uusia herkkuja varten.
Kieltämättä, mutta tommonen pussinjämä seilasi pakastimessa, joten piti päästä käyttämään ne pois. Ei tosta määrästä ois kuitenkaan oikein kahta annosta tehnyt, puhumattakaan siitä paljon siihen touhuun olisi mennyt kahdella eri kerralla paistamalla ylimääräistä energiaa.
Otan huomenna sitten takaisin syömällä 0 grammaa perunaa, mutta paprikaa ja kesäkurpitsaa freesattuna. Brassisonnin fileestä jäi sopivasti tän päivästä 100g isompi pihvinpalanenkin odottelemaan.
Mutta sanoisin että ne HK:n kevyet "Aito Nakki" -kuorelliset eivät ole kovinkaan kaukana bratwursteista. Pienellä kuvittelulla ne ovat lähes aito asia.
NegaDuck kirjoitti:Mutta sanoisin että ne HK:n kevyet "Aito Nakki" -kuorelliset eivät ole kovinkaan kaukana bratwursteista. Pienellä kuvittelulla ne ovat lähes aito asia.
Et voi olla tosissas? Ettäkö suomen nakein nakki, siis nakki johon muita nakkeja verrataan, on sun mielestä melkein kuin Bratwurstia? Ymmärtäisin vielä jos vertaisit Krakovanmakkaraan, mutta Bratwurst?
NegaDuck kirjoitti:Mutta sanoisin että ne HK:n kevyet "Aito Nakki" -kuorelliset eivät ole kovinkaan kaukana bratwursteista. Pienellä kuvittelulla ne ovat lähes aito asia.
Et voi olla tosissas? Ettäkö suomen nakein nakki, siis nakki johon muita nakkeja verrataan, on sun mielestä melkein kuin Bratwurstia? Ymmärtäisin vielä jos vertaisit Krakovanmakkaraan, mutta Bratwurst?
*nauraa* Joo, aito nakki on kaukana Bratwurstista, siis kunnon kamasta. Ehkä joku atrian "wannabe" voi olla ulkonäössä lähellä mutta camoon! Vähän sama kun Lapin Kulta ja Stella Artois, "nehän on saman näköisiä ja lagereita, tai jotain.."
Nojoo.. meillä kokeillaan tänään uusi makkara: LEIJONA - kermapippuri- maustettu. Miehelle iltapalana, ruuaksi spagua ja jauhelihakastiketta chilitomattimurskalla. Nam! (vahvempaa en uskalla syödä - mä en ole niin nopea vessaan enää).
The great club outshines the individual, always and forever.
Elppis kirjoitti:*nauraa* Joo, aito nakki on kaukana Bratwurstista, siis kunnon kamasta. Ehkä joku atrian "wannabe" voi olla ulkonäössä lähellä mutta camoon! Vähän sama kun Lapin Kulta ja Stella Artois, "nehän on saman näköisiä ja lagereita, tai jotain.."
No uittu kun ei ne edes ole saman näköisiä! Ainakaan jos oletetaan että molemmat edustaa itseään eikä huonoa jäljennöstä. Sama kun vertaisi jotain trappistia Olviin, ii äm oo.
Nakki on nakki, ja varsinkin HK:n Aeto vielä ihan perusnakkien Nakkinakki. Eli vähän niinkuin bisukoiden Olvi, OK bulkkikamaa, muttei mitään sen erikoisempaa.
Hyvä bradari taas on jotain ihan muuta kuin bulkkinakkia.