Ei Manala mahdu julkisiin.SaintJohnPerse kirjoitti:Käytä julkisia?Herra Manala kirjoitti:Niin? En asu Sörnäisissä. En asu Helsingissä. En käy töissä Helsingissä. Minulla ei normaalisti ole mitään asiaa Helsinkiin. Se, että ostaakseni lihaa normaalia ruuanlaittoa varten ajaisin 25 kilometriä ja takaisin ensin Espoon läpi ja sitten Helsingin keskustan läpi, olisi lievästi sanottuna idioottimaista.
Ruokakauppojen tarjonta
Re: Ruokakauppojen tarjonta
Nyt penikseni on fantastinen!
Re: Ruokakauppojen tarjonta
Muuten hyvä mutta liha olisi kotona jo valmiiksi kypsää.SaintJohnPerse kirjoitti:Käytä julkisia?
Pakkauksetkin on perseestä. Joutuu ostamaan sokkona kun pakkaus peittää tuoreen tuotteen niin ettei sitä näe. Esim. viime viikonloppuna ostin Espoon Sellon Citymarketista espanjalaisia luumutomaatteja jotka oli mustassa muovirasiassa, peitettynä kirkkaalla muovilla. Pohjalla olevia tomaatteja ei nähnyt ennen kuin oli ottanut ne pois rasiasta. Kaikki homeessa. Seuraavana päivänä vein tomaatit takaisin. Kysyivät että olinko se minä joka reklamoin, en ollut. En osta enää koskaan valmiiksi pakattuja muka tuoreita hedelmiä tai vihanneksia.
Harmi kun en avautunut lihanjalostamoille ym. silloin kun vielä tein niiden kanssa yhteistyötä.
Harmi kun en avautunut lihanjalostamoille ym. silloin kun vielä tein niiden kanssa yhteistyötä.
Hullu! Eivais, itsekin vedin viisi vuotta, kunnes alkoi jökkimään. Mut kevytkerman, pippurin ja rehujen kanssa hyvän makuista. Meni sellaisenaankin monta vuotta.Aito_Johanna kirjoitti:Minusta hunajamarinoitu broileri (rintafilee tai suikale) on ihan hyvän makuista.
Täällä palstalla nyt vallitsee vähän joka asiassa hifistelijöiden markkinat. Kaikki mistä yleisesti pidetään on paskaa. Sellaista oman profiilin nostamistahan tämä lyttääminen monesti on.
-
- Kitisijä
- Viestit: 7640
- Liittynyt: 15.08.2005 0:29
Hunajamarinadi oli hyvänmakuista silloin joskus kun hunajamarinointi oli laadukkaampaa ja kalliimpaa kuin muut. Nykypäivän hunajamarinadi on samaa kuraa kuin kaikki muukin, koska suosituimman marinadin koostumusta on ilmeisesti rukattu halvempaan suuntaan.Aito_Johanna kirjoitti:Saako tätä edes sanoa ääneen? No, otan riskin: Minusta hunajamarinoitu broileri (rintafilee tai suikale) on ihan hyvän makuista.
Kaupat ovat nykyään järjettömän kokoisia ja valikoimaa on vaikka kuinka, mutta silti siellä ei ole mitään mieleistä!? Totta puhuakseni nuo lihatuotteet ovat monesti vähän arveluttavia. En juurikaan pidä muovirasiaan ja suojakaasuun pakatuista ja valmiiksi marinoiduista lihaköntsäkkeistä. Toki poikkeuksia on, possusuikaleet ja broilerin ostan mieluiten valmiiksi maustettuna. Muuten ongelma on ratkaistu niin, että sopivan tilanteen sattuessa laitamme teurastamoon yhden nuoren naudan eli hiehon ja otamme sitten siitä lihaa omapalautuksena. Sitä riittää sitten sukulaisillekin. Tällainen jauheliha oikeasti ruskistuu ja pannussa ei ole ylimääräistä nestettä. Myös paistit ovat hyviä, ei sitkeitä vaan mureita. No niin, monet varmaan jo miettivät, että kuinka voimme syödä itse kasvattettua naudanlihaa? Hyvin. Tiedän, mitä eläimelle on syötetty, tiedän miten se on hoidettu ja että sitä on myös rapsuteltu ja ainakin vielä on luottamus säilynyt teuraskuljetuksen ja teurastamisenkin osalta.
Vihannekset ja hedelmät ovat monesti kuin suklaarasia, ikinä ei tiedä mitä saa. Ainakin meidän pienissä S- ja K-marketissa laatu vaihtelee tosi paljon. Hinta on kuitenkin korkea. Aika paljon tulee syötyä ihan porkkanoita, ne kun ovat yleensä hyviä.
Vihannekset ja hedelmät ovat monesti kuin suklaarasia, ikinä ei tiedä mitä saa. Ainakin meidän pienissä S- ja K-marketissa laatu vaihtelee tosi paljon. Hinta on kuitenkin korkea. Aika paljon tulee syötyä ihan porkkanoita, ne kun ovat yleensä hyviä.
-
- Kitisijä
- Viestit: 7640
- Liittynyt: 15.08.2005 0:29
Teollisesti pakattu jauheliha vanhenee ennen viimeistä myyntipäivää:
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/1135236672752
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/1135236672752
Re: Ruokakauppojen tarjonta
Ahaa, nyt ymmärrän miksi kaupan lihasta tulee niin paljon nestettä.
Meillä on ollut suoraan "jalostamosta" tullutta lihaa ja se jää niin kuivaksi, että tekee mieli lisätä ruokaöljyä teflonpannulle.
Tässä kohtaa toki pitää mainostaa, että uusi teflonpannuni ei kyllä sitä kaipaa (Tefalin kullattukahvainen J. Oliver) ja olen sitä vältellyt.
Came here for school, graduated to the high life
Re: Ruokakauppojen tarjonta
Pysy Ihan rauhassa Espoossa makkaraa tehdään Kauklahdessa Wurst Fennicalla ja Kastenilla Juvanmalmilla, jossa suuri lihan toimittaja myös..Herra Manala kirjoitti:Niin? En asu Sörnäisissä. En asu Helsingissä. En käy töissä Helsingissä. Minulla ei normaalisti ole mitään asiaa Helsinkiin. Se, että ostaakseni lihaa normaalia ruuanlaittoa varten ajaisin 25 kilometriä ja takaisin ensin Espoon läpi ja sitten Helsingin keskustan läpi, olisi lievästi sanottuna idioottimaista.huima kirjoitti:?Herra Manala kirjoitti: Sehän on hieno juttu. Ehkä suosittelet saman tien viikottaista lihakauppareissua Tampereelle?
http://www.chef-wotkins.com/index.php?p=myymala
Sä suurkeittiön apukokkina varmaan tilaat sieltä parastas?
Ostakaa kokolihaa älkää jauhelihaa jos pelkäätte nestettä, jutussa mainittu pakastettu liha varmaan suurin syy nesteeseen? kannattaa sitten varmasti tehdä jauhelihasta jotain valmista kuten pyörykkää tai piffiä tai uunitankoa, niin pysyy nesteet lihassa paremmin, varsinkin kun sisällä nestettä imeviä osia kuten korppujaujoa, jaujoa tai muuta vastaavaa?
Pyyhin Netikettiin..
Re: Ruokakauppojen tarjonta
En tunne hlökoht enkä ole kokeillut tätä vielä. Ovat ainakin syksyisin aikasemmin toimitelleet isoja satseja pk-seudulle, esim viime syskynä hoksasin että oisivat olleet Tapiolassa lastin kanssa.Hermann Hoth kirjoitti: Ei kukaan tuntis poromiestä, jolta voisi ostaa vaikka koko elukan ja paloittelupalvelun siinä samalla?
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Re: Ruokakauppojen tarjonta
Sä suurena keittiömestarina varmaan tiedät että Wurst Fennica sijaitsee nykyään Kastenin kanssa samassa osoitteessa Juvanmalmin teollisuusalueella. Tiedät varmaan senkin että WF:n makkarat ovat lähestulkoon syömäkelvotonta skeidaa. Tosin kaikkihan ne hiilitangot on sun pallogrillimestaruustaidonnäytteittesi jälkeen.Niba kirjoitti:Pysy Ihan rauhassa Espoossa makkaraa tehdään Kauklahdessa Wurst Fennicalla ja Kastenilla Juvanmalmilla, jossa suuri lihan toimittaja myös..
Sä suurkeittiön apukokkina varmaan tilaat sieltä parastas?
Re: Ruokakauppojen tarjonta
Nyt täytyy pyllistää toisaalle, Kauklahti oli liian kauklahti!Herra Manala kirjoitti:Sä suurena keittiömestarina varmaan tiedät että Wurst Fennica sijaitsee nykyään Kastenin kanssa samassa osoitteessa Juvanmalmin teollisuusalueella. Tiedät varmaan senkin että WF:n makkarat ovat lähestulkoon syömäkelvotonta skeidaa. Tosin kaikkihan ne hiilitangot on sun pallogrillimestaruustaidonnäytteittesi jälkeen.Niba kirjoitti:Pysy Ihan rauhassa Espoossa makkaraa tehdään Kauklahdessa Wurst Fennicalla ja Kastenilla Juvanmalmilla, jossa suuri lihan toimittaja myös..
Sä suurkeittiön apukokkina varmaan tilaat sieltä parastas?
WF makkarat eivät ole mielestämme skeidaa!
OK, Atrian uutuus tuoremakara on kyllä aikas bueno toisaalta!

Pyyhin Netikettiin..