TV:stä tulee hyvää ohjelmaa

Leffat, musiikki, taide, kirjallisuus ja sensellaiset
Googlebot

Viesti Kirjoittaja Googlebot »

Jos Emule ahdistaa niin voi noita yrittää bongata vaikka tuolta, mutta minä olisin liian laiska yrittämään erottaa jyvät akanoista tuollaisessa sillisalaattisaitissa jossa ei ole yhtikäs minkäänlaista laadunvalvontaa eikä järjestystä. Löytyykö tuolta listalta edes kaikki jaksot?
Bhven

Viesti Kirjoittaja Bhven »

Herra Manala kirjoitti: Muuli on niin ysäriä modeemipelleilyä. Verkko, jossa yli 100kt/s tiedonsiirtonopeuksista ollaan kuultu ainoastaan emolevyjen manuaaleissa.
eDonkey toimi ihan hyvin vielä vuonna 2001. Imuttelin kasapäin leffoja noin 500 kt/s nopeuksilla, kun kävin läpi IMDb:n top 250 listaa.
Zeb

Viesti Kirjoittaja Zeb »

Achtung!! 24 alkaa nyt!
masa

Viesti Kirjoittaja masa »

Zeb kirjoitti:Achtung!! 24 alkaa nyt!
Taattua 24kamaa luvassa. CTU:ssa myyriä, teinit johtavat maan tärkeintä terrorismiyksikköä ja presidenttiä yritetään syrjäyttää. Kun olet nähnyt ekan tuotantokauden, olet nähnyt kaikki.
bedlam

Viesti Kirjoittaja bedlam »

masa kirjoitti:Taattua 24kamaa luvassa. CTU:ssa myyriä, teinit johtavat maan tärkeintä terrorismiyksikköä ja presidenttiä yritetään syrjäyttää. Kun olet nähnyt ekan tuotantokauden, olet nähnyt kaikki.
No mut sou vat? Samaahan voisi sanoa vaikka Bondeistakin.

Kaksnelkun suurin vika on se, että 24 jaksoa on yksinkertaisesti aivan liikaa. Alkujaksot tempaavat aina mukaansa, mutta puolessa välissä alkaa jo laskemaan että koskas tää loppuukaan ja montakos "yllätyskäännettä" tässä vielä pitää sietää. 12 jaksoa ois huomattavasti parempi.

Mut kyl Jaska on kova jätkä, eilen jo hienosti tappoi miehen puremalla kaulasta palasen.
Zeb

Viesti Kirjoittaja Zeb »

bedlam kirjoitti:Mut kyl Jaska on kova jätkä, eilen jo hienosti tappoi miehen puremalla kaulasta palasen.
Näin on! Ja ainoastaan Jack voi olla noin kovassa kunnossa kun takana on kahden vuoden valmentautuminen kiinalaisessa kidutusvankilassa. Hyvässä ravitsemustilassakin oli ja lihakset tallella. Lie käyttänyt valoravintoa tjsp ja vetänyt kahleissa roikkuessaan leukaa. Tuohon ei muut jätkät pysty!
Googlebot

Viesti Kirjoittaja Googlebot »

bedlam kirjoitti:Kaksnelkun suurin vika on se, että 24 jaksoa on yksinkertaisesti aivan liikaa. Alkujaksot tempaavat aina mukaansa, mutta puolessa välissä alkaa jo laskemaan että koskas tää loppuukaan ja montakos "yllätyskäännettä" tässä vielä pitää sietää. 12 jaksoa ois huomattavasti parempi.
Kyllä näin on juu. Eilinen kahden jakson pätkä tuntui sopivalta annokselta, saisivat lähettää ne tuolleen jatkossakin. Tai sitten katselen kahden viikon välein kaksi jaksoa kerrallaan boksilta.

Uupumuksen kakkosneloseen huomasi eilen siitä että jo nyt olettaa Feizin tjsp. olevan vain pikkutekijä ja välijuonne, uusien tarinankäänteiden myötä tullee taas kymmenen suurempaa uhkaa.

MUTTA paljon mieluummin tällaisia sarjoja katsoo joiden tietää sentään loppuvan joskus, eli tarina lienee mietitty alusta loppuun ainakin kerran. Ei niinkuin joku helvetin Lost, Pako tai 4400 joissa tarinaa/jaksoja keksitään lisää sitä mukaan miten moni jaksaa vielä katsoa n:ttä kautta samaa paskaa. Pelko on suuri että Heroes menee samaan lankaan ja homma leviää käsiin kuin kilo paskaa. Tähän viittaa hieman se että sarjassa tunnutaan vähän väliä keksivän uusia hahmoja yliluonnollisine kykyineen vanhojen rinnalle.

Joku voisikin rykäistä sellaisen nopean tiivistelmän pääkohdista mitä Lostissa on tapahtunut ekan kauden jälkeen, eli miksi ovat saarella, kuka on pahis jne. Lopetin katsomisen jossain 1. kauden puolivälissä kun tajusin ettei tarina etene mihinkään suuntaan.

Siksi toisekseen, mulla on kovin vähän aikaa seurata kaikenmaailman sarjoja kun pitäisi ehtiä pelata tietsikkapelejäkin ja käydä välillä treeneissäkin hei. Kaikkein parhaimpia ovat TV-sarjat ja elokuvat joita voi seurata sivusilmällä samalla kun pelaa jotain läppärillä, säästyy aikaa. Jotkut strategiapelit ovat tähän omiaan kun niissä on välillä hitaampia odottelujaksoja kun rakentaa tukikohtaansa tms.
Googlebot

Viesti Kirjoittaja Googlebot »

Googlebot kirjoitti:Joku voisikin rykäistä sellaisen nopean tiivistelmän pääkohdista mitä Lostissa on tapahtunut ekan kauden jälkeen, eli miksi ovat saarella, kuka on pahis jne. Lopetin katsomisen jossain 1. kauden puolivälissä kun tajusin ettei tarina etene mihinkään suuntaan.
Jaksaisinko lukea?

http://www.imdb.com/title/tt0411008/episodes

EDIT: Jaksoin. Aikamoista Final Fantasy-tasoista sontaa jatkuvine takautumineen. Eipä ollut kolmessa kaudessa (69 jaksoa) paljoa tuntunut juoni etenevän. Tappelevat "The Othersien" kanssa jne.

Selvisikö missään jaksossa mitä ne isot rymyävät elukat olivat joita ei koskaan näytetty katsojille? Dinosauruksia tai isoja robotteja? Saaren "turvasysteemi"?
Herra Manala

Viesti Kirjoittaja Herra Manala »

Googlebot kirjoitti:Jos Emule ahdistaa niin voi noita yrittää bongata vaikka tuolta, mutta minä olisin liian laiska yrittämään erottaa jyvät akanoista tuollaisessa sillisalaattisaitissa jossa ei ole yhtikäs minkäänlaista laadunvalvontaa eikä järjestystä. Löytyykö tuolta listalta edes kaikki jaksot?
Itse pistin ihan vain isohuntista "human weapon" hakusanoiksi ja nappasin parilta sivulta aakkos/episodijärjestyksessä tulleet parhaiten seedatut tiedostot. Olihan siinä manuaalista työtä huimat 5 minuuttia napsia koko seasonin jokainen episodi erikseen, mutta puolustukseksi voin sanoa että se koko seasoni sitten tulikin tunnissa. Ja kaikki toimii kuten pitää.
Bhven kirjoitti:eDonkey toimi ihan hyvin vielä vuonna 2001.
Varsin kiva vuoden 2001 kannalta.
Viimeksi muokannut Herra Manala, 07.01.2008 18:00. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 6738
Liittynyt: 04.11.2007 3:11

Viesti Kirjoittaja Gat »

Miten mulla on Emulesta kamaa kahdeksan mitälie Ylibitin yhteydellä, jotka ei kohta tai nytkään sovi kahteen neljäsataseeni?

Hyvää kannattaa odottaa. Nuoret säälittävät teinit ei tajua, etä aikakin on olemassa.

Ja urpotenixit ei pelleyttään tajua, että on ehkä joitakin hieman kovempia juttuja, kuin heidän kahden vuoden skaalallaan. Ja ne löytää vain Emulella.

Torrentit on pinnallisille teineille. Kovimmat emuulettajat ehkä käyttää myös torrenteja, mutta laittaa Saamansa jakoon Emuuliin. Näin luin Emuulikeskusteluista, ja se on "hieman" todempaa kuin Raamattu,

Mutta siitä vaan säälittävät Torrenttajat, luulkaa vaan. että koko maailman kovat jutut sisältyy teidän Babyelämän viimeseen kymmeneen vuoteen. Perustakaa joku Lahko, jookos?
Herra Manala

Viesti Kirjoittaja Herra Manala »

Gat kirjoitti:Nuoret säälittävät teinit ei tajua, etä aikakin on olemassa.
Ihanko niinkuin meinaat, ettei aika ikäänkuin lipsahtanut omalla kohdallasi vähän noin niinkuin varkain ohitse, ja loppui jo vähän niinkuin kesken kun komentojonossa on piukeiden parikybästen rattaillepääsy?
Googlebot

Viesti Kirjoittaja Googlebot »

PirateBayn kommentointisysteemi on kyllä kätevä, varsinkin kun 90% kommenteista on "Seeda! För helveten's skull, jag är i 99.1%!!!111" :D
Rouva Pupu

Viesti Kirjoittaja Rouva Pupu »

Huomenna keskiviikkona alkaa MTV3 Myytinmurtajien uudet jaksot klo 22.30 :cheer: :h:
Zeb

Viesti Kirjoittaja Zeb »

Rouva Pupu kirjoitti:Huomenna keskiviikkona alkaa MTV3 Myytinmurtajien uudet jaksot klo 22.30 :cheer: :h:
Olenkin aina ihmetellyt että kuka kumma sitä jaksaa katsoa :)
Zeb

Viesti Kirjoittaja Zeb »

Eilen tuli luontodokkari Namibian korvakoirista. Mukavia otuksia :)

Toivoin muuten joululahjaksi Attenboroughn luonto-DVDitä, enkä saanut. Oliks muka liikaa vaadittu?
Zeb

Viesti Kirjoittaja Zeb »

Röyhkeä diplomaatti maikkarilta puolelta. Oli hauska ainakin silloin kerran kun katsoin.
Bliss

Viesti Kirjoittaja Bliss »

Zeb kirjoitti:Oli hauska ainakin silloin kerran kun katsoin.
Tasan kerran se olikin hauska, nyt lähinnä rasittava.
(mutta kyllä se Salatut Elämät voittaa!!)
Avatar
more
Kitinän uhri
Viestit: 565
Liittynyt: 26.08.2006 9:10
Paikkakunta: Tixi

Viesti Kirjoittaja more »

Bliss kirjoitti: (mutta kyllä se Salatut Elämät voittaa!!)
Mitä? onks salarit loppunu?
Almost as brutal as the onslaught of "Matti ja Teppo" - Iron Gland
Googlebot

Viesti Kirjoittaja Googlebot »

Rimakauhua ja rakkautta: tokan jakson perusteella pikkunäppärää parisuhdehjuumoria, mutta en ihan vielä sisäistänyt miksi kaikki ovat keuhkonneet sitä mielettömän hyväksi sarjaksi. Muistutti ehkä hieman Frendejä ilman yletöntä hösläämistä. Annan sille vielä toisen ja ehkä kolmannenkin mahdollisuuden.
isohaara

Viesti Kirjoittaja isohaara »

Fight Quest
Join hosts Doug Anderson and Jimmy Smith as they travel the globe in search of a variety of fighting challenges. The pair immerse themselves in the local culture as they prepare to face off against a local in a no-holds-barred battle. Locations include the Philippines, China, Japan, Korea, Mexico City, Thailand, Israel, Brazil and India. Jimmy Smith, an LA-based mixed martial arts fighter and Doug Anderson, an Iraqi War veteran, employ their respective martial arts backgrounds as they seek to win each competition.
Human Weapon re-run. Sarjan käsikirjoitus on noin 99 % sama kuin HW:llä; katsoin ensimmäisen jakson, jossa tutustuivat Kung Fuhun Kiinassa, jonka jälkeen piti pitää taukoa sillä juuri olin katsonut HW:n jaksot putkeen. Ei samaa sarjaa voi katsoa kahta kertaa peräkkäin.
Pyry-Matias

Viesti Kirjoittaja Pyry-Matias »

4D: Maailman pienimmät penikset 22.00

(131 ääntä)Kommentit (78)Merkitse suosikiksi
Merkitse huippuohjelmaksi
Lisää kalenteriisi (vCalendar)
Toinen osa joulukuussa nähdylle dokumentille 4D: Maailman pienin penis. Dokumentissa pienen peniksen ylpeä kantaja Lawrence jatkaa mielitabunsa rikkomista. Tällä kertaa Lawrence etsii rohkeita miehiä, jotka pystyisivät avoimesti puhumaan elimestään kameran edessä. Lopulta Lawrence tekee läpimurron ja järjestää valokuvanäyttelyn, penispotrettikokoelman. Dokumentti.


Kerrankin mua koskettava aihe :cry:
bedlam

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Otin Showtime-kanavan kokeiluun, 5euroa/kk. Paljon sellaistakin kasariscifiä, -kauhua ja äksöniä jota olen turhaan koettanut dvd:llä metsästää. Viime yönä purkkiin tarttui jo joku näkemätön Bruce Campbell-skifistely.
Googlebot kirjoitti:Rimakauhua ja rakkautta: tokan jakson perusteella pikkunäppärää parisuhdehjuumoria, mutta en ihan vielä sisäistänyt miksi kaikki ovat keuhkonneet sitä mielettömän hyväksi sarjaksi. Muistutti ehkä hieman Frendejä ilman yletöntä hösläämistä.
Eijei. Sarja on paljon muutakin kuin komediaa, myöhemmin mukaan tulee todella riipaisevaa draamaakin.
Viimeksi muokannut bedlam, 15.01.2008 23:35. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
ninnithequeen

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen »

bedlam kirjoitti:Otin Showtime-kanavan kokeiluun, 5euroa/kk. Paljon sellaista kasariscifiä, -kauhua ja äksöniä jota olen turhaan koettanut dvd:llä metsästää. Viime yönä purkkiin tarttui jo joku näkemätön Bruce Campbell-skifistely.
Mä olin ihan haltioissani kun siellä pyöri Summer of Sam.
Meillä taitaa tulla tuo toisten kanavien lisäkkeenä.
Avatar
Vaola
Kitisijä
Viestit: 4494
Liittynyt: 15.08.2005 10:36
Paikkakunta: pois

Viesti Kirjoittaja Vaola »

Pyry-Matias kirjoitti:Kerrankin mua koskettava aihe :cry:
Ihmetys. :shock:

Löytyihän se vihdoin jokin yhtäläisyys sinun ja Tolosenkin väliltä. Tuo ohjelma olisi kyllä voitu jo nimetä hänen mukaansa.
"Never wrestle with a pig. You get dirty and besides the pig likes it. -George Bernard Shaw
Pyry-Matias

Viesti Kirjoittaja Pyry-Matias »

Vaola kirjoitti:Löytyihän se vihdoin jokin yhtäläisyys sinun ja Tolosenkin väliltä.
Ai, et kummallakin on vetävä muija? Mut jotenkin surullinen äijä se leikattu. Kuiteskin kertoi kuninkaansa pituudeksi ykköset päällä 18 senttii. Ku 15 oli keskiarvo. Mä en muista mitanneeni koskaan omaani, luotan et se on alle keskiarvon - se riittää mulle.
Vastaa Viestiin