Pikkujoulumenu
Pikkujoulumenu
Nyt olen saanut 3 erilaista vaihtoehtoa pikkujoulujen buffaksi, valkkaa mieleisesi ja äänestä.
1. NAYARIT Buffet
Nachoja
Talon Salsaa
Quacamolea
Creme Fraichea
Punasipulia
BBQ-kastiketta
Jalopenoviipaleita
Tomaatti-Sipulisalaattia
Perunasalaattia
Mehustettua Vihersalaattia
Chilimaustettua Coleslaw-Salaattia
Tomaatti-Chilikastiketta (Sweet & Hot)
Vehnätortilloja
Chili con Carnea
Chicken Wingsejä
Fajitas-Vihanneksia
Texmex- Makkaraa
Juustokastiketta
Rancherokastiketta
Papumuhennosta
Cajun- Lohkoperunoita
Tomaattiriisiä
Lämpimiä ruokia tarjoilemassa Cantinan Kokkitiimi:
Porsaan Paahtokylkeä
Pippuri- Paahdettua Häränseläkettä
Kahluakakkua ja Mansikkakastiketta
24,50 €/ hlö
( minimille 40 henkilöä)
* * * * *
2. QUINTANA ROO Buffet
Nachoja
Talon Salsaa
Quacamolea
Creme Fraichea
Punasipulia
BBQ-kastiketta
Jalopenoviipaleita
Tomaatti-Chilikastiketta (Sweet & Hot)
Marinoituja Papuja
Perunasalaattia
Tomaatti- Sipulisalaattia
Chili-Maustettua ColeSlaw- Salaattia
Paahdettua Broilersalaattia
Vehnätortilloja
Chili con Carnea
Katkarapupataa
Kana- Paprikapataa
Fajitas-Vihanneksia
Cajun- Lohta Limekastikkeessa Juustokastiketta
Chipotle- Chilikastiketta
Papumuhennosta
Tomaattiriisiä
Cajun- Lohkoperunaa
Lämpimiä ruokia tarjoilemassa Cantinan Kokkitiimi:
Pippuroitua Porsaanseläkettä
Paahdettua Häränseläkettä
Tequila- Marinoituja Hedelmiä
Kahluakakkua ja Mansikkakastiketta
29,50 €/ hlö
(minimihenkilömäärä 40)
* * * * *
3. SONORA Buffet
Nachoja
Talon Salsaa
Quacamolea
Creme Fraichea
Punasipulia
BBQ-kastiketta
Jalopenoviipaleita
Tomaatti-Chilikastiketta (Sweet & Hot)
Perunasalaattia
Tomaatti- Sipulisalaattia
Mehustettua Vihersalaattia
Vehnätortilloja
Chili con Carnea
Chicken Wingsejä
Fajitas-Vihanneksia
Cantinan Lammasmakkaraa
Juustokastiketta
Chipotle- Chilikastiketta
Rancherokastiketta
Papumuhennosta
Tomaattiriisiä
Cajun- Lohkoperunoita
Lämpimiä ruokia tarjoilemassa Cantinan Kokkitiimi:
Chilipaahdettua Kananrintaa
Porsaan Paahtokylkeä
Tequila- Marinoituja Hedelmiä ja Vaniljakastiketta
21,50 €/ hlö
(minimihenkilömäärä 40)
* * * * *
Menu tulee ilmoittaa ravintolalle viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta . Osanottajamäärän muutoksesta tulee ilmoittaa ravintolalle viimeistään 2 vrk ennen alkua ja varauksen peruuntumisesta viimeistään 1 viikko ennen tilaisuutta – muussa tapauksessa ravintolalla on oikeus veloittaa etukäteen tilatuista palveluista viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaan. Hyväksymme +/- 10% muutoksen toteutuneessa henkilömäärässä.
1. NAYARIT Buffet
Nachoja
Talon Salsaa
Quacamolea
Creme Fraichea
Punasipulia
BBQ-kastiketta
Jalopenoviipaleita
Tomaatti-Sipulisalaattia
Perunasalaattia
Mehustettua Vihersalaattia
Chilimaustettua Coleslaw-Salaattia
Tomaatti-Chilikastiketta (Sweet & Hot)
Vehnätortilloja
Chili con Carnea
Chicken Wingsejä
Fajitas-Vihanneksia
Texmex- Makkaraa
Juustokastiketta
Rancherokastiketta
Papumuhennosta
Cajun- Lohkoperunoita
Tomaattiriisiä
Lämpimiä ruokia tarjoilemassa Cantinan Kokkitiimi:
Porsaan Paahtokylkeä
Pippuri- Paahdettua Häränseläkettä
Kahluakakkua ja Mansikkakastiketta
24,50 €/ hlö
( minimille 40 henkilöä)
* * * * *
2. QUINTANA ROO Buffet
Nachoja
Talon Salsaa
Quacamolea
Creme Fraichea
Punasipulia
BBQ-kastiketta
Jalopenoviipaleita
Tomaatti-Chilikastiketta (Sweet & Hot)
Marinoituja Papuja
Perunasalaattia
Tomaatti- Sipulisalaattia
Chili-Maustettua ColeSlaw- Salaattia
Paahdettua Broilersalaattia
Vehnätortilloja
Chili con Carnea
Katkarapupataa
Kana- Paprikapataa
Fajitas-Vihanneksia
Cajun- Lohta Limekastikkeessa Juustokastiketta
Chipotle- Chilikastiketta
Papumuhennosta
Tomaattiriisiä
Cajun- Lohkoperunaa
Lämpimiä ruokia tarjoilemassa Cantinan Kokkitiimi:
Pippuroitua Porsaanseläkettä
Paahdettua Häränseläkettä
Tequila- Marinoituja Hedelmiä
Kahluakakkua ja Mansikkakastiketta
29,50 €/ hlö
(minimihenkilömäärä 40)
* * * * *
3. SONORA Buffet
Nachoja
Talon Salsaa
Quacamolea
Creme Fraichea
Punasipulia
BBQ-kastiketta
Jalopenoviipaleita
Tomaatti-Chilikastiketta (Sweet & Hot)
Perunasalaattia
Tomaatti- Sipulisalaattia
Mehustettua Vihersalaattia
Vehnätortilloja
Chili con Carnea
Chicken Wingsejä
Fajitas-Vihanneksia
Cantinan Lammasmakkaraa
Juustokastiketta
Chipotle- Chilikastiketta
Rancherokastiketta
Papumuhennosta
Tomaattiriisiä
Cajun- Lohkoperunoita
Lämpimiä ruokia tarjoilemassa Cantinan Kokkitiimi:
Chilipaahdettua Kananrintaa
Porsaan Paahtokylkeä
Tequila- Marinoituja Hedelmiä ja Vaniljakastiketta
21,50 €/ hlö
(minimihenkilömäärä 40)
* * * * *
Menu tulee ilmoittaa ravintolalle viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta . Osanottajamäärän muutoksesta tulee ilmoittaa ravintolalle viimeistään 2 vrk ennen alkua ja varauksen peruuntumisesta viimeistään 1 viikko ennen tilaisuutta – muussa tapauksessa ravintolalla on oikeus veloittaa etukäteen tilatuista palveluista viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaan. Hyväksymme +/- 10% muutoksen toteutuneessa henkilömäärässä.
Viimeksi muokannut Patz, 01.11.2005 15:36. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ykkönen on mielestäni hinta/laadullisesti surkein menu noista kolmesta. Kakkonen nyt on yllättäen paras, mutta myös selvästi kallein. Kolmonen on sen sijaan varsin hyvä hintaansa nähden.
Missä kohtaa te näette ykkösessä niitä mahtavia lihavalikoimia? Peruslämpimien lisäksi ykkösessä on ainoastaan kanansiipiä ja texmex-makkaraa, jonka voisi edes etäisesti laskea liharuuiksi, ja niissäkin lihapitoisuus painosta ei ole mikään päätä huimaava.
Kakkosessa on sen sijaan lisänä jo:
Paahdettua Broilersalaattia
Katkarapupataa
Kana-Paprikapataa
Cajun-Lohta
Mutta omasta mielestäni tuo kolmonen on aika rock, lihatuotteiden vaihtoehdoissa se ei nimittäin häviä ykköselle, ja seisovasta syön mieluummin broileria ja possua kuin härkää ja possua. Raskaasti siellä tulee syötyä kuitenkin, niin olisi edes joku helpotus...
Syön toki mitä tahansa edellämainituista, mutta tyhmäähän se on maksaa lisää ei-mistään.
Missä kohtaa te näette ykkösessä niitä mahtavia lihavalikoimia? Peruslämpimien lisäksi ykkösessä on ainoastaan kanansiipiä ja texmex-makkaraa, jonka voisi edes etäisesti laskea liharuuiksi, ja niissäkin lihapitoisuus painosta ei ole mikään päätä huimaava.
Kakkosessa on sen sijaan lisänä jo:
Paahdettua Broilersalaattia
Katkarapupataa
Kana-Paprikapataa
Cajun-Lohta
Mutta omasta mielestäni tuo kolmonen on aika rock, lihatuotteiden vaihtoehdoissa se ei nimittäin häviä ykköselle, ja seisovasta syön mieluummin broileria ja possua kuin härkää ja possua. Raskaasti siellä tulee syötyä kuitenkin, niin olisi edes joku helpotus...
Syön toki mitä tahansa edellämainituista, mutta tyhmäähän se on maksaa lisää ei-mistään.
Mahtavasta en tiedä, mutta ainakin aiemmin härkä on ollut hyvää cantinassa.Herra Manala kirjoitti:Missä kohtaa te näette ykkösessä niitä mahtavia lihavalikoimia?
1.
Porsaan Paahtokylkeä
Pippuri- Paahdettua Häränseläkettä
3.
Chilipaahdettua Kananrintaa
Porsaan Paahtokylkeä
Tuota kanaa tulee syötyä kotona muutenkin niin paljon, että se tulee jo korvista. Siksi härkäporsas maistuu mulle.
Olisi vaan kiva, että lautasella olisi myös jotain sellaista liharuokaa, jota ei tarvitse hirveästi perata konsumoidakseen sen. Kun homman nimi on härän seläke, voi kyseessä olla melkein mitä vain. Periaatteessahan seläke on rasvasta ja kalvoista perkaamaton filee. Erittäin hyvällä tuurilla voi saada ihan pihvilihaan verrattavaakin tavaraa. Huonolla tuurilla taas luita, rustoja ja jänteitä lautaselleen enemmän kuin tarpeeksi.
Porsaan paahtokylkihän taas on aivan helvetin rasvaista sekä vaikeasti syötävää sotkematta itseään ja ympäristöään. Siksi kevyempi kana olisi ollut sopivampi tasapainottaja possulle, kuin lähes porsaankylkeä vastaava (joskin vähän lihaisampi) häränseläke.
Jos sekä härän seläkkeestä että porssaan kyljestä haluaa cantinassa säästyä hengissä, on varmistettava riittävä rasvaliuottimien konsumointi. Tosin se nyt tuskin on teille kenellekään mikään ongelma...
Porsaan paahtokylkihän taas on aivan helvetin rasvaista sekä vaikeasti syötävää sotkematta itseään ja ympäristöään. Siksi kevyempi kana olisi ollut sopivampi tasapainottaja possulle, kuin lähes porsaankylkeä vastaava (joskin vähän lihaisampi) häränseläke.
Jos sekä härän seläkkeestä että porssaan kyljestä haluaa cantinassa säästyä hengissä, on varmistettava riittävä rasvaliuottimien konsumointi. Tosin se nyt tuskin on teille kenellekään mikään ongelma...
Valitettavasti ei kohdistu noihin rasvoihin, vaan pään sisäiseen läskiin, mutta kukapa ei haluaisi laihtua?Herra Manala kirjoitti: Jos sekä härän seläkkeestä että porssaan kyljestä haluaa cantinassa säästyä hengissä, on varmistettava riittävä rasvaliuottimien konsumointi. Tosin se nyt tuskin on teille kenellekään mikään ongelma...
Näissä kantinan ruuissa on se omituisuus että tarjotaan ruuan esiasteita?
Hyvä ettei tarvi keittää loppuun asti itse?
Tietysti sopii pa(i)nokammoisille naisille, tuliko tupenrapinat? Sillä voi ottaa ihan pieniä nöttösiä vaan, jotka monistuessaan satakertaiseksi otoksi eivät ollenkaan täytä syöjäänsä tai aiheuta pysyväisempiäkin muutoksia?
Kun paljon ruokalajeja näyttää siltä, että paljon saikin hintaan verrattuna.
Eihän se vaikuta kun kerran otetaan!
Pyyhin Netikettiin..