Milloin olet kypsä jatkamaan eteenpäin?

Ihmissuhdeasiat ja lemmekkäät jutut
Avatar
McJanne
Kitisijä
Viestit: 8611
Liittynyt: 13.11.2005 23:14
Paikkakunta: Suomi Finlandia 40° PERKELEEEH!

Viesti Kirjoittaja McJanne »

segma kirjoitti:
McJanne kirjoitti:Ainakin ajattelen että sitten on valmis kun ei enää odota mitään eikä innostu kaikesta mitä vastaan tulee niin sitten on valmis.

Janne has spoken.
Hei, tuon perusteellahan saatan ehkä uskaltaa huomenna soittaa siihen yhteen numeroon mihin alunperinkin oli tarkoitus! Rok. Kiitos oi Janne.
Soita veli, soita. Aina parempi selvittää ja saada kynsilleen kun jättää selvittämättä. Kun tarpeeksi kauas taakse katsoo.
Kirjoitan tätä alasti
Avatar
Riemumieli
Kitisijä
Viestit: 5971
Liittynyt: 20.08.2005 23:12
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Riemumieli »

Esitän vähän samaan tapaan kuin edellä, että siinä vaiheessa, kun ei tunne pakottavaa tarvetta keskustella potentiaalisen uuden kanssa siitä, mikä exässä oli vikana niin kauan, että Erkkikin juoksee karkuun välttyäkseen jaarittelua kuulemasta.
Paras päivä ikinä.
-Superior-
Kitisijä
Viestit: 1233
Liittynyt: 07.04.2006 0:01

Viesti Kirjoittaja -Superior- »

...
Viimeksi muokannut -Superior-, 08.12.2006 1:06. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
I'm a psychoanalyst. This is my pipe.
Melnais
Kitisijä
Viestit: 2199
Liittynyt: 15.08.2005 0:23
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja Melnais »

-Superior- kirjoitti: Innostus elämää kohtaan ja uuden edessä oleminen saivat olon tuntumaan muutaman itkuisen päivän jälkeen jollain tapaa uudestisyntyneeltä. Myös itsetuntoni - tai paremminkin ylimitoitettu rakkaus itseäni kohtaan - kohosi jätetyksi tulemisen jälkeen järjettömän korkealle, kuten on ollut oikeastaan aina sinkkuna ollessani.
Mullekin on käynyt noin mutta ajattelukuvio ei ehkä ollut kaikkein tervein mahdollinen. Tuo jätti minut -> se ei ymmärrä miten loistosaalis minä olen -> tuo on tymä -> onneksi pääsin siitä eroon -> pitää katsoa ettei kukaan yhtä tymä pääse lähellekään, olenhan laatumakkara.
Elämä kantaa, jos sen antaa
Vastaa Viestiin