hyvät drinkit
hyvät drinkit
Kertokaapa hyviä drinkkeja ja miten niitä tehdään. Ite tein tässä salmiakki kossua ja maitoa kun limpsa oli loppu, käyhän se näinkin kun pistää paljon jäitä sekaan. Kossukola on mun suosikki mutta kannattaa kokeila kossua ja wild crazy berries vai mikä se nyt olikaan lähes kokonaan vie alkoholin pois ja helposti tulee känniin kun useamman juon.
Kingi I
- McJanne
- Kitisijä
- Viestit: 8611
- Liittynyt: 13.11.2005 23:14
- Paikkakunta: Suomi Finlandia 40° PERKELEEEH!
50/60 lippu/rommi.
Kokeileppa konjakkia 4/5 osaa ja kahvilikööriä (ei Chymos) 1/5 osaa sekasin ja taskulämpimänä. Kuulostaa kauhealla, mutta maku on jumalainen.
edit:
Alkoholiton vaihtoehto, tunnetaan nimellä Puni's Special:
3/5 osaa Batteryä
1/5 osaa Sitruunamehua
1/5 osaa Spriteä
Tall glass, rocks on bottom, in this order, no shaking, no gay straws.
Kokeileppa konjakkia 4/5 osaa ja kahvilikööriä (ei Chymos) 1/5 osaa sekasin ja taskulämpimänä. Kuulostaa kauhealla, mutta maku on jumalainen.
edit:
Alkoholiton vaihtoehto, tunnetaan nimellä Puni's Special:
3/5 osaa Batteryä
1/5 osaa Sitruunamehua
1/5 osaa Spriteä
Tall glass, rocks on bottom, in this order, no shaking, no gay straws.
Viimeksi muokannut McJanne, 19.04.2006 22:30. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kirjoitan tätä alasti
Kirkasta viinaa, jäämurskaa, pinnalle rusina. (á la ne... musta mies heikoilla jäillä).
Vakavasti sanoen vodkasta, Galliano -nimisestä vaniljalikööristä ja ananasmehusta (hedelmälihaa suositellaan mukaan) saa aika taivaallisen pamauksen. Suhteita en ihan tarkkaan muista, mutta jotakuinkin 1:2:3 se muistaakseni meni.
Netistä muuten löytyy englantia hiemankin osaaville aivan järkyttävät määrät drinkkiohjeita.
Vakavasti sanoen vodkasta, Galliano -nimisestä vaniljalikööristä ja ananasmehusta (hedelmälihaa suositellaan mukaan) saa aika taivaallisen pamauksen. Suhteita en ihan tarkkaan muista, mutta jotakuinkin 1:2:3 se muistaakseni meni.
Netistä muuten löytyy englantia hiemankin osaaville aivan järkyttävät määrät drinkkiohjeita.
- LillyMunster
- Kitisijä
- Viestit: 2007
- Liittynyt: 15.08.2005 12:55
Fear of the dark
2cl Finlandiaa
2cl Cassis-likööriä
Jäitä lasin pohjalle
Täytä lasi Teholla, batteryllä tjsp
Nam.
Varis
Grogilasiin lusikalla raapaistu vaniljajäätelö
päälle salmiakkikossua
Herkkua!!
Tyttöjen mehu
2cl Passoaa
2cl Malibua
Ravistetaan jäiden kera
Kipataan pitkän lasin pohjalle ja täytetään hedelmälihaisella ananasmehulla (Rybb&Decker's tjsp)
Tarpeen vaatiessa (ja sehän vaatii...) lisätään reilu loraus jotain kirkasta.
Imelyys...
2cl Finlandiaa
2cl Cassis-likööriä
Jäitä lasin pohjalle
Täytä lasi Teholla, batteryllä tjsp
Nam.
Varis
Grogilasiin lusikalla raapaistu vaniljajäätelö
päälle salmiakkikossua
Herkkua!!
Tyttöjen mehu
2cl Passoaa
2cl Malibua
Ravistetaan jäiden kera
Kipataan pitkän lasin pohjalle ja täytetään hedelmälihaisella ananasmehulla (Rybb&Decker's tjsp)
Tarpeen vaatiessa (ja sehän vaatii...) lisätään reilu loraus jotain kirkasta.
Imelyys...

Monesti sitä ajattelee leikkivänsä hengellään. Pitäisi aina pitää mielessä, että siinä touhussa saattaakin leikkiäkin terveydellään, ja se on jo ihan toinen juttu...
Virallinen versio ei sisällä mitä tahansa vodkaa vaan karpalo sellaista. Moottoroidussa versiossa tuoremehu korvataan energiajuomalla, toimii myös.Mylwin kirjoitti:Kelkka!
Passoaa, vodkaa ja appelsiinimehua. Takuusuosikki.
Omia suosikkeja:
Caipirosca
Jäämurskaa
Limeviipaleita
Sokeria
Vodkaa
Murskaa limeviipaleet sokerin kanssa lasissa, lisää jäämusrka ka keon päälle vodkat. Sekoittele lusikalla ja nauti seksikkäästi pillillä (eipä vihlo hampit) tai miehekkäästi kertahuikalla.
Kalsarispecial a´la Patz
0,33l Golden Cap Classicia lasipullosta (muovipullot sukkaa!)
1cl Modo kirsikkasiirappia
2-4cl vodkaa
Jäitä
Jäät, vodka ja siirappi tuoppii, siideri perään. Nautitaan kesähelteellä omalla terassilla (naapurinkin käy!).
Ja Paras Salmari
Pari-kolme pientä pussia tavallisia turkkareita
Pussillinen "keltaisia" turkkareita eli niitä lakritsan makuisia
1dl vettä
0,75l vodkaa
Vesi kattilaan, turkkarit perään. Keitä sopivalla tulella kunnes karkit sulaa ja kaada siirappi vodkan sekaan. Takuu hyvää ja parempaa kun vaan sotkottaa kovat karkit vodkaan. Keittäessä sokeri karamellisoituu ja pehmentää makua 100%. Äiti suosittelee!
Kuulostaa näppärältä, mutta kuinka paljon siirappia? Ja mitä siirappia? PöpöpöpöpöpöpPatz kirjoitti:Ja Paras Salmari
Pari-kolme pientä pussia tavallisia turkkareita
Pussillinen "keltaisia" turkkareita eli niitä lakritsan makuisia
1dl vettä
0,75l vodkaa
Vesi kattilaan, turkkarit perään. Keitä sopivalla tulella kunnes karkit sulaa ja kaada siirappi vodkan sekaan. Takuu hyvää ja parempaa kun vaan sotkottaa kovat karkit vodkaan. Keittäessä sokeri karamellisoituu ja pehmentää makua 100%. Äiti suosittelee!
Pyh.Patz kirjoitti: Ja Paras Salmari
Pari-kolme pientä pussia tavallisia turkkareita
Pussillinen "keltaisia" turkkareita eli niitä lakritsan makuisia
1dl vettä
0,75l vodkaa

HornaViina:
4-5 pussia Sisu Horna -pastilleja
0,75l kirkasta viinaa
1-2 dl vettä
Liotetaan Hornapastillit veteen (liukenevat nopeammin jos vettä lämmittää liedellä), sekoitetaan viinan joukkoon.
(Extreme-harrastajat voivat lisätä joukkoon Tabascoa maun mukaan.
Kermapyllyjen sen sijaan kannattaa suodattaa ennen nauttimista, sillä Hornapastillien pinnalla oleva vaha jää hitusiksi juoman sekaan.)
Huonostihan nuo viinat tuntuvat uppoavan, mutta poikkeuksia kuitenkin löytyy:
- Valkovenäläinen
- Kossubattery
- Singapore Sling (Original)
30ml Gin
15ml Cheny Brandy
120ml Pineapple Juice
7.5ml Cointreau
75ml Dom Benedictine
10ml Grenadine
A Dash of Angostura Bitters
Garnish with a slice of pineapple and Cherry
(viimeistä saa yleensä Suomesta ainoastaan paskafeikkinä, joka näyttää kakalta ja maistuu kakalta)
- Valkovenäläinen
- Kossubattery
- Singapore Sling (Original)
30ml Gin
15ml Cheny Brandy
120ml Pineapple Juice
7.5ml Cointreau
75ml Dom Benedictine
10ml Grenadine
A Dash of Angostura Bitters
Garnish with a slice of pineapple and Cherry
(viimeistä saa yleensä Suomesta ainoastaan paskafeikkinä, joka näyttää kakalta ja maistuu kakalta)
Näyttää ruudulla hyvältä. Onko tällä nimi, vai pitääkö kopioida ainesosalista mukaan baariin ?Suvinen kirjoitti:Tän tein aina kun tilattiin "joku hyvä"
Pääasiassa juon alkopitoisista vain siideriä, ja siinäkin olen ronkeli merkin suhteen. Käyneen makuisista en tykkää. Hyvä shampanja sen sijaan on yksi heikkouksistani.
Jos väkeviä pitää ottaa, niin aikuiseen makuuni maistuu tietysti Ville Vallaton, jossa on käsittääkseni vodkaa, pisang ambonia (vai mitä se vihreä tökötti on) ja maitoa. Maistuu ihan päärynäjäätelölle... Niin, ja Minttukaakao on hyvää talvella. Joskus myös joku sitruspohjainen juoma maistuu, ehkä niin, että jotain mango/passion-tyyppistä appelsiinimehun ja kirkkaan sekaan, ja hiilihapollinen versio olisi ehkä parempaa vielä. Vinkkejä tämäntyyppisistä drinkeistä ?
Kaikki yli 12 vuotiaat whiskyt kuivana otettuna samoin kuin vuosikerta konjakit/brandyt, ovat minun makuuni. Näitä otetaan korkeintaan muutama lasillinen, nautinnon takia.
Jos haluaa vain ryypätä ja kännätä niin kossua spritellä tai colalla, on ihan OK, tähän tarkoitukseen.
Totta kai hyvät puna-/valkoviinit ovat sitten ihan erikseen ruokien kanssa nautittuna.
Jos haluaa vain ryypätä ja kännätä niin kossua spritellä tai colalla, on ihan OK, tähän tarkoitukseen.
Totta kai hyvät puna-/valkoviinit ovat sitten ihan erikseen ruokien kanssa nautittuna.
"Elämä syntyy hanurista - tai ainakin läheltä sitä"
Mä oon miettinyt ihan samaaSuvinen kirjoitti:Valkovenäläinen on muuten
jostain syystä ollut parina viime vuotena ihan tajuttoman suosittu paukku, ylivoimaisesti juoduin ja menee ainakin meillä jopa
batterykossun edelle. Maitoa pitää vkonloppuillaksi varata ämpäritolkulla. Mikähän lie tämän juoman uussuosion syy..?

Sitten Ninnin mieto herkku:
Tofferiina
2cl Baileys
2cl Butterscotch Caramel
Maitoa, jäitä
Tehdään pitkään lasiin.
Oikein pikkutyttöjen naminami-juoma, eikä kihahda noin vain päähän.