Eipäs kun omenahillon.ElanorRaven kirjoitti:-pinaattiletut vadelmahillon kanssa
- Mäkkärin tulikuumat ranskalaiset dipattuna kinuskikastikkeeseen
Eipäs kun omenahillon.ElanorRaven kirjoitti:-pinaattiletut vadelmahillon kanssa
VUF, VUF!Bliss kirjoitti:Kuin suoraan miun koiran ruokalistaltaDumari kirjoitti:Maksalaatikkoa (med rusinat ja glukoosi) höystettynä Asidophilus Piimällä.
400g maksista ja litra piimää, siinä oiva pommi.
Kaupan jauheliha voi sisältää ihan mitä tahansa naudan ruumiinosaa, Tartar-pihviä ei tehdä jauhelihasta vaan raaputetusta fileestä. Näin ainakin luulen.Suvinen kirjoitti:Syödäänhän sitä ravintoloissakin. Puolustelin aina herkkuani irvistelijöille, että lihapullataikina sisältää täsmälleen samat ainaat kuin tartarpihvi:
Raakaa ( naudan)lihaa,
Maistoin tänään. Nojoo yökytteli jo moisen hajulle, minä pistelin yhdeltä istumalta koko postimerkinkokoisen pussillisen ja olisin pistelly toisenkin heti perään jos olis sattunut olemaan enempi nälkä. Herkkua!AarneAnkka kirjoitti: - Beef jerky eli kuivaliha. Pitää hakea jenkeistä, tai ostaa postimerkin kokoisissa kiskurihintapusseissa Sittarista
Kaikki aivan täysin ja tyystin tavismeininkiä! Itsehän voin syödä vaikka voitaikinaa tai ruisleipätaikinaa raakana. Ja teetä ilman maitoa!? Hyi.KisSandra kirjoitti:* Raa’at taikinat, esimerkiksi piparitaikina on taikinana paljon parempaa kuin valmiit piparit
* Jos piparit kuitenkin tehdään valmiiksi asti niin niitä olisi hyvä säilyttää saman kuvun alla kuin torttuja, jotta pipareista tulisi ihanan pehmeitä
* Kahvipullamössö ja kuivanneet pullat saavat uuden elämän!
* Ruisleivän päälle ketsuppia ja juustoa--> mikroon, että juusto sulaa ja ääntä kohti
* Teehen lisään maitoa
No näitä mä sen sijaan jo kutsuisinkin ihan oikeesti omituisiksi! Näissä on asennetta.KisSandra kirjoitti:* Paahdettua ruisleipää jonka väliin lakua ja sinappia
* Kaurapuuron nautittuna ketsupin kera