Sivu 17/18

Lähetetty: 19.02.2011 9:50
Kirjoittaja CeDell Davis
aasi kirjoitti:Voe ristus kun alkoi tehdä mieli voileipäkakkua.


Aamupalaksi? Syö ruisleipää, dorka!

Lähetetty: 19.02.2011 10:02
Kirjoittaja aasi
CeDell Davis kirjoitti:
aasi kirjoitti:Voe ristus kun alkoi tehdä mieli voileipäkakkua.


Aamupalaksi? Syö ruisleipää, dorka!


:nuts:

Ei tää maistu yhtään voileipäkakulta.

Lähetetty: 19.02.2011 10:07
Kirjoittaja AngryBird
CeDell Davis kirjoitti:
aasi kirjoitti:Voe ristus kun alkoi tehdä mieli voileipäkakkua.


Aamupalaksi? Syö ruisleipää, dorka!


Hei! Voileipäkakkua voi syödä koska tahansa!
Sama vaiva kuin aasilla. Pitää varmaan keksiä joku tekosyy (muukin kuin että tekee mieli) tehdä voileipäkakku. Tai kaksi.

Lähetetty: 20.02.2011 20:15
Kirjoittaja RP
Nyt on kaakku jääkaapissa, useita ohjeita ja teidän neuvoja soveltaen. Oli helppo tehdä, totesimme että meillä on keskenämme eri käsitys pikkelsistä, tunteiden kuumenemista, kakku nyt hiukan kenossa, mutta hyvä tästä tulee.

Huomenna kuorrutus.

Lähetetty: 21.02.2011 16:01
Kirjoittaja RP
RP kirjoitti:Nyt on kaakku jääkaapissa, useita ohjeita ja teidän neuvoja soveltaen. Oli helppo tehdä, totesimme että meillä on keskenämme eri käsitys pikkelsistä, tunteiden kuumenemista, kakku nyt hiukan kenossa, mutta hyvä tästä tulee.

Huomenna kuorrutus.


On hyvää. Tänään testaan Vesperin ohjeiden mukaisesti tehdyt muffarit!

Lähetetty: 21.02.2011 20:03
Kirjoittaja RP
Haloo. Vesperin reseptillä tulee suussa sulavan herkullisia muffareita, nams. Tytsä rakastui sydänjuuriaan myöden, söi peräti kaksi isohkoa muutamassa minuutissa.

Itse kolme, ukkeli samoin.

Suosittelen!

Lähetetty: 21.02.2011 20:15
Kirjoittaja Vesper
RP kirjoitti:Haloo. Vesperin reseptillä tulee suussa sulavan herkullisia muffareita, nams. Tytsä rakastui sydänjuuriaan myöden, söi peräti kaksi isohkoa muutamassa minuutissa.

Itse kolme, ukkeli samoin.

Suosittelen!

Ei oo kato tapana jaella huonoja ohjeita ;) Kiva että maistui, syökää yks munkin puolesta :h:

Lähetetty: 25.03.2011 3:31
Kirjoittaja Manaaja
Charliella on nykyään kokkiohjelma, winning!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KFriB2h03-A[/youtube]

Lähetetty: 02.06.2011 12:41
Kirjoittaja Vesper
Risotto (herkkusieni sellainen)

salottisipulia
valkosipulia
(selleriä)
(herkkusieniä)
voita
oliiviöljyä
hyvää, kuivaa valkkaria
kasvislientä
risottoriisiä
parmesania
suolaa
pippuria
yrttejä maun mukaan (itsellä persilja ja ruohosipuli)

Kuori ja silppua muutama salottisipuli ja pari valkosipulin kynttä pannuun (+selleri), lisää pala voita ja loraus öljyä. (Lisää pieneksi hakatut herkkusienet). Kuullota miedolla lämmöllä ihan reippaasti. Lisää lämpöä ja risottoriisi (300g = n. 4 hlöä). Kuullota öljyssä reilu minuutti, jolloin riisi alkaa hieman läpikuultaa. Lisää suolaa ja pari lasillista viiniä ja anna imeytyä koko ajan sekoitellen. Kun viini on imeytynyt, lisää kasvislientä pienissä erissä, kunnes riisi on kypsää, mutta tuntuu vielä hampaissa. Tähän menee n. vartti. Lisää lopuksi vielä nokare voita ja parmesan, anna vetäytyä muutama minuutti kannen alla. Lisää yrtit ja muut mausteet. Nauti!

Täähän on siis ihan perusohje risotolle. Ja risottohan ei ole mikään sellainen suomalaisten italianpata, vaan ihanan "kermainen" ja valuva. Mahtavia variaatioita saa kun käyttää esim. kirsikkatomaatteja ja tomaattimehua. Tai vuohenjuustoa, parsaa, suppilovahveroita/tatteja/kanttarelleja... mitä tahansa!

Lähetetty: 02.06.2011 23:46
Kirjoittaja Niba
Oikea italialainen risotto sisältää vain seuraavaa..

2,5 dlrisottoriisiä
1sipuli
2 rklvoita
2 dlvalkoviiniä
5-7 dlkasvislientä
2 dlraastettua parmesanjuustoa
1 dlkermaa

Lähetetty: 03.06.2011 8:40
Kirjoittaja exsu
Hei vitsi nyt kyllä Vesperin asiantuntijuutta haastetaan monella suunnalla. Ensin joutui pohtimaan kumpi ymmärtää paremmin naisten vaatteiden päälle, Vesper vai Manala, ja nyt heti perään pallogrilli-Niba haastaa Vesperin ruoanlaitossa. Vaan kumpaan luottaisi? :think:

Lähetetty: 03.06.2011 9:24
Kirjoittaja Vesper
exsu kirjoitti:Hei vitsi nyt kyllä Vesperin asiantuntijuutta haastetaan monella suunnalla. Ensin joutui pohtimaan kumpi ymmärtää paremmin naisten vaatteiden päälle, Vesper vai Manala, ja nyt heti perään pallogrilli-Niba haastaa Vesperin ruoanlaitossa. Vaan kumpaan luottaisi? :think:

Kyllä mä luottaisin Nibaan. Mähän pesen salaattinikin!

Lähetetty: 03.06.2011 9:47
Kirjoittaja elco
exsu kirjoitti:Hei vitsi nyt kyllä Vesperin asiantuntijuutta haastetaan monella suunnalla. Ensin joutui pohtimaan kumpi ymmärtää paremmin naisten vaatteiden päälle, Vesper vai Manala, ja nyt heti perään pallogrilli-Niba haastaa Vesperin ruoanlaitossa. Vaan kumpaan luottaisi? :think:


Unohdit daven aasiantuntemuksen mitä dildotteluun tulee.

Lähetetty: 03.06.2011 11:39
Kirjoittaja exsu
elco kirjoitti:
Unohdit daven aasiantuntemuksen mitä dildotteluun tulee.


Ai? Mun mielestä se oli ihan uskottavaa. Vähän huonosti naamioitu, tosin. Vähän kun se suihinotto mieheltä "vahingossa".

Lähetetty: 03.06.2011 12:54
Kirjoittaja Niba
Pesen kaiken kädet pyllyn mulkun salaatin kurkun tomaatin persiljan mutten tässä järjestyksessä..

Exsulle voinee heittää "High Five!"?

Lähetetty: 03.06.2011 15:22
Kirjoittaja ninnithequeen
Ne ettii Livillä ihmisiä Arvostele Mun Illallinen-ohjelmaan.

Anyone?

(mun tekis mieli ilmottautuu)

Lähetetty: 03.06.2011 15:44
Kirjoittaja Manaaja
^ EVVK. Ei oo kai siihen vaadittua geeniä.

Lähetetty: 03.06.2011 15:54
Kirjoittaja ninnithequeen
Manaaja kirjoitti:^ EVVK. Ei oo kai siihen vaadittua geeniä.


Mun lempiohjelmia. Mut en kyl kehtais..

Lähetetty: 03.06.2011 16:52
Kirjoittaja Niba
TosiTV on..

Teen juuri kinkkusalaattia virolaisittain..

500g kinkkusilppua
3 tomaattia
3 avomaankurkkua
paprika
purkki maissia
purkki herneitä
I sipuli
500g keitettyämakaronia(paljon suolaa keitinveteen niin ei tarvi paljon lisätä myöhemmin)
purkki majoneesia
purkki kermaviiliä
2rlk pippuria rouheena
1 rkl laitoin nyt myös savustettua chipotle chilipippuria
1 rkl timjamia
(maustekurkkua, virolaiset laittaa salaatteihin sekä että)

Silputaan ja suikaloidaan vihennekset, sotketaan sekaan kinkkusilppu ja
herkkumajoneesi/kermaviili, mausteita laitan suoraan vihannessekoitukseen ja lopuksi tarkistetaan suola..
(jaoin vielä tuotoksen kahtia ja pistin Poltsamaan sinappia toiseen)
si

Lähetetty: 16.06.2011 16:34
Kirjoittaja RP
Millä te yleensä maustatte nakkikastikkeen?

Lähetetty: 16.06.2011 16:41
Kirjoittaja Nergal
RP kirjoitti:Millä te yleensä maustatte nakkikastikkeen?


Normi ruskeakastike (voita pannuun ja jauhoja perään)
lihaliemi
mustapekkaa tai koskenlaskijaa
mustapippuria
pikkasen sinappia

Perinteistä mutta hyvää.

Lähetetty: 16.06.2011 16:43
Kirjoittaja urpiainen
RP kirjoitti:Millä te yleensä maustatte nakkikastikkeen?

Ah mutta tämähän riippuu siitä, onko kyseessä esimerkiksi tomaatti-, ruskea- vai kermakastike. Ja ehkä nakkilaatukin asiaan vaikuttaa. Ilman sipulia ja valkosipulia + ripausta chiliä tuskin voi kuitenkaan tulla toimeen. Viime aikoina olen solidaarisuuden osoituksena pohjois-afrikkalaisille veljille suosinut nakkikastikkeessakin jonkinlaista sinnepäin viittaava sävyä käyttämällä maustuksessa harissa-tahnaa, joka tuota valkosipuli-chili-aspektia korvaa tai korostaa.

Lähetetty: 16.06.2011 16:59
Kirjoittaja exsu
RP kirjoitti:Millä te yleensä maustatte nakkikastikkeen?


Ketsuppi, sinappi, vähän kermaa jos on ja suola+ pippuri. Pohjaksi tavallinen ruskea kastike.

Lähetetty: 17.06.2011 12:04
Kirjoittaja RP
Okei, kiitos. Kirjoitan nämä ohjeet ylös, vastaisuuden varalta.

Koska en ole keittiön kuningatar, lähestulkoon vastakohta, niin olin kieltämättä suu auki eilen. Nakit ja sipulit pannulla, mutta suola sekä lihaliemi loppu. En mä vaativimpiin resepteihin kykene pelkällä omalla luovuudella.

No laitoin mitä kaapista löytyi: pippurisekoitusta, valkosipulia ja ketsuppia. Oli ihan ok.

Lähetetty: 17.06.2011 12:08
Kirjoittaja CeDell Davis
exsu kirjoitti:tavallinen ruskea kastike.


Yleensä sanotaan, että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta, mutta pakko sanoa, että tolla sotkulla mut saa kyllä maisemista alta aikayksikön.