Torstai jona ladataan akut ja ostetaan viinat!
Lähetetty: 18.06.2009 0:04
JUHANNUSVALMMISTELUJEN AATELIA?
Perjantaita ootellessa!
Perjantaita ootellessa!
Kitinää elämästä, ihmisistä ja kaikesta muusta tärkeästä
https://beta.kitina.net/
Tuo kuulostaa ihan loistavalta juhannussuunnitelmalta. Kaupunki hiljenee kuitenkin juhannukseksi niin voi tehdä vetäytymisen hälinästä lähtemättä mihinkään.ninnithequeen kirjoitti:Pah, mä en vietä jussia tänä vuonna mitenkään, istun ilmeisesti koko 4 vrk tylsistyneenä yksin kotona![]()
Korkkaus varmaan kolmelta kun olen luovuttanut auton avaimet kaverille.Kimmen kirjoitti:^FAIL! Viinat on jo ostettu ja valmistelut tehty. Arvioisin että korkkaaminen tapahtuu ennen klo 13 tänään. Otinpa varmuuden vuoksi vielä maanantainkin vapaaksi ettei viikonloppu lopu ennen aikojaan.
Noh, mielummin mä oisin jossain grillaamassa ja maistelmassa olutta niinku kaikki muutkin....tääl kotona ku saa nyhjöttää ihan tarpeeks muutenkin.exPertti kirjoitti:Tuo kuulostaa ihan loistavalta juhannussuunnitelmalta. Kaupunki hiljenee kuitenkin juhannukseksi niin voi tehdä vetäytymisen hälinästä lähtemättä mihinkään.ninnithequeen kirjoitti:Pah, mä en vietä jussia tänä vuonna mitenkään, istun ilmeisesti koko 4 vrk tylsistyneenä yksin kotona![]()
Tuli nyt vaan keskimääräisesti paljon kiehtovampaa katsottavaa kuin liesi. Myös palavasta puusta tuleva maku ruokiin on kertaluokkaa parempi säväys kuin teflonin maku.bliss kirjoitti:Mikä siinä grillaamisessa on niin vitullisen hienoa että sitä tarvii tehdä, satoi tai paistoi?
Myös autolla matkustaminen on kertaluokkaa mukavampaa kuin moottoripyörällä, mutta silti jotkut ajavat moottoripyörilläkin.bliss kirjoitti: Sapuskat saa tehtyä paljon mukavammin ihan keittiössä. Ja voi syödäkin sisällä, ilman että tuuli lennättelee roskia ruokaan tai että kärpäsarmeija laskeutuu lautaselle.
Sama juttu niille kotikeittiössä teflon-pannulla poltetuissa makkaroissa. Hyi.bliss kirjoitti: Ja sitä hiiligrillissä poltettua makkaraa ei kyllä voi syöttää edes eläimille. Hyi.
Kompataan tätä vahvasti. Tosin grillauksessa välineillä ja taidolla on isompi merkitys kuin hellakokkauksessa IMO.Kimmen kirjoitti:Eikä se ruokakaan yleensä maistu pahemmalle kuin sisätiloissa valmistettu ruoka, mielestäni jopa päinvastoin.
Prismasta löytyi halpis-setti rillaukseen; paistolasta, kakspiikkinen keppi ja ottimet 6,95e. Ei varmasti laadukkainta rosteria, mutta ihan ookoo näyttävä ja sopii hintansa puolesta kännireissulle, niin ja olivat vielä kokoluokkaa isohkot välineet... mii laiks!Bluntly kirjoitti:Kompataan tätä vahvasti. Tosin grillauksessa välineillä ja taidolla on isompi merkitys kuin hellakokkauksessa IMO.Kimmen kirjoitti:Eikä se ruokakaan yleensä maistu pahemmalle kuin sisätiloissa valmistettu ruoka, mielestäni jopa päinvastoin.
Why so intolerant? Why so grumpy? Why not like sausages???bliss kirjoitti:^Makkarat nyt on syötäväksi kelpaamatonta moskaa missä tahansa muodossa.
Jos se ei ole saanut "makkaraa" hetkeen?Riemumieli kirjoitti: Why so intolerant? Why so grumpy? Why not like sausages???
No helvetti. Makkara on miehn vihannes ja elinvoima. Ei sitä sovi pilkata.Kimmen kirjoitti:Reilukerho. Leimataan heti puutteelliseksi jos ei skärbä maistu.
Mä olen suuresti viimepäivinä ihmetellyt sitä, että miksi vatussa grillin putsaamiseen tarkoitetut harjat ovat useinmiten messinkiä tai jotain sinnepäin olevaa keltaista höttömetallia. Miksi nitä harjoja ei voi tehdä teräksestä, niin kestäisivätkin jotain?Dumis kirjoitti: Prismasta löytyi halpis-setti rillaukseen!