Tänään söin lounaaksi uunimakkaraa ja punakampelaa pinaatti-feta -täytteellä, kunnon perunamuusia, kukkakaalta ja ruusukaalta kylkiäisenä. Kampela oli oikein maistuvaa. Vyötäröstä päätellen pisteitä oli tarpeeksi.
Syön yleensä töissä tukevan lounaan, joten arki-illat menevät yleensä ruisleivän ja satunnaisesti einesten voimin.
Meilläkin oli rakettispakettii tunasoosilla. Yritin tehä lisukkeeks kesäkurpitsa-feta-sieni -paistosta mut se nyt meni niin vituiks kun pistin huolimattomuuttani kourallisen suolaa... Lannistuneena vedeltiin sit felixit pintaan. Ja muksut seinille.
Korvapuusteja, omenoita, espressoa, jotain sekavaa carte d'or -hässäkkäjäätelöä ja vielä sekavampaa, halvasta vanilliinijäätelöstä, taateleista ja murskatuista salmiakkikarkeista kostunutta jotain.
sanctus kirjoitti:Korvapuusteja, omenoita, espressoa, jotain sekavaa carte d'or -hässäkkäjäätelöä ja vielä sekavampaa, halvasta vanilliinijäätelöstä, taateleista ja murskatuista salmiakkikarkeista kostunutta jotain.
Jos tuossa olivat koko päivän ruokailut, mun kampela+uunimakkara -yhdistelmällä ei pääse outousasteikon kärkeen.
aimohaiku kirjoitti:Jos tuossa olivat koko päivän ruokailut, mun kampela+uunimakkara -yhdistelmällä ei pääse outousasteikon kärkeen.
Perheemme toisesta osapuolesta en niin tiiä, mutta kyllä tuossa olivat minun eilispäivän kalorilähteeni.
Ja koira vetäs kuivamuonaa.
Antaisin teille itse pisteen kampelasta, joka on mielestäni haastava kala nauttia. Ainakin, mikäli olette sen itse saalistaneet isänmaamme rannikkoalueilta. Kotimaisen kampelan makuahan terävöittää muistaakseni voimakas mudan maku.
Oliko kampela+uunimakkara -yhdistelmä kenties mousse?