Jostain lehdestä luin tuon reseptin, siinä vaan omena korvattiin päärynällä ja raejuusto homejuustolla. (YÖK) Tais siinä olla oliivejakin, niistäkään me ei tykätä.
On todella namia, reilusti sitä vihersalaattia ja kurkkua vaan, ettei pelkkää juustoa popsi
Joo, mä kävin sitten kaupassa perästä. Nyt viikonlopun menu näyttäisi tältä:
- Currykanaa ja riisiä
- Itsetehtyjä lohkoperunoita
- Lettuja, suolainen tuorejuusto-kinkkutäyte ja makea lakkahillolla ja kermalla
- Omenakinuskikakku (menee kylläkin äidille)
Saavat sitten Tolonen ja muksut äänestää että mitä syödään minäkin hetkenä. Mennään porukalla vielä treenaamaan illalla, niin kehtaa syödä näitä ruokia.
"Never wrestle with a pig. You get dirty and besides the pig likes it. -George Bernard Shaw
Vetäsin tänään naamariin perunamuussia ja pinaattilettuja, joiden päälle heitin raastetta (sis. porkkanaa, purjoa, kaalia, pikkelsiä ja paprikaa) ja salaattia. Kastikkeeksi raejuustoa ja juomaksi lasi viiniä. NAM.
Tommosia löyty kaupasta. Ehkä kuitenkin vasta huomenna pitää kokeilla. Vähän pelottaa että itse Habanero jää aistittavaksi ainoastaan tuotteen nimestä.
Eilisiä jämiä popsitaan. Lautasella ny juustosalaattia, uusia pottuja mini-lättanokareen kanssa sekä grillimakkara. Vieressä Kestileipäpala mini-lätalla, juustolla ja keittokinkulla sekä tietty maitoa iiiiiso lasi.
ninnithequeen kirjoitti:
Kaikkeen tottuu. Ja sadassa grammassa vaan 290 kaloria
Voi sitten paremmalla omallatunnolla syödä kermajuustoa ja juoda punkkua ja ykkösolutta?
Aivan
No on siihen mini-Lättaan jo niin tottunut, ja se on pehmosta. Joku tavan margariini kovettuu kivikovaksi jääkaapissa ja menee hermo jos yrittää leipää voidella...
Hei tästähän tuli hjyvää!
Mösöin vielä puolikkaan paprikan mukaan kun sattu lojumaan jääkaapissa moinen. Eiks spyde piä vääntää vähän niinQ niistä mitä sattuu kaapissa lojuun?
1108 kirjoitti:Hei tästähän tuli hjyvää!
Mösöin vielä puolikkaan paprikan mukaan kun sattu lojumaan jääkaapissa moinen. Eiks spyde piä vääntää vähän niinQ niistä mitä sattuu kaapissa lojuun?
Kyl spydäriin kuuluu kerma. Ei mitään 5dl, vaan loraus, just sillai että se antaa sellasen pehmosen maun sille Varsinkin jos iskee spydärin vielä uuniin hetkeks.
Meillä syötiin pannukakkua äsken
The great club outshines the individual, always and forever.
Bliss kirjoitti:
Kerran ostin, jäi käyttämättä parin maistamisen jälkeen. Yäk.
Kaikkeen tottuu. Ja sadassa grammassa vaan 290 kaloria
No hyi helvata. Tossa luokassa on paljon parempiakin vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi Oivariini Balansia. Mini-lätta maistuu kyllä täysin käyttökelvottomalle. Miksi et käytä ennemmin vaikka maustettuja tuorejuustoja/levitteitä, joissa on sentään jotain makuakin, ja ovat moisia miniskeidoja vielä puolet kevyempiä?
Ja spydäriinhän kuuluu tilkka kermaa. Ja se lisätään vasta sitten ihan viimeisenä, kun se on jo muuten paistettu pinnalta ruskeaksi.
Bliss kirjoitti:
Kerran ostin, jäi käyttämättä parin maistamisen jälkeen. Yäk.
Kaikkeen tottuu. Ja sadassa grammassa vaan 290 kaloria
No hyi helvata. Tossa luokassa on paljon parempiakin vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi Oivariini Balansia. Mini-lätta maistuu kyllä täysin käyttökelvottomalle. Miksi et käytä ennemmin vaikka maustettuja tuorejuustoja/levitteitä, joissa on sentään jotain makuakin, ja ovat moisia miniskeidoja vielä puolet kevyempiä?
Itse asiassa mulla on aina kaapissa Ingmanin Cheddar 9%-sulatejuustoa. Ihan älyttömän hyvää sekin.
Ja mä nyt oon tottunut Mini-Lättaan, joten syön sitä, ei se oo teiltä pois
Huomaan olevani tässä aika lailla Ninnin linjoilla: ravintolapyttipannuissa ärsyttää juuri se kerma. Haluan pannuni rapeana enkä haudutettuna. Ja olenpa vielä jostain kumman syystä osunut ostamaan jääkaappiin minilättaa, ja minusta se on oikeastaan aika hyvä leipärasva. Lieneekö suolaisempaa kuin jotkut muut kevytlevitteet?
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."