Manzel kirjoitti:Kyllähän mä voin yhden pullon myydä.
Tattis vaan, mut kesällä tulee käytyä Lontoossa keikka, joten duty freestä tota saa 23 euroa leka. Tuon taasen laukullisen viskiä ja toisen laukullisen makkaroita ja juustoja tullessani. Namskis
Bluntly kirjoitti:Bowmore.
masa kirjoitti:Tutkimuksista vitut ja viis, mutta onhan se nyt perkele melkoinen pyhäihäväistys, että toopet menee ja lantraa paskaojan vedestä lantratulla ja klooratulla raanavetellä 10-30 vuotta tynnyrissä hautoneen jalojuoman, jota on jalostettu monen sukupolven voimin. Kyllä Grand Old Man Laphroaig kääntyy haudassaan, kun kuulee että joku lantraa sen elämäntyötä vaikkapa turkulaisella kraanapaskavetellä.
Vähän rispetiä hei sille lampaanpanijalle jonka suku on elämänsä juoman tekemiseen uhrannut.
Jos ei sinkkumallasta pysty juomaan sellaisena kuin se on, ei ole makuaisti vielä kehittynyt tarpeeksi. Luulisi varsinkin sinun sellaisen asian ymmärtävän.
masa kirjoitti:Onks sun viskiin laittamat vesitipat yhtäsuuria kuin jäänpalat? Pari tippaa ei käsittääkseni vastaa kolmea-neljää jäänpalaa, eikä edes yhtä jäänpalaa?
Herra Manala kirjoitti:Olen mä joskus jääpalankin laittanut, enkä ole hirveästi lopputuloksesta kärsinyt. Pitäisikö olla huolissaan?
Vesper kirjoitti:Haluan oppia juomaan viskiä. Lähtökohtaisesti se on mielestäni pahaa, joten mistä olisi hyvä aloittaa matka viskisiepoksi?
Vesper kirjoitti:Haluan oppia juomaan viskiä. Lähtökohtaisesti se on mielestäni pahaa, joten mistä olisi hyvä aloittaa matka viskisiepoksi?
Vesper kirjoitti:Haluan oppia juomaan viskiä. Lähtökohtaisesti se on mielestäni pahaa, joten mistä olisi hyvä aloittaa matka viskisiepoksi?
Vesper kirjoitti: Baby steps, junou.
masa kirjoitti:Vesper kirjoitti: Baby steps, junou.
Seuraavan kerran kun käyt saarilla, osta lentokentältä anCnoc:ia.
Suomesta ei taida saada. On kuin linnun maitoa.
http://www.whisky.com/brands/an_cnoc_brand.html
Vagabondo kirjoitti:Mitä vanhempaa raaskit ostaa, sitä pehmeämpää whiskyä saat.
Vagabondo kirjoitti:Aavistuksen vettä lisäämällä saa leikattua alkoholin poltteen ja terävyyden pois ja paremmin whiskyn maun esiin, jolloin se ainakin minusta maistuu paremmalta. Liika vesi tekee mausta vetisen. Oikean tasapainon löytää kokeilemalla.
masa kirjoitti:Seuraavan kerran kun käyt saarilla, osta lentokentältä anCnoc:ia.
Suomesta ei taida saada. On kuin linnun maitoa.
Vesper kirjoitti:^ Mä en juo kahvia ;)
En ajatellutkaan mennä heti Alkoon hakemaan kuutta pulloa vaan aloitella ns. baarimaistelun. Baby steps, junou.
Vesper kirjoitti:^ Mä en juo kahvia
En ajatellutkaan mennä heti Alkoon hakemaan kuutta pulloa vaan aloitella ns. baarimaistelun. Baby steps, junou.
Vesper kirjoitti:Vagabondo kirjoitti:Aavistuksen vettä lisäämällä saa leikattua alkoholin poltteen ja terävyyden pois ja paremmin whiskyn maun esiin, jolloin se ainakin minusta maistuu paremmalta. Liika vesi tekee mausta vetisen. Oikean tasapainon löytää kokeilemalla.
Jos olen ymmärtänyt oikein, tässä on useampaakin koulukuntaa? Ja veden määrä riippunee juoman vahvuudesta? Jää käsittääkseni "pilaa" maun, eli aloittelijalle lasi täyteen jäitä