Sivu 1/1

Mikä vaikuttaa eniten piparin valintaan?

Lähetetty: 16.01.2007 18:28
Kirjoittaja Nasalspray
Kuis on?

Lähetetty: 16.01.2007 18:30
Kirjoittaja NuoriDaavid
En ole mikään erityinen piparin ystävä, mutta tietty kuuman kahvin kanssa joskus menee. Ei kuitenkaan liian koristeltuna.

Lähetetty: 16.01.2007 18:34
Kirjoittaja Ann
Otettiin se pentueen reippain. Hyvä luonne siis.

Lähetetty: 16.01.2007 18:40
Kirjoittaja ninnithequeen
Glögin kans juu kelpaa.

Lähetetty: 17.01.2007 0:12
Kirjoittaja Lolita
Maku se on mikä määrää.

Lähetetty: 17.01.2007 0:17
Kirjoittaja bedlam
Tykkään mielummin syödä piparini jo taikinavaiheessa.

Lähetetty: 17.01.2007 0:18
Kirjoittaja ninnithequeen
bedlam kirjoitti:Tykkään mielummin syödä piparini jo taikinavaiheessa.
Tätä on kyllä kompattava.

Lähetetty: 17.01.2007 0:34
Kirjoittaja Mylwin
Tekstuurin täytyy olla hieman pehmentynyt. Kovaa piparia ei kukaan jaksa jäyhää.

Lähetetty: 17.01.2007 0:36
Kirjoittaja bedlam
Suvinen kirjoitti:
ninnithequeen kirjoitti:
bedlam kirjoitti:Tykkään mielummin syödä piparini jo taikinavaiheessa.
Tätä on kyllä kompattava.
S-tanan pedofiilit!!!
Mä jo mietinkin, että uskallanko tuota ääneen sanoa, varsinkin kun tuo vakavampikin ketju on tuossa alla. Mutta minusta varsinainen raiskaus on leikata ihanaisesta taikinasta eläimenmuotoisia kuvioita ja heittää ne kuumaan uuniin. Taikinasta tulee enempäsä syömällä pierumaha ja kitkerä kitalaki, mutta se on hyvvää.

Lähetetty: 17.01.2007 12:13
Kirjoittaja Canine
bedlam kirjoitti:Tykkään mielummin syödä piparini jo taikinavaiheessa.
Niin minäkin kunnes otin yliannostuksen ja tuli mahakipu ja oksensus ja pysyvä trauma.

Lähetetty: 17.01.2007 12:27
Kirjoittaja bedlam
Canine kirjoitti:
bedlam kirjoitti:Tykkään mielummin syödä piparini jo taikinavaiheessa.
Niin minäkin kunnes otin yliannostuksen ja tuli mahakipu ja oksensus ja pysyvä trauma.
Ei sitä nyt pakettitolkulla kannata ahmia, hyvä ihminen! Mun yliannostuksen ehkäisee tehokkaasti se kitalakeen juuttuva kitkeryys jo muutaman parin palasen jälkeen.

Lähetetty: 17.01.2007 13:14
Kirjoittaja Mulli75
Muistan joskus nuorempana kun sain piparia, puraistessani palaa tajusin ettei se ennenkään ole ollut näin kovaa. Sinnikkäästi söin sen loppuun.
Pehmeät on parempia ja kostukkeena jotain lämmintä juotavaa.
Kuorrutuksesta lisäpisteitä jos se on hyvää.
Taikinakin maistuu.

Lähetetty: 17.01.2007 13:32
Kirjoittaja Canine
bedlam kirjoitti:
Canine kirjoitti:
bedlam kirjoitti:Tykkään mielummin syödä piparini jo taikinavaiheessa.
Niin minäkin kunnes otin yliannostuksen ja tuli mahakipu ja oksensus ja pysyvä trauma.
Ei sitä nyt pakettitolkulla kannata ahmia, hyvä ihminen! Mun yliannostuksen ehkäisee tehokkaasti se kitalakeen juuttuva kitkeryys jo muutaman parin palasen jälkeen.
Mä sainkin sen trauman jo ala-asteikäisenä. En ole vielä toipunut.

Lähetetty: 19.01.2007 9:50
Kirjoittaja Leila
Ihan puhtaasti maun perusteella valitsen piparin. Mitään ylimääräsitä koristetta en pipariini kaipaa. Pipari piparina.

Lähetetty: 19.01.2007 9:55
Kirjoittaja CandyMan
Ei jummalauta. Laitatteko te veristä, haisevaa ja karvaista piparia oikeasti suuhunne? Piparia naidaan, ei syödä.