Luin hobittibikinikunto.nowaysis kirjoitti:hottisbikinikunto
Kuka aloittaa laikkarin nyt joulun jälkeen ja millä keinoin?
Njaa, onhan tuossa paino alkanut näköjään huomaamatta tippua. Ihan vaan sillä, että syön omaan normaaliin tapaani, josta olen hiukan lipsunut. Tai no lipsunut; syönyt normaalia enemmän suklaata ja juonut liikaa colaa. Nyt olen colalakossa, ei tee edes tiukkaa. Jouluna ei tullut kiloja lisää ollenkaan, söin normaalisti ja normaalin määrän.
Ei ihminen muutamassa päivässä pystykään juuri kiloa enempää lihoamaan. En muista kalorimäärää, mutta julmettu extramäärä tarttee syödä ja juoda, jotta kilo läskiä tai mitä nyt jääkään syntyy. Tämän kun tietää, niin on helppo mieltää, että kyse on monen lisäkilon kohdalla usein pitkälti kehon keräämästä nesteestä, joka taas jää liiallisen suolan mukana.ninnithequeen kirjoitti:Mä en muuten oikeesti tajua, miten joku pystyy pelkästään Joulun aikaan lihomaan monta kiloa. Mulla se parikin kiloa kestää kyllä kauemmin tulla
- Stadinarska
- Kitisijä
- Viestit: 6497
- Liittynyt: 30.10.2006 20:18
- Paikkakunta: No aivan varmasti aina Stadi
Voisimme antaa kaikki mielipiteemme, jos näkisimme pehmeytesi. Nyt mielikuvitus ei taida riittää mielipiteeseen,pukeeko se sinua, valitettavasti.Keikaus kirjoitti:Mä olen tainnut pullistua hieman, ehkä kilon. Olen syönyt paljon suklaata, levynä, pötkönä ja jäätelönä. Mielestäni takaisin tullut pehmeys pukee minua. Tosin voipi olla, ettei pehmeys ole pitkäaikaista.
Itse söin tänään myös Toblerone-joulu-suklaata, jonka otin hätä"varastosta". Teki niin mieli. Mistähän sen huomaa jos se suklaa on mennyt johonkin pehmikkeeksi?
Mussutin pussillisen jouludumleja. Sorruin eilen ostamaan tosta saarekkeen k-kaupasta kun kurjat myyvät puoleen hintaan joulukamat! (*vink*) Grääh, no more.Stadinarska kirjoitti:Itse söin tänään myös Toblerone-joulu-suklaata, jonka otin hätä"varastosta". Teki niin mieli.
Tää on oikee topic kirota: inhoan kanaa! Siis vittu. Sitä pitäisi ja pitäisi syödä, joo joo, mut siihen tympääntyy niin pian. Ihan liian pian. Mitä muuta voi syödä ku punasta lihaa ja kalaa? Paljonkohan maksais henkkoht kokki, joka kävis kerran päivässä, tulis kaupan kautta ja näyttäiskin hyvältä? (Oma äijä kävis muuten mut ku se ei ehi ja sil on joku outo fiksaatio nyt ajatukseen et mulla ei oo muuta tekemistä ku kodinhoito eli safkanlaitto. Kuitti töihin.) Miten kanasta saa hyvää?
Mä syön kanaa melkein joka päivä. Tänhetkinen suosikki on seuraava: ostat maustamatonta kanaa silppuna tai fileenä, paistat öljyssä, maustat esim. mustapippurilla ja suolalla sekä chilillä, jos jälkimmäisestä pidät, sitten kookosmaitoa, currytahnaa, ananasta ja paprikaa. Jasminriisipedin keität jä höyrytät vartin. Toimii kuin sveitsiläinen kelloGeetzu kirjoitti: Miten kanasta saa hyvää?
Kolme joulukiloa alkaa olla häädetty.
Keinoina neljästä viiteen liikuntakertaa (2*lihaskunto, 2*55-60 min aerobinen, 1-2*70-90 min sukellus) sekä hiilareiden hillitty välttely. Eli perunat, pastat, nuudelit ja vastaavat ovat pannassa, kasviksia ja pieniä annoksia täysjyväviljaa lihan, kalan ja kanan lisäksi vedellään. Kerran viikossa pitsa tai kebab.
Hankalaa tämä on sikäli, että pitäis löytää balanssi. Simultaani painonpudotus ja lihasmassan lisäys ei ole niitä helpoimpia hommia, kun samalla pitäisi päästä mahd hyvään aerobiseen kuntoon. Alkoholista, anarkismista, sikareista, politiikasta ja perversioista pidättäytyminen on tehnyt hyvää. Pinna ei pala yhtä helposti ja ajatus juoksee kirkkaammin.
Keinoina neljästä viiteen liikuntakertaa (2*lihaskunto, 2*55-60 min aerobinen, 1-2*70-90 min sukellus) sekä hiilareiden hillitty välttely. Eli perunat, pastat, nuudelit ja vastaavat ovat pannassa, kasviksia ja pieniä annoksia täysjyväviljaa lihan, kalan ja kanan lisäksi vedellään. Kerran viikossa pitsa tai kebab.
Hankalaa tämä on sikäli, että pitäis löytää balanssi. Simultaani painonpudotus ja lihasmassan lisäys ei ole niitä helpoimpia hommia, kun samalla pitäisi päästä mahd hyvään aerobiseen kuntoon. Alkoholista, anarkismista, sikareista, politiikasta ja perversioista pidättäytyminen on tehnyt hyvää. Pinna ei pala yhtä helposti ja ajatus juoksee kirkkaammin.
Wokki vaan esille ja sinne tyrkkäämään broilerin iloiseksi seuraksi kaikenmaailman kasvikset. Vaihtelua saa paitsi vaihtelemalla kasviksia myös käyytämäällä noita edellämainittuja curry-, chili- ym. tahnoja. Valmiiksi marinoidut broiskut kannattaa todella jättää sinne kaupan hyllyyn pilaantumaan. Niiden marinaadit maistuvat yleensä enemmän tai vähemmän synteettiseltä oksulta. Lisäksi olen antanut itselleni kertoa että marinaadia käytetään lihavalmisteissa usein peittämään lähestyvää viimeistä myyntipäivää jolloin tuote alkaa tummumaan.Geetzu kirjoitti:Mussutin pussillisen jouludumleja. Sorruin eilen ostamaan tosta saarekkeen k-kaupasta kun kurjat myyvät puoleen hintaan joulukamat! (*vink*) Grääh, no more.Stadinarska kirjoitti:Itse söin tänään myös Toblerone-joulu-suklaata, jonka otin hätä"varastosta". Teki niin mieli.
Tää on oikee topic kirota: inhoan kanaa! Siis vittu. Sitä pitäisi ja pitäisi syödä, joo joo, mut siihen tympääntyy niin pian. Ihan liian pian. Mitä muuta voi syödä ku punasta lihaa ja kalaa? Paljonkohan maksais henkkoht kokki, joka kävis kerran päivässä, tulis kaupan kautta ja näyttäiskin hyvältä? (Oma äijä kävis muuten mut ku se ei ehi ja sil on joku outo fiksaatio nyt ajatukseen et mulla ei oo muuta tekemistä ku kodinhoito eli safkanlaitto. Kuitti töihin.) Miten kanasta saa hyvää?
Kevyttä ruokaahan tuo todella on. Itsellä lähti 14kg, 3.5 kuukaudessa viime keväänä ihan vahingossa, kun olosuhteiden suosiollisella avustuksella kyseiseen ruokavalioon jämähdin.
Ollakko vaiko eikö olla? Kas siinäpä typerä kysymys!
Törmäsin googlella broilerikastikkeeseen, jossa oli maksamakkaraa. Siitä en tiedä onko hyvää, mutta reseptin keksijä väitti, ettei broilerin makua sen kastikkeen kanssa edes huomannut.Geetzu kirjoitti:Miten kanasta saa hyvää?
Ja miks pitäis broileria, ku jauheliha on niin hyvää!?
Noh.. etsin sen reseptinkin sitten uudestaan, just 'cause I luv U så muchó.
Taitaa mennä itsellä tuo linkki suosikkeihin lähempää tutustumista varten.
Ontopikkia: oon mä kai kilon laihtunu. Metodi: epä(terveellinen?)säännöllinen elämä.
Nyt penikseni on fantastinen!
Elcana:Geetzu kirjoitti:Miten kanasta saa hyvää?
paketti kanasuikaleita
2 purnukkaa salsaa, tulisuus maun mukaan, itse käytän 1*mild ja 1*medium
1 pussi tacomaustetta
lihaliemikuutio
creme fraiche
2 paprikaa (voi olla eri värejä, jos haluaa hikipinkoilla)
Paista kana, dumppaa salsa, tacomauste, murskattu lihaliemikuutio, paloitellut paprikat, desi tai pari vettä päälle (vedellä voi huljutella purnukoista salsanjämät mukaan). Sekoita. Kiehauta. Lisää kerma. Sekoita. Lämmitä.
Kyytipojaksi basmatiriisiä, patonkia ja olutta.
Mää ostan melkein aina valmiiksi marinoitua broileria. Kunnolla kun lisää maustetta, niin se mitenkään oksulta maistu. Toisaalta tupakka on pilannut aistini jo aikoja sitten.voyager2 kirjoitti:Valmiiksi marinoidut broiskut kannattaa todella jättää sinne kaupan hyllyyn pilaantumaan. Niiden marinaadit maistuvat yleensä enemmän tai vähemmän synteettiseltä oksulta.
edit: ostaisin varmaan useammin marinoimattomia versioita, mutta nuo maustetut versiot ovat pikkuisissa lähikaupoissani yleisemmin saatavilla. Purkki currykastiketta, kasviksia ja pippuria sekaan.
Thanks kanavinkkaajat! Joudunpa vaan etukäteen jo väittämään, ettei kana noillakaan sörsselssöneillä oikein maistu, sen verran läheltä ne omatkin testaukset menneet... Vaan yritänpä kuitenkin. Punttaajamies kun ei tähän aikaan vuodesta oikein muuhun kuin valkoiseen koske (oma lihani onneksi valkoista, haha) ja melkeinpä tympii mättää lehmän sisäfilettä itekseen peiton alla.
Vähän topicissa pysyen, oon ihastunu pakasteseitiin. Nykyään kala voi siis kuulua arjen helppoihin ruokiin muunakin kuin rasvaisena lohena, jei.
Vähän topicissa pysyen, oon ihastunu pakasteseitiin. Nykyään kala voi siis kuulua arjen helppoihin ruokiin muunakin kuin rasvaisena lohena, jei.