Kuvagalleria - Link Prefetching

Ylipitona tunnettu ryhmittymä suorittaa sanallisia terrori-iskuja ohjemuodossa tähän topiciin. Ei asiaankuulumatonta urpoilua kiitos.
Vastaa Viestiin
Avatar
aasi
Kitisijä
Viestit: 5993
Liittynyt: 01.07.2005 21:12
Paikkakunta: Uleåborg

Kuvagalleria - Link Prefetching

Viesti Kirjoittaja aasi »

Toteutin huvikseni ainakin Firefoxin ja Mozillan tukeman Link prefetchingin kuvagalleriaan. Jokaisen käyttäjän hakemistosivulla annetaan jo vihje siitä että mitä täysikokoisia kuvia selain voi ryhtyä latamaan varmuuden vuoksi jos mitään muuta tiedonsiirtoa ei ole käynnissä.

Olisi kiva kuulla jos kuvagallerian selailu tuntuu jotenkin muuttuneen.
Tasan ei mene muumit kanootissa.
Avatar
urpiainen
Kitisijä
Viestit: 6781
Liittynyt: 27.10.2005 17:37

Re: Kuvagalleria - Link Prefetching

Viesti Kirjoittaja urpiainen »

aasi kirjoitti:Olisi kiva kuulla jos kuvagallerian selailu tuntuu jotenkin muuttuneen.

No on se muuttunut ainakin niin, että Firefoxilla Hämärämiehen suihkulähdekuvaa galleriassa klikkaamalla suurennettaessa - tai ihan viestiketjussa katsottuna - en saa kuvaa näkyviin, vaan minu vihjataan olevan muuta kuin aito Kitisijä, vaikka olisinkin sisään kirjautunut. Explorerilla taas onnistuu ja pääsen näkemään, että Hämis on sitten toteuttanut sellaisen lappa/ilaisen version Lucky Luken lähdemeiningistä, eli auringon paahtamien lehmänsarvien tilalla myrkkylähteen reunalla on porovainaan sarvet.

Edit: nyt kuvien katselu toimiikin sitten odotetulla tavalla myös Firefoxilla. Outoa.
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."
Vastaa Viestiin