Olen tässä yrittänyt funtsia noita mahdollisia ravintoloita, eikä mieleen ole tullut juuri yhtään mitään. Se saattaa johtua siitä, että ei täällä ole tuo oikeasti tulista ruokaa tarjoavien ravintoloiden edustus mikään kovinkaan kummoinen. Eli kai se on valittava ravintola vähän randomilla ja otettava omat soosit mukaan...
Tässä nyt kuitenkin muutamia mitä tuli mieleen:
Cantina West
New Bamboo Center
Maharaja
Parempia saa ehdottaa tai äänensä jollekin edellämainitulle antaa.
Tinkezione kirjoitti:Yhdessä purnukassa on sitten sellaista pahaenteisen näköistä oranssia hilettä, jota ei tarvitse kuin ottaa korkki kiinni kaapista ulkona käymään ja ruuista tulee syömäkelvottomia...
Kuulostaa aika paljon kuivatulta habanerolta. Niitä on tullut itsekin uunissa kuivateltua ja morttelilla murskattua. Loistava vihannes.
Chilikastikefaneille voisin suositella käyntiä stokkan herkussa, siellä kun on nykyään (vissiin ainoana suomessa) Habanero Tabascoa. Suomi on lihapullamuusikansansa ansiosta melkoinen tulisten chilikastikkeiden kehitysmaa, joten tämä HabaTaba on melkoista herkkua verrattuna mihinkään muuhun mitä kaupoilla on tarjota, ja kokeilemisen arvoinen tuote jokaiselle vähänkään tulisista ruuista kiinnostuneelle. Jossain jenkkilässähän moinen Habanero Tabasco on ihan perusjuttua ja edustamassa vähän tulisempien chilikastikkeiden keskiryhmää.