ElanorRaven kirjoitti:-pinaattiletut vadelmahillon kanssa
Eipäs kun omenahillon.
- Mäkkärin tulikuumat ranskalaiset dipattuna kinuskikastikkeeseen
ElanorRaven kirjoitti:-pinaattiletut vadelmahillon kanssa
Bliss kirjoitti:Dumari kirjoitti:Maksalaatikkoa (med rusinat ja glukoosi) höystettynä Asidophilus Piimällä.
400g maksista ja litra piimää, siinä oiva pommi.
Kuin suoraan miun koiran ruokalistalta
Suvinen kirjoitti:Syödäänhän sitä ravintoloissakin. Puolustelin aina herkkuani irvistelijöille, että lihapullataikina sisältää täsmälleen samat ainaat kuin tartarpihvi:
Raakaa ( naudan)lihaa,
AarneAnkka kirjoitti:- Beef jerky eli kuivaliha. Pitää hakea jenkeistä, tai ostaa postimerkin kokoisissa kiskurihintapusseissa Sittarista
KisSandra kirjoitti:* Raa’at taikinat, esimerkiksi piparitaikina on taikinana paljon parempaa kuin valmiit piparit
* Jos piparit kuitenkin tehdään valmiiksi asti niin niitä olisi hyvä säilyttää saman kuvun alla kuin torttuja, jotta pipareista tulisi ihanan pehmeitä
* Kahvipullamössö ja kuivanneet pullat saavat uuden elämän!
* Ruisleivän päälle ketsuppia ja juustoa--> mikroon, että juusto sulaa ja ääntä kohti
* Teehen lisään maitoa
KisSandra kirjoitti:* Paahdettua ruisleipää jonka väliin lakua ja sinappia
* Kaurapuuron nautittuna ketsupin kera