Ei ollutkaan basmatiriisiä, joten keitin jasmiiniriisiä. Lisäksi aikamoinen cross kitchen -viritelmä: kasvismössö, jossa mm. kookosmaitoa, kik-herneitä, puy-linssejä ja suomalaisia metsäsieniä.
Taidanpa pilkkoa saksilla ison lihapiirakan ja kolme-neljä nakkia. Voiteluksi Flooraa. Palaset lautasella mikroon. Lämmettyä päälle majoneesia ja sekaan pilkottu omena. Nopea perusateria, ei tarvi tuntitolkulla keittääpaistaa.
Gat kirjoitti:Taidanpa pilkkoa saksilla ison lihapiirakan ja kolme-neljä nakkia. Voiteluksi Flooraa. Palaset lautasella mikroon. Lämmettyä päälle majoneesia ja sekaan pilkottu omena. Nopea perusateria, ei tarvi tuntitolkulla keittääpaistaa.
Gat kirjoitti:Taidanpa pilkkoa saksilla ison lihapiirakan ja kolme-neljä nakkia. Voiteluksi Flooraa. Palaset lautasella mikroon. Lämmettyä päälle majoneesia ja sekaan pilkottu omena. Nopea perusateria, ei tarvi tuntitolkulla keittääpaistaa.
Hetkinen. Otat taikinaisen rasvaköntin ja lisäät siihen jauhoisen lihavalmisteen. Voitelet rasvalla ja lörötät päälle rasvaista mössöä. Miksi ihmeessä pilata hyvin alkanut suonien tukkeutuminen jollain omenalla?
Gat kirjoitti:Taidanpa pilkkoa saksilla ison lihapiirakan ja kolme-neljä nakkia. Voiteluksi Flooraa. Palaset lautasella mikroon. Lämmettyä päälle majoneesia ja sekaan pilkottu omena. Nopea perusateria, ei tarvi tuntitolkulla keittääpaistaa.
Aika amatööri olet lihapiirakoinesi. Paras lihapiirakkaresepti jonka olen omin silmin todistanut, oli erään pulin reissujätkän lihapiirakka-lauantaimakkara-sinappisillikombo.
masa kirjoitti:
Aika amatööri olet lihapiirakoinesi. Paras lihapiirakkaresepti jonka olen omin silmin todistanut, oli erään pulin reissujätkän lihapiirakka-lauantaimakkara-sinappisillikombo.
Pitää kokeilla.
Olen myös sekoittanut kylmää Janssonin kiusausta ja kermakakkua. Suosittelen. Suolaista ja makeaa.