Sivu 31/87
Lähetetty: 14.04.2010 22:09
Kirjoittaja masa
Kuivattua naudan sydäntä oluen kera. Hyvää.
Lähetetty: 15.04.2010 8:02
Kirjoittaja swirl
Tänään ajattelin vääntää pikkukätösilläni ison lastin falafeleja. Omnomnom.
Lähetetty: 15.04.2010 13:03
Kirjoittaja Lolita
Pekonimunakasta.
Lähetetty: 15.04.2010 13:24
Kirjoittaja bliss
Poikasen toivomuksesta perunamuusia + nakkikastiketta. Eli poikanen syö ja mä olen syövinäni.
Lähetetty: 15.04.2010 13:26
Kirjoittaja Bluntly
Pussibroileripullia, pakasteporkkanoita ja pussi chop suey-kastiketta, pahaa oli.
Lähetetty: 15.04.2010 14:43
Kirjoittaja ninnithequeen
Tekis mieli pekonipastaa, mut yhen kermapurkin takia en lähe tonne kaaokseen kun "maailmasta loppuu ruoka kun kaupat on huomenna kiinni". Ärh.
Lähetetty: 15.04.2010 14:44
Kirjoittaja Elppis
ninnithequeen kirjoitti:Tekis mieli pekonipastaa, mut yhen kermapurkin takia en lähe tonne kaaokseen kun "maailmasta loppuu ruoka kun kaupat on huomenna kiinni". Ärh.
maidolla vaan ja suurustat sen
Joo - mua pelottaa jo nyt valmiiks toi ryysis tuolla kaupassa. Stanan maailmanloppu! Ja on suurin osa kaupoista kuulemma auki, näin ainakin sanoi Viikin Prisman myymäläpäällikkö - hän kassoo aamulla moni tulee töihin

Lähetetty: 15.04.2010 14:46
Kirjoittaja ninnithequeen
Elppis kirjoitti:ninnithequeen kirjoitti:Tekis mieli pekonipastaa, mut yhen kermapurkin takia en lähe tonne kaaokseen kun "maailmasta loppuu ruoka kun kaupat on huomenna kiinni". Ärh.
maidolla vaan ja suurustat sen
No hyi! Kunnon aitoa kermaa ja pirusti juustoo ja ja....jotain tosta pekonipaketista ny meinasin kyl keksiä. Mutta mitä

Lähetetty: 15.04.2010 14:49
Kirjoittaja Toimistorotta
ninnithequeen kirjoitti:No hyi! Kunnon aitoa kermaa ja pirusti juustoo ja ja....jotain tosta pekonipaketista ny meinasin kyl keksiä. Mutta mitä

Kaikki muu kuin pekonin paistaminen rapeaksi tai kääriminen kokolihan ympärille grillaamista varten on hyvän pekonin raiskausta.
Lähetetty: 15.04.2010 14:52
Kirjoittaja Bluntly
Lähetetty: 15.04.2010 14:52
Kirjoittaja Elppis
ninnithequeen kirjoitti:Elppis kirjoitti:ninnithequeen kirjoitti:Tekis mieli pekonipastaa, mut yhen kermapurkin takia en lähe tonne kaaokseen kun "maailmasta loppuu ruoka kun kaupat on huomenna kiinni". Ärh.
maidolla vaan ja suurustat sen
No hyi! Kunnon aitoa kermaa ja pirusti juustoo ja ja....jotain tosta pekonipaketista ny meinasin kyl keksiä. Mutta mitä

Makaronilaatikko, johon laitat pekonikaton (siivuina siis). Nam.
Lähetetty: 15.04.2010 14:59
Kirjoittaja Toimistorotta
Pitikö tuon puoliraan hotelliaamiaispekoninäkymän jotenkin olla vasta-argumentti yllä esitetylle?
Lähetetty: 15.04.2010 15:00
Kirjoittaja bliss
Pekoni on kauheeta. Ihan kauheeta.
Lähetetty: 15.04.2010 15:05
Kirjoittaja urpiainen
Toimistorotta kirjoitti:Kaikki muu kuin pekonin paistaminen rapeaksi tai kääriminen kokolihan ympärille grillaamista varten on hyvän pekonin raiskausta.
bliss kirjoitti:Pekoni on kauheeta. Ihan kauheeta.
No en nyt sanoisi kauheata, mutta muuten olen kyllä kallistumassa siihen suuntaan, että Toimistorotan mainitsemien pekoninkäyttötarkoitusten ulkopuolella - siis kaikenmaailman pastat, piiraat ja mitä niitä onkaan - pekoni kannattaa oikeastaan poikkeuksetta korvata hyvällä ilmakuivatulla kinkulla, Berlusconin kunniaksi mieluummin espanjalaisella kuin italialaisella.
Lähetetty: 15.04.2010 15:11
Kirjoittaja Pulkannaru
Sama setti kuin eilen + kihlajaiskahvit (ei omat).
Lähetetty: 15.04.2010 15:12
Kirjoittaja Toimistorotta
[quote="urpiainen"]pekoni kannattaa oikeastaan poikkeuksetta korvata hyvällä ilmakuivatulla kinkulla, Berlusconin kunniaksi mieluummin espanjalaisella kuin italialaisella.[/quote
Mieshän alkaa puhua asiaa. Olkoonkin että schwartzwaldin kinkku on pienen savunmakunsa kanssa pistämätön kaikenlaiseen tuollaiseen. Prosciutto, mozzarella ja hunajameloni.. Mmmm.
Lähetetty: 15.04.2010 15:29
Kirjoittaja Bluntly
Toimistorotta kirjoitti:Pitikö tuon puoliraan hotelliaamiaispekoninäkymän jotenkin olla vasta-argumentti yllä esitetylle?
Munakkaaseen en tunkisi rapsakkaa pekoa, erikseensyötynä ehkä.
Ja savupekoni oli jo kypsää kun sen paketista asettelin tuohon.
Lähetetty: 15.04.2010 17:05
Kirjoittaja masa
Toimistorotta kirjoitti:
Mieshän alkaa puhua asiaa. Olkoonkin että schwartzwaldin kinkku on pienen savunmakunsa kanssa pistämätön kaikenlaiseen tuollaiseen. Prosciutto, mozzarella ja hunajameloni.. Mmmm.
Paitsi Fasaanin päällä uunissa. Siihen pekoni, happamat omenat ja Calvados on pettämätön yhdistelmä.
Lähetetty: 15.04.2010 17:44
Kirjoittaja ninnithequeen
Nyt mää sain kermaa. Eli pekonipastaa it is!
Elppa: rekkis juu opetti laittamaan pekonia makaronilaatikkoon. Tosin silppuna, ja se on nam. Vedin itteni niin ähkyyn ekan kerran ku sitä tehtiin etten noussu sohvalta kolmeen tuntiin ja mulle naurettiin...
Lähetetty: 15.04.2010 19:27
Kirjoittaja Elppis
Lihapullapastaa ja salaattia.
Lähetetty: 15.04.2010 20:17
Kirjoittaja McJanne
Pannulla paistettuja omatekoisia sämpylöitä ja maalaisleipää, kyytipojaksi rusinoita ja hanavettä itsepuristetulla sitruunalla hedelmälihan kera.
Lähetetty: 15.04.2010 20:24
Kirjoittaja Manaaja
Söisitte vihanneksiaki joskus!
Lähetetty: 15.04.2010 21:03
Kirjoittaja Vesper
Mä suosin serranoa (joka siis on espanjalainen ilmakuivattu kinkku vrt. prosciutto). Sen kun paahtaa uunissa rapeaksi, samoin kuin halkaistut kirsikkatomaatit ja sekottelee sitten nämä sekaisin mozzarellan kanssa ja maustaa mukavasti basilikalla, hyvällä suolalla ja mustapippurilla, alkaa olla herkut kohillaan.
Lähetetty: 15.04.2010 21:06
Kirjoittaja masa
Manaaja kirjoitti:Söisitte vihanneksiaki joskus!
Söin just pakastevihanneksia, kanaa ja riisiä maustettuna appelsiinimehulla!
Ei ollu hyvää. Unohin pannun hellalle ja kasviksista tuli ihan mössöä.

Lähetetty: 15.04.2010 21:20
Kirjoittaja Ylermi Ylihankala
nakkisoppaa ja ruisleipää