Sivu 26/87

Lähetetty: 12.12.2009 17:04
Kirjoittaja Bluntly

Lähetetty: 12.12.2009 17:08
Kirjoittaja aasi
Bluntly kirjoitti:Kanalla mennään.
Oletan että tölkissä on vielä olutta?

Edit: söin tänään ulkofilepihvin ja lohkoperunoita fetakurkkutomaattipaprikasalaatilla.

Lähetetty: 12.12.2009 17:15
Kirjoittaja Bluntly
^Puolet.

Lähetetty: 05.02.2010 19:52
Kirjoittaja Manaaja
Päätin ostaa pitkästä aikaa porsasta vaihtelun vuoksi. Olen paha ihminen.

Luvassa on Rocotopossua St. Agur gratinoiduilla vihanneksilla. Helppoa kuin halon hakkaaminen. Täysi tunarikin osaa tehdä tällä tavalla hyvää ruokaa. Preparoinnissa menee 10 minuuttia, uunissa pari tuntia, jonka ajan voi juoda kaljaa ja kitinöidä:

Ainekset:
- reilun kilon köntsä possun ulkofilettä.
- makeista rocotochileistä itsetehtyä pyrettä tai "sambalia"
- savustettua merisuolaa
- broccoli mixiä (pakaste)
- punasipulirenkaita (viipaloitu ja pakastettu tässä tapauksessa)
- 2dl ruokakermaa
- puoli purkkia St. Aguria levitteenä
- puoli purkkia keiju valkosipulituorejuustolevituketta
- pieni purkki chilimarinoituja valkosipulinkynsiä

Teko:
- paista possu joka puolelta kullanrusehtavaksi pannulla tai uunin kestävässä korkeareunaisessa kasarissa
- hiero rocotopyre ja savusuola pintaan kiinni
- käännä possu rasvapuoli ylöspäin ja kaada pakastevihannekset possun ympärille öljyllä pyyhittyyn uunivuokaan tai kasariin
- Heitä päälle chilimarinoidut valkosipulinkynnet joista on suurimmat öljyt valutettu pois
- lapioi pieniä nökäreitä juustolevitteistä pinnalle, ja kaada viimeisenä ruokakerma tasaisesti ympäriinsä
- työnnä uuniin 150-175 asteeseen pariksi tunniksi, korkkaa kalja ja kitinöi

Ilman kaljaa aika mahtavan low-carb vielä.

Lähetetty: 11.02.2010 21:33
Kirjoittaja Kai Nalo
Meillä syödään tänään maggaraa. Kreitsu ja nibakin tykkäis!

Kuva

Lähetetty: 11.02.2010 21:53
Kirjoittaja Kreitsu
^Mä oon vege :P

Lähetetty: 11.02.2010 21:56
Kirjoittaja Kai Nalo
^ no mut onhan siinä rehujenkin kuva!

Lähetetty: 11.02.2010 21:57
Kirjoittaja Kreitsu
^Ai voiks sen kannenkin syödä, no sit!

Lähetetty: 11.02.2010 21:59
Kirjoittaja McJanne
Aivan JÄRJETÖN määrä makaroonilaatikkoa *röyyyyyh*. Nyt pitäs varmaan koettaa saisiko itsensä pyöriteltyä sänkyyn jotenkin vai pitääkö tilata timpermanni tekemään luiskaa...

Itse laatikko toki jatkettuna pekonilla ja juustolla, pitäähän sitä rasvapaskakiintiö saada täyteen.

Lähetetty: 11.02.2010 22:02
Kirjoittaja Vesper
Juustoravioleja tomaattikastikkeessa. Nam!

Lähetetty: 12.02.2010 15:35
Kirjoittaja annepa
Hevosta.

Lähetetty: 12.02.2010 15:37
Kirjoittaja Elppis
annepa kirjoitti:Hevosta.
On hyvää :)

Lähetetty: 12.02.2010 15:39
Kirjoittaja Dumis
Samaa kuin eilen ja huomenna, eli jauhelihaspakettia.

Lähetetty: 12.02.2010 15:40
Kirjoittaja Elppis
Mä aattelin pistää elämän risaiseksi, ja tehdä nauravia nakkeja, ranskiksia ja paistettua kananmunaa. Aina ei jaksa..

Lähetetty: 12.02.2010 15:41
Kirjoittaja annepa
Elppis kirjoitti:
annepa kirjoitti:Hevosta.
On hyvää :)
Joo oon kerran maistanut ja oli hyvää. En oo vaan ikinä tehnyt ite. Lihanmyyjä sanoi että paistaa samalla lailla kuin nauta, joten ei liene ongelma.

Lähetetty: 12.02.2010 18:21
Kirjoittaja Manaaja
90mg Arcoxiaa ja GC:n Cloudy Applea.

Lähetetty: 12.02.2010 21:15
Kirjoittaja Bluntly
Laiskotti, joten turvaudittiin valmiiseen pöperään. Savulohta ja vihannessalaatti.

Lähetetty: 12.02.2010 23:18
Kirjoittaja Vesper
Serrano-kinkkua. Porkkanaa. Kanaa. Ja makupala. Röyh.

Lähetetty: 15.02.2010 14:39
Kirjoittaja Elppis
Suunnittelen tässä just jotain tummaa olutta (guinnessia, kun reseptit on irkkuja pääosin) sisältävää makkarapataa. Ehkä sit vasta viikonloppuna.. kassotaan :D

Lähetetty: 17.02.2010 21:41
Kirjoittaja Pulkannaru
Kesäkurpitsaa ja lohta.

Lähetetty: 25.02.2010 22:25
Kirjoittaja Manaaja
510 grammaa lidlin pakastenuggetteja. Rasvaton valkosipuli-BBQ-dippi. Nom!

Lähetetty: 25.02.2010 22:43
Kirjoittaja RP
Kanafileitä ja mexico vihannessekoitusta.

Lähetetty: 25.02.2010 23:06
Kirjoittaja nowaysis
Pippelii.

Lähetetty: 26.02.2010 13:23
Kirjoittaja Lolita
Pannukakkua

Lähetetty: 26.02.2010 13:25
Kirjoittaja swirl
Taidanpa paistaa lettuja. Vegaanisia sellaisia.
nowaysis kirjoitti:Pippelii.
Onks tää nyt sitä palstaeroottisuuden korottamista? :D