Lähetetty: 28.12.2008 13:48
^Saivarsaivar takaisin niin kuin että en usko tyyliin "valkosipulia syömällä vältät flunssan" jne.
Kitinää elämästä, ihmisistä ja kaikesta muusta tärkeästä
https://beta.kitina.net/
Kaverini olisi vastannut tähän että miksi hitossa ostaa erikseen kalkkitabletteja kun voi jauhaa kananmunankuoret jauheeksi ja syödä jauhe sekoitettuna johonkin syötävään. Näin saa kalkkia ilman että ostaa sitä purkitettuna.Kreitsu kirjoitti:Kannattaa vetää Calcichew naamariin - siinä on D-vitamiini (joka edistää kalkin imeytymistä) ja kalkki samassa.
Mulli75 kirjoitti: Kaverini
Kertoi ettei tiskiharjaa tarvitse kun keittää ne kananmunat.masa kirjoitti:Mulli75 kirjoitti: Kaverini![]()
Miten se pesee ne kuoret puhtaaksi?
Keitettyä kananpaskaa. Herrrrkullista.Mulli75 kirjoitti: Kertoi ettei tiskiharjaa tarvitse kun keittää ne kananmunat.
Siis jos parisuhteessa joskus laitetaan ravintoa sillä tavalla että se toinenkin osapuoli siinä suhteessa nauttii niitä itse laittamiaan pöperöitä, se on kuin pyllyn ja peräpukaman leikkimistä? Justjust. Mites toi seksi, toinen vessassa ja toinen verkkokellarissa, ettei vaan menis liian läheiseksi?Kreitsu kirjoitti:No en todellakaan kokkaa. Minua ei voisi vähempää keittiöhommat kiinnostaa.Monsieur Manala kirjoitti:Ja todennäköisesti kokkaat joskus miehelles?Kreitsu kirjoitti:^Mie oon NAINEN!
Sitä paitsi ei suhde tarkoita sitä, että ollaan kuin pylly ja peräpukama - edes keittiössä.
Aijaa, etkös sä tässä just laskenut chilit mausteiksi?Kreitsu kirjoitti:Chili ei ole mauste. Vähän niin kuin basilika ei ole mauste, vaan kasvi.
Chilit todellakin ovat mausteita. Samoin ovat basilika ja valkosipulikin. Heität kyllä niin kummallisia sammakkosettiä ettei mitään tolkkua. "Pihvi ei ole lihaa, se on eläin! Vähän niin kuin tomaattikaan ei ole ruokaa, sehän on kasvi!"Kreitsu kirjoitti:Mua ei mitkään vitun chilit kiinnosta, kun en käytä muutenkaan mausteita ollenkaan!
Joo, mutta mieti miten sairas sama sakki olisi ilman terveyshörhöilyjä.masa kirjoitti:Te terveyshörhöilijät taidatte olla kuitenkin sitä sairainta porukkaa kitinässä?
Nöööyyy minusta terveyshörhöily on sitä että mitään ei syödä purkista, kyllä ravinnosta pitää kaikki tarpeellinen saada. Ei vain taija toimia täällä. Mut siis joo napit ei ole ratkaisu koska en koskaan muista ottaa niitä. Mulla on kaapissa pari vuotta vanha purkillinen Multitabseja joista on syöty ehkä kaks. Hyvä että muistan e-pillerini ottaa (tosin meinaan vaihtaa nekin helpompaan menetelmään).Frederik Krueger kirjoitti:Ehkä helpompaa olisi tehdä kuten olen jo aiemmin ehdottanut, eli syö D-vitamiinitabletteja. Siitä huolimatta vaikka leimautuisi samalla terveyshörhöksi.annepa kirjoitti:Valivali ei tule tarpeeksi D:tä
No daa ei, koska saan syövän muutenkin. Olen polttanut itteni auringossa monta monituista kertaa, juon viinaa ja poltan vieläkin tupakkia vaikka piti lopettaa jo viime kesänä. Sen lisäksi olen syönyt käristettyjä makkaroita ja käytän rintaliivejä. Syöpä tuloo, sille ei voi mitään.Frederik Krueger kirjoitti:Luista nyt niin väliä, mutta vähäinen D-vitamiininsaanti lisää huomattavasti erilaisten syöpien riskiä, ja muitakin ikäviä juttuja.annepa kirjoitti:Luut, kalsium ja D
Mie laitan kattilaan paloja ja vettä ja keitän 10 min. Siivilöin mukiin ja lisään PALJON hunajaa, se maku on niin karmea ilman tota hunajaa että laatta lentää samantien. Mausteena inkivääri onkin sitten kivempi kuin troppina.nowaysis kirjoitti:Inkivääri tosiaan auttaa käheään kurkkuun. Vähitellen alkaa vaan ällöttää jos monta kupillista juo päivittäin viikon ajanSiis kuumaan veteen raastettuna ja siivilöitynä. Tai köntsänä kupin pohjalla.
Joo, sädehoitoja vitosen kappale ja kympillä kolme.Chap kirjoitti:Saako siitä syövän tai jotain muuta hauskaa?
Vau mikä uskomaton kyky käydä keskustelua. Olisin odottanut vähän vähemmän sinulta.Kreitsu kirjoitti:^Ja noin monta päivää kesti keksiä tuollainen vastaus, lol. Olisin odottanut vähän enemmän sinulta.
Hmm, mitähän tuo "väärä annostelu" sitten käytännössä tarkoittaa? Tämän mukaan kaikki tunnetut myrkytystapaukset ovat johtuneet joko teollisuuden puolella tehdyistä erheistä tai sitten lapsi on vetänyt koko purkillisen koska pillerit olivat makeita.nowaysis kirjoitti:Harvinainen D-vitamiinin yliannostus johtaa veren kalsiumpitoisuuden huomattavaan nousuun ja luuston lisääntyvään hajoamiseen. D-vitamiinin imeytymistä heikentää heikko rautatilanne kehossa ja pitkäketjuisten tyydyttymättömien rasvahappojen runsas esiintyminen ruoassa. Ruokavaliosta ei voi saada D-vitamiinia sellaista määrää, joka aiheuttaisi myrkytysoireita. Kuitenkin vitaminoitujen ravintoainevalmisteiden väärä annostelu yhdessä monivitamiinivalmisteiden nauttimisen kanssa voi johtaa myrkytykseen. D-vitamiinin aineenvaihdunta on hidasta, ja siksi sitä pidetään vitamiineista haitallisimpana.
Lykopeeni joka on vähän sama asia kuin porkkanan karoteeni mut ei kuitenkaan. Se antaa tomskuille sen punasen värin enihau.nowaysis kirjoitti:Ihon palamiseen muuten auttaa joku tomaattipyreessä oleva juida.
Mie näin tästä jossain brittidokkarissa jossa nainen, joka paloi n viidessä minuutissa auringossa ja aina vaikka ois pilvistä, söi tomaattipyrettä just jonku rkl:n päivässä. Ennen syömisen aloittamista tehtiin uv-lampulla testi ihon palamisherkkyydestä. Muutaman kuukauden lykopeenikuurin jälkeen testi uusittiin ja TADAA rouva ei enää palanut niin herkästi.nowaysis kirjoitti:Tästä on tehty ihan tieteellinen tutkimuskin. Oisko ollu ruokausikallinen päivässä(syötynä, ei iholle) neljän kuukauden ajan ja ihon auringonsietokyky oli parantunut huomattavasti.
Varmaan semmoista, että syö useampia d-vitskua sisältäviä valmisteita samaan aikaan ja pitkäjaksoisesti. Myrkytystä varmaan edellyttää pitkäaikainen _liikasaanti_.Itsekin tuossa huomasin aloittaessani multitabs-kuuria, että pitää sitten jättää d-tipat pannaan kuurin ajaksi, ettei tule useammasta lähteestä. Lokakuusta kevättalveen otan yleensä deetä sen kolme tippaa päivässä, tai aina kun muistan.Duck kirjoitti: Hmm, mitähän tuo "väärä annostelu" sitten käytännössä tarkoittaa? Tämän mukaan kaikki tunnetut myrkytystapaukset ovat johtuneet joko teollisuuden puolella tehdyistä erheistä tai sitten lapsi on vetänyt koko purkillisen koska pillerit olivat makeita.
Itse vetelin tossa jokupäivä ihan paljaaltaan näkkärin päällä, mutta musta se vaan onkin hyvää myös sellasenaannepa kirjoitti: Me on puhuttu hellun kans jo syksyllä että tomaattipyrekuuri alkaa vuoden alusta. Sitähän voi käyttää vaikka mihin ja vaikka kuinka paljon, terästää välillä chilillä ja välillä valkosipulilla ja välillä vaikka molemmilla!
Sitä voi käyttää myös ihonhoidossa, auringossapalamisen ehkäisyssä (no liittyy edelliseen) ja dödönä.Duck kirjoitti:neitsytkookosöljyrant