Terveyshörhöilyketju
Kaverini olisi vastannut tähän että miksi hitossa ostaa erikseen kalkkitabletteja kun voi jauhaa kananmunankuoret jauheeksi ja syödä jauhe sekoitettuna johonkin syötävään. Näin saa kalkkia ilman että ostaa sitä purkitettuna.Kreitsu kirjoitti:Kannattaa vetää Calcichew naamariin - siinä on D-vitamiini (joka edistää kalkin imeytymistä) ja kalkki samassa.
Siis jos parisuhteessa joskus laitetaan ravintoa sillä tavalla että se toinenkin osapuoli siinä suhteessa nauttii niitä itse laittamiaan pöperöitä, se on kuin pyllyn ja peräpukaman leikkimistä? Justjust. Mites toi seksi, toinen vessassa ja toinen verkkokellarissa, ettei vaan menis liian läheiseksi?Kreitsu kirjoitti:No en todellakaan kokkaa. Minua ei voisi vähempää keittiöhommat kiinnostaa.Monsieur Manala kirjoitti:Ja todennäköisesti kokkaat joskus miehelles?Kreitsu kirjoitti:^Mie oon NAINEN!
Sitä paitsi ei suhde tarkoita sitä, että ollaan kuin pylly ja peräpukama - edes keittiössä.
Aijaa, etkös sä tässä just laskenut chilit mausteiksi?Kreitsu kirjoitti:Chili ei ole mauste. Vähän niin kuin basilika ei ole mauste, vaan kasvi.
Chilit todellakin ovat mausteita. Samoin ovat basilika ja valkosipulikin. Heität kyllä niin kummallisia sammakkosettiä ettei mitään tolkkua. "Pihvi ei ole lihaa, se on eläin! Vähän niin kuin tomaattikaan ei ole ruokaa, sehän on kasvi!"Kreitsu kirjoitti:Mua ei mitkään vitun chilit kiinnosta, kun en käytä muutenkaan mausteita ollenkaan!
Huoh.
Nöööyyy minusta terveyshörhöily on sitä että mitään ei syödä purkista, kyllä ravinnosta pitää kaikki tarpeellinen saada. Ei vain taija toimia täällä. Mut siis joo napit ei ole ratkaisu koska en koskaan muista ottaa niitä. Mulla on kaapissa pari vuotta vanha purkillinen Multitabseja joista on syöty ehkä kaks. Hyvä että muistan e-pillerini ottaa (tosin meinaan vaihtaa nekin helpompaan menetelmään).Frederik Krueger kirjoitti:Ehkä helpompaa olisi tehdä kuten olen jo aiemmin ehdottanut, eli syö D-vitamiinitabletteja. Siitä huolimatta vaikka leimautuisi samalla terveyshörhöksi.annepa kirjoitti:Valivali ei tule tarpeeksi D:tä
No daa ei, koska saan syövän muutenkin. Olen polttanut itteni auringossa monta monituista kertaa, juon viinaa ja poltan vieläkin tupakkia vaikka piti lopettaa jo viime kesänä. Sen lisäksi olen syönyt käristettyjä makkaroita ja käytän rintaliivejä. Syöpä tuloo, sille ei voi mitään.Frederik Krueger kirjoitti:Luista nyt niin väliä, mutta vähäinen D-vitamiininsaanti lisää huomattavasti erilaisten syöpien riskiä, ja muitakin ikäviä juttuja.annepa kirjoitti:Luut, kalsium ja D
Joo ja chili ja v-sipuli ja inkivääri on pop. Olen siinä mielessä hörhö että koitan hoitaa esim flunssani yrteillä; timjamia yskään ja valkosipulia sukkiin, mukiin inkivääri-hunajajuomaa. Mutta murtuneet luut hoidattaisin kyllä sairaalassa jos sellainen olisi lähistöllä. Joku raja hörhöilylläkin.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Mie laitan kattilaan paloja ja vettä ja keitän 10 min. Siivilöin mukiin ja lisään PALJON hunajaa, se maku on niin karmea ilman tota hunajaa että laatta lentää samantien. Mausteena inkivääri onkin sitten kivempi kuin troppina.nowaysis kirjoitti:Inkivääri tosiaan auttaa käheään kurkkuun. Vähitellen alkaa vaan ällöttää jos monta kupillista juo päivittäin viikon ajanSiis kuumaan veteen raastettuna ja siivilöitynä. Tai köntsänä kupin pohjalla.
Pitääpä tutkiä miten tuo keittäminen vaikuttaa inkiväärin flunssantappovitamiineihin.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Ihon palamiseen muuten auttaa joku tomaattipyreessä oleva juida. Tästä on tehty ihan tieteellinen tutkimuskin. Oisko ollu ruokausikallinen päivässä(syötynä, ei iholle) neljän kuukauden ajan ja ihon auringonsietokyky oli parantunut huomattavasti. Itse palan tosi huonosti, vaikka vaalea olenkin, ja tomaattipyrettä käytin varsinkin mennävuosina runsaasti.
Prepare for the worstest.
Jos syöt liikaa rasvaliukoisia vitskuja, voi tulla samoja oireita kuin puutostiloista. Näin olen yliannostuksen oireista joskus lukenut, en muista yhtään tosin mistä. Enkä tiedä, onko tossa järkeekään..
http://www.tohtori.fi/?page=6746948&id=5355733
Ylimääräinen A-vitamiini varastoituu maksaan ja pitkäaikainen A-vitamiinin yliannostus johtaa A-vitamiinimyrkytykseen. Rajana on 15 mg/vrk aikuisilla ja 6 mg/vrk lapsilla. Myrkytysoireita ovat päänsärky, pahoinvointi, oksentelu, ripuli ja maksan vaurioituminen. Sen sijaan beetakaroteenin runsaskaan nauttiminen ei johda elimistössä myrkytykseen. Kertyessään rasvakudokseen se saattaa ainoastaan aiheuttaa ihon kellertymistä.
Koska A-vitamiini on elimistöön varastoituva vitamiini, liiallinen saanti voi olla haitallista.
ja
Harvinainen D-vitamiinin yliannostus johtaa veren kalsiumpitoisuuden huomattavaan nousuun ja luuston lisääntyvään hajoamiseen. D-vitamiinin imeytymistä heikentää heikko rautatilanne kehossa ja pitkäketjuisten tyydyttymättömien rasvahappojen runsas esiintyminen ruoassa. Ruokavaliosta ei voi saada D-vitamiinia sellaista määrää, joka aiheuttaisi myrkytysoireita. Kuitenkin vitaminoitujen ravintoainevalmisteiden väärä annostelu yhdessä monivitamiinivalmisteiden nauttimisen kanssa voi johtaa myrkytykseen. D-vitamiinin aineenvaihdunta on hidasta, ja siksi sitä pidetään vitamiineista haitallisimpana.
http://www.tohtori.fi/?page=6746948&id=5355733
Ylimääräinen A-vitamiini varastoituu maksaan ja pitkäaikainen A-vitamiinin yliannostus johtaa A-vitamiinimyrkytykseen. Rajana on 15 mg/vrk aikuisilla ja 6 mg/vrk lapsilla. Myrkytysoireita ovat päänsärky, pahoinvointi, oksentelu, ripuli ja maksan vaurioituminen. Sen sijaan beetakaroteenin runsaskaan nauttiminen ei johda elimistössä myrkytykseen. Kertyessään rasvakudokseen se saattaa ainoastaan aiheuttaa ihon kellertymistä.
Koska A-vitamiini on elimistöön varastoituva vitamiini, liiallinen saanti voi olla haitallista.
ja
Harvinainen D-vitamiinin yliannostus johtaa veren kalsiumpitoisuuden huomattavaan nousuun ja luuston lisääntyvään hajoamiseen. D-vitamiinin imeytymistä heikentää heikko rautatilanne kehossa ja pitkäketjuisten tyydyttymättömien rasvahappojen runsas esiintyminen ruoassa. Ruokavaliosta ei voi saada D-vitamiinia sellaista määrää, joka aiheuttaisi myrkytysoireita. Kuitenkin vitaminoitujen ravintoainevalmisteiden väärä annostelu yhdessä monivitamiinivalmisteiden nauttimisen kanssa voi johtaa myrkytykseen. D-vitamiinin aineenvaihdunta on hidasta, ja siksi sitä pidetään vitamiineista haitallisimpana.
Viimeksi muokannut nowaysis, 29.12.2008 17:33. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Prepare for the worstest.
-
- Kitisijä
- Viestit: 9426
- Liittynyt: 22.09.2008 13:03
Hmm, mitähän tuo "väärä annostelu" sitten käytännössä tarkoittaa? Tämän mukaan kaikki tunnetut myrkytystapaukset ovat johtuneet joko teollisuuden puolella tehdyistä erheistä tai sitten lapsi on vetänyt koko purkillisen koska pillerit olivat makeita.nowaysis kirjoitti:Harvinainen D-vitamiinin yliannostus johtaa veren kalsiumpitoisuuden huomattavaan nousuun ja luuston lisääntyvään hajoamiseen. D-vitamiinin imeytymistä heikentää heikko rautatilanne kehossa ja pitkäketjuisten tyydyttymättömien rasvahappojen runsas esiintyminen ruoassa. Ruokavaliosta ei voi saada D-vitamiinia sellaista määrää, joka aiheuttaisi myrkytysoireita. Kuitenkin vitaminoitujen ravintoainevalmisteiden väärä annostelu yhdessä monivitamiinivalmisteiden nauttimisen kanssa voi johtaa myrkytykseen. D-vitamiinin aineenvaihdunta on hidasta, ja siksi sitä pidetään vitamiineista haitallisimpana.
Lykopeeni joka on vähän sama asia kuin porkkanan karoteeni mut ei kuitenkaan. Se antaa tomskuille sen punasen värin enihau.nowaysis kirjoitti:Ihon palamiseen muuten auttaa joku tomaattipyreessä oleva juida.
Mie näin tästä jossain brittidokkarissa jossa nainen, joka paloi n viidessä minuutissa auringossa ja aina vaikka ois pilvistä, söi tomaattipyrettä just jonku rkl:n päivässä. Ennen syömisen aloittamista tehtiin uv-lampulla testi ihon palamisherkkyydestä. Muutaman kuukauden lykopeenikuurin jälkeen testi uusittiin ja TADAA rouva ei enää palanut niin herkästi.nowaysis kirjoitti:Tästä on tehty ihan tieteellinen tutkimuskin. Oisko ollu ruokausikallinen päivässä(syötynä, ei iholle) neljän kuukauden ajan ja ihon auringonsietokyky oli parantunut huomattavasti.
Me on puhuttu hellun kans jo syksyllä että tomaattipyrekuuri alkaa vuoden alusta. Sitähän voi käyttää vaikka mihin ja vaikka kuinka paljon, terästää välillä chilillä ja välillä valkosipulilla ja välillä vaikka molemmilla!
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Varmaan semmoista, että syö useampia d-vitskua sisältäviä valmisteita samaan aikaan ja pitkäjaksoisesti. Myrkytystä varmaan edellyttää pitkäaikainen _liikasaanti_.Itsekin tuossa huomasin aloittaessani multitabs-kuuria, että pitää sitten jättää d-tipat pannaan kuurin ajaksi, ettei tule useammasta lähteestä. Lokakuusta kevättalveen otan yleensä deetä sen kolme tippaa päivässä, tai aina kun muistan.Duck kirjoitti: Hmm, mitähän tuo "väärä annostelu" sitten käytännössä tarkoittaa? Tämän mukaan kaikki tunnetut myrkytystapaukset ovat johtuneet joko teollisuuden puolella tehdyistä erheistä tai sitten lapsi on vetänyt koko purkillisen koska pillerit olivat makeita.
Prepare for the worstest.
Itse vetelin tossa jokupäivä ihan paljaaltaan näkkärin päällä, mutta musta se vaan onkin hyvää myös sellasenaannepa kirjoitti: Me on puhuttu hellun kans jo syksyllä että tomaattipyrekuuri alkaa vuoden alusta. Sitähän voi käyttää vaikka mihin ja vaikka kuinka paljon, terästää välillä chilillä ja välillä valkosipulilla ja välillä vaikka molemmilla!
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Prepare for the worstest.
Tuolla "Mitä teillä tänään syödään?" -ketjussa hehkuttelinkin jo neitsytkookosöljyä. Hehkutellaanpa sitten täälläkin. Siinäpä hyvää ja terveellistä täysin umpityydyttynyttä rasvaa. Niin tyydyttynyttä että se on huoneenlämmössä kiinteää, ja säilyykin huoneenlämmössä vuosia härskiintymättä. Tämä jos mikä tukkii suonet, nicht?
Neitsytkookosöljy on loistavaa paistamiseen ja leivontaan, ja jotkut vetelee sitä ihan sellaisenaankin (minusta se maistuu lähinnä kynttilöiltä). Kookosöljyllä on erittäin korkea MCT-(=keskipitkä triglyseridi)pitoisuus. Tämä rasva ei vaadi ruuansulatukselta mitään entsyymejä, vaan se imeytyy suoraan, ja keholla on aivan oma aineenvaihduntaketju MCT:n polttamiseen energiaksi. MCT-rasvat edistävät myös muun rasvan palamista. Aikoinaan vuonna rasvaletti kookosrasvaa syötettiin karjalle koska se oli halpaa, mutta farmarit ihmettelivät kun karja ei lihonutkaan, vaan päin vastoin niiden rasvaprosentti vain putosi.
Kaupan kylmäaltaissa myytävät kookosrasvapalikat eivät ole ihan yhtä terveellisiä kuin neitsytkookosöljy, sillä ne on valkaistu ja käsitelty kemiallisesti. Aito, Luonnollinen™ ja Elävä neitsytkookosöljy taas on saatananvitunperkeleen kallista, mutta toisaalta aika riittoisaakin joten miksei terveyshörhö sitä purkillisen ostaisi terveyden alttarilla uhrattavaksi.
Neitsytkookosöljy on loistavaa paistamiseen ja leivontaan, ja jotkut vetelee sitä ihan sellaisenaankin (minusta se maistuu lähinnä kynttilöiltä). Kookosöljyllä on erittäin korkea MCT-(=keskipitkä triglyseridi)pitoisuus. Tämä rasva ei vaadi ruuansulatukselta mitään entsyymejä, vaan se imeytyy suoraan, ja keholla on aivan oma aineenvaihduntaketju MCT:n polttamiseen energiaksi. MCT-rasvat edistävät myös muun rasvan palamista. Aikoinaan vuonna rasvaletti kookosrasvaa syötettiin karjalle koska se oli halpaa, mutta farmarit ihmettelivät kun karja ei lihonutkaan, vaan päin vastoin niiden rasvaprosentti vain putosi.
Kaupan kylmäaltaissa myytävät kookosrasvapalikat eivät ole ihan yhtä terveellisiä kuin neitsytkookosöljy, sillä ne on valkaistu ja käsitelty kemiallisesti. Aito, Luonnollinen™ ja Elävä neitsytkookosöljy taas on saatananvitunperkeleen kallista, mutta toisaalta aika riittoisaakin joten miksei terveyshörhö sitä purkillisen ostaisi terveyden alttarilla uhrattavaksi.