Sivu 15/87

Lähetetty: 29.09.2008 9:35
Kirjoittaja nowaysis
Kaalipiirakka suunnitteilla täälläkin, muksu ei muka tykkää laatikosta ja kaalia ois kuitenkin tarjolla. Ehkä käydään tsekkaan uus Siwa muita aineksia varten.

Joita ovat:

-sipuli
-tuorejuusto
-inkivääri
-pitäisköhän soijarouhettakin, tulis vähän ruokasampaa
-soijakerma ehkä
-rucola?
-meirami?

Idea kaipaa työstämistä.

Lähetetty: 29.09.2008 9:38
Kirjoittaja Stinky
Eilen pyydystettyä kalaa perunoiden ja sipulin kera. Nams.

Lähetetty: 29.09.2008 16:30
Kirjoittaja Madonna
Bluntly kirjoitti:
Madonna kirjoitti:Tänään pitäis keksiä jotain fiksua jauhelihasta.
- ruskita jauheliha
- sekoita se kulhossa kananmunan valkuaisen, suolan ja pippurin kera
- levitä leivinpaperille tasaiseksi levyksi
- levitä päälle cheddaria, sipulimurskaa ja yrttejä
- kääri kääretortuksi
- uuniin
- nauti
Tätä vois kohta kokeilla :think:

Lähetetty: 29.09.2008 18:03
Kirjoittaja Lolita
Minä syön perjantaisia nakkeja ja mies eilistä kinkkukiusausta.

Lähetetty: 29.09.2008 20:02
Kirjoittaja Stinky
Bluntly kirjoitti: - ruskita jauheliha
- sekoita se kulhossa kananmunan valkuaisen, suolan ja pippurin kera
- levitä leivinpaperille tasaiseksi levyksi
- levitä päälle cheddaria, sipulimurskaa ja yrttejä
- kääri kääretortuksi
- uuniin
- nauti
Montako sataa grammaa jauhelihaa? Vain yksi kananmunan valkuainen?
Miten se pysyy kääretorttuna? Missä asteessa ja kuinka kauan?

Lähetetty: 29.09.2008 20:07
Kirjoittaja Rouva Pupu
Eilisiä kanafileitä, salaattia ja persikkarahkaa.

Lähetetty: 29.09.2008 20:09
Kirjoittaja Bluntly
Stinky kirjoitti:Montako sataa grammaa jauhelihaa?
Parista kilosta sais varmaan kivan pötkön.
Stinky kirjoitti:Vain yksi kananmunan valkuainen?
Pistä nyt vaikka 1 per 400g
Stinky kirjoitti:Miten se pysyy kääretorttuna?
No munalla tietty
Stinky kirjoitti:Missä asteessa ja kuinka kauan?
No pirustako minä tiedän kun en ole tuommoista kokeillut. Pidä nyt vaikka 125 astetta puoli tuntia.

Lähetetty: 29.09.2008 20:27
Kirjoittaja Stinky
^ Jaa. Tarttee kait sit vaan kokeilla. Tattista.

Lähetetty: 29.09.2008 21:23
Kirjoittaja Storia
Bluntly kirjoitti:
Stinky kirjoitti:Missä asteessa ja kuinka kauan?
No pirustako minä tiedän kun en ole tuommoista kokeillut. Pidä nyt vaikka 125 astetta puoli tuntia.
Melko miehekästä heittää kehiin ruokaohje, jota ei edes itse ole kokeillut..:D 125 astetta ja puoli tuntia = raaka.
Sanoisin 175 astetta ja puolitoista tuntia tuolla lihamäärällä.

Lähetetty: 29.09.2008 21:34
Kirjoittaja Stinky
^Ei kait se miehille oo niin justiinsa. Raakaa tai ei. Jos paistaa sen 400g jauhelihaa valmiiks ja sit vääntää ton kananmunahässäkän niin ehkä se puol tuntia riittänee ja joo, vähän kovemmalla asteella.

Lähetetty: 29.09.2008 21:58
Kirjoittaja Geep
En usko, että pysyy munalla kasassa. Argh, tekee mieli kokeilla!

Mitä teillä Tänään syödään?

Lähetetty: 29.09.2008 22:59
Kirjoittaja Pulkannaru
Mustaa maggaraa ja tuoretta puolukkasurvosta.

Lähetetty: 30.09.2008 8:24
Kirjoittaja Rouva Pupu
Peruna-jauhelihalootaa.

Lähetetty: 30.09.2008 9:35
Kirjoittaja Bluntly
Storia kirjoitti:125 astetta ja puoli tuntia = raaka.
Sanoisin 175 astetta ja puolitoista tuntia tuolla lihamäärällä.
Eihän uunin tarkoitus tuossa ole kuin hyydyttää, ei kypsentää, muna sekä sulattaa juusto.

Ja kityläiset ovat sopivaa koekaniiniporukkaa, jos toimii niin teen itsekkin.

Lähetetty: 30.09.2008 10:36
Kirjoittaja Storia
Bluntly kirjoitti: Eihän uunin tarkoitus tuossa ole kuin hyydyttää, ei kypsentää, muna sekä sulattaa juusto.
Ahaa, ok! Eli hypoteesissa paistat ensin jauhelihan. Se vaan ei käynyt ilmi yllä!

Lähetetty: 30.09.2008 10:48
Kirjoittaja Bluntly
Storia kirjoitti:Ahaa, ok! Eli hypoteesissa paistat ensin jauhelihan. Se vaan ei käynyt ilmi yllä!
Ruskista, paista, kypsennä, whatever.

Lähetetty: 01.10.2008 16:24
Kirjoittaja Geep
Syötiin pitkästä aikaa muiden äitien tekemää ruokaa ja oli ihan siedettävää! Pannulle Saarioisten lihamakaroonilaatikko ja sekaan aurajuustoa. Junnuimmalle ketsuppia. En morkkistele edes jälkkäristä, valmisdallaspullia uunissa uuh!

Lähetetty: 05.10.2008 16:47
Kirjoittaja Bluntly
Tuote: Oma Valinta +katkarapu, +kebabliha, +oregano, +salami, +sipuli, +tacokastike, +tomaatti, +valkosipuli

Määrä: 1 kpl. Koko: perhe Hinta: 18,00 euroa

Lähetetty: 05.10.2008 21:25
Kirjoittaja Niba
Tein röstiperunaa bataattia ja lanttua ja hiukan sahajauhoa, tein ihan omasta päästä nuo röstit ja jälkeenpäin tarkastin netistä että mitä olisi pitänyt käyttää. Söin ulkofilepiffien ja täytettyjen jalopenojen kera..

Lähetetty: 10.10.2008 15:48
Kirjoittaja Niba
Kuva versus Kuva

Lähetetty: 11.10.2008 11:38
Kirjoittaja NegaDuck
Löysin Ompun edessä olevalta torintapaiselta loimulohta, ja ostin kokonaisen fileen. Nam! Lohesta taitaa olla tulossa mun lauantairuokaa. Syön sen vihannesten kera, ja vältän tärkkelyshiilareita (peruna, riisi, pasta, leipä) kun tänään ei ole tarkoitus urheilla, carb cycling -filosofian mukaisesti. Kokeillaan toimiiko moinen.

Lähetetty: 12.10.2008 16:57
Kirjoittaja NegaDuck
Just meni setti marinoituja kanagrillivartaita uuniin.

Lähetetty: 12.10.2008 17:00
Kirjoittaja Rouva Pupu
Kanarisottoa, namz.

Lähetetty: 12.10.2008 17:30
Kirjoittaja NegaDuck
... mutta söinkin loimulohea, kun sitä oli vielä jäljellä. Kanat on iltaa ja huomista varten.

Lähetetty: 15.10.2008 9:43
Kirjoittaja Madonna
Kalakeitto olis tehtävä iltapäivällä.
Ihan ok.

Jos paistais siihen pannarin jälkkäriksi kun keittelin noita kurpitsahillojakin.
Keitin sitruuna-kurpitsahilloa ja sitten toisen version appelsiineilla kun sitä sitruunaista "ei syö erkkikään" kuulemma :evil: ja oikeesti se on hyvää.