Jos "kuiva harppu" tarkoittaa yhtä kuin täysin huumorintajuton, niin onhan se aina mahdollista että kiukustuu. Toisaalta, normaalit ihmiset tuskin ottaa onnittelukorttien värssyjä hirvän vakavasti ja henkilökohtaisesti, lukipa niissä mitä vaan...Boner kirjoitti:Onko liian härski värssy 60 vuotta täyttävälle tädilleni. Se on tantta, just eronnut ja helvetin kuiva hrppu.
Aikuinen nainen,
sä hetkestä nauti,
ettei vaan iske
se tanttatauti.
Elämää ahmi,
riemuitse olosta,
ilon anna pursuta
joka kolosta.
Perjantai-pillitykset
Artificial Intelligence is no match for natural stupidity.
...ja vettä lisätään ainoastaan silloin, jos riisi syttyy palamaan? Aika niukasti on sulla vettä.Dave kirjoitti: Mä en koskaan mittaile riisiä keittäessä, kun olen tällainen luonnon lahjakkuus. Ensin vettä ja sitten riisiä se verran, että keon yläreuna on vedenpinnan tasolla. Sitten keitellään niin kauan, että on valmista.
Kiva kun saatiin uusi ikuisuuskysymys tänne Kitinään.
Vanha! Postasin tän jo eilen.Dave kirjoitti:Miksei meistä kirjoiteta mitään:http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Perhe ... 74903.html
Work like a captain, play like a pirate.
Ei välttis jos tosiaan kaataa sen riisin yhdeksi keoksi keskelle kattilaa. Kun sen sitten sheikkaa tasaiseksi veden lisäämisen jälkeen niin tulos on varmaan aika lailla fifty-sixty.Cavallo kirjoitti:...ja vettä lisätään ainoastaan silloin, jos riisi syttyy palamaan? Aika niukasti on sulla vettä.Dave kirjoitti: Mä en koskaan mittaile riisiä keittäessä, kun olen tällainen luonnon lahjakkuus. Ensin vettä ja sitten riisiä se verran, että keon yläreuna on vedenpinnan tasolla. Sitten keitellään niin kauan, että on valmista.
Itse kun en juuri koskaan keitä riisiä äs is vaan kikkailen vihannesriisiä silloin harvoin jos lisukkeeksi sitä laitan, niin vedän kaikki mieluummin suosiolla siivilän kautta. Eli vettä mieluummin vähän liikaa kuin liian vähän.
EVO. Kun siis kaadan sen riisin yhteen kohtaan keskelle kattilaa ja määrä on se, että keon yläreuna nousee vedenpinnan tasolle.Cavallo kirjoitti:...ja vettä lisätään ainoastaan silloin, jos riisi syttyy palamaan? Aika niukasti on sulla vettä.Dave kirjoitti: Mä en koskaan mittaile riisiä keittäessä, kun olen tällainen luonnon lahjakkuus. Ensin vettä ja sitten riisiä se verran, että keon yläreuna on vedenpinnan tasolla. Sitten keitellään niin kauan, että on valmista.
Kiva kun saatiin uusi ikuisuuskysymys tänne Kitinään.
Näin!Manaaja kirjoitti:Ei välttis jos tosiaan kaataa sen riisin yhdeksi keoksi keskelle kattilaa. Kun sen sitten sheikkaa tasaiseksi veden lisäämisen jälkeen niin tulos on varmaan aika lailla fifty-sixty.Cavallo kirjoitti:...ja vettä lisätään ainoastaan silloin, jos riisi syttyy palamaan? Aika niukasti on sulla vettä.Dave kirjoitti: Mä en koskaan mittaile riisiä keittäessä, kun olen tällainen luonnon lahjakkuus. Ensin vettä ja sitten riisiä se verran, että keon yläreuna on vedenpinnan tasolla. Sitten keitellään niin kauan, että on valmista.
.
- pierupylly
- Kitinän uhri
- Viestit: 741
- Liittynyt: 05.10.2010 12:07
- DitaVonShagwell
- Elämätön Kitisijä
- Viestit: 497
- Liittynyt: 25.11.2010 15:13
- Stadinarska
- Kitisijä
- Viestit: 6497
- Liittynyt: 30.10.2006 20:18
- Paikkakunta: No aivan varmasti aina Stadi
Re: Perjantai-pillitykset
Tsekkaan tästä omaa ketjuani ja onhan täällä onneksi halitus ja vielä Exsulta!exsu kirjoitti:Tää on tällänen vähän nöyrä mutta en löytänyt mitään halaushymiötä.Stadinarska kirjoitti: Kuka halaa ensin minua! (Olen minä hellyydenkipeä, ihan varmasti! Myönnän!!)
Hieno perjantai! Ajotunti, pari tuntia töitä ja graduseminaariin. Mieskin tulee kotiin, mikä on hyvä se.
Oikein hyvä, Exsukulta! Kiitos, toimi hyvin ja lievensi hellyydenkipeyttä! Ja sain heti pirteyttä! Halitus täältä sulle ja onnea ajotunnille ja seminaariin ja ...tarvitsetko onnea miehen kotiintuloon, heh, tuskin!
Tuossa kuvasta oppia autokouluun sinulle Exsuseni! Mikä vaihe sinulla on menossa siellä? Miksi olet autokoulussa vai onko tämä vain lisäajotunti?
Kuvassa on vain hiukan pölhömiehiä, mut älä välitä!
Meinaan minä ajoin ajokortin 17 vuotiaana ja sain sen 18 vuotiaana ja kaksi päivää vanhana ja meinasinpa tehdä kaupungissa pölhötempun inssissä, ja teinkin, mutta se meni läpi koska oli kuulemma ja mielestänikin tarkoituksenmukainen (erittäin paha talvisää, ruuhka, liikennevalovaihtuminen, ylämäki, kinokset... siis lähes punaisia päin ajo)
Lämpöterkuin talvisäähän Exsulle ja kaikille muillekin, oli sitten tukijani tai ei, toivoo SA- HENKI
.
http://rom.naurunappula.com/nn/1/532/89 ... 681307.jpgDave kirjoitti:Mitä Jeesus tekisi?pierupylly kirjoitti:Kusettaa.
Kieltämättä toi eukko on aika porno. Siitä innostuneena eksyin tänne.küllküll kirjoitti:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=obK-t2VMeew[/youtube]
http://www.talkbass.com/forum/showthrea ... 932&page=1
Ja kas, löysin paljon hyvältä kuulostavia bändejä joista en ole kuullutkaan.
Tänään torrent laulamaan.
Uudet nikit, vanhat naamat.DitaVonShagwell kirjoitti:Mitä mitä hetken kun on poissa, niin heti palsta on täynnä jotain uusia nickejä
On ollut aivan kauheaa hulinaa töissä viimeajat, eipä ihan heti tule helpottumaan.. mutta ei se mitään, arbeit macht spass ja silleen
Came here for school, graduated to the high life
Nyt yritetään oikein asiantuntijavoimin nujertaa mun mielipidettä.Dave kirjoitti:Näin!Manaaja kirjoitti:Ei välttis jos tosiaan kaataa sen riisin yhdeksi keoksi keskelle kattilaa. Kun sen sitten sheikkaa tasaiseksi veden lisäämisen jälkeen niin tulos on varmaan aika lailla fifty-sixty.Cavallo kirjoitti: ...ja vettä lisätään ainoastaan silloin, jos riisi syttyy palamaan? Aika niukasti on sulla vettä.
.
Tässä kohtaa kai pitäisi kaivaa netistä käppyröitä ja muita tutkimustuloksia, joissa huomioidaan eri riisilajien kypsymisaika ja kasaantumiskulma, ja näiden avulla puolustaa omaa mutu-näkökantaani.
Ei jaksa.
Jotkut muuten väittävät että teetä tehdessä ei saa kiehuttaa vettä, sillä se vaikuttaa teen makuun.
Kyllä tämä asia voidaan ratkaista vain KSE-äänestyksellä.Cavallo kirjoitti:Nyt yritetään oikein asiantuntijavoimin nujertaa mun mielipidettä.Dave kirjoitti:Näin!Manaaja kirjoitti: Ei välttis jos tosiaan kaataa sen riisin yhdeksi keoksi keskelle kattilaa. Kun sen sitten sheikkaa tasaiseksi veden lisäämisen jälkeen niin tulos on varmaan aika lailla fifty-sixty.
.
Tässä kohtaa kai pitäisi kaivaa netistä käppyröitä ja muita tutkimustuloksia, joissa huomioidaan eri riisilajien kypsymisaika ja kasaantumiskulma, ja näiden avulla puolustaa omaa mutu-näkökantaani.
Ei jaksa.
Jotkut muuten väittävät että teetä tehdessä ei saa kiehuttaa vettä, sillä se vaikuttaa teen makuun.
- Kottarainen
- Kitisijä
- Viestit: 2081
- Liittynyt: 18.01.2011 23:14